Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με ποια εφαρμογη εχετε ολες αυτες τις επιλογες ρυθμισης?

nstools

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.cyann.nstools

Oneplus 6 8/128

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Στην Apex Και σε πάρα πολλές Custom ROM ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις εφαρμογή. Με το NSTools γίνεται να ελέγχεις τα πάντα.

Edit: Έρχεται update για την apex από στιγμή σε στιγμή :):):)...

Edit 2: Βγήκε το update της apex σε v1.1.1b3 και είναι πάρα πάρα πολύ καλή πιστεύω. Άλλαξε ο kernel στις CyanogenMOD, άλλαξε η lockscreen πλέον, καμία ανάγκη για το NSTools ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα.

Μόνο πριν το update πρέπει να απενεργοποιήσετε την Quad Lockscreen και μην ξεχάσετε να περάσετε τα Gapps όπως εγώ και χάσετε τους συγχρονισμούς μετά :P... Νομίζω ότι όσοι είμαστε με v1.1.0 b4 ή b6 "πρέπει" να αναβαθμιστούμε σε v1.1.1 b3 μου φαίνεται πιο γρήγορη και γενικά πολύ καλύτερη αίσθηση ακόμη και στον Trebuchet, σταμάτησε να κολλάει.

Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Στην Apex Και σε πάρα πολλές Custom ROM ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις εφαρμογή. Με το NSTools γίνεται να ελέγχεις τα πάντα.

Edit: Έρχεται update για την apex από στιγμή σε στιγμή :):):)...

Edit 2: Βγήκε το update της apex σε v1.1.1b3 και είναι πάρα πάρα πολύ καλή πιστεύω. Άλλαξε ο kernel στις CyanogenMOD, άλλαξε η lockscreen πλέον, καμία ανάγκη για το NSTools ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα.

Μόνο πριν το update πρέπει να απενεργοποιήσετε την Quad Lockscreen και μην ξεχάσετε να περάσετε τα Gapps όπως εγώ και χάσετε τους συγχρονισμούς μετά :P... Νομίζω ότι όσοι είμαστε με v1.1.0 b4 ή b6 "πρέπει" να αναβαθμιστούμε σε v1.1.1 b3 μου φαίνεται πιο γρήγορη και γενικά πολύ καλύτερη αίσθηση ακόμη και στον Trebuchet, σταμάτησε να κολλάει.

Δηλαδή απενεργοποιούμε την Quad Lockscreen, κάνουμε wipe cache και wipe dalvik και την περνάμε απο πάνω μαζί με τα gapps;

Ναι, ακριβώς! Πρέπει πριν να απενεργοποιήσουμε την Quad Lockscreen αν την είχαμε ενεργοποιημένη.

Υ.Γ.: Ερώτηση προς όλους. Τι radio basedand χρησιμοποιείτε στα I9023; Εγώ έχω το XKI1 να το αλλάξω ή είναι καλό;

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Wipe όπως τα λες από πάνω, cache & dalvik cache, data όχι. Τα άλλα κάντα όμως γιατί άλλαξε και στο SystemUI πράγματα αλλά και kernel.

Wipe όπως τα λες από πάνω, cache & dalvik cache, data όχι. Τα άλλα κάντα όμως γιατί άλλαξε και στο SystemUI πράγματα αλλά και kernel.

Ok. Την κατεβάζω τώρα για δοκιμή

Την πέρασα. Όντως ένα κλικ πιο γρήγορη. Αν και δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ, έτρεξα και ένα benchmark. 1.4ghz, performance governor, chainfire 3d με τον τελευταίο matrix . Ιδού τα αποτελέσματα

Καλά κατά την γνώμη μου τα bench είναι για πέταμα. Μετράει μόνο το πως νιώθεις την συσκευή, σε απλή χρήση αλλά και σε παιχνίδια! Τα bench καλά είναι να υπάρχουν αλλά όχι και κάτι το σημαντικό.

Εμένα το AntuTu με τον kernel που έρχεται η v1.1.1 b3 και OC @1.2GHz, I/O Scheduler deadline, Governor Performance αποτέλεσμα 3280.

Edit: Μετά από 12 ώρες μέτριας χρήσης (μιας και είναι το βράδυ μέσα) είμαι στο 78% της μπαταρίας με OC @1.2GHz και governor ondemand.

Edited by Giannis_mathiou

Μόλις την πέρασα κι εγώ. Είναι όντως γρηγορότερη!

Πολύ καλή δουλειά. Βέβαια διακρίνω κάτι μικρά κολληματάκια, σαν να χάνει fps :p, στις καρτέλες μενού αλλά εντάξει δεν είναι ενοχλητικό

Εγώ είμαι με Androxide με Air kernel (παρότι ο συγκεκριμένος με ξεφτύλλισε με Codename, τώρα πετάει!) και είναι σφαίρα μπορώ να πώ! Με καλύπτει 100%!

Από io schedulers και governors τι χρησιμοποιείτε? Έχω διαβάσει οτι o wheatly governor είναι απο τους καλύτερους γιατί συνδυάζει καλή διάρκεια μπαταρίας και καλές επιδόσεις, αλλά το nexus μας δεν έχει C4 state οπότε δεν ξέρω κατά πόσο καλός είναι. Από την άλλη, ο ondemand φαίνεται να συνδυάζει καλύτερα τη διάρκεια μπαταρίας και τις καλές επιδόσεις. Απο io schedulers λένε ο noop (και ο deadline που είναι παρόμοιος) είναι πιο καλός γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένος για μνήμες flash και ευνοείται πολύ το κινητό μας. Ο cfq είναι πιο πολύ για συστήματα με μηχανικούς δίσκους Edited by jimdem582

Από io schedulers και governors τι χρησιμοποιείτε? Έχω διαβάσει οτι o wheatly governor είναι απο τους καλύτερους γιατί συνδυάζει καλή διάρκεια μπαταρίας και καλές επιδόσεις, αλλά το nexus μας δεν έχει C4 state οπότε δεν ξέρω κατά πόσο καλός είναι. Από την άλλη, ο ondemand φαίνεται να συνδυάζει καλύτερα τη διάρκεια μπαταρίας και τις καλές επιδόσεις. Απο io schedulers λένε ο noop (και ο deadline που είναι παρόμοιος) είναι πιο καλός γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένος για μνήμες flash και ευνοείται πολύ το κινητό μας. Ο cfq είναι πιο πολύ για συστήματα με μηχανικούς δίσκους

Φιλε εγω συνδιαζω smart+noop και ondemand+deadline. Απο χθες εχω ondemand+cfq που νομιζω προτεινε πιο πανω o giannis αν θυμαμαι.

Για κατι που ρωτησες χθες για χρηση καποιου memory manager προσωπικα χρησιμοποιω το autokiller που δουλευει καλυτερα και πιο κοντα στην πολιτικη του android.

Φιλε εγω συνδιαζω smart+noop και ondemand+deadline. Απο χθες εχω ondemand+cfq που νομιζω προτεινε πιο πανω o giannis αν θυμαμαι.

Για κατι που ρωτησες χθες για χρηση καποιου memory manager προσωπικα χρησιμοποιω το autokiller που δουλευει καλυτερα και πιο κοντα στην πολιτικη του android.

Μου φαίνεται θα καταλήξω σε smartassv2 και noop. Έχω 7 ώρες απο τότε που φόρτισα το κινητό μέχρι 95% και έκανα μερικές κλήσεις, λίγο wifi, λίγο παιχνίδι και γενικά κοιτούσα απο εδώ και εκεί για ώρα και αυτή τη στιγμή είναι στο 89% Επίσης μου φαίνεται πιο αποκρίσιμο το τηλέφωνο στα μενού και στον drawer απ'ότι ήταν με ondemand+deadline. Έχω ενεργοποιήσει το deep sleep και την απενεργοποίηση φωτισμού πλήκτρων στα 5s

Μου φαίνεται θα καταλήξω σε smartassv2 και noop. Έχω 7 ώρες απο τότε που φόρτισα το κινητό μέχρι 95% και έκανα μερικές κλήσεις, λίγο wifi, λίγο παιχνίδι και γενικά κοιτούσα απο εδώ και εκεί για ώρα και αυτή τη στιγμή είναι στο 89% Επίσης μου φαίνεται πιο αποκρίσιμο το τηλέφωνο στα μενού και στον drawer απ'ότι ήταν με ondemand+deadline. Έχω ενεργοποιήσει το deep sleep και την απενεργοποίηση φωτισμού πλήκτρων στα 5s

Με τι κερνελ;

Με apex 1.1.1 b3 είσαι;

Από όσο ξέρω ναι ο jimdem είναι με apex v1.1.1 b3 και kernel Matrix.

Ο kernel που έχει η apex από μονή της δεν βλέπω να λέει και πολλά μιας και είμαι 21 ώρες με μπαταρία και είναι στο 26%. Το deep sleep δεν λειτουργεί σωστά και δεν μπαίνει ως min freq 100MHz άλλα μόνο τα 200.

Με βλέπω να δοκιμάζω του Kalilochoaz και του Matrix τις επόμενες μέρες.

Και γω καλυτερο συνδιασμο μπαταρια+επιδοσεις ειχα με smartassv2 και noop. Επισης ξεχασα να αναφερω ειχα καλες επιδοσεις και μπαταρια με τον intellidemand στα 1200. deep sleep παντα ανοικτο.

Με τι κερνελ;

Με apex 1.1.1 b3 είσαι;

Ακριβώς όπως τα είπε ο Γιάννης. Τελευταία apex με τελευταίο matrix. Όλα δουλεύουν τέλεια. Χωρίς overclock είμαι και με default voltages.

Ακριβώς όπως τα είπε ο Γιάννης. Τελευταία apex με τελευταίο matrix. Όλα δουλεύουν τέλεια. Χωρίς overclock είμαι και με default voltages.

πηγα να κανω και εγω το ιδιο (apex b3 + matrix 1.8) αλλα δεν μου δουλευει wifi. 2 προσπαθειες και με full wipe και data η δευτερη προσπαθεια, αλλα παλι το ιδιο. καμια ιδεα?

πηγα να κανω και εγω το ιδιο (apex b3 + matrix 1.8) αλλα δεν μου δουλευει wifi. 2 προσπαθειες και με full wipe και data η δευτερη προσπαθεια, αλλα παλι το ιδιο. καμια ιδεα?

Στη σελίδα του matrix στο xda κάτω κάτω έχει ένα αρχείο txt που λέει wifi fix. Δοκίμασε να το τρέξεις με script manager και ίσως σου διορθώσει το πρόβλημα

Παιδια επειδη δεν εχω φλασαρει ποτε κερνελ ..πως γινεται? πεταω στη sdcard το zip και κανω install from zip απο το clockwork ? απο ρομ εχω CyberGR-MOD|NS.NGN ver. 11 και λεω να δοκιμασω κερνελ Matr1x-cfs_v19.5
Υπογραφή....

Ναι, όπως κάνεις εγκατάσταση ROM, αλλά κάνεις Wipe μόνο στην Davlik cache και αν θέλεις και στην Cache.

@spirosteam[/member] Ο τελευταίος Matrix είναι ο v19.5...

Το UV δεν εχει καποια επιπτωση στην αποδοση ετσι?Δηλαδη αν μια συχνοτητα γραφει πχ 1000 mV αλλα τρεχει και με 980 mV η αποδοση θα ειναι η ιδια?

εχετε δει βελτιωση στα 2d και 3d γραφικα με την χρηση του chainfire3d? μιλαμε για 4.+ εκδοση android παντα. επισης ποιες ρυθμισεις εχετε στην συγκεκριμενη εφαρμογη και ποιο plugin κρινετε καλυτερο?

εχετε δει βελτιωση στα 2d και 3d γραφικα με την χρηση του chainfire3d? μιλαμε για 4.+ εκδοση android παντα. επισης ποιες ρυθμισεις εχετε στην συγκεκριμενη εφαρμογη και ποιο plugin κρινετε καλυτερο?

Προσωπικά έχω δει βελτίωση. Απ'ότι ξέρω δεν χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερες ρυθμίσεις ή να βάλεις plugins γιατί απλά δεν είναι συμβατά. Μόνο η εγκατάσταση του οδηγού φτάνει