Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μην αγχώνεστε για Jelly Bean, Billie Jean, Justin Bieber όπως και να λέγεται :P Εδώ το x8 που είχα κατάφεραν και του πέρασαν ics το οποίο πωλούνταν με 1.6 donut!!! Πιστεύω οι απαιτήσεις θα είναι ίδιες με της ics. Απ'ότι είδα όλο αυτό τον καιρό η google έκανε τόσο ντόρο με το holo theme οπότε μην περιμένετε οπτικές αλλαγές (τουλάχιστον τρανταχτές!). Θα βάλουν απλά νέα features, θα υπάρξουν bugfixes και μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα.

Όλα αυτά είναι φήμες βέβαια αλλά πολύ σύντομα θα μάθουμε την αλήθεια. Πιστεύω είναι πολύ κοντά στην αλήθεια. Nexus έχουμε, θα υποστηρίζεται για πολύ ακόμα ;)

Και το HTC Nexus One της ίδια σειράς ειναι αλλά δεν είδε ποτέ επίσημα το ICS ,δεν θυμαμαι αν πηρε κ τη GB. Oπότε μην το δενεις κ κόμπο οτι θα έχεις υποστήριξη για παντα.. Αλλιώς δεν θα έχει νόημα η αγορά νέου κινητού κ το μάρκετινγκ παει περίπατο.Αν προσανατολιστουν το νεο λογισμικο να ειναι πιο κοντα στο hardware του Galaxy Nexus τοτε το χασαμε το παιχνιδι..Ειναι πολυ αδυναμο κινητο το S με το μονοπυρηνο επεξεργαστη κ με μια μικρη ελαχιστην ραμ για το χρηστη..Αλλωστε το βλεπετε κ εσεις ποσο κολλονει σε βαριες εφαρμογες και σε παιχνιδια...Για μενα το Gingerbread ηταν το ιδανικοτερο λογισμικο για το S..To ICS με ολα του τα προβληματα το κατέβασε μια ταχύτητα το κινητό.

Edited by stefanos_79
Υπογραφή....

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Και το HTC Nexus One της ίδια σειράς ειναι αλλά δεν είδε ποτέ επίσημα το ICS οπότε μην το δενεις κ κόμπο οτι θα έχεις υποστήριξη για παντα.. Αλλιώς δεν θα έχει νόημα η αγορά νέου κινητού κ το μάρκετινγκ παει περίπατο

Δεν μίλησα για επίσημη υποστήριξη. Ανεξάρτητοι developers, cm, aokp κλπ. θα συνεχίσουν. Εδώ υποστηρίζουν άλλα κ άλλα, θα παρατήσουν το nexus s??

Ξεχνάς όμως οτι το nexus one βγήκε με android 2.1, πήρε 2.2 και 2.3 απο google και ics (λογικά και όσες επόμενες εκδόσεις αντέξει) πήρε απο αυτούς που ανέφερα πάνω ;)

Αύριο θα έχουμε την έκδοση 4.1 jelly bean?

Δηλαδή θα αρχίσει η ενημέρωση για τα Galaxy Nexus;

Όχι όταν βγει το καινούριο nexus τηλέφωνο (κατα τον οκτώβριο) τότε θα πάρει την 4.1 το galaxy nexus. Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα η έκδοση. Όπως κάνει η apple παρουσιάζει το νέο ios και μόλις κυκλοφορήσει το νέο iphone λανσάρει και το update.

Όχι όταν βγει το καινούριο nexus τηλέφωνο (κατα τον οκτώβριο) τότε θα πάρει την 4.1 το galaxy nexus. Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα η έκδοση. Όπως κάνει η apple παρουσιάζει το νέο ios και μόλις κυκλοφορήσει το νέο iphone λανσάρει και το update.

Μέχρι τότε όμως ο κώδικας θα είναι διαθέσιμος για τους δικούς μας developers?

Την έστησα! Μου λείπουν μερικά καλούδια απο τις άλλες ROM (μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά), γενικά φαίνεται σταθερή και γρήγορη... Αν δεν περάσουν 2-3 μέρες δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν θα την κρατήσω ή θα γυρίσω σε καμμιά παλαιότερη apex ή cybergr

Α πρέπει να αναφέρω τα πολλά redraws του Apex τα οποία με την SLIM τα είχα ξεχάσει...

Με τον μανίσιο κέρνελ τα πάει μια χαρά (έχει και BLN και δεν βρήκα κάποιο λόγο για να στήσω matr1x)

Θα σου πρότεινα να κρατήσεις ενα nandroid και να την στήσεις...

Εγκρίνω και επαυξάνω αλλά δεν το κάνω ποτέ... :X

Για τον apex δύο πράγματα μπορεί να φταίνε/μπορείς να κάνεις. Στις ρυθμίσεις του έχει να τρέχει συνέχεια για να μειωθούν τα redraws. Το άλλο που λογικά είναι και το πιο πιθανό, είναι ότι ο κερνελ της CM έχει λιγότερη μνήμη από τον matr1x που είχες πριν. Νομίζω ο matr1x έχει 404 ΜΒ, του CM παίζει να είναι 384 κάτι. Παλιά τόσο ήταν.

Δεν αλλάζω με τίποτα τώρα. Ηρέμησα γιατί δουλεύει όπως μ' αρέσει, είναι αξιόπιστο σε όλα (παίζω και παιχνίδια αλαγκάριστα να περνάει η ώρα), reboot δεν πρόκειται να κάνει και να χτυπιέμαι και σαν αίσθηση είναι πολύ ευχάριστη. Μιλάω για BB + thalamus. Έβγαλε και stable χθες ο thalamus. Έχω και δουλειές αυτόν τον μήνα, δεν σκαλίζω, ούτε πειραματίζομαι για κάποιο διάστημα.

Όπως λέει και ο φίλος, αν δουλέυει, μην το πείραζεις και θα το τηρήσω για πρώτη φορά! :p

(Όλο έτσι λέω και μέτα βγαίνει κάτι ενδιαφέρον και πάμε πάλι από την αρχή :lol:)

Ειμαι με aokp 40+matrix 22 και εχω παρατηρησει οτι στο partition /misc εχω 4.5 GB κατηλλημενα. Δεν ειναι πολλα? ειναι ισως λογω των συχνων αλλαγων rom? Edited by PAN_10

Για τον apex δύο πράγματα μπορεί να φταίνε/μπορείς να κάνεις. Στις ρυθμίσεις του έχει να τρέχει συνέχεια για να μειωθούν τα redraws. Το άλλο που λογικά είναι και το πιο πιθανό, είναι ότι ο κερνελ της CM έχει λιγότερη μνήμη από τον matr1x που είχες πριν. Νομίζω ο matr1x έχει 404 ΜΒ, του CM παίζει να είναι 384 κάτι. Παλιά τόσο ήταν.

Δεν αλλάζω με τίποτα τώρα. Ηρέμησα γιατί δουλεύει όπως μ' αρέσει, είναι αξιόπιστο σε όλα (παίζω και παιχνίδια αλαγκάριστα να περνάει η ώρα), reboot δεν πρόκειται να κάνει και να χτυπιέμαι και σαν αίσθηση είναι πολύ ευχάριστη. Μιλάω για BB + thalamus. Έβγαλε και stable χθες ο thalamus. Έχω και δουλειές αυτόν τον μήνα, δεν σκαλίζω, ούτε πειραματίζομαι για κάποιο διάστημα.

Όπως λέει και ο φίλος, αν δουλέυει, μην το πείραζεις και θα το τηρήσω για πρώτη φορά! :p

(Όλο έτσι λέω και μέτα βγαίνει κάτι ενδιαφέρον και πάμε πάλι από την αρχή :lol:)

Απο μπαταρία πώς πάει;

Τελευταία φλάσαρα την CM9 RC1 με matr1x kernel cfs v22 και έχω πολύ καλές επιδόσεις και μπαταρία.

Βέβαια η CM9 μου κάνει κάτι νούμερα, όπως πχ καμια φορά στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν εμφανίζεται τίποτα (είναι κενή κυριολεκτικά) και όταν πάω να ρυθμίσω τον CPU από τις ρυθμίσεις της ρομ και το βάλω στα 1200 τότε κολάει και χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία. Με το NStools δεν έχει θέμα...

Το ότι δόθηκε το sdk σημαίνει ότι σιγά σιγά αναμένουμε custom roms με 4.1;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

WOW διαψεύστηκα εντελώς :P Μέσα Ιουλίου θα έχουμε και official jelly bean ota!!! Πάρα πολύ πιο γρήγορα απ'ότι αναμενόταν. Μπράβο στη Google ;)

Απο μπαταρία πώς πάει;

Τελευταία φλάσαρα την CM9 RC1 με matr1x kernel cfs v22 και έχω πολύ καλές επιδόσεις και μπαταρία.

Βέβαια η CM9 μου κάνει κάτι νούμερα, όπως πχ καμια φορά στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν εμφανίζεται τίποτα (είναι κενή κυριολεκτικά) και όταν πάω να ρυθμίσω τον CPU από τις ρυθμίσεις της ρομ και το βάλω στα 1200 τότε κολάει και χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία. Με το NStools δεν έχει θέμα...

Ο συνδυασμός BB thalamus εννοείς; 4 ώρες οθόνης μου έβγαλε. Νομίζω πάντως πως η BB έχει καλή μπαταρία. Αν θες βάλε matr1x και κάτα πάσα πιθανότητα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Το μόνο αρνητικό της BB είναι ότι πέρα από τα AOKP toggles δεν έχει τίποτε άλλο από customization. Μπαταρία με 1% έχουν ποστάρει στο thread της στο xda.

WOW διαψεύστηκα εντελώς :P Μέσα Ιουλίου θα έχουμε και official jelly bean ota!!! Πάρα πολύ πιο γρήγορα απ'ότι αναμενόταν. Μπράβο στη Google ;)

Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό. Ούτε ότι θα την πάρουμε, ούτε και τόσο σύντομα. Καλή φάση πάντως.

μαλλον τα νεα ειναι καλα για το nexus s

Η νέα έκδοση Android 4.1 Jelly Bean θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Ιουλίου μέσω ΟΤΑ, για το Galaxy Nexus, Moto Xoom και Nexus S. Επιπλέον, από σήμερα γίνεται διαθέσιμο το SDK για τους προγραμματιστές.

μαλλον τα νεα ειναι καλα για το nexus s

Η νέα έκδοση Android 4.1 Jelly Bean θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Ιουλίου μέσω ΟΤΑ, για το Galaxy Nexus, Moto Xoom και Nexus S. Επιπλέον, από σήμερα γίνεται διαθέσιμο το SDK για τους προγραμματιστές.

Ειδικά τα performance improvements ήτοι "project butter" θα είναι το κάτι άλλο!!! Βγήκαν και αναβαθμίσεις για earth, maps, youtube, chrome στο play store ;)

Ο συνδυασμός BB thalamus εννοείς; 4 ώρες οθόνης μου έβγαλε. Νομίζω πάντως πως η BB έχει καλή μπαταρία. Αν θες βάλε matr1x και κάτα πάσα πιθανότητα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Το μόνο αρνητικό της BB είναι ότι πέρα από τα AOKP toggles δεν έχει τίποτε άλλο από customization. Μπαταρία με 1% έχουν ποστάρει στο thread της στο xda.
Τί εννοείς μπαταρία 1%?

Τα customizations πέρα από τα toggles δεν τα πολυχρησιμοποιώ. Λίγο χρησίμευε η lockscreen αλλά δεν με πολυνοιάζει...

Δηλαδή η BB είναι σαν official + toggles της AOKP?

Τώρα περιμένουμε custom android 4.1 jelly bean από τους developers μας (CM, CyberGR, Apex, κτλ..);

Άρα τέλος το Ice Cream Shandwich για το Nexus S.

Πολύ νωρίς ήρθε το jelly bean... μάλλον η ics ήταν η beta της 4.1 και εμείς οι testers της! :p

Τί εννοείς μπαταρία 1%?

Τα customizations πέρα από τα toggles δεν τα πολυχρησιμοποιώ. Λίγο χρησίμευε η lockscreen αλλά δεν με πολυνοιάζει...

Δηλαδή η BB είναι σαν official + toggles της AOKP?

Τώρα περιμένουμε custom android 4.1 jelly bean από τους developers μας (CM, CyberGR, Apex, κτλ..);

Άρα τέλος το Ice Cream Shandwich για το Nexus S.

Πολύ νωρίς ήρθε το jelly bean... μάλλον η ics ήταν η beta της 4.1 και εμείς οι testers της! :p

Μπαταρία 1% εννοώ να βλέπεις πόση μπαταρία έχει μείνει πάνω δεξιά, το εικονίδιο της μπαταρίας με ποσοστό μέσα.

Κάπως έτσι, official +toggles.

Κανονικά έτσι νιώθω, σαν να ήταν η beta. Άντε καιρός ήταν, χθες είχα sod (sleep of death) πρώτη φορά. ο κερνελ ήταν 90% αν και όταν έβαλα το νέο youtube έφαγε το πρώτο κόλλημα. Νόμιζα ότι χάλασε το Power button, αλλά ευτύχως έβγαλα μπαταρία και μέτα όλα οκ. Σε 2-3 βδομάδες όλοι με στοκ jelly bean θα είμαστε. Ας είναι καλή να ξαναπάρει τα πάνω του το κινητό και θα μείνω για κάποιο καιρό έτσι. Πάντως, με απογοήτευσαν γενικά οι ics custom roms, περίμενα παραπάνω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737340

Αναβάθμισε κανείς σε 4.1 ????????

Αν έχεις Galaxy Nexus γιατι δεν δοκιμαζεις να μας πεις και εμας :p

Υπογραφή....

Η Bugless Beast έχει ενσωματωμένα gapps?

Ωχ καλά που δε φλάσαρα.

Υπομονή, φαντάζομαι όπως στην ICS θα βγεί και για manual update πιο νωρίς

Έβαλα την Bugles Beast.

Τώρα περνάω εφαρμογές με το titanium...

Τα toggles απο πού ρυθμίζονται;

Επίσης, πώς μπορώ να έχω τα toggles να εμφανίζονται πάντα στην μπάρα ειδοποιήσεων και να μην χρειάζεται να πατάω

το κουμπί ρυθμίσεων.

Δεν θέλω να μπαίνει στις ρυθμίσεις με παρατεταμένο πάτημα

Edited by giorgos3924

Τα toggles απο πού ρυθμίζονται;

Επίσης, πώς μπορώ να έχω τα toggles να εμφανίζονται πάντα στην μπάρα ειδοποιήσεων και να μην χρειάζεται να πατάω

το κουμπί ρυθμίσεων.

Δεν θέλω να μπαίνει στις ρυθμίσεις με παρατεταμένο πάτημα

Για την ρύθμιση toggles πας display&interface κάτω κάτω θα το δεις. Εκεί τα έχει όλα, εκτός από το παρατεταμένο πάτημα που δεν έχει επιλογή να το αλλάξεις.

Ποιον κέρνελ έβαλες;

Για την ρύθμιση toggles πας display&interface κάτω κάτω θα το δεις. Εκεί τα έχει όλα, εκτός από το παρατεταμένο πάτημα που δεν έχει επιλογή να το αλλάξεις.

Ποιον κέρνελ έβαλες;

Δεν άλλαξα κερνελ όπως ήταν το άφησα...

Οι πρώτες αναφορές απο Έλληνες χρήστες που πέρασαν την 4.1 στο galaxy nexus λένε οτι επιτέλους έχουμε Ελληνικό stock android keyboard :) Επίσης ξεκίνησε το porting της 4.1 απο galaxy nexus σε nexus s. Σύντομα έρχεται η πρώτη custom rom για το κινητό μας! (για το galaxy nexus βγήκε ήδη custom rom 4.1)

Οι πρώτες αναφορές απο Έλληνες χρήστες που πέρασαν την 4.1 στο galaxy nexus λένε οτι επιτέλους έχουμε Ελληνικό stock android keyboard :) Επίσης ξεκίνησε το porting της 4.1 απο galaxy nexus σε nexus s. Σύντομα έρχεται η πρώτη custom rom για το κινητό μας! (για το galaxy nexus βγήκε ήδη custom rom 4.1)

Μου έχει φτιάξει απίστευτα τη διάθεση όλο αυτό με τη jelly bean. Χαίρομαι που πήρα την απόφαση τότε να πάρω το nexus s από σκρουτζομάγαζο "παίζοντας" με την εγγύηση. Offtopic τελείως :lol:

Να υποθέσω ότι το GN τώρα τραβάει μέχρι την επόμενη αναβάθμιση ή λέτε να παρουσιάσει μέσα στο έτος άλλο;

Μου έχει φτιάξει απίστευτα τη διάθεση όλο αυτό με τη jelly bean. Χαίρομαι που πήρα την απόφαση τότε να πάρω το nexus s από σκρουτζομάγαζο "παίζοντας" με την εγγύηση. Offtopic τελείως :lol:

Να υποθέσω ότι το GN τώρα τραβάει μέχρι την επόμενη αναβάθμιση ή λέτε να παρουσιάσει μέσα στο έτος άλλο;

Τώρα θα είναι άκυρο να βγει το επόμενο google phone και να έχει ήδη έκδοση που κυκλοφόρησε! Μιας που βγήκε το tablet και ήδη υπάρχει νέα έκδοση 4.1 πιστεύω θα παρατείνουν τη ζωή του galaxy nexus. Υποτίθεται κάθε νέο google phone φοράει τη νεότερη έκδοση android χωρίς να την φοράει κανένα άλλο κινητό στην αγορά.