Tas6s Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Δεν καταλαβατε δεν θελω να συνδεθω στο kies θελω να συνδεσω το κινητό στον υπολογιστη και δεν μου το ανοιγει το κινητο, το kies το λεω σαν προβλημα που βγαζει αλλα μερικες φορες συνδεετε και με custom rom στο kies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Δεν καταλαβατε δεν θελω να συνδεθω στο kies θελω να συνδεσω το κινητό στον υπολογιστη και δεν μου το ανοιγει το κινητο, το kies το λεω σαν προβλημα που βγαζει αλλα μερικες φορες συνδεετε και με custom rom στο kies... ρυθμισεις-ασυρματη-usb-συσκευη αποθηκευσης το εχεις ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ενταξη καμια φορα ειναι κατω απο τα ματια σου.. Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ηρακλη δεν ασχολουμαι καθολου με τον στοκ browser πλεον,ειναι παντα στα ιδια χαλια,απο τοτε που εβαλα τον opera (remember?:D) δεν τον αγγιζω καθολου τον μανισιο.Για κερνελ περασα αρχικο τον ρουταρισμενο του grooby (ενα απλο ρουτ εχει και τιποτα παραπανω) και περασα τα μοντακια μου με την βοηθεια του Αλεξ (thanks Alex) χωρις δηλαδη να περασω cwm.Ειμαι ομως σιγουρος οτι και με τον semaphore θα δουλευει πολυ καλα. Κατ αρχην μπορει να κολλησε εφαρμογη και στην εκανε,κατα δευτερον με τα oc που κανεις ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα την φας την στραβη,ετυχε να στο κανει με την jw1,δεν μπορουμε να κατηγορουμε μια ρομ γι αυτο τον λογο.Την εχω απο την ωρα που κυκλοφορησε και ειμαι απο αυτους που το παραμικρο στραβο να δω θα το βγαλω αμεσως στην φορα (αν διοβασεις παλιοτερα ποστ μου θα το δεις αυτο). Οσο για τις γνωμες των χρηστων στο xda κυριολεκτικα αδιαφορω,εκει μεσα γινεται του κουτρουλη ο γαμος και ποσταρει ο καθε ακυρος,ειναι αναξιοπιστοι (δεν μιλω για τους developers,για να μην παρεξηγουμαι).Προσωπικα δεν εχω δει καμια διαφορα σε ταχυτητα στις τελευταιες 2.3.6 απο την μια στην αλλη,αν εσενα βεβαια σε ικανοποιει καποια συγκεκριμενη και βλεπεις διαφορα ταχυτητας την περνας και εισαι αρχοντας,εχουν βγει τοσες τελευταια που ειναι για ολα τα γουστα :). ναι με JVT modem και csc JV9 Παρακαλω,φιλε μου ο στοκ κερνελ δουλευει μονιμα στο 1G και για να ειμαι ειλικρινης και παλιοτερα που δοκιμασα overclocking σε αλλες ρομ δεν ειδα και καμια διαφορα (σταγονα στον ωκεανο ηταν η διαφορα,κατα την αποψη μου δεν αξιζει) δεν εχω περασει ctr off στο μοντακι,οποτε μην περιμενεις να δεις κατι τετοιο. EDIT: @PCIFIAS Θοδωρη,μεσα στο ζιπακι με τον κερνελ που κατεβασες,εχει κατι αλλα αρχεια,ενα απο αυτα ειναι το RUNME.BAT,πας ρυθμισεις->εφαρμογες και τικαρεις τον εντοπισμο λαθων,συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη σου,πηγαινε στον φακελο που ειναι ο κερνελ και κανε διπλο κλικ στο RUNME.BAT,σε 5 δευτερολεπτα θα εισαι οκ. ..και πάλι σε ευχαριστώ Πάρη! Να είστε καλά όλα τα παιδιά εδώ που προσφέρεται απλόχερα τις γνώσεις σας και μας βοηθάτε. Είστε βιβλίο κανονικό και μαθαίνουμε και εμείς κάποια πράγματα! Δε σου κρύβω ότι έχω την περιέργεια να δοκιμάσω και του Στράτου τον τελευταίο πάνω της, να δω πώς δουλεύει. Μα τι περίεργο ον αυτός ο άνθρωπος... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Είμαι με JW1 και semaphore 2.1.1 Πώς μπορώ να περάσω το CWM recovery? (όταν πέρασα τον kernel, είχε μόνο την εφαρμογή του Semaphore. To superuser το κατέβασα από το market, το CWM recovery δεν μπορώ να το βρω όμως) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) Το έχεις ήδη λογικά. Κατέβασε και το ROM Manager απ' το market. Για να μπεις CWM ξεκίνα το τηλέφωνο με Vol up + Home + Power. Edit: Πριν λίγο : teamhacksung's ICS Port for Galaxy S (BUILD 10) Edited December 18, 2011 by gregmits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Είμαι με JW1 και semaphore 2.1.1 Πώς μπορώ να περάσω το CWM recovery? (όταν πέρασα τον kernel, είχε μόνο την εφαρμογή του Semaphore. To superuser το κατέβασα από το market, το CWM recovery δεν μπορώ να το βρω όμως) :) Εδώ είναι ένα παλιότερο post σχετικά με το CWM Manager (φαντάζομαι ότι αυτό εννοείς). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Είμαι με JW1 και semaphore 2.1.1 Πώς μπορώ να περάσω το CWM recovery? (όταν πέρασα τον kernel, είχε μόνο την εφαρμογή του Semaphore. To superuser το κατέβασα από το market, το CWM recovery δεν μπορώ να το βρω όμως) :) Εχεις cwm απλα δεν εχεις την εφαρμογη.Εαν την θες πολυ μπορεις να φλασαρεις πρωτα τον cf root και μετα τον semaphore και θα εχεις semaphore+cwm+superuser. Δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εδώ είναι ένα παλιότερο post σχετικά με το CWM Manager (φαντάζομαι ότι αυτό εννοείς). Nαι, αυτό εννοούσα. Σε ευχαριστώ πολύ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Στο xda έβγαλε κάποιος non increasing mod για JVZ και JW1 αλλά για deodexed. Οπως υποστηρίζει, δεν θα δουλέψει αν το χρησιμοποιήσουμε σε odex εκδόσεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386978 Δοκιμάστηκε και λειτουργεί και στην odexed JW1. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) Καλησπερα η αληθεια ειναι οτι σημερα "σκαλιζα" το κινητο... Παω να μπω σε recovery και ενω εχθες ειχα παρει Backup τωρα βγαζει διαφορα μηνυματα E: unknown volume can't mount cache recovery unknown volume for sd card και διαφορα τετοια... Κατα τα αλλα το κινητο δουλευει κανονικα reboot system και μπαινει κανονικα... edit: για καλη μου τυχη βρηκα απο το παραπανω ποστ το cmw manager το εβαλα και δουλεψε... παιρνω νεο backup και βαζω αυτο που εφτιαξα να δω τι θα γινει... ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και πως φτιαχνει? ** εχω φτιαξει κατι απο την κουζινα και ελεγα να τα περασω για να δω αν τα καταφερα ή οχι... Edited December 18, 2011 by gup_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ξαναφλασαρε την rom απο το Odin και μετα κανε restore αν έχεις κρατήσει backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ολα καλα ο cmw manager βοηθησε και το "μαγειρεμα" πετυχε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Τελικα δεν αντεξα με την jvz και περασα χθες την jvw1οπως μου προτεινε ο φιλος Παρης και η διαφορα σε μενα τουλαχιστον ειναι εμφανεστατη...ταχυτατη σε ολα με πολυ γρηγορο και ομαλο scrolling ακομα και στα διαθεσιμα δικτυα wifi...αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η πολυ καλη διαχειριση της ραμ και γενικοτερα φαινεται πολυ ελαφρια... Την συνιστω.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Τελικα δεν αντεξα με την jvz και περασα χθες την jvw1οπως μου προτεινε ο φιλος Παρης και η διαφορα σε μενα τουλαχιστον ειναι εμφανεστατη...ταχυτατη σε ολα με πολυ γρηγορο και ομαλο scrolling ακομα και στα διαθεσιμα δικτυα wifi...αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η πολυ καλη διαχειριση της ραμ και γενικοτερα φαινεται πολυ ελαφρια... Την συνιστω.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Θα μπορούσες να αναφέρεις και το Link ? είναι Ευρωπαϊκή ? υποστηρίζει Ελληνικά ? 2.3.5 ή 2.3.6 ? σε ευχαριστώ πολύ .. !! Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδια ειπα να περασω απο jvr που ημουνα, σε jw1 και το μετανιωσα. To wifi συνεχεια αποσυνδεεται.... Περασα και jvz και ακομα το ιδιο... Καμια λυση? :( *code: jw1 modem: jvt csc: jv9 Μηπως φταιει το Modem της jvt τελικα? Υπαρχει νεοτερη εκδοση απο jvt μεχρι jw1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδια ειπα να περασω απο jvr που ημουνα, σε jw1 και το μετανιωσα. To wifi συνεχεια αποσυνδεεται.... Περασα και jvz και ακομα το ιδιο... Καμια λυση? :( *code: jw1 modem: jvt csc: jv9 Μηπως φταιει το Modem της jvt τελικα? Υπαρχει νεοτερη εκδοση απο jvt μεχρι jw1? Εκανες όλα τα wipes, clean dalvik cache; Δοκίμασε και ένα reboot Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Τα δοκιμασα ολα αυτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εκανες όλα τα wipes, clean dalvik cache; Δοκίμασε και ένα reboot Τα δοκιμασα ολα αυτα..... Εμεινα λίγο πίσω στο διάβασμα και δεν γνωρίζω αν παίζει κανένα bug με το συγκεκριμένο σεταπ. Εγώ με JVU/JVT/JV9 δέν έχω τέτοια, αν και το modem δεν εχει να κάνει με το wi-fi. Τις ρυθμίσεις αδράνειας τις κοίταξες; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η πολυ καλη διαχειριση της ραμ και γενικοτερα φαινεται πολυ ελαφρια... Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς πολύ καλή διαχείριση της ram? Επίσης απο ποια ρομ έκανες την μετάβαση στην JW1? Παιδια ειπα να περασω απο jvr που ημουνα, σε jw1 και το μετανιωσα. To wifi συνεχεια αποσυνδεεται.... Περασα και jvz και ακομα το ιδιο... Καμια λυση? :( *code: jw1 modem: jvt csc: jv9 Μηπως φταιει το Modem της jvt τελικα? Υπαρχει νεοτερη εκδοση απο jvt μεχρι jw1? αποσυνδέσεις στο wifi έχω ακούσει και σε JVS και σε JVT. Δεν ξέρω όμως αν το wifi εξαρτάται απο το modem ή το pda. Πάντως τα προβλήματα που έχουν ακουστεί αφορούν συγκεκριμένα rooter (πχ στην δικιά μου περίπτωση το wifi είναι σταθερότατο) και ίσως μια κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του rooter σου το πρόβλημα να λυθεί. Ψάξε κάποια παλαιότερα μηνύματα επι του θέματος για JVS και θα βρεις τις ρυθμίσεις που σου λέω. Κάνε search για το wifi problem της JVS και στους XDA Edited December 19, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 αν και το modem δεν εχει να κάνει με το wi-fi Είσαι σίγουρος; :) Με τις αποσυνδέσεις όχι δεν σχέση το μοντεμ. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παιδια υπαρχει jvz deodex rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ελα,γιατι σε βλεπω μεσα στο παραπονο :lol: εδω ειναι για JW1 odex http://www.mediafire.com/?6yl3gbgxa55gft4 κι εδω το restore http://www.mediafire.com/?9usrq6k3d89785m τα βαζεις χυμα στην sd,πας cwm κανε καλου κακου πρωτα wipe cache partition + wipe dalvik και φλασαρε,καλα ειναι οταν κανεις το φλασαρισμα να μην εισαι σε ext4,το γυρνας μετα.Τωρα αν δεν σου δουλεψουν ψαξε να δεις τι κανεις λαθος. Οσο για τις ρομ,τις κοιταμε στα <σημεια>,μην περιμενεις να δεις καποια εκτοξευση της ταχυτητας.Απο froyo μεχρι τις τελευταιες gingerbread ενας απλος χρηστης δεν προκειται να δει φαινομενικα διαφορα στην ταχυτητα,αλλου φαινεται η ταχυτητα,η αποκριση και τα υπολοιπα.;) Πάρη για να ζιπαρω το μοντάκι για τα εικονιδια πρεπει πρωτα να ζιπάρω και κατι άλλο. Μπόρεις να μου θυμίσεις. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδια ειπα να περασω απο jvr που ημουνα, σε jw1 και το μετανιωσα. To wifi συνεχεια αποσυνδεεται.... Περασα και jvz και ακομα το ιδιο... Καμια λυση? :( *code: jw1 modem: jvt csc: jv9 Μηπως φταιει το Modem της jvt τελικα? Υπαρχει νεοτερη εκδοση απο jvt μεχρι jw1? Solved!! Αλλαξα το ονομα του ασυρματου δικτυου στο router μου και εφτιαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 1.Θα μπορούσες να αναφέρεις και το Link ? 2. είναι Ευρωπαϊκή ? 3.υποστηρίζει Ελληνικά ? 4. 2.3.5 ή 2.3.6 ? σε ευχαριστώ πολύ .. !! 1. Την έχει ανεβάσει νομίζω ο tyxerakias καποιες σελίδες πριν. Αλλιώς sammobile.com Κατέβασε και την jvw απο τους οδηγούς για να πάρεις το csc και το μοντεμ (γιατί νομίζω έχει μόνο το pda η jw1) 2. Ναι 3. Ναι 4. 2.3.6 Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts