simaras Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 H δικια μου συμβουλη στους λιγοτερο πεπειραμενους που δεν εχουν πολυ ορεξη να ασχοληθουν, θα ηταν να περιμενουν καναδυο βδομαδες για την επισημη ΟΧΧ valuepack... Η jw4 κατ'αρχας δεν εχει ελληνικα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Καναδυο βδομάδες??Μακαρι να ναι οπως τα λες αλλα πολύ αμφιβάλλω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Να ρωτήσω κάτι, εγώ τώρα έχω την 2.3.6. JW1 με Semaphore 2.5.0, αυτή που λες θα είναι σαν την JW4 που συζητάτε και θα μοιάζει με ICS κλπ κλπ;; Βλέπω ότι το κινητό πετάει με αυτήν (JW1) με πολύ καλή διατήρηση της μπαταρίας (σταθερά 2-3 μέρες ανάλογα την χρήση), 95-105 MB διαθέσιμα συνέχεια. Πέρα από την βελτίωση στα εφέ πιστεύεις θα έχει κάποια άλλη βελτίωση; Ρωτάω καθαρά από περιέργειαΕννοει για την αντιστοιχη JW4 (καπως αλλιως πιθανοτατα θα λεγεται) που θα εχει βγει για ελλαδα,με υποστηριξη ελληνικων πληκτρολογιων και apn.H jw4 δεν εχει σχεση με ics,εμφανισιακα,λογω του tw4 κυριως,μοιαζει αρκετα με την gingerbread του SII. Αν και ειναι λιγες οι μερες που την εχω,μου αρεσει η λειτουργια της και την θεωρω καλυτερη απο την jw1,αν ομως δεν εχεις προβλημα με αυτην που φορας καλυτερα περιμενε την ελληνικη οταν (και αν) βγει. Edited April 1, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Medias Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Βρίσκεσαι σε λάθος section καταρχήν εδώ είναι το νήμα του Galaxy SII (9100). Κατα 2ον μην αγχώνεσαι, βάλε πάλι το κινητό σε download mode και φλάσαρέ το με odin ξανά. Βεβαιώσου ότι περνάς τα σωστά αρχεία και στο 1ο boot άστο να φορτώσει ακόμα και αν κάνει 10 λεπτά. Εάν δεν μπορείς να το βάλεις σε download mode, χρειάζεσαι usb jig, ρώτησε στο νήμα του Galaxy S ποιος έχει στην περιοχή σου για να εξυπηρετήσει. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου και που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο που θα το πάρω και τα προσπαθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafnos Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 παιδια εβαλα την jw4 αλλα δεν δουλευει τι 3g.......καμια ιδεα παρακαλω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Η JW4 δεν έχει Ελληνικά APN το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να τα περάσεις μόνος σου. Διάβασε τον οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Αλεξ διορθωσε το λινκ στα firmwares για την JW4 γιατι δεν βγαζει τπτ. pit βαζω το 512; [ειμαι με ics] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Αλεξ διορθωσε το λινκ στα firmwares για την JW4 γιατι δεν βγαζει τπτ. pit βαζω το 512; [ειμαι με ics] Διορθώθηκε, thanks. Kαι ναι, πάντα το 512 βάζεις πια... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Τελικα δεν πρεπει να το κατεχω και πολυ.....Εκανα το κινητο root μεσω του εργαλειου του Doomlord απο Xda, εχω το superuser,κατεβασα το rom manager (βλ.φωτο) και για αρχη θελω να αλλαξω το boot animation.Oμως εχω το cwm;;;;ποιος θα μου πει;;;; Eχαριστω..(εχω την 2.3.3.jvu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Τελικα δεν πρεπει να το κατεχω και πολυ.....Εκανα το κινητο root μεσω του εργαλειου του Doomlord απο Xda, εχω το superuser,κατεβασα το rom manager (βλ.φωτο) και για αρχη θελω να αλλαξω το boot animation.Oμως εχω το cwm;;;;ποιος θα μου πει;;;; Eχαριστω..(εχω την 2.3.3.jvu Όχι δεν έχεις cwm. To root που έκανες απλά δίνει root. Τίποτα παραπάνω. Αν θες και cwm, πρέπει να αλλάξεις kernel. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Όχι δεν έχεις cwm. To root που έκανες απλά δίνει root. Τίποτα παραπάνω. Αν θες και cwm, πρέπει να αλλάξεις kernel. στην φωτο που εδωσα,πατωντας την 1Η επιλογη μου λεει οτι εγινε install και με την δευτερη επιλογη εκανα reboot.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) στην φωτο που εδωσα,πατωντας την 1Η επιλογη μου λεει οτι εγινε install και με την δευτερη επιλογη εκανα reboot.... Όπως είπα, cwm και μάλιστα η έκδοση που προσπαθείς να βάλεις δεν μπαίνει χωρίς ext4 σύστημα αρχείων. Αν θέλεις cwm, επαναλαμβάνω ότι πρέπει να βάλεις άλλον kernel. Δεν έχει καμία σχέση η φωτό που έδωσες. Παρεμπιπτόντως, γιατί έβαλες την JVU? Eίναι κατά κοινή παραδοχή χάλια.... Edited April 3, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 εκανα λαθος... ειμαι stock και εχω την εκδοση βασ.φασματος Ι9000XXJVQ, Αρ.κατασκευης xwjvn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 εκανα λαθος... ειμαι stock και εχω την εκδοση βασ.φασματος Ι9000XXJVQ, Αρ.κατασκευης xwjvn Stock 2.3.3 δηλαδή (jvn, άσε τα "φάσματα" και τα φαντάσματα :p) Jw1 με semaphore ή jw4. Απάλλαξε το κινητό σου από αυτή την αηδία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrian Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 να ρωτήσω κάτι μιας και έχω flash-αρει μόνο μία φορά; Αν περάσεις την JW4 με PHONE ~> I9000XXJVT και CSC ~> I9000OXXJV9 το κάνεις τούβλο το τηλέφωνο ή δουλεύει χωρίς τα καλούδια της JW4; :confused: Παράθεση Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0 PDA ~>I9000XWJW1 PHONE ~> I9000XXJVT CSC ~> I9000OXXJV9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Τούβλο δεν θα γίνει αλλά γιατί να περάσεις το JVT modem και δεν αφήνεις το JW4 να δεις αν είναι καλό; Το OXXJV9 CSC δεν κάνει για την JW4. Δεν θα γίνει τίποτα αν το περάσεις απλά δεν θα έχεις τα Ελληνικά APN όπως ελπίζεις ούτε θα μπει Ελληνικό πληκτρολόγιο. Σου προτείνω να περάσεις την JW4 όπως είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Αναβάθμισα πριν περίπου 2 μήνες σε JW1 με semaphore 2.5.0 και τώρα μου κολλάει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σημείο να μην είναι χρηστικό... Υπάρχει κανένα lagfix για την semaphore να βελτιώνει λίγο την κατάσταση? (προτιμώ να μην μπλέξω αυτήν την εποχή με φορμαρίσματα και επανεγκαταστάσεις...) Ευχαριστω! :) Edited April 3, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μου κάνει εντύπωση που λες ότι με JW1 και Semaphore κολλάει και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μήπως έχεις περάσει άχρηστες εφαρμογές που το μόνο που έκαναν είναι να επιβαρύνουν το κινητό με την λειτουργία τους; Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει κάποιο lagfix. Γιατί δεν κάνεις backup τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου με το Titanium Backup ώστε να κάνεις ένα factory reset και να τις επαναφέρεις μήπως και στρώσει το κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Γενικά έβαλα πολλές εφαρμογές, αλλά καμία που να τρέχει στο background... Και με την Darky 10.1 που ήμουν τον τελευταίο χρόνο το είχα σκίσει στις εφαρμογές, αλλά δεν κόλλαγε τόσο πολύ. Και είναι κολληματα που φαίνεται να διορθώνονται με lagfix, όταν ανοίγουν ή κλείνουν οι εφαρμογές, ή γενικά όταν διαβάζει-γράφει στην μνήμη... Θα δω μηπως αρχίσω να σβήνω τίποτα μπας και στρώσει... Edited April 3, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Να πω την αλήθεια μία και μόνο φορά μου έτυχε να κολλάει το κινητό χωρίς να του κάνω απολύτως τίποτα... έτσι ξαφνικά. Μου θυμίζει την δική σου περίπτωση. Η μόνη λύση ήταν να του κάνω factory reset και να επαναφέρω μετά τις εφαρμογές τις οποίες είχα κάνει backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) (Ωπ μεταφέρθηκαν τα μηνύματα! Άμεση παρέμβαση Superuser! ;-) ) Μάλλον θα το αφήσω και αν γίνει εντελώς αχρηστο θα το φορμάρω... Προσπάθησα να βάλω το CRT Animation από την πρώτη σελίδα και δεν μου δούλεψε... Κάτι έχω μπερδέψει μάλλον... ΤΟ κινητό μου λέει: Έκδοση βασικού φάσματος Ι9000XXJVT Έκδοση kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVU-.... ...semaphore_2.5.0 Αριθμός κατασκευής GINGERBREAD.XWJW1 ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΩ?!! :lol: JW1, JVU ή JVT? Η έκδοση CRT που έβαλα είναι για JW1... Edited April 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Jw1 με μόντεμ jvt και τον τελευταίο gb kernel για jvu (και προηγούμενες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Προσπάθησα να βάλω το CRT Animation από την πρώτη σελίδα και δεν μου δούλεψε... Κάτι έχω μπερδέψει μάλλον... ΤΟ κινητό μου λέει: Έκδοση βασικού φάσματος Ι9000XXJVT Έκδοση kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVU-.... ...semaphore_2.5.0 Αριθμός κατασκευής GINGERBREAD.XWJW1 ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΩ?!! :lol: JW1, JVU ή JVT? Η έκδοση CRT που έβαλα είναι για JW1... JW1 έχεις με modem JVT και κέρνελ για JVU (κάνει και για την JW1 σου, εντάξει είσαι) Για να δουλέψει το CRT πήγαινε στις ρυθμίσεις οθόνης και άλλαξε κάποια επιλογή που αφορά τις κινούμενες εικόνες ή κάπως έτσι. Απο απενεργοποιημένο βάλτο στην δεύτερη ή τρίτη επιλογή Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Έφτιαξε! Τώρα θα περάσω την επόμενη 1 ώρα να το κλειδώνω και να το ξεκλειδώνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antares Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 καλησπερα, εχω το galaxy S I9000 μετα απο προσπα8εια να περασω καινουργια ρομ κολλησε κατα την διαδικασια εκλεισε το κινητο και τωρα δεν αναβει ειναι σε DL mode ουτε γενικα ... εβγαλα μπαταρια μπας και ειχε φαει κανενα κολλημα αλλα παλι τιποτα.. επεισης οταν βαζω να φορτησει ( αν και ειναι 100 %) δεν θα επρεπε να δειχνει στην οθονη την μπαταρια?? πριν τουλαχιστον ετσι εκανε. τωρα ουτε αυτο κανει ... Καμια ιδεα/τροπο για το τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για όσους έχουν JW4, εδώ κάποια μοντάκια από τον pantrif13. Έβαλα το αγαπημένο μου crt-off και είμαι πολύ χαρούμενος :) (αν εξαιρέσουμε ότι η JW4 δεν είναι και υπόδειγμα σταθερότητας... :worry:) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts