Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σαι καλα!!!σε ευχαριστω παρα πολυ για την επιβεβαιωση και την βοηθεια!!

Ναι..εχω διαβασει αρκετα γτ εχω φλασαρει καποιες φορες αλλα παντα διαβαζω κ ξαναδιαβαζω μηπως κ κανω καμια πατατα κ το κλαιμε..χαχα

Η αληθεια ειναι πως απλα κολλαω στο σημειο που λες με τα apk fix γιατι το cwm δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε...εστω και αν το εχω στο κινητο..προφανως αν χρειαστει να "ΑΝ έχεις πρόβλημα με το phone.android (force closes δλδ κρασάρει η εφαρμογή) τότε ασχολήσου με fix του phone.apk (που επίσης είναι απλό- κατεβάζεις το αντίστοιχο fix και το περνάς μέσω CWM!)" θα το περασω απο την επιλογη install apk που υπαρχει μεσα στο cwm ε?

και παλι σε ευχαριστω πολυ..καλη σου μερα!!

To fix έρχεται σε .zip μορφή.

Το απογηκεύεις στο root directory της sdcard του τηλεφώνου, κλείνεις το κινητό, με το συνδυασμό των 3 κουμπιών (vol up, κεντρικό και on-off) μπαίνεις στο cwm και από εκεί επιλέγεις install zip from sdcard, επιλέγεις το fix αρχείο μέσα στην sdcard και είσαι έτοιμος...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτά δεν είναι αγγλικά καλέ:lol:

To SIP 3g/wifi στοPerkaMOD που αναφέρει ο what τί κάνει;

anyways ευχαριστώ για τα links coolgreek, μια δεύτερη (και τρίτη) ανάγνωση μπορεί να βοηθήσει:wacko:

με απλα λογια με το sip mod μπορεις και εχεις voip τηλεφωνια στο galaxy s,ειτε μεσω 3g ειτε μεσω wifi...με λιγο google θα δεις τι ειναι voip

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Oκ λοιπον..περασα την νεα ρομ με το semaphore αλλα με το που ανοιγει το κινητο...εμφανιζονται μηνυματα οτι διαφορες εφαργογες θελουν αναγκαστικο κλεισιμο.....προχωραω κ ψαχνω για το fix ή κατι δεν εχω κανει σωστα?

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Oκ λοιπον..περασα την νεα ρομ με το semaphore αλλα με το που ανοιγει το κινητο...εμφανιζονται μηνυματα οτι διαφορες εφαργογες θελουν αναγκαστικο κλεισιμο.....προχωραω κ ψαχνω για το fix ή κατι δεν εχω κανει σωστα?

Προφανώς δεν έχεις κάνει κάτι σωστά!

Τους οδηγούς του ακκολούθησες ακριβώς όπως έχουν?

Την ROM από πού την βρήκες?

Γνώμη μου είναι να κατεβάσεις από το samfirmware.com την JVR με το CSC της JVQ (αν δεις έχει δύο διαφορετικές ROMS JVR, μία με CSC JVQ και μία με CSC JVR - εσύ θα κατέβάσεις αυτή με το CSC της JVQ).

Μετά όπως λένε οι οδηγοί. Repartition, flash, πέρασμα kernel, πέρασμα των Ελληνικών πληκτρολογίων (δεν έχει η ROM Ελληνικά πληκτρολόγια) και εφόσον σου κάνει και αναγκαστικό κλείσιμο το phone μετά από κλίσεις σου, τότε περνάς και τo fix του phone. apk

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

το λαθος το βρηκα...δεν ειχα κανει φορματ τα παντα..Οποτε τα εκανα φορματ ολα..τα περασα απο την αρχη κ τωρα δειχνει να ειναι οκ!!σε ευχαριστω πολυ κ σε λιγο τα νεωτερα!! :D

οσον αφορα τις ρομ....τις κατεβασα απο "http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882"..και τα συνδυασα..δλδ στο οδιν..εβαλα οτι επρεπε απο jvq και οτι επρεπε απο JVR..Λαθος ηταν αυτο?να τα κανω απο την αρχη??

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

το λαθος το βρηκα...δεν ειχα κανει φορματ τα παντα..Οποτε τα εκανα φορματ ολα..τα περασα απο την αρχη κ τωρα δειχνει να ειναι οκ!!σε ευχαριστω πολυ κ σε λιγο τα νεωτερα!! :D

οσον αφορα τις ρομ....τις κατεβασα απο "http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882"..και τα συνδυασα..δλδ στο οδιν..εβαλα οτι επρεπε απο jvq και οτι επρεπε απο JVR..Λαθος ηταν αυτο?να τα κανω απο την αρχη??

οχι καλα τα εκανες.αυτο καναμε και οι περισσοτεροι

Xiaomi 12 Pro

Σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!Πειραμα επιτυχημενο!!

jvr (csc jvq) + semaphore 1.6.0 + lagfix το κινητο πεταει και quadrant test για το τυπικο μου εβγαλε 1981 :!::!::!::!: ενω πριν με την απλη 2.3.3 ειχα σκορ 940!!!

ευχαριστω πολυ!!!! :D:D

twitter MariosGian

Σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!Πειραμα επιτυχημενο!!

jvr (csc jvq) + semaphore 1.6.0 + lagfix το κινητο πεταει και quadrant test για το τυπικο μου εβγαλε 1981 :!::!::!::!: ενω πριν με την απλη 2.3.3 ειχα σκορ 940!!!

ευχαριστω πολυ!!!! :D:D

Μπράβο σου :)

Μόνο να θυμάσαι όταν θελήσεις να ξαναφλασάρεις άλλη ρομ (οποιαδήποτε) οπωσδήποτε ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ το lagfix πριν το φλασάρισμα γιατι θα καταλήξεις με μπρίκι (που ούτε καφέ θα κάνει :p)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Μπράβο σου :)

Μόνο να θυμάσαι όταν θελήσεις να ξαναφλασάρεις άλλη ρομ (οποιαδήποτε) οπωσδήποτε ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ το lagfix πριν το φλασάρισμα γιατι θα καταλήξεις με μπρίκι (που ούτε καφέ θα κάνει :p)

Όταν περνας επίσημη ρομ με οντιν και πιτ το σύστημα γίνεται rfs πάλι. Δεν μπρικαρει. (δεν παροτρύνω κανέναν να φλασαρει με lagfix, απλά εγώ δεν το βγάζω ποτέ όταν περνάω ρομ με οντιν :) )

όσο για το μπρικαρισμα, το έχω τουβλιασει καμία 10αρια φορές (όχι από αυτό :p ), αν μπαίνει σε dlmode δεν υπάρχει πρόβλημα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Όταν περνας επίσημη ρομ με οντιν και πιτ το σύστημα γίνεται rfs πάλι. Δεν μπρικαρει. (δεν παροτρύνω κανέναν να φλασαρει με lagfix, απλά εγώ δεν το βγάζω ποτέ όταν περνάω ρομ με οντιν :) )

όσο για το μπρικαρισμα, το έχω τουβλιασει καμία 10αρια φορές (όχι από αυτό :p ), αν μπαίνει σε dlmode δεν υπάρχει πρόβλημα.

και γω το ιδιο κανω.ασε που τις πιο πολλες φορες μου εχει μπρικαρει στην προσπαθεια να βγαλω το lagfix βεβαια τωρα με την cyanogen δεν εχω αναγκη το lagfix...:p

Xiaomi 12 Pro

και γω το ιδιο κανω.ασε που τις πιο πολλες φορες μου εχει μπρικαρει στην προσπαθεια να βγαλω το lagfix βεβαια τωρα με την cyanogen δεν εχω αναγκη το lagfix...:p

Lagfix σημαίνει μετατροπή του συστήματος απο rfs σε ext4/ext2. Η cm7 δεν έχει rfs, έχει ext4 και yaffs2! Οπότε είναι «ενσωματωμένο lagfix» να το πω έτσι ;)

Lagfix σημαίνει μετατροπή του συστήματος απο rfs σε ext4/ext2. Η cm7 δεν έχει rfs, έχει ext4 και yaffs2! Οπότε είναι «ενσωματωμένο lagfix» να το πω έτσι ;)

να αυτο ειναι το θεμα.πρεει να τα γραφω τοσο αναλυτικα πια?

Xiaomi 12 Pro

Τροποποίησα λίγο το αρχικό μου μήνυμα γιατι ήταν λίγο απότομο. Είμαι στη διαδικάσία φλασαρίσματος νέας ρομ και ακολουθώ κατα γράμμα τον οδηγό του τυχεράκια όπου ως πρώτο βήμα γράφειι ότι κάνουμε επαναφορά εργοστασίακών και format στην sd card, αλλά δεν λέει πως κάνουμε το format. Είναι το wipe data/factory reset? Ρωτάω γιατί έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει δεν διαγράφηκαν... Ευχαριστώ Edited by paoad

Τροποποίησα λίγο το αρχικό μου μήνυμα γιατι ήταν λίγο απότομο. Είμαι στη διαδικάσία φλασαρίσματος νέας ρομ και ακολουθώ κατα γράμμα τον οδηγό του τυχεράκια όπου ως πρώτο βήμα γράφειι ότι κάνουμε επαναφορά εργοστασίακών και format στην sd card, αλλά δεν λέει πως κάνουμε το format. Είναι το wipe data/factory reset? Ρωτάω γιατί έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει δεν διαγράφηκαν... Ευχαριστώ

Τι χρησιμοποιείς για να κάνεις τις διαγραφές, το μενού του τηλεφώνου ή την cwm recovery;

Μάκης

Προς το παρών το μόνο που έχω κάνει είναι μέσα απο τις Ρυθμίσεις- Απόρρητο- Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τίποτα άλλο

Προς το παρών το μόνο που έχω κάνει είναι μέσα απο τις Ρυθμίσεις- Απόρρητο- Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τίποτα άλλο

Μάλιστα. Από τις ρυθμίσεις - απόρρητο - επαναφορά... κάνεις το wipe data/factory reset που ανέφερες. Ξανακάντο γιατί κάτι δεν πήγε καλά. Κανονικά έπρεπε να είχαν χαθεί εφαρμογές - επαφές - μηνύματα κλπ.

Για το format, πηγαίνεις ρυθμίσεις - αποθηκευτικός χώρος - διαμόρφωση κάρτας... Συγνώμη γιατί είμαι σε cm7 και δεν θυμάμαι αν αυτή ακριβώς είναι η ορολογία και στην stock :).

Μάκης

Μάλιστα. Από τις ρυθμίσεις - απόρρητο - επαναφορά... κάνεις το wipe data/factory reset που ανέφερες. Ξανακάντο γιατί κάτι δεν πήγε καλά. Κανονικά έπρεπε να είχαν χαθεί εφαρμογές - επαφές - μηνύματα κλπ.

Για το format, πηγαίνεις ρυθμίσεις - αποθηκευτικός χώρος - διαμόρφωση κάρτας... Συγνώμη γιατί είμαι σε cm7 και δεν θυμάμαι αν αυτή ακριβώς είναι η ορολογία και στην stock :).

Εκανα και wipe data/factory reset αλλα οι εφαρμογές που έχω παραμένουν.

Εκανα και wipe data/factory reset αλλα οι εφαρμογές που έχω παραμένουν.

Προφανώς εννοείς από recovery. Καλή φάση, πρώτη φορά ακούω κινητό να αρνείται να κάνει επαναφορά. Τέλος πάντων.

Εάν έχεις ήδη κάνει backup των δεδομένων σου δοκίμασε να πληκτρολογήσεις στον dialer τον κωδικό *2767*3855#. Μετά από αυτό δεν νομίζω να μείνει τίποτα.

Μάκης

Προφανώς εννοείς από recovery. Καλή φάση, πρώτη φορά ακούω κινητό να αρνείται να κάνει επαναφορά. Τέλος πάντων.

Εάν έχεις ήδη κάνει backup των δεδομένων σου δοκίμασε να πληκτρολογήσεις στον dialer τον κωδικό *2767*3855#. Μετά από αυτό δεν νομίζω να μείνει τίποτα.

Το δοκίμασα και αυτό αλλά ενώ γράφει ότι κάνει φορματ όταν κάνει reboot και ανοίγει το τηλ οι εγαρμογές παραμένουν όπως και το φοντο που έχω κτλ. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποια εφαρμογή για αυτό (πχ titanium backup) η ότι έχω ήδη πάρει backup με cwm? δηλαδή μετα το φορματ να κάνει αυτόματα restore?

Το δοκίμασα και αυτό αλλά ενώ γράφει ότι κάνει φορματ όταν κάνει reboot και ανοίγει το τηλ οι εγαρμογές παραμένουν όπως και το φοντο που έχω κτλ. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποια εφαρμογή για αυτό (πχ titanium backup) η ότι έχω ήδη πάρει backup με cwm? δηλαδή μετα το φορματ να κάνει αυτόματα restore?

Αν έχεις cwm κάνε επαναφορά μέσα από το cwm recovery menu...

- Alex

Αν έχεις cwm κάνε επαναφορά μέσα από το cwm recovery menu...

Επιτέλους τα καταφερα. Σ'ευχαριστώ. Γιατί όμως δεν διαγράφονταν μέσω της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων?

να αυτο ειναι το θεμα.πρεει να τα γραφω τοσο αναλυτικα πια?

οχι φιλε μου! απλα νομιζα οτι πιστευες πως η cm7 δεν εχει εχτ4 και δεν χρειαζεται να κανεις!:rolleyes:

γεια σας παιδια...επειδη εχω καιρο να μπω στο φορουμ...εχω juwe 5.3 σε 2.3.4 jvr...υπαρχει τπτ πιο καλο και γρηγορο απο αυτη την ρομ?

Εντάξει ολα καλά με το πέρασμα της jvr και του semaphore 1.6. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Πήγα στις ρυθμίσεις για να δω τη χρήση της μπαταρίας και βγάζει Προβολή 60%, Σύστημα Αndroid 23%, Android core apps 5% είναι φυσιολογικό;

Εντάξει ολα καλά με το πέρασμα της jvr και του semaphore 1.6. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Πήγα στις ρυθμίσεις για να δω τη χρήση της μπαταρίας και βγάζει Προβολή 60%, Σύστημα Αndroid 23%, Android core apps 5% είναι φυσιολογικό;

Ανάλογα με την χρήση που κάνεις. Μην ανησυχείς πάντως για "Battery Drain". Θα σου πρότεινα τώρα που πέρασες JVR + Semaphore να κάνεις και ένα "Battery Calibration" όπως περιγράφεται εδώ (στο νούμερο 7).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις