nikospot Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Η JVN δεν ειναι για EUR. Ειναι COS Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Η JVN δεν ειναι για EUR. εναι για COS Δηλαδη αν εβαζα την JVI θα ηταν ολα οκ???? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Παιδιά καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα ως νέος κάτοχος του Γαλαξία! Είχα να ενθουσιαστώ τόσο πολύ με συσκευή από το i8910 του avatar (αχχχ :cry:). Anyway μετά από ένα μήνα αναγκαστικής παραμονής με την 2.3.3 (JVN) λόγω εξεταστικής, έκανα την μετάβαση σε JW1 + Semaphore 2.5.0 + OC 1200 και το κινητό πετάει! :D Στο διατάυτα, επειδή μαθαίνω προγραμματισμό για ανάπτυξη εφαρμογών στο Android, χρησιμοποιώ το adbWireless για να μεταφέρω την εφαρμογή μου απευθείας στη συσκευή, αντί να πειραματίζομαι με τις εικονικές.ΤΟ πρόβλημα μου είναι ότι στο Galaxy το logcat δεν μου επιστρέφει τίποτα! Στο ΖΤΕ Blade το logcat επιστρέφει κανονικά τα πάντα όπως και στις εικονικές συσκευές. Όποιος έχει ασχοληθεί με developing θα ξέρει ότι ανάπτυξη χωρίς logcat δεν γίνεται.Ξέρει κανείς κάνα workaround για να δουλέψει στο Galaxy? Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλησπερα!...εχω προσπαθεισει 4 φορες να βαλω αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445613 αλλα ματαια....μενει στο boot το χω κανει με καθε τροπο αλλα δεν ανοιγει.. Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Αφού είναι για άλλο κινητό, λογικό είναι. Μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο roms που βρίσκονται στο thread i9000 development. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Παιδιά καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα ως νέος κάτοχος του Γαλαξία! Είχα να ενθουσιαστώ τόσο πολύ με συσκευή από το i8910 του avatar (αχχχ :cry:). Anyway μετά από ένα μήνα αναγκαστικής παραμονής με την 2.3.3 (JVN) λόγω εξεταστικής, έκανα την μετάβαση σε JW1 + Semaphore 2.5.0 + OC 1200 και το κινητό πετάει! :D Στο διατάυτα, επειδή μαθαίνω προγραμματισμό για ανάπτυξη εφαρμογών στο Android, χρησιμοποιώ το adbWireless για να μεταφέρω την εφαρμογή μου απευθείας στη συσκευή, αντί να πειραματίζομαι με τις εικονικές.ΤΟ πρόβλημα μου είναι ότι στο Galaxy το logcat δεν μου επιστρέφει τίποτα! Στο ΖΤΕ Blade το logcat επιστρέφει κανονικά τα πάντα όπως και στις εικονικές συσκευές. Όποιος έχει ασχοληθεί με developing θα ξέρει ότι ανάπτυξη χωρίς logcat δεν γίνεται.Ξέρει κανείς κάνα workaround για να δουλέψει στο Galaxy? Νομίζω υπάρχει η επιλογή για να ενεργοποιήσεις το logcat στην εφαρμογή semaphore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Νομίζω υπάρχει η επιλογή για να ενεργοποιήσεις το logcat στην εφαρμογή semaphore Έχει μια επιλογή "Logger" που θέλει και reboot για να δουλέψει, αλλά δεν είδα διαφορά.Πάλι δεν μου επιστρέφει τίποτα στο logcat. :/ Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Έχει μια επιλογή "Logger" που θέλει και reboot για να δουλέψει, αλλά δεν είδα διαφορά.Πάλι δεν μου επιστρέφει τίποτα στο logcat. :/ Μήπως συμβαίνει κάτι με την έκδοση 2.5? Ρίξε μια ματιά στο xda στο thread του semaphore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Αφού είναι για άλλο κινητό, λογικό είναι. Μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο roms που βρίσκονται στο thread i9000 development. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058814 αυτην ηθελα να πω αλλα μαλλον οντως προσπαθουσα να περασω την αλλη Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 καλημέρα σε όλους. Πρίν από 15 ημέρες περίπου φλάσαρα stock jw1 με semaphore και πραγματικά ευχαριστήθηκα το τηλέφωνο ίσως και περισσότερο απύην 2.2.1 froyo που είχα πρίν. Επίσεις μυήθηκα και στο root με το οποίο δυστυχώς εθίστηκα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν στην αρχή η ένδειξη της μπαταρίας -την οποίαν την τακτοποίηση με το battery calibration (γιαυτό ο πλέον ο εθισμός στο root) και με μερικές πλήρεις αποφορτίσεις και εκφορτήσεις- και η απώλεια από μη υποστήριξη του Destinator (και αυτό παράξενο αφού η αναβάθμιση είναι για Gingerbread) που λύθηκε αγοράζοντας Sygic. Και ενώ είχα χαλαρώσει και απολάμβανα με άριστη μπαταρία (έχω αγοράσει και το Green battery premium) ξαφνικά το τηλέφωνο κταναλώνει τρελλή μπαταρία και μέσα στην νύχτα (6 ώρες) που δεν συνδέται με internet δεδομένα από 100% πήγε στο 65% ενώ πρίν κατανάλωνε μόνο 3 ποσοστιαίες μονάδες και το πολύ να το έβρισκα στο 97%. Ανοιγοντας τα στατιστικά της μπαταρίας είδα με εκπλήξη το Yahoo.mail με κατανάλωση 70% και αργότερα τα δυο πιο ενεργοβόρα με διαφορά να είναι η προβολή (Screen) και το Yahoo.mail. Παρατήρησα μετά ότι το Yahoo.mail ξεσκίζεται στον αυτόματο συγχρονισμό. Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα αλλά το ίδιο και τέλος αναγκάστηκα να το αφαιρέσω από τους λογαριασμούς του αυτόματου συγχρονισμού. Έχει κανείς καμμιά ιδέα γιατί το χρησιμοποιώ πολύ για επαγγελματικούς λόγους και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Επίσης τον αυτόματο συγχρονισμό τον είχα σε όλες τις ROM ενεργό και το τηλέφωνο με το Green battery κρατούσε παντα τουλάχιστον 2 ημέρες με πολύ χρήση. Και ένα άλλο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι στην κατανάλωση της μπαταρίας όταν πατήσω το γράφημα της κατανάλωσης οι γραμμές κάτω με την επεξήγηση είναι διακεκομμένες και όχι συνεχείς και με ανάμικτα χρώματα, μήπως δεν κάθησε καλά το flash της rom? Ευχαριστώ. λυση για το yahoo δεν ξερω να σου δωσω, ισως απο τις ρυθμισεις συγχρονισμου να πρεπει να το βαλεις να συγχρονιζει πιο αραια... αυτο παντως στα ποσοστα με τις διακεκομενες γραμμες ειναι φυσιολογικο και ετσι πρεπει να ειναι... αμα ηταν ενιαια η μπαρα και οχι διακεκομενη αυτο θα σημαινε οτι η λειτουργεια αυτη χρησιμοποιειται ολη την ωρα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Μήπως συμβαίνει κάτι με την έκδοση 2.5? Ρίξε μια ματιά στο xda στο thread του semaphore. Τελικά δεν ήταν bug της 2.5.Απλά ήθελε να διαγράψω ένα αρχείο και μετά να ξανατρέξω το Logger script + reboot για να δω το logcat να αναβοσβήνει σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! :cool: Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δηλαδη αν εβαζα την JVI θα ηταν ολα οκ???? Ναι. Για EUR είναι η JVI. Απορώ όμως γιατί ασχολείστε με την JVN? Άχρηστο είναι το KIES, τι ακριβώς το θέλετε? Οτιδήποτε κάνει το KIES γίνεται και με άλλους 1000 τρόπους, οπότε δεν αξίζει να χαραμίζετε το κινητάκι με την JVN για να το βλέπει το KIES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ευχαριστώ suspect21 για την βοήθεια γιατί πραγματικά έχω ανάγκη κάποιος να με συμβουλέψει ώστε να μην αναγκαστώ ξαναφλασάρω άσκοπα. Τώρα απεγκατάστησα τελείως το yahoo και θα δω την συμπεριφορά. Το τηλέφωνο κράτησε με μηδενική χρήση, περίπου 17 ώρες και είχε κατανάλωση 45% yahoo και 30% προβολή και όλα τα άλλα μονοψήφια ποσοστά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως έγινε αυτό ξαφνικά αφού δούλευε ρολόι. Επίσης στον συγχρονισμό δεν υπάρχει επιλογή να συγχρονίζει πιο γρήγορα ή πιο αραιά, από που να το προγραμματίσω; Κάτι προγράμματα τύπου sync settings ουσιαστικά είναι task killers του συγχρονισμού και δεν δουλεύουν στην gingerbread, τουλάχιστον στο δικό μου (μηπως είναι και κάποιο κολλημα της rom μου). Σ' ευχαριστώ και πάλι περιμένω βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Μερικές φορές συμβαίνει να κολλήσει κάποια εφαρμογή και έτσι σου καταναλώνει την μπαταρία πολύ γρήγορα. Οι περισσότερες εφαρμογές στις ρυθμίσεις τους έχουν χρονικά διαστήματα που θέλεις να γίνεται συγχρονισμός. Αν επιλέξεις να είναι πάντα συγχρονισμένη η εφαρμογή τότε η κατανάλωση της μπαταρίας είναι μεγάλη. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο "THE BATTERY GUIDE" όπου και θα βρεις χρήσιμες συμβουλές για το πως θα το πως θα αυξήσεις την διάρκεια της μπαταρίας σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Σ' ευχαριστώ, αλλά το Yahoo δεν έχει επιλογές για συγχρονισμό αλλά μόνο για να συγχρονίσεις mail video και επαφές. Έστειλα mail στην yahoo με debug log και θα δω τι θα μου πούν, αν μου πούν. Πάντως το απεγκατέστησα και θα δώ την συμπεριφορά. Πάντως κάποιες στιγμές αναρωτιέμαι αν η αναβάθμιση 2.2.1 σε Gingerbread είναι υπερτιμημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δηλαδη αν εβαζα την JVI θα ηταν ολα οκ???? Ακριβώς:o. Μόνο πού δεν είναι και η καλύτερη. Απλώς είναι η επίσημη για την ελλάδα. Δοκίμασε την jw1:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Καλησπέρα σας,εδώ και καμία βδομάδα το κινητό τραβάει 290 με 280 mb απο τα 329 που έχει ελεύθερα..Ο καθηγητής μου στο φροντιστήριο μου είπε να περάσω όλες τις εφαρμογές μου στην εξωτερική sd μπας και βοηθήσει..Επείσης μου είπε να το κάνω root και αυτός με κάτι αλλαγές στο ROM kai firmware κάτι τέτοια μου είπε,ότι θα το κάνει πιο γρήγορο..Εσείς τι μου προτείνετε να κάνω? Ευχαριστώ πολύ,Βασίλης Edited March 2, 2012 by ventic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλησπέρα σας,εδώ και καμία βδομάδα το κινητό τραβάει 290 με 280 mb απο τα 329 που έχει ελεύθερα..Ο καθηγητής μου στο φροντιστήριο μου είπε να περάσω όλες τις εφαρμογές μου στην εξωτερική sd μπας και βοηθήσει..Επείσης μου είπε να το κάνω root και αυτός με κάτι αλλαγές στο ROM kai firmware κάτι τέτοια μου είπε,ότι θα το κάνει πιο γρήγορο..Εσείς τι μου προτείνετε να κάνω? Ευχαριστώ πολύ,Βασίλης Το κινητό έχει 2 GB χώρο όπου εγκαθίστανται τα αρχεία της κάθε εφαρμογής, και 330 MB μνήμης ram που δεσμεύονται απο τις εφαρμογές που τρέχουν κάθε στιγμή στο κινητό (είτε στο παρασκήνιο είτε στο προσκήνιο). Αν μετακινήσεις εφαρμογές απλά θα απελευθερώσεις χώρο απο τα 2 GB της εσωτερικής μνήμης και δεν θα επηρεάσεις καθόλου την χρήση της προσωρινής μνήμης ραμ. Αρα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο. Πες μας τι firmware φοράς και στο μεταξύ ξεκίνα το διάβασμα των οδηγών γιατί υπάρχουν πολλά να μάθεις και δεν γίνεται να τα πούμε όλα εδώ. Τα χοντρά διάβασέ τα, τα ψιλά θα τα ξεκαθαρίσουμε παρέα. :) Υ.Γ λογικά σε λιγο το θέμα σου θα εξαφανιστεί απο το sub forum μας. Μην ανησυχήσεις, κάποιος θα έχει μεταφέρει την ερώτησή σου στο θέμα των τροποποιήσεων :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 γιατι να με ενοχλει? επισης για να σου εξηγησει καποιος τι να κανεις,πως και γιατι, ειναι σαν να σου ξαναγραφει τον οδηγο χωρις λογο. σε κατανοώ πλήρως,απλά αν μου εξηγούσατε περιλιπτικά τι να κάνω ή μου δίνατε συγκεκριμένους οδηγούς θα ήταν καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης την jw1 προτεινω εγω Edited March 2, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Αν και ειναι πολυ νωρις ακομη η f1 v7 hd jw1 μου χει κανει θετικοτατη εντυπωση αλλα εχω ενα προβλημα...δεν μπορω να κανω update η να κατεβασω εφαρμογες απο το μαρκετ(3.4.4)...εκανα διαγραφη δεδομενων του μαρκετ αλλα δεν λυθηκε το προβλημα. Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Σου πετάει κάποιο μήνυμα, σφάλμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Ακριβως αυτο....μου λεει ανεπιτυχης ληψη λογω σφαλαματος. Και μια ακομη ερωτηση βλεπω οτι χρησιμοποιουν ακομη ρομ σαν αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=854799 η οποια οπως καταλαβαινω βασιζεται στο froyo...τι καλυτερο παρειχε το froyo εναντι του gb ωστε να ασχολουνται ακομη μαζι του? Edited March 3, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Τίποτα απολύτως για μένα! Αν εξαιρέσεις την 2.2.1 όλες οι άλλες Froyo είναι για πέταμα. Η τελευταία ενημέρωση της συγκεκριμένης rom είναι στις 25/03/2011 οπότε δεν την υποστηρίζουν πλέον. Όσο αφορά το market τώρα... αν έχεις Semaphore δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το "Virtual/cache to 50MB" στην εφαρμογή Semaphore και δοκίμασε πάλι (κάνε μια διαγραφή δεδομένων του market και ένα reboot μόλις το ενεργοποιήσεις). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Αυτό θα λεγα κι εγώ για το μαρκετ αλλά το μήνυμα που το εμφανίζει δεν το έχω δει ποτέ...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts