sdaoulas Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Οσοι έχετε βάλει JW5 μπορείτε να γράψετε ποια έκδοση φοράτε και αν σας έχει βγάλει προβλήματα (και τι προβλήματα είναι αυτά); Οι επιλογές απο ότι βλέπω είναι: Τσεχίας, Σλοβακίας, Ελβετίας, Πορτογαλίας και Ολλανδίας. ειχα 3 μερες Σλοβακια και ενα θα σου πω, μακρυα οσο μπορεις. Κολληματα, παγωματα και επανεκινησεις μονο του μετα απο κολλημα. εχω εδω και 2 μερες την Ολλανδικη. Μεχρι στιγμης δεν εχει κολλησει καθολου. Την κρατω προς το παρον. Και αν κανει κανενα κουλό θα περασω την Ελβετικη. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Eγώ είμαι με την JW5 Ελβετική, λειτουργεί άριστα σε όλα εκτός από ένα θεματάκι με τον φορτιστή. Αυτό που παρατήρησα και έχει αναφερθεί και στο xda η συμπεριφορά εκφόρτισης της μπαταρίας όταν το κινητό έχει φορτίσει και μείνει για ώρα συνδεδεμένο στον φορτιστή. Η εκφόρτιση είναι αρκετά μεγαλύτερη όταν το κινητό φορτίσει και μείνει για αρκετή ώρα συνδεδεμένο στον φορτιστή, από ότι αν φορτίσει και το ξεσυνδέσεις. Δηλαδή κατά κάποιον τρόπο ο φορτιστής κρατάει σε εγρήγορση τον επεξεργαστή. Το αναφέρουν κι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608863&page=4 Μάλιστα! Thanks 4 the info, θα τον τσεκάρω και γω ναι δω τι παίζει αν και σπάνια μένει στο φορτιστή αφού τελειώσει η φόρτιση. Μόνο αν το βάλω βράδυ αλλά κλειστό Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Με επαναφορά Nandroid backup επαναφέρετε ο EFS με το ΙΜΕΙ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Με επαναφορά Nandroid backup επαναφέρετε ο EFS με το ΙΜΕΙ? :worry: Νομίζω πως ναι. δεν έχεις backup του efs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Νομίζω πως ναι. δεν έχεις backup του efs? Έχω αρκετά backup του efs αλλά έβαλα τα αρχεία στο efs και αντικατέστισα αυτά που είχε και δεν έφτιαξε, για αυτό έκανα restore nandroid αλλά μόλις είδα ότι δεν φτιάχτηκε. Θυμάμαι πως από το cwm του damian έφτιαχνε και ένα αρχείο efs μέσα στο clockworkmod φάκελο με το backup, ενώ με τα υπόλοιπα cwm δεν βλέπω να κρατάει κάτι τέτοιο! Θα προσπαθήσω και κάπως αλλιώς να το επαναφέρω... Δε ξέρω πως χάθηκε :mad: **** την cm9 :!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Στο Go sms pro θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, να επιλέξεις ρυθμίσεις ειδοποίησης, εκεί να ξετικάρεις το "οθόνη ανοιχτή" και μετά στο ίδιο μενού να μπεις στις Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ειδοποίησης και εκεί να τικάρεις το φλας led αν δεν είναι τικαρισμένο. Το εκανα και παλι δεν αναβουν στο τεστ, η επιλογη ρυθμος εναλλαγης φωτεινοτητας led, πρεπει να ειναι ιδιες οι ρυθμισεις με το BLN; Την μαμα εφαρμογη μπορω να τη διαγραψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Έχω αρκετά backup του efs αλλά έβαλα τα αρχεία στο efs και αντικατέστισα αυτά που είχε και δεν έφτιαξε, για αυτό έκανα restore nandroid αλλά μόλις είδα ότι δεν φτιάχτηκε. Θυμάμαι πως από το cwm του damian έφτιαχνε και ένα αρχείο efs μέσα στο clockworkmod φάκελο με το backup, ενώ με τα υπόλοιπα cwm δεν βλέπω να κρατάει κάτι τέτοιο! Θα προσπαθήσω και κάπως αλλιώς να το επαναφέρω... Δε ξέρω πως χάθηκε :mad: **** την cm9 :!::!::!::!: Permissions και ownership έφτιαξες; Δε φτάνει απλά να αντικαταστήσεις τα αρχεία Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Permissions και ownership έφτιαξες; Δε φτάνει απλά να αντικαταστήσεις τα αρχεία Κάτι άλλαξα αλλά δε ξέρω τι ακριβώς θέλει :( (ειμαι chat αν μπορεί να μπει κάποιος για help) Edit: αφού πείραξα τα αρχεία χωρίς αποτέλεσμα, φλάσαρα την JW1 και τώρα έχει ΙΜΕΙ, αλλά θα ήθελα οδηγίες για να κάνω σωστά τη δουλειά. Ευχαριστώ Edited April 27, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μάλιστα! Thanks 4 the info, θα τον τσεκάρω και γω ναι δω τι παίζει αν και σπάνια μένει στο φορτιστή αφού τελειώσει η φόρτιση. Μόνο αν το βάλω βράδυ αλλά κλειστό Eγώ το παρατήρησα αφού το διάβασα..άφησα επίτηδες το τηλέφωνο να φορτίζει με wifi ανοιχτό κ το βρήκα στα 85%. Αν δεν υπήρχε αυτό θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη rom που έχει δώσει η sammy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Το εκανα και παλι δεν αναβουν στο τεστ, η επιλογη ρυθμος εναλλαγης φωτεινοτητας led, πρεπει να ειναι ιδιες οι ρυθμισεις με το BLN; Την μαμα εφαρμογη μπορω να τη διαγραψω; Root το έχεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Root το έχεις κάνει; Ναι ειμαι Root , πιθανον να ειναι η μπαταρια , στο bln την εχω minimum 10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει τι αρχεία περιέχει ο φάκελος efs χωρίς να έχει πειραχτεί? Μου φαίνεται πως αυτά που έχω επιλέξει στην παρακάτω φωτό δεν είναι η θέση τους εκεί από το εργοστάσιο :p (μπορεί να φτιάχτηκαν από κάποιο πρόγραμμα που προσπάθησα να κάνω restore ένα backup που είχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει τι αρχεία περιέχει ο φάκελος efs χωρίς να έχει πειραχτεί? Μου φαίνεται πως αυτά που έχω επιλέξει στην παρακάτω φωτό δεν είναι η θέση τους εκεί από το εργοστάσιο :p (μπορεί να φτιάχτηκαν από κάποιο πρόγραμμα που προσπάθησα να κάνω restore ένα backup που είχα) http://desmond.imageshack.us/Himg819/scaled.php?server=819&filename=efsu.png&res=landing Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Και νεα jw4 :) [MULTi-CSC] i9000XWJW4 2.3.6 - XXJW4 OXAJW5 XXJW4 © 2012-04-02 KIES Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Και νεα jw4 :) [MULTi-CSC] i9000XWJW4 2.3.6 - XXJW4 OXAJW5 XXJW4 © 2012-04-02 KIES Σιγά τα ωα...ίδια είναι με την άλλη, απλά εχει άλλο csc.... αναρωτιέμαι τι αλλάξανε στο csc. Λειτουργικά πάντως δε θα έχει καμία διαφορά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ευχαριστώ mindfield. Ελπίζω στο σέρβις να μην βλέπουν ημερομηνία που τροποποιήθηκαν τα αρχεία, γιατί για κάποιο λόγο μερικά λένε την σημερινή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Eγώ το παρατήρησα αφού το διάβασα..άφησα επίτηδες το τηλέφωνο να φορτίζει με wifi ανοιχτό κ το βρήκα στα 85%. Αν δεν υπήρχε αυτό θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη rom που έχει δώσει η sammy. Εχει δοκιμασει κανεις στις νεες rom το 2 way recorder; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ευχαριστώ mindfield. Ελπίζω στο σέρβις να μην βλέπουν ημερομηνία που τροποποιήθηκαν τα αρχεία, γιατί για κάποιο λόγο μερικά λένε την σημερινή... Σιγά να μην κάτσουν να κοιτάξουν τον φάκελο efs. Αν έψαχναν εξονυχιστικά κάθε τηλέφωνο που τους πάνε για service δε θα τελείωναν ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι το ανοίγουν για να δουν αν έχει επίσημο Firmware και αν έχει του κάνουν ένα φλασάρισμα μήπως λυθεί το πρόβλημα που είχε. Αν δεν λυθεί κοιτάζουν τι θέλει άλλαγμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ευχαριστώ mindfield. Ελπίζω στο σέρβις να μην βλέπουν ημερομηνία που τροποποιήθηκαν τα αρχεία, γιατί για κάποιο λόγο μερικά λένε την σημερινή... θα το πας για service για κάποιο λόγο? Βασικά αν το πας στη samsung εδώ και όχι σε smartec κλπ, ακόμα και με ics να είσαι και φόντο SUPERUSER 4 EVER, δεν νομίζω να καταλάβουν κάτι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 θα το πας για service για κάποιο λόγο? Βασικά αν το πας στη samsung εδώ και όχι σε smartec κλπ, ακόμα και με ics να είσαι και φόντο SUPERUSER 4 EVER, δεν νομίζω να καταλάβουν κάτι :p :lol: δε θέλω να το πάω, απλά λέω αααν τύχει και χρειαστεί να το πάω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Eγώ το παρατήρησα αφού το διάβασα..άφησα επίτηδες το τηλέφωνο να φορτίζει με wifi ανοιχτό κ το βρήκα στα 85%. Αν δεν υπήρχε αυτό θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη rom που έχει δώσει η sammy. Το άφησα χτες το βράδυ στον φορτιστή κλειστό και το βρήκα τον πρωί στο 87%...:mad: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Eγώ είμαι με την JW5 Ελβετική, λειτουργεί άριστα σε όλα εκτός από ένα θεματάκι με τον φορτιστή. Αυτό που παρατήρησα και έχει αναφερθεί και στο xda η συμπεριφορά εκφόρτισης της μπαταρίας όταν το κινητό έχει φορτίσει και μείνει για ώρα συνδεδεμένο στον φορτιστή. Η εκφόρτιση είναι αρκετά μεγαλύτερη όταν το κινητό φορτίσει και μείνει για αρκετή ώρα συνδεδεμένο στον φορτιστή, από ότι αν φορτίσει και το ξεσυνδέσεις. Δηλαδή κατά κάποιον τρόπο ο φορτιστής κρατάει σε εγρήγορση τον επεξεργαστή. Το αναφέρουν κι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608863&page=4 Παιδιά σε όσες GB έχω δοκιμάσει, όταν το κινητό είναι στην πρίζα, ο επεξεργαστής είναι στα 200 Mhz (τεσταρισμένο με CPUSPY). Αυτό συμβαίνει και στην JW5 όμως δεν είναι κάτι καινούργιο. Το είχα παρατηρήσει και στην JVT και στην JW1. Εχθές το βράδυ έβαλα το κινητό να φορτίσει (ανοικτό, όχι airplane mode) και έμεινε στην πρίζα 8 ώρες. Ας υποθέσουμε ότι τις 3 ώρες φόρτιζε, αυτό σημαίνει ότι 5 ώρες αποφορτιζόταν και μάλιστα με τον επεξεργαστή κολλημένο στα 200 Mhz. Πόση μπαταρία θα έπρεπε να βρω? 90%? 85%? Οταν λοιπόν το έβγαλα απο την πρίζα η μπαταρία ήταν στο 99%... Και αυτό το 1% που έλειπε νομίζω θα συμφωνήσετε ότι πιθανότατα οφείλεται στο ότι στις GB η μπαταρία δεν φορτίζεται πλήρως (για λόγους βέλτιστης διάρκειας ζωής) και όχι σε 5άωρη αποφόρτιση... Γενικά αμφιβάλλω αν το κινητό όσο είναι στην πρίζα αποφορτίζεται. Φορτίζω πάντα βράδυ οπότε το κινητο μου μένει στην πρίζα συχνά για 8-10 ώρες. Οταν το βγάλω είναι στα 98-99%. Στις δε ICS είναι πάντα στο 100%. Το άφησα χτες το βράδυ στον φορτιστή κλειστό και το βρήκα τον πρωί στο 87%...:mad: Ε δεν νομίζω ότι το κινητό αποφορτίστηκε ενώ ήταν κλειστό... Ο επεξεργαστής πάντως σίγουρα δεν δούλευε! Μάλλον η φόρτιση σταμάτησε στο 87% λόγω της ρυθμισης που έχει κάνει η Samsung σε συνδυασμό με την πιθανότητα να μην έχεις καλιμπράρει την μπαταρία σου. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ε δεν νομίζω ότι το κινητό αποφορτίστηκε ενώ ήταν κλειστό... Ο επεξεργαστής πάντως σίγουρα δεν δούλευε! Μάλλον η φόρτιση σταμάτησε στο 87% λόγω της ρυθμισης που έχει κάνει η Samsung σε συνδυασμό με την πιθανότητα να μην έχεις καλιμπράρει την μπαταρία σου. Ούτε εγώ το νομίζω και θέλω να καλιμπράρω τη μπαταρία γιατί το φλάσαρα 2-3 φορές τις τελευταίες μέρες αλλά δεν πρόλαβα ακόμα! Πάντως κάτι παίζει γιατί οταν το έκλεισα είχε ήδη φτάσει στο 90% η φόρτιση. Και το πρωί το βρήκα στο 87%... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Το άφησα χτες το βράδυ στον φορτιστή κλειστό και το βρήκα τον πρωί στο 87%...:mad: Εμένα μου το έκανε μία φορά και δεν το ξανάκανε (δεν το είχα παρατηρήσει σε προηγούμενες εκδόσεις και πάντα τσέκαρα την μπαταρία). Σήμερα το άφησα επίτηδες ανοιχτό να φορτίζει, το πρωί που το βρήκα ήταν 100% και απλά μόλις έβγαλα τον φορτιστή πήγε στα 99% κάτι που δέχομαι ως φυσιολογικό. Οπότε γλυτώνω προς το παρών την μετάβαση από την Ελβετική στην Ολλανδική. Edited April 28, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Να αναφερω λοιπον κι εγω πως εδω και μια μερα ειμαι στη jw5(ελβετικη)+semaphore+boeffla mod και αν εξαιρεσουμε τη μπαταρια που ειναι νωρις για να ξερω μου φαινεται στο ιδιο επιπεδο με τη jw1 αλλα καλυτερη σε θεματα ποιοτητας αφης-αποκρισης και multitasking...οποτε το βλεπω να καθομαι εδω...νομιζω απο τις jw1 jw4 jw5 η τελευταια ειναι η καλυτερη. Edited April 28, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts