hraklhs57 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 παιδιά χίλια ευχαριστώ (ιδιαίτερα εσένα Ηρακλή) και χίλια συγγνώμη για το ζάλισμα αλλά το άγχος του πρωτάρη- ντουγάνι..... με φιάξατε μάγκα.... οκ, το έκανα Ηρακλή, τώρα τί άλλο να κάνω για να το στρώσω?? Να εισαι καλα φιλε ! Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο.Εαν ακολουθησες πιστα τα βηματα του οδηγου και εγινε μια καθαρη εγκατασταση της ρομ τοτε θα ειναι ηδη στρωμενο;) Περνα οτι εφαρμογη θελεις τωρα, ευχαριστησου την νεα σου συσκευη:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Να εισαι καλα φιλε ! Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο.Εαν ακολουθησες πιστα τα βηματα του οδηγου και εγινε μια καθαρη εγκατασταση της ρομ τοτε θα ειναι ηδη στρωμενο;) Περνα οτι εφαρμογη θελεις τωρα, ευχαριστησου την νεα σου συσκευη:) σε ευχαριστώ πάρα πολύ....:):):) ένα τελευταίο.... το usb πάλι δεν συνδέεται...πρέπει να αλλάξω κάτι?? επισης έβαλα το autokiller, τί άλλο να κάνω για τη διαχείριση μνήμης για να μη ξαναασχοληθώ με αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Κάνε ότι σου είπα και πριν για να συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Σε περίπτωση που θέλω να κρατήσω το go launcher ex αξίζει να σβήσω τον stock? Θα κερδίζω σε mb κάτι? Όσο για apk που μπορουν να σβηστούν τι είναι ασφαλές να σβήσω και πως? Κάπου το είχα βρει αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω το πως τορα... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Κάνε ότι σου είπα και πριν για να συνδεθεί. μπά, τίποτε.... τώρα με αυτή τη JW5 και το semaphore, μήπως δεν μπορώ να συνδεθώ με kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Σε περίπτωση που θέλω να κρατήσω το go launcher ex αξίζει να σβήσω τον stock? Θα κερδίζω σε mb κάτι? Όσο για apk που μπορουν να σβηστούν τι είναι ασφαλές να σβήσω και πως? Κάπου το είχα βρει αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω το πως τορα... Οχι, δεν θα κερδισεις κατι.Απλα βαλε απο το μαρκετ την εφαρμογη home switcher και ορισε ως default τον go launcher! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 μπά, τίποτε.... τώρα με αυτή τη JW5 και το semaphore, μήπως δεν μπορώ να συνδεθώ με kies? γιατι να συνδεθεις με kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 σε ευχαριστώ πάρα πολύ....:):):) ένα τελευταίο.... το usb πάλι δεν συνδέεται...πρέπει να αλλάξω κάτι?? επισης έβαλα το autokiller, τί άλλο να κάνω για τη διαχείριση μνήμης για να μη ξαναασχοληθώ με αυτό??? Αλλαξε θυρα usb,εαν εχεις κανενα αλλο ισως καλωδιο δοκιμασε το, και στην χειροτερη ξαναεγκατεστησε το kies απο την αρχη κανοντας και τα απαραιτητα reboot στο pc. Μην ασχολεισαι με autostarts .Σε αυτη την ρομ τουλαχιστκν ειναι αχρειαστο.Ασε τκ συστημα να λειτουργει μονλ του. μπά, τίποτε.... τώρα με αυτή τη JW5 και το semaphore, μήπως δεν μπορώ να συνδεθώ με kies? Γιατι να μην μπορεις..;δεν υπαρχει λογος.Εκτος εαν εχεις αλλαξει launcher. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 γιατι να συνδεθεις με kies? Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το συνδέσω γαμ…. App για να καθαρίζω τη μνήμη τι να βάλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το συνδέσω γαμ…. App για να καθαρίζω τη μνήμη τι να βάλω??? Για τον καθαρισμο της κρυφης μνημης βαλε το 1tap cleaner απο market, και για διαγραφη διαφορων καταλοιπων βαλε και το sd maid παλι απο market. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Για τον καθαρισμο της κρυφης μνημης βαλε το 1tap cleaner απο market, και για διαγραφη διαφορων καταλοιπων βαλε και το sd maid παλι απο market. να μη βάλω δηλαδή κανέναν task manager? έχεις δίκιο Ηρακλή....τουλάχιστο μέχρι στιγμής η rom πετάει!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 να μη βάλω δηλαδή κανέναν task manager? έχεις δίκιο Ηρακλή....τουλάχιστο μέχρι στιγμής η rom πετάει!!!!!!!!!!!!!!! Τιποτα μην βαλεις, θα αφησεις το συστημα να διαχειριζεται την ραμ οπως πρεπει!! Στην αναγκη, βαζεις και τον semaphore 2.7.4bm και θα εισαι ραματος :p Τι εγινε, το αναγνωρισε τελικα το pc..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Τιποτα μην βαλεις, θα αφησεις το συστημα να διαχειριζεται την ραμ οπως πρεπει!! Στην αναγκη, βαζεις και τον semaphore 2.7.4bm και θα εισαι ραματος :p Τι εγινε, το αναγνωρισε τελικα το pc..; μπα........μαλλί θα ξανα δοκιμάσω κι αύριο και θα δω.... πάντως παιδιά..............ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 μπα........μαλλί θα ξανα δοκιμάσω κι αύριο και θα δω.... πάντως παιδιά..............ευχαριστώ Tι κάνεις για να το αναγνωρίσει το pc? τι ακριβώς κάνεις; Και να το αναγνωρίσει για να κάνει τι; Δε μπορεί να μην το αναγνωρίζει αφού μόλις πέρασες rom. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Tι κάνεις για να το αναγνωρίσει το pc? τι ακριβώς κάνεις; Και να το αναγνωρίσει για να κάνει τι; Δε μπορεί να μην το αναγνωρίζει αφού μόλις πέρασες rom. το συνδέω με το pc, δε μου κάνει τίποτε....δε μου εμφανίζει τα εικονίδια τως sd ανοίγω το kies και το συνδέω, δε μου κάνει σύνδεση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 το συνδέω με το pc, δε μου κάνει τίποτε....δε μου εμφανίζει τα εικονίδια τως sd ανοίγω το kies και το συνδέω, δε μου κάνει σύνδεση.... Ενεργοποιησες τη σύνδεση από το κινητό; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ενεργοποιησες τη σύνδεση από το κινητό; τι ενοεις τί ακριβώς πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 τι ενοεις τί ακριβώς πρέπει να κάνω? Όταν συνδέσεις το καλώδιο βγάζει ένα εικονίδιο USB στα notifications. πάτα το Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 τι ενοεις τί ακριβώς πρέπει να κάνω? Οταν το συνδεσεις σου βγαζει στο κινητο ειδοποιηση και σου εχει επιλογη για μαζικη αποθηκευση.Επελεξε το! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά…. Καλά, το κινητό δεν παίζεται…. Όποιος δεν έχει βάλει την JW5 να τη βάλει…. Έχει δίκιο ο Ηρακλής, είναι τέλεια!!! Να ρωτήσω κάτι ακόμη- πριν αρχίσετε να με «κοπανάτε» (με το δίκιο σας, σας έχω πρήξει) ? Αν βάλω go launcher ex (ή κάποιον άλλο launcher που θα μου προτείνετε) θα καταναλώνει περισσότερη μνήμη, επεξεργαστική ισχύ και μπαταρία, σωστά? Αν θέλω να τον αλλάζω και να χρησιμοποιώ τον stock, όπως είδα υπάρχει ένα προγραμματάκι που δεν το θυμάμαι τώρα, που μπορώ και το κάνω. Το ζήτημα τώρα είναι, όταν το αλλάζω, ο go launcher συνεχίζει να τρέχει από πίσω και να καταναλώνει ram και cpu ή όχι, είναι κλειστός? Επίσης, δε χρειάζεται κάποια άλλη διαχείριση των εφαρμογών (ειδικά όταν το κινητό είναι σε standby- κλειστή οθόνη) ώστε να μην δουλεύει ο cpu με περιττές διεργασίες???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!!! Να συμπληρώσω και κάτι ακόμη….. Πρέπει να κάνω και για τη μπαταρία κάτι? Να μηδενίσω τα στοιχεία της κτλ??? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Καλημέρα παιδιά…. Καλά, το κινητό δεν παίζεται…. Όποιος δεν έχει βάλει την JW5 να τη βάλει…. Έχει δίκιο ο Ηρακλής, είναι τέλεια!!! Να ρωτήσω κάτι ακόμη- πριν αρχίσετε να με «κοπανάτε» (με το δίκιο σας, σας έχω πρήξει) ? Αν βάλω go launcher ex (ή κάποιον άλλο launcher που θα μου προτείνετε) θα καταναλώνει περισσότερη μνήμη, επεξεργαστική ισχύ και μπαταρία, σωστά? Αν θέλω να τον αλλάζω και να χρησιμοποιώ τον stock, όπως είδα υπάρχει ένα προγραμματάκι που δεν το θυμάμαι τώρα, που μπορώ και το κάνω. Το ζήτημα τώρα είναι, όταν το αλλάζω, ο go launcher συνεχίζει να τρέχει από πίσω και να καταναλώνει ram και cpu ή όχι, είναι κλειστός? Επίσης, δε χρειάζεται κάποια άλλη διαχείριση των εφαρμογών (ειδικά όταν το κινητό είναι σε standby- κλειστή οθόνη) ώστε να μην δουλεύει ο cpu με περιττές διεργασίες???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!!! Να συμπληρώσω και κάτι ακόμη….. Πρέπει να κάνω και για τη μπαταρία κάτι? Να μηδενίσω τα στοιχεία της κτλ??? Να εισαι καλα φιλε μου :) Βαλε οποιον launcher θελεις και τον αλλαζεις οποτε θελεις με τον στοκ.Βαλε το home switcher και επιλεγεις καθε φορα οποιον θες ως προεπιλεγμενο.Δεν χρειαζεται να απεγκαταστησεις κανεναν!!! Οσο για την μπαταρια που λες, απο cwm recovery κανε wipe battery stats. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Αν βάλω go launcher ex (ή κάποιον άλλο launcher που θα μου προτείνετε) θα καταναλώνει περισσότερη μνήμη, επεξεργαστική ισχύ και μπαταρία, σωστά? Αν θέλω να τον αλλάζω και να χρησιμοποιώ τον stock, όπως είδα υπάρχει ένα προγραμματάκι που δεν το θυμάμαι τώρα, που μπορώ και το κάνω. Το αν θα καταναλώσει τίποτα παραπάνω εξαρτάται από τον launcher που θα βάλεις. Ο Go Launcher γενικά είναι αρκετά καλός οπότε δε θα έχεις κάποιο θέμα. Για να μην βάλεις και άλλο πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις το εξής: Πήγαινε από τις ρυθμίσεις στην διαχείριση εφαρμογών και βρες τον launcher που χρησιμοποιείς. Επέλεξε τον και κάνε διαγραφή της προεπιλογής. Μετά με το που θα πατήσεις το κεντρικό κουμπί θα σου ζητήσει να επιλέξεις launcher. Να συμπληρώσω και κάτι ακόμη….. Πρέπει να κάνω και για τη μπαταρία κάτι? Να μηδενίσω τα στοιχεία της κτλ??? Κάνε έναν πλήρη κύκλο φόρτισης/εκφόρτισης και επανέλαβε την διαδικασία μια-δυο φορές ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Το αν θα καταναλώσει τίποτα παραπάνω εξαρτάται από τον launcher που θα βάλεις. Ο Go Launcher γενικά είναι αρκετά καλός οπότε δε θα έχεις κάποιο θέμα. Για να μην βάλεις και άλλο πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις το εξής: Πήγαινε από τις ρυθμίσεις στην διαχείριση εφαρμογών και βρες τον launcher που χρησιμοποιείς. Επέλεξε τον και κάνε διαγραφή της προεπιλογής. Μετά με το που θα πατήσεις το κεντρικό κουμπί θα σου ζητήσει να επιλέξεις launcher. Κάνε έναν πλήρη κύκλο φόρτισης/εκφόρτισης και επανέλαβε την διαδικασία μια-δυο φορές ακόμα. sorry ρε παιδιά, είμαι εκτός θέματος.... έβαλα τον go launcher αλλά πως μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια κάτω κάτω στην οθόνη? ξέρεται, εκεί που είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις, οι επαφές, τα sms και οι εφαρμογές. θέλω να αλλάξω τα εικονίδια με τα εικονίδια που έχουν μέσα στις επαφές. άσε που έσβησα κατα λάθος και ένα και τώρα έχει 3. πώς το ξαναβάζω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 sorry ρε παιδιά, είμαι εκτός θέματος.... έβαλα τον go launcher αλλά πως μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια κάτω κάτω στην οθόνη? ξέρεται, εκεί που είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις, οι επαφές, τα sms και οι εφαρμογές. θέλω να αλλάξω τα εικονίδια με τα εικονίδια που έχουν μέσα στις επαφές. άσε που έσβησα κατα λάθος και ένα και τώρα έχει 3. πώς το ξαναβάζω?? σερνεις κατω οτι θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 To wipe battery stats είναι περιττό. Απλά κάνε 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης εκφόρτισης όπως λέει και ο su. Για το launcher, μην σου πω ότι θα κερδίσεις κιολας μνήμη αν αντικαταστήσεις τον TW4... Δεν είναι λίγες οι φορές που ο TW4 ξεπερνάει τα 35 MB δεσμευμένης μνήμης. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts