mplek217 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έμενα μου γράφει ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο αρχείο για κατέβασμα.... Ναι κ μένα έτσι εγραφε κ δοκιμασα να εγκαταστήσω την 36 αλλά δεν μπόρεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μπορεις να κατεβασεις την BLACKICE 36 πατοντας mirror και στην οθονη που θα σου βγαλει krespo η πατα κατευθειαν εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μπορεις να κατεβασεις την BLACKICE 36 πατοντας mirror και στην οθονη που θα σου βγαλει krespo η πατα κατευθειαν εδω Αυτήν ακριβώς πηγα να βάλω κ όταν παω να την εγκαταστησω μου γράφει installation aborted.Θα δοκιμάσω να βάλω την cybergr δεν την έχω δει πως είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 να και η black ice kangorade crespo 37..... http://goo.im/devs/travp624/crespo/BlackICE_crespo_Kangorade-37.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 να και η black ice kangorade crespo 37..... http://goo.im/devs/travp624/crespo/BlackICE_crespo_Kangorade-37.zip και οτι μπηκα να για βαλω το link. την εχω απο χθες,δεν μου εχει διμιουργηση κανενα προβλημα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 να και η black ice kangorade crespo 37..... http://goo.im/devs/travp624/crespo/BlackICE_crespo_Kangorade-37.zip Την κατεβάζω κ εγώ τώρα.Gapps εβαλες τα black ice gapps ; ετσι δεν ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Την κατεβάζω κ εγώ τώρα.Gapps εβαλες τα black ice gapps ; ετσι δεν ειναι! απο εχθες που την εχω, δουλευει απροβληματιστα. δεν εβαλα google apps τα δικα του..... μου φαινεται οτι αυτη θα κρατησω για αρκετο καιρο διοτι αυτο που παρατηρησα συγκριτικα με αλλες ρομ, οτι στο facebook που το εχω σαν σημειο αναφορας σε καθε ρομ, δεν κολλαει και ρολαρει απιστευτα γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να διαμορφώσω την SDcard σε ext3 ή ext4; Θα αναγνωρίζετε μετά από τα windows; Γιατί στο FAT32 δεν μπορώ να βάλω μεγάλα αρχεία; (1GB, 2GB ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Γιατί στο FAT32 δεν μπορώ να βάλω μεγάλα αρχεία; (1GB, 2GB ...) Το FAT32 υποστηρίζει μέχρι 4GB αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Προσπαθώ με το mini tool partition να αλλάξω τη διαμόρφωση και δεν δέχεται καμιά άλλη εκτός από FAT32. Μου βγάζει error και ζητάει διαμόρφωση. Άλλο ένα πρόβλημα. Έβαλα matr1x 19.5 μετά από τον 20 που είχα για μερικές μέρες, και η κατανάλωση μπαταρίας έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Το βράδι μπορεί να πέσει 10% ίσως και παραπάνω. Έχω το battery monitor και από τα γραφήματα βλέπω πως μέσα σε μια ώρα μπορεί να πέσει πάνω από 5%. Όπως επίσης φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη αστάθεια. Τώρα έβαλα air kernel για δοκιμή... Edited June 3, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Άλλο ένα πρόβλημα. Έβαλα matr1x 19.5 μετά από τον 20 που είχα για μερικές μέρες, και η κατανάλωση μπαταρίας έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Το βράδι μπορεί να πέσει 10% ίσως και παραπάνω. Έχω το battery monitor και από τα γραφήματα βλέπω πως μέσα σε μια ώρα μπορεί να πέσει πάνω από 5%. Όπως επίσης φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη αστάθεια. Τώρα έβαλα air kernel για δοκιμή... Ο air kernel και αν ρουφάει τη μπαταρία! Με matrix πάντως παρατήρησα οτι με μέτριο σήμα, αν αφήσω το κινητό να "κοιμάται" χάνει περίπου 1% ανα 3 ώρες Edit: Έρχεται και aokp b38 σήμερα ;) Edited June 3, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ο air kernel και αν ρουφάει τη μπαταρία! Με matrix πάντως παρατήρησα οτι με μέτριο σήμα, αν αφήσω το κινητό να "κοιμάται" χάνει περίπου 1% ανα 3 ώρες Edit: Έρχεται και aokp b38 σήμερα ;) Δοκιμασα και γω air με την aokp 37 και δεν μου καθολου καθισε καλα, εβαλα ξανα τον matrix20 και ενω στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου τωρα μια χαρα παει το κινητο. Μονο με την deep idle-on οταν ακουω μουσικη κανει restart. Η aokp κορυφη το κινητο πεταει και κολληματα μηδεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δοκιμασα και γω air με την aokp 37 και δεν μου καθολου καθισε καλα, εβαλα ξανα τον matrix20 και ενω στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου τωρα μια χαρα παει το κινητο. Μονο με την deep idle-on οταν ακουω μουσικη κανει restart. Η aokp κορυφη το κινητο πεταει και κολληματα μηδεν. Μήπως έχεις smartass? Γιατί εγώ με smartass είχα κάτι παράξενα κολλήματα και τα τραγούδια που και που κολλούσαν ενώ με ondemand όλα είναι τέλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Μήπως έχεις smartass? Γιατί εγώ με smartass είχα κάτι παράξενα κολλήματα και τα τραγούδια που και που κολλούσαν ενώ με ondemand όλα είναι τέλεια Οχι ondemand+deadline εχω. Μολις τωρα εκανε restart και στο ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Οχι ondemand+deadline εχω. Μολις τωρα εκανε restart και στο ραδιοφωνο. Παράξενο. Έκανες καμιά φορά fix permissions? Έχοντας κάτι θέματα έκανα εκκαθάριση dalvik cache και μετά fix permissions από recovery και δεν είχα άλλα θέματα με κολλήματα και fc's Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παράξενο. Έκανες καμιά φορά fix permissions? Έχοντας κάτι θέματα έκανα εκκαθάριση dalvik cache και μετά fix permissions από recovery και δεν είχα άλλα θέματα με κολλήματα και fc's Δοκιμασα την πρωτη φορα μετα οχι. Θα δοκιμασω να δω ομως. Οταν εχω deep idle off δεν κανει restart ,αλλα η αληθεια με deep idle οn βλεπω πολυ μικροτερη καταναλωση γι αυτο και το χω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δοκιμασα την πρωτη φορα μετα οχι. Θα δοκιμασω να δω ομως. Οταν εχω deep idle off δεν κανει restart ,αλλα η αληθεια με deep idle οn βλεπω πολυ μικροτερη καταναλωση γι αυτο και το χω. Κάνε μια δοκιμή δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όντως με deep idle η κατανάλωση είναι πολύ μικρότερη οταν τρέχει κάτι στο παρασκήνιο και έχεις σβηστή οθόνη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δοκιμασα την πρωτη φορα μετα οχι. Θα δοκιμασω να δω ομως. Οταν εχω deep idle off δεν κανει restart ,αλλα η αληθεια με deep idle οn βλεπω πολυ μικροτερη καταναλωση γι αυτο και το χω. Έχουν αναφερθεί προβλήματα με το deep idle και ιδίως όταν ακούς μουσική. Αν το απενεργοποιήσεις λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως καλό είναι να κάνετε πάντα fix permissions, ιδίως όταν έχετε force close σε εφαρμογές. Προσωπικά με matr1x 20.0 cfs έχω πάρα πολύ καλή μπαταρία. Είναι από τις λίγες φορές. 4.5 ώρες ανοιχτή οθόνη, 2 ώρες μουσική, συνέχεια συνδεδεμένος στο ίντερνετ σε 2g, πάρα πολύ google talk, λίγο ομιλία και καμία ώρα και βάλε παιχνίδια και βγάζει άνετα τη μέρα. Λογικά θα πάω πίσω σε AOKP (στην B38 αν βγει σήμερα) γιατί καλή η rascream, αλλά έχει πέσει πολύ theme και αρχίζει να μη μου αρέσει. Η cyanogen τι λέει; Τελειώσαν με τα προβλήματα που είχαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Έχουν αναφερθεί προβλήματα με το deep idle και ιδίως όταν ακούς μουσική. Αν το απενεργοποιήσεις λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως καλό είναι να κάνετε πάντα fix permissions, ιδίως όταν έχετε force close σε εφαρμογές. Προσωπικά με matr1x 20.0 cfs έχω πάρα πολύ καλή μπαταρία. Είναι από τις λίγες φορές. 4.5 ώρες ανοιχτή οθόνη, 2 ώρες μουσική, συνέχεια συνδεδεμένος στο ίντερνετ σε 2g, πάρα πολύ google talk, λίγο ομιλία και καμία ώρα και βάλε παιχνίδια και βγάζει άνετα τη μέρα. Λογικά θα πάω πίσω σε AOKP (στην B38 αν βγει σήμερα) γιατί καλή η rascream, αλλά έχει πέσει πολύ theme και αρχίζει να μη μου αρέσει. Η cyanogen τι λέει; Τελειώσαν με τα προβλήματα που είχαν; Το χω κανει τωρα να δω πως θα παει. Και γω με matrix20 την καλυτερη διαρκεια μπαταριας μεχρι τωρα και σε αναμονη πολυ καλα, η πρωτη φορα που ξυπναω και καποτε δεν χανω και τιποτα ολη νυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Πέρασα κ εγώ τον matr1x 20 γιατί με ενδιαφέρει κυρίως η αυτονομία και με τον kernel που είχε η CyberGR είχα παρατηρήσει μειωμένους χρόνους σε σχέση με την official ICS. Αυτές οι επιλογές που αναφέρετε όπως ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Deep Idle κτλ. από που είναι προσβάσιμες? Δεν βρήκα κάποια νέα εφαρμογή μετά το πέρασμα του Matr1x. Επίσης, το NS Tools που είχε μέσα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ή πρεπει να το αφαιρέσω? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Πέρασα κ εγώ τον matr1x 20 γιατί με ενδιαφέρει κυρίως η αυτονομία και με τον kernel που είχε η CyberGR είχα παρατηρήσει μειωμένους χρόνους σε σχέση με την official ICS. Αυτές οι επιλογές που αναφέρετε όπως ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Deep Idle κτλ. από που είναι προσβάσιμες? Δεν βρήκα κάποια νέα εφαρμογή μετά το πέρασμα του Matr1x. Επίσης, το NS Tools που είχε μέσα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ή πρεπει να το αφαιρέσω? Το deep idle ενεργοποιείται από το NSTools, με την αλλαγή του kernel οι ρυθμίσεις από το NSTools χάνονται, άρα θα πρέπει να του δώσεις ξανά άλλες ρυθμίσεις. Δε χρειάζεται να το σβήσεις, νομίζω πως δουλεύει με όλους τους kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Πέρασα κ εγώ τον matr1x 20 γιατί με ενδιαφέρει κυρίως η αυτονομία και με τον kernel που είχε η CyberGR είχα παρατηρήσει μειωμένους χρόνους σε σχέση με την official ICS. Αυτές οι επιλογές που αναφέρετε όπως ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Deep Idle κτλ. από που είναι προσβάσιμες? Δεν βρήκα κάποια νέα εφαρμογή μετά το πέρασμα του Matr1x. Επίσης, το NS Tools που είχε μέσα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ή πρεπει να το αφαιρέσω? Το deepidle το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς μέσα από το nstools στο tab που λέει cpu. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ok! Ευχαριστώ! Απλά μου έβγαλε κάποιο μήνυμα μετά το πρώτο restart το οποίο δεν πρόλαβα να διαβάσω και αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τον συγκεκριμένο kernel, δεν είχα ξαναπεράσει γενικά άλλον kernel προηγουμένως και ας είχα ξεκλειδώσει τον bootloader. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Πέρασα και την b38. Έχει αρκετές βελτιώσεις under-the-hood και μέχρι τώρα με matrix 20 cfs φαίνεται μια χαρά. Όλα δουλεύουν ρολόι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 για να δουμε την b38, η b37 με ειχε τρελλανει στις επανεκκινήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts