QQTilt Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 JVI 3 αρχεια Edit: Η JW1 Και σε μένα κατέβηκε, αλλά η JVI δεν ξεκινάει καν. Μάλλον μισο πεσμένοι σέρβερ... Την κατεβάζω και ξεκινάω να φλασάρω γιατί μου χουν κοπεί τα πόδια από χθες.. Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Όλα καλά Νίκο, ευχαριστώ πολύ. Το κανα μαμά το Galaxy :p Εντωμεταξύ και sorry για το offtopic ο λόγος είναι ότι πήρα το Optimus 2x και σκοπεύω να το πουλήσω το gs. Αλλά στις 2 μέρες που το χω δε μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί με το LG. Ειδικά στο θέμα της οθόνης.. 'Ηταν το πρώτο μου smartphone το Galaxaki και του χω αδυναμία. Αφού σκέφτομαι ότι αν δε χρειαζόμουν τα λεφτά θα ψαχνα κάποιον να του δώσω και τα 2 να μου δώσει S2 :D Επίσης καμία σχέση η συμμετοχή στο φόρουμ εδώ μ αυτό της LG. Ακόμη και στο θέμα του 2χ που υποτίθεται είναι το Best seller τους ένα ποστ κάθε ώρα γίνεται, εδώ αντιθέτως είστε 10 άτομα ξέρω γω full ενεργά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Όλα καλά Νίκο, ευχαριστώ πολύ. Το κανα μαμά το Galaxy :p Εντωμεταξύ και sorry για το offtopic ο λόγος είναι ότι πήρα το Optimus 2x και σκοπεύω να το πουλήσω το gs. Αλλά στις 2 μέρες που το χω δε μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί με το LG. Ειδικά στο θέμα της οθόνης.. 'Ηταν το πρώτο μου smartphone το Galaxaki και του χω αδυναμία. Αφού σκέφτομαι ότι αν δε χρειαζόμουν τα λεφτά θα ψαχνα κάποιον να του δώσω και τα 2 να μου δώσει S2 :D Επίσης καμία σχέση η συμμετοχή στο φόρουμ εδώ μ αυτό της LG. Ακόμη και στο θέμα του 2χ που υποτίθεται είναι το Best seller τους ένα ποστ κάθε ώρα γίνεται, εδώ αντιθέτως είστε 10 άτομα ξέρω γω full ενεργά.. καλοριζικο το 2χ! ευχομαι να το πουλησεις το s αλλα με τετοια τιμη δεν το βλεπω :X! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Ευχαριστώ φίλε ;) Το θέμα και αυτό που λέω είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω να το πουλήσω και αν μου αρέσει περισσότερο το 2χ. Η τιμή είναι ενδεικτική, ξέρεις πώς πάνε αυτά. Έχω βάλει τόσο να το δώσω 10-20ε κάτω. Το ότι θα πάρει επίσημα Ics το 2χ είναι που μ έκανε να το πάρω σε συνδυασμό με την καλή του τιμή. Αν έπαιρνε ics και το gs δεν θα το χα αγοράσει καν το lg.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Νίκο https://rapidshare.com/files/2767172813/I9000XWJW1.zip Σορρυ για την καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Νίκο https://rapidshare.com/files/2767172813/I9000XWJW1.zip Σορρυ για την καθυστέρηση ωραιος ο παιχτης! ας τις εχουμε καβατζα τωρα γιατι με sopa/pipa/acta δεν μας βλεπω καλα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Βάζω την superuser εφαρμογή μετά τον semaphore αλλά δεν μπορώ να μπω ως root... που μπορώ να δω οτι μπήκε καλά ο semaphore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Βάζω την superuser εφαρμογή μετά τον semaphore αλλά δεν μπορώ να μπω ως root... που μπορώ να δω οτι μπήκε καλά ο semaphore? Στις ρυθμίσεις > Πληροφορίες> kernel Θα δεις αν λέει semaphore. Δηλαδή βάζεις την εφαρμογή superuser και τι σου κάνει μετά? Αν ανοίξεις κάποιο πρόγραμμα που είναι για root δεν ζητάει δικαιώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Δεν μπήκε σωστά, μου βγάζει αλλα πράγματα... Θα ξανακάνω εγκατάσταση... Δεν ζητάει τίποτα, (π.χ το titanium λεει οτι δεν μπορεί να αποκτήσει δικαιώματα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Τα ξαναφορμάρισα όλα και με το PIT και δούλεψε μια χαρά. Τώρα κάνω restore με το titanium. Edit: Όλα δουλεψαν καλά! Πραγματικά σαν να έχω καινούριο κινητό είναι! Όλα πιο γρήγορα και πιο λειτουργικά! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Να ρωτήσω κάτι άλλο, Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται το ποσοστό στην μπαταρία όπως στην Darky version? Επίσης, υπάρχει τρόπος να βάλω την CRT animation οταν κλείνει το κινητό? Την λατρεύω!! Edited February 6, 2012 by Errik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 παιδες μπορει καποιος να μου δωσει Link tw 3 launcher τον stock ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 παιδες μπορει καποιος να μου δωσει Link tw 3 launcher τον stock ? ευχαριστω Κοίτα εδώ, στα mod του συμπατριώτη xenon2010 το αρχείο Restore TouchWiz JW1.zip. Eίτε το φλασάρεις μέσω CWM είτε απλά πάρε τα 2 αρχεία που έχει το .zip μέσα (στο /sytem/app τα αρχεία TouchWiz30Launcher.odex & TouchWiz30Launcher.apk) και βάλε τα στον κατάλογο /system/app του κινητού εσύ... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilianlazarov Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει !!!! Έχω ένα Galaxy S και την ώρα που του έκανα αναβάθμιση με Odin, κόπηκε το ρεύμα και τώρα δεν αντιδράει καθόλου ούτε σε φορτιστή, ούτε όταν το συνδέω στον Η/Υ και ούτε περνάει σε "download mode" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ψαξε για usb jig. Αν δεν μπαίνει ούτε με αυτό σε dl mode, τότε το στέλνεις για service και λογικά δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα δεν χρειάζεται να ανοίγεις καινούργιο θρεντ για τέτοιου είδους θεματα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Κοίτα εδώ, στα mod του συμπατριώτη xenon2010 το αρχείο Restore TouchWiz JW1.zip. Eίτε το φλασάρεις μέσω CWM είτε απλά πάρε τα 2 αρχεία που έχει το .zip μέσα (στο /sytem/app τα αρχεία TouchWiz30Launcher.odex & TouchWiz30Launcher.apk) και βάλε τα στον κατάλογο /system/app του κινητού εσύ... ειμαι deodex!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Βρες μια deodexed JW1, κατέβασέ την, πάρε απο εκει μέσα το αρχείο του TW3 και βάλτο στο /system/app Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην μπαίνει download mode. Ανάλογα βέβαια σε πιο σημείο κόπηκε η αναβάθμιση. Έβγαλες την μπαταρία ώστε να δοκιμάσεις μετά από λίγο να το βάλεις download mode? (Και όπως είπε ο Νίκος, να ποστάρεις στο θέμα με τις τροποποιήσεις, θα το δούμε εμείς μην ανησυχείς :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) JVI 3 αρχεια Edit: Η JW1 Και σε μένα κατέβηκε, αλλά η JVI δεν ξεκινάει καν. Μάλλον μισο πεσμένοι σέρβερ... Ρε Νίκο μπορείς εσύ ή αν ξέρει κάποιος άλλος να μου πει γιατί ενώ κατεβάζω την έκδοση αυτή σε 2 διαφορετικά κινητά στο ένα έχω ελληνικό πληκτρολόγιο, ενώ στο άλλο όχι? Μόλις το βρήκα δεν είχα αλλάξει το Product code :p Edited February 6, 2012 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως εξηγείται μετά από pure install με επίσημο firmware χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο το κινητό μου όταν το απενεργοποιώ δεν βγάζει ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilianlazarov Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Έβγαλα και την μπαταρία για 10 λεπτά περίπου , αλλά ... τίποτα!! Όσο για το ότι άνοιξα καινούριο θέμα sorry αλλά είμαι πρωτάρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως εξηγείται μετά από pure install με επίσημο firmware χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο το κινητό μου όταν το απενεργοποιώ δεν βγάζει ήχο; Έβαλες και κάνα semaphore μετά? Μπορεί να σου το αφαίρεσε ο κέρνελ επειδή θελει να ελευθερώσει χώρο. Έβγαλα και την μπαταρία για 10 λεπτά περίπου , αλλά ... τίποτα!! Όσο για το ότι άνοιξα καινούριο θέμα sorry αλλά είμαι πρωτάρης USB Jig τότε αναγκαστικά, και αν δε δουλέψει έτσι και έχεις εγγύηση μπορεί να είσαι τυχερός! Δε μένεις και Αθήνα όμως μήπως βρισκόταν εύκολα κάποιος να σου δανείσει ένα Jig... Edited February 6, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Βρες μια deodexed JW1, κατέβασέ την, πάρε απο εκει μέσα το αρχείο του TW3 και βάλτο στο /system/app oκ μια χαρα επαιξε !!ευχαριστω:) επισης θελω να ρωτησω τι καλωδιο πρεπει να παρω για να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση...; και ποσο κανει ; ευχαριστω Edited February 7, 2012 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 επισης θελω να ρωτησω τι καλωδιο πρεπει να παρω για να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση...; και ποσο κανει ; ευχαριστω Εδώ η ερώτησή σου είναι off-topic. Ρώτησε εδώ (ή καλύτερα διάβασε από εδώ και κάτω). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 παιδια εχετε δει αυτο τον cooker ....? http://img534.imageshack.us/img534/3523/cookerb.jpg Ποια απο το ram management λετε οτι ειναι το καλυτερο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 παιδια εχετε δει αυτο τον cooker ....? Ποια απο το ram management λετε οτι ειναι το καλυτερο...? Εξαρτάται της χρήσης που κάνεις... Εγώ είχα δοκιμάσει την balanced (λίγο απ'όλα) μέσω αυτής της εφαρμογής (η επι πληρωμή με όλες τις επιλογές εδώ). Αν και προσωπικά προτιμώ τα thundelbolt scripts!!! ΥΓ: sorry για το λινκ χθες, δεν είδα οτι είχες deodexed rom για tw3 launcher!!! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts