nikospot Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Εφαρμογή της samsung που μπορείς να αφαιρέσεις. Αν δεν κάνω λάθος είναι το μενού που εμφανίζεται όταν πληκτρολογήσεις *#0*#. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Με titanium τσεκάρω και το βρίσκω super. Χρειάζεται αυτό σε κάτι Νίκο ή να το βγάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Εφαρμογή της samsung που μπορείς να αφαιρέσεις. Αν δεν κάνω λάθος είναι το μενού που εμφανίζεται όταν πληκτρολογήσεις *#0*#. Στο "κρυφό μενού"; Αυτό που έχει διάφορα χρώματα στην οθόνη για να κάνεις test, έτσι; Το είχα βάλει στο μπλε για να δω για το περιβόητο burn in στις AMOLED και τελικά έχει λίγο πάνω στο ρολόι.:p Τίποτα που να φαίνεται σε εικόνες όμως. Μόνο στο μπλε χρώμα φαινόταν. Με titanium τσεκάρω και το βρίσκω super. Χρειάζεται αυτό σε κάτι Νίκο ή να το βγάλω? Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το βγάλεις. Εκεί μπαίνεις μόνο όπως είπε ο nikospot. Επειδή δεν ξέρω τι γίνεται και επειδή είναι του συστήματος θα έλεγα να το αφήσεις εκτός και αν σου πει κάποιος με σιγουριά να το βγάλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Το αφήνω τότε :p Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν πειράζει αν το βγάλεις, εγώ δεν το έχω :p Απλά δεν μπαίνει στο μενού :p (su ναι αυτό το μενού εννοώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Εδώ είναι μια λίστα με προγράμματα που μπορούν να αφαιρεθούν (τα κόκκινα) που μας είχε δώσει ο φίλος what το οποίο link υπάρχει και στην πρώτη σελίδα του θέματος! (Τώρα το θυμήθηκα.):p Οπότε όπως σου είπε και ο nikospot μπορείς να το βγάλεις. Edited January 19, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) καλημερα παιδια.... εχω εντοπισει πιθανοτατο προβλημα στην xxjvu... χτες το βραδυ το φορτιζω... το βγαζω απο τον φορτιστη ειχε παει γυρω στο 98% που για μενα δεν επρεπε ......τελος παντων. το αφηνω σε αναμονη κανονικα ανοιχτο και το πρωι ποσο ειχε φτασει ; το cell standby ηταν πανω απο 40% !!45%!!!η μπαταρια !!! ειμαι ετοιμος εχω ετοιμασει την jw1 να φλασαρω. Εχετε καποιο σχολιο; Υ.Γ. Το κινητο δεν εχει overclocking Θυμαμαι οτι και με overclocking σε αναμονη που ημουν πχ με jvz ή την 2.3.5 jvu δεν το εκανε... Edited January 20, 2012 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 καλημερα παιδια.... εχω εντοπισει πιθανοτατο προβλημα στην xxjvu... χτες το βραδυ το φορτιζω... το βγαζω απο τον φορτιστη ειχε παει γυρω στο 98% που για μενα δεν επρεπε ......τελος παντων. Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είναι πρόβλημα, είναι λειτουργία του κινητού να σταματάει την φόρτιση πριν το 100% για να προστατεύσει την μπαταρία. Το αν θα πρέπει να φαίνεται στον χρήστη ή όχι είναι θέμα γούστου αλλά δεν αλλάζει την πραγματικότητα. το αφηνω σε αναμονη κανονικα ανοιχτο και το πρωι ποσο ειχε φτασει ; το cell standby ηταν πανω απο 40% !!45%!!!η μπαταρια !!! Το cell standby ή ετοιμότητα κυψέλης (:lol:) καταγράφει την κατανάλωση της μπαταρίας στην προσπάθεια του κινητού να πιάσει και να κρατήσει το σήμα. Το πιο πιθανό είναι το σήμα της εταιρίας σου εκείνο το βράδυ να ήταν απαράδεκτο ή ακόμα πιο πιθανό είναι να έχεις τη λειτουργία δικτύου στο αυτόματο και όλο το βράδυ το κινητό πηγαινοερχόταν μεταξύ 2g και 3g. Δοκίμασε το βράδυ να το βάζεις σε flight mode ή αν σου είναι απαραίτητο για κάποιο λόγο γύρνα το σε gsm only. Δεν νομίζω να είναι θέμα της rom. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είναι πρόβλημα, είναι λειτουργία του κινητού να σταματάει την φόρτιση πριν το 100% για να προστατεύσει την μπαταρία. Το αν θα πρέπει να φαίνεται στον χρήστη ή όχι είναι θέμα γούστου αλλά δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Το cell standby ή ετοιμότητα κυψέλης (:lol:) καταγράφει την κατανάλωση της μπαταρίας στην προσπάθεια του κινητού να πιάσει και να κρατήσει το σήμα. Το πιο πιθανό είναι το σήμα της εταιρίας σου εκείνο το βράδυ να ήταν απαράδεκτο ή ακόμα πιο πιθανό είναι να έχεις τη λειτουργία δικτύου στο αυτόματο και όλο το βράδυ το κινητό πηγαινοερχόταν μεταξύ 2g και 3g. Δοκίμασε το βράδυ να το βάζεις σε flight mode ή αν σου είναι απαραίτητο για κάποιο λόγο γύρνα το σε gsm only. Δεν νομίζω να είναι θέμα της rom. Mε ολο το σεβασμο γνωριζω για το θεμα με το 2% πχ οταν αποσυνδεεις το φορτιστη....τετοιο πραγμα με αλλες εκδοσεις δεν μου εχει κανει .... και παρατηρω με αυτη την εκδοση τοσες μερες σε αναμονη απλα και πεφτει τρελα...η μπαταρια... Την λειτουργια δικτυου παντα στο αυτοματο την εχω... Αλλος δεν το εχει αντιληφθει αυτο ρε παιδια; Edited January 20, 2012 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το cfroot για ποιο λογο το κανετε?και το phone.apk το αλλαζετε για ποιο λογο? για να αποφυγετε τυχον fc? σορρυ που ρωταω.... Edited January 20, 2012 by cupraman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το cfroot για ποιο λογο το κανετε?και το phone.apk τι ειναι? σορρυ που ρωταω.... Το cf root σου δίνει δυνατότητα root(διαχειριστή) και recovery (για να βάζεις mods θέματα ή για να περνάς custom Roms). Το phone είναι εφαρμογή συστήματος (υπεύθυνο για να μπορείς να κανείς και να δέχεσαι κλησεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Το cf root σου δίνει δυνατότητα root(διαχειριστή) και recovery (για να βάζεις mods θέματα ή για να περνάς custom Roms). Το phone είναι εφαρμογή συστήματος (υπεύθυνο για να μπορείς να κανείς και να δέχεσαι κλησεις). αν περασουμε τον semaphore χρειαζεται να κανουμε και cfroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 αν περασουμε τον semaphore χρειαζεται να κανουμε και cfroot? Όχι, απλά να κατεβάσεις από το market την εφαρμογή Superuser. :) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 βρηκα μια custom rom jw1 jetpack με themes απο ics και εχει twizard 3 Και twizard 4.5 Ποιο να βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 @apsogos, έχω την JVU περίπου 2 εβδομάδες στην αρχή με CF-root και τώρα με semaphore . Δεν είδα καμιά τρομακτική διαφορά με πριν.Η μπαταρία όσο κρατούσε πριν το ίδιο κρατάει και τώρα. Νομίζω ότι πρέπει να το αφήσεις μερικές μέρες για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Μπορεί εχθές κάτι να κόλλησε και να σου έτρωγε μπαταρία, δεν σημαίνει κάτι αυτό για τη rom. ps: αν θέλεις να σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία μπορείς απο την εφαρμογή του semaphore(αν έχεις semaphore kernel) να επιλέξεις κάποιον πιο συντηρητικό governor (conservative ή SaveBattery). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) @apsogos, έχω την JVU περίπου 2 εβδομάδες στην αρχή με CF-root και τώρα με semaphore . Δεν είδα καμιά τρομακτική διαφορά με πριν.Η μπαταρία όσο κρατούσε πριν το ίδιο κρατάει και τώρα. Νομίζω ότι πρέπει να το αφήσεις μερικές μέρες για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Μπορεί εχθές κάτι να κόλλησε και να σου έτρωγε μπαταρία, δεν σημαίνει κάτι αυτό για τη rom. ps: αν θέλεις να σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία μπορείς απο την εφαρμογή του semaphore(αν έχεις semaphore kernel) να επιλέξεις κάποιον πιο συντηρητικό governor (conservative ή SaveBattery). Κοσμα... κοιταξε εχω χρησιμοποιησει 4 διαφορετικες εκδοσεις στο κινητο μου....με τα ιδια δεδομενα ολες.... σ αυτη που καταλαβα τρελη διαφορα καταναλωσης ειναι η XXJVU 2.3.6 νομιζω οτι το εχει αναφερει και αλλος...και σημερα που διαβαζα στα forum του xda το εγραφε κι αλλος.... Ας πουνε και τα αλλα παιδια την γνωμη τους ... Τωρα περασ μια την Custom XWJW1 JETPACK 8.2 διοτι τα περισσοτερα παιδια εδω εχουν πει τα καλυτερα λογια για την jw1. Edited January 20, 2012 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Μπορεί να έχεις δίκιο, και όντως η jw1 να κρατάει περισσότερο την μπαταρία. Αλλά σε ένα βράδυ(δηλ. 6-8ώρες χωρίς χρήση) να πέφτει η μπαταρία 50% δεν είναι φυσιολογικό και δεν μπορεί να οφείλετε στη rom. Σχετικά με την ICS και συγκεκριμένα την CM9-teamhacksung build 14, την έβαλε κανείς; Είναι σταθερή ; Αυτό με τα διπλά αρχεία και την αδυναμία ανάγνωσης της εξωτερικής sd έχει λυθεί; Όσοι την βάλατε την κρατήσατε ή γυρίσατε πίσω σε JVU ή JW1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 παιδια στην custom rom jetpack Που εχω περασει ειναι jw1 εχει την δυνατοτητα να κατεβασω touchwiz 3 και 4.5 ποιον να βαλω και τι διαφορα εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 παιδια στην custom rom jetpack Που εχω περασει ειναι jw1 εχει την δυνατοτητα να κατεβασω touchwiz 3 και 4.5 ποιον να βαλω και τι διαφορα εχει; Αν δεν κάνω λάθος το TW3 είναι αυτό που έχει η stock rom για το SGS (είναι το official για SGS) το TW4 είναι απο το SGS II ,και το TW4.5 είναι custom του TW4. Με το 4.5 δηλ έχεις επιπλέον επιλογές στο γραφικό περιβάλλον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Αν δεν κάνω λάθος το TW3 είναι αυτό που έχει η stock rom για το SGS (είναι το official για SGS) το TW4 είναι απο το SGS II ,και το TW4.5 είναι custom του TW4. Με το 4.5 δηλ έχεις επιπλέον επιλογές στο γραφικό περιβάλλον . Εχει κανα θεμα ο 4.5 ή να τον βαλω κατι ειχε παρει το ματι μου που εγραφε καποιος απο εμας πριν απο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Δεν έχω δοκιμάσει το TW4.5 , αλλά φαντάζομαι θα είναι λίγο πιο βαρύ απο το 3. Γιατί δεν το αφήνεις χωρίς addon τo jetpack; πρέπει να διαλέξεις οπωσδήποτε ένα απο τα δύο; Θέλω να πω δεν έχει απο μόνο του κάποιο αρχικά; edit: απο ότι βλέπω τώρα στην jetpack, αν δεν βάλεις κατι extra εσύ, έχει το TW3. Aπο τη στιγμή που στα addon έχει και το 3 και το 4.5 σημαίνει ότι αν βάλεις το 4.5 μπορείς να ξαναγυρίσεις στο TW3. Edited January 20, 2012 by kosmas75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Με το 4.5 δηλ έχεις επιπλέον επιλογές στο γραφικό περιβάλλον . όπως ? τι περισσότερες επιλογές στο γραφικό περιβάλλον ? :O Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει το TW4.5 , αλλά φαντάζομαι θα είναι λίγο πιο βαρύ απο το 3. Γιατί δεν το αφήνεις χωρίς addon τo jetpack; πρέπει να διαλέξεις οπωσδήποτε ένα απο τα δύο; Θέλω να πω δεν έχει απο μόνο του κάποιο αρχικά; εχει τον zeam launcher ο οποιος ειναι ο πιο γρηγορος και πιο light launcher... εχεις δικιο θα αφησω αυτο! ειναι τοσο ωραια το jetpak + jetpack ics theme + addons Που εχω παθει πλακα !πραγματικα πολυ καλη δουλεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 όπως ? τι περισσότερες επιλογές στο γραφικό περιβάλλον ? :O http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061883 Πάντως εμένα ποτέ δε μου δούλεψε.... Όχι πως θα τον άφηνα απλά από περιέργεια ήθελα να τον δω. Δε νομίζω να είναι καλός πάντως μου φαίνεται λίγο μπάχαλο η όλη κατάσταση, καθώς και πρόχειρη δουλειά. Βέβαια όπως είπα δεν κατάφερα να τον βάλω ποτέ για να επιβεβαιώσω αυτά που πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το bus speed νομίζω default είναι @ 200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts