Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε τον Τ11 ειχα και γω προβλημα με cyber γι αυτο και τωρα δοκιμαζω τον Τ132 απο τους experimental να δω πως παει.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

κυκλοφόρησε η bigxie_crespo_Apex_v1-1-3.zip, εχω ομως μεινει ικανοποιημενος με την 1-1-2 ειδικα στο θεμα της μπαταριας, να αναβαθμισω η οχι;

η λετε να δουμε πρωτα την CyberGR Ver.12 14.04 (Thunder Storm) ;

εχουμε δουλειες

Edited by averel11

κυκλοφόρησε η bigxie_crespo_Apex_v1-1-3.zip, εχω ομως μεινει ικανοποιημενος με την 1-1-2 ειδικα στο θεμα της μπαταριας, να αναβαθμισω η οχι;

εχουμε δουλειες

φιλε ημουν και γω στο ιδιο διλλημα αλλα μιας και ειμαι εδω και αρκετο καιρο με την Cyber παρολο που κανα factory reset εβαλα ξανα την 12 με το trinity t132. Αρχικες εντυπωσεις πολυ καλες περιμενω ομως να γεμισει μπαταρια να το δουλεξω.

εχουμε δουλειες

Ωραία νέα πρίν λίγο που κοιτούσα δεν είχε βγει ακόμα :P Βάζω την νέα apex σε λίγο και λέω εντυπώσεις

Παιδιά κ εγώ έχω την 1.1.2 για να πάω στην 1.1.3 κάνω όλα τα wipe εκτος το factory reset έτσι δεν είναι;

Σωστά. (Αν χρησιμοποιείς lucky patcher κάνε "remove fix" για να αποφύγεις διάφορα fc's και σπαστικές αναμονές στην έναρξη. Μετά το φλασάρισμα ξανακάνεις τα patch και είσαι οκ.)

Σωστά. (Αν χρησιμοποιείς lucky patcher κάνε "remove fix" για να αποφύγεις διάφορα fc's και σπαστικές αναμονές στην έναρξη. Μετά το φλασάρισμα ξανακάνεις τα patch και είσαι οκ.)

οχι δεν το χρησιμοποιώ αυτό τί ειναι εφαρμογή;εγώ ξερώ απο την recovery

Εβαλά την apex 1.1.3 αλλά βλέπω ότι άλλαξε η google αναζήτηση κ στο μενου μεσα έφυγε το play store πάνω πάνω δέξια

ακυρο δεν ειχα βαλει τα gapps

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Καλύτερη από ποτέ η νέα apex. Πολύ smooth και γρήγορη ακόμα και χωρίς overclock και σε stock voltages/governor/scheduler με matrix 19.5cfs

Edit: Πίσω στην 1.1.2 Η 3 έχει σοβαρότατο πρόβλημα. Όταν σε καλέσει κάποιος το κινητό κάνει επανεκκίνηση το επιβεβαίωσε και ο bigxie. Όσοι είστε σε 1.1.3 καλύτερα βάλτε την παλιά για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση

Edited by jimdem582

Δοκίμασες στην 1.1.3 να βάλεις το phone.apk από την 2; Εγώ δεν την πέρασα ακόμη και άμα έτσι λύνεται λέω να την περάσω...
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Δοκίμασες στην 1.1.3 να βάλεις το phone.apk από την 2; Εγώ δεν την πέρασα ακόμη και άμα έτσι λύνεται λέω να την περάσω...

Ναι δοκίμασα αλλά πάλι τα ίδια έκανε

Λέω τελικά να περάσω την CyberGR12 κ ας κάνω κ κανένα wipe παραπάνω... Για όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία και σταθερότητα, (ταχύτητα και multitasking δεν με ενδιαφέρουν) προτείνετε καποιον συγκεκριμένο kernel ή να αφήσω αυτόν με τον οποίο έρχεται?
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πως κανουμε backup με το Nandroid; δεν βρίσκω την συγκεκριμένη εφαρμογή

Μπορεί να βοηθησει καποιος;

Λέω τελικά να περάσω την CyberGR12 κ ας κάνω κ κανένα wipe παραπάνω... Για όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία και σταθερότητα, (ταχύτητα και multitasking δεν με ενδιαφέρουν) προτείνετε καποιον συγκεκριμένο kernel ή να αφήσω αυτόν με τον οποίο έρχεται?

Φιλε εγω αρχικα δοκιμασα τον Τ132 αλλα δεν τον αφησα γιατι παρατηρησα οτι ειχε τα ιδια volt(1325) στα 1000 και στα 1320. Ετσι πηγα στη δοκιμασμενη λυση του matrix. Αυτος με τον οποιο ερχεται ειναι βασικα ο default με BLN,BLD χωρις αλλες δυνατοτητες.

Πως κανουμε backup με το Nandroid; δεν βρίσκω την συγκεκριμένη εφαρμογή

Μπορεί να βοηθησει καποιος;

Μέσω custom recovery (cwm) θα το κάνεις. Έχει επιλογή backup and restore.

Φιλε εγω αρχικα δοκιμασα τον Τ132 αλλα δεν τον αφησα γιατι παρατηρησα οτι ειχε τα ιδια volt(1325) στα 1000 και στα 1320. Ετσι πηγα στη δοκιμασμενη λυση του matrix. Αυτος με τον οποιο ερχεται ειναι βασικα ο default με BLN,BLD χωρις αλλες δυνατοτητες.

Πραγματικά ο Matr1x είναι πάρα πολύ καλός και αξιόπιστος.

Παιδια σας πρτεινω βα δοκιμασετε την τελευται cybergr μαζι με τον τελευταιο air kernel! Οτι καλυτερο ειδα σε αυτο κινητο. Ειναι παρα πολυ γρηγορο, πολυ stable και με καλουτσικη μπαταρια.

Πως γινεται να απενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις λογισμικου μεσω 3G?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Παιδια σας πρτεινω βα δοκιμασετε την τελευται cybergr μαζι με τον τελευταιο air kernel! Οτι καλυτερο ειδα σε αυτο κινητο. Ειναι παρα πολυ γρηγορο, πολυ stable και με καλουτσικη μπαταρια.

εχεις δικιο ειναι πολυ καλος συνδιασμος. τωρα για μπαταρια σεν ξερω γιατι χθεσ το βραδυ την εβαλα.

Μπορει καποιος να μου πει αν δεχεται ειδοποιησεις για αναπαντητες κλησεις χρησιμοποιοντας το BLN ? Εχω Kernel Matr1x 19.5 με ROM GyberGR MOD v11. Δεχομαι κανονικα ειδοποιησεις για τα SMS αλλά όχι για κλησεις.
Υπογραφή....

Για δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το NSTools Service. Μερικές φορές μου έχει χρειαστεί και έμενα.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Μπορει καποιος να μου πει αν δεχεται ειδοποιησεις για αναπαντητες κλησεις χρησιμοποιοντας το BLN ? Εχω Kernel Matr1x 19.5 με ROM GyberGR MOD v11. Δεχομαι κανονικα ειδοποιησεις για τα SMS αλλά όχι για κλησεις.

BLN control - Pro :p :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κατέβασε το nstools και επέλεξε το ns tools service στα settings.

Αυτο χρησιμοποιω για tweaks

Για δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το NSTools Service. Μερικές φορές μου έχει χρειαστεί και έμενα.

Enable το εχω αλλά δεν το βλεπω να λειτουργει παντα..Οπως και το touchwake δεν πιανει παντα

Υπογραφή....

Τι να σου πω; Ξετσεκαρέ το τότε να δεις μήπως και γίνει τίποτα.

Έβαλα και εγώ την CyberGR v12 μαζί με Τ132 και είναι πολύ πολύ πολύ γρήγορο το κινητό! Απίστευτη διαφορά με το πως ήταν σε ταχύτητα όταν άπλα την πέρασα σαν αναβάθμιση από την 11...

Τι να σου πω; Ξετσεκαρέ το τότε να δεις μήπως και γίνει τίποτα.

Έβαλα και εγώ την CyberGR v12 μαζί με Τ132 και είναι πολύ πολύ πολύ γρήγορο το κινητό! Απίστευτη διαφορά με το πως ήταν σε ταχύτητα όταν άπλα την πέρασα σαν αναβάθμιση από την 11...

Είσαι περισσότερο ευχαριστημένος από τον συνδυασμό matrix apex? Από μπαταρία πως πάει;

Από μπαταρία δεν πάει και τόσο καλά. Στα ίδια επίπεδα είναι θα έλεγα άπλα η CyberGR είναι πολύ πιο παραμετροποίησιμη οπότε την προτιμώ. Γενικά είναι λίγο πιο βοηθητικά τα features της.

Με Matrix+Cyber δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος δεν είχε την ταχύτητα που είχε με την Apex.

Αυτή την στιγμή την προτιμώ από την Apex, πολύ "χαοτικό" μενού στην Apex πιο οργανωμένο και πιο "όμορφη" μου φαίνεται στο μάτι.