giorgos3924 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Τώρα περνάω την τελευταία CM10. Θα κάνω clean install. Η codename πως πάει απο μπαταρία; Ολόκληρη official build και έχουν το παλιό boot animation της 9. Ελπίζω να μην είναι προχειροδουλειά... Edited August 21, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Στη codename+bedalus εχω αρκετα χαμηλη ελευθερη μνημη ακομα και 40mb εστω και αν εχω το autokiller με ψιλες τιμες. Ειναι θεμα kernel λετε ή εχετε και σεις τα ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Στη codename+bedalus εχω αρκετα χαμηλη ελευθερη μνημη ακομα και 40mb εστω και αν εχω το autokiller με ψιλες τιμες. Ειναι θεμα kernel λετε ή εχετε και σεις τα ιδια? autokiller απο τις ρυθμισεις της rom ή extra ; γιατι εαν ειναι extra το βαζεις δε το βαζεις το ιδιο και χειροτερα ειναι. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 autokiller απο τις ρυθμισεις της rom ή extra ; γιατι εαν ειναι extra το βαζεις δε το βαζεις το ιδιο και χειροτερα ειναι. extra το εχω σε ολες τις ρομ απο την 2.3 και δουλευε παντα μια χαρα. Δεν λειτουργει οπως το taskkiller απλα θετεις τις τιμες των emprty,content και hidden. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ευχαριστώ, μόνο wipe data και davlik κάνετε;;; Αν εννοεις το zip του jimdem, εγω δεν εκανα ουτε wipe ουτε τιποτα. Το φλασαρα απο cwm με τη μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Επειδη δεν εχω περασει ποτε bedalus ποια ειναι η τελευταια version? εχω περασει codename Rom και ερχεται με Air Kernel και ηθελα να κανω μια αλλαγή Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Στη codename+bedalus εχω αρκετα χαμηλη ελευθερη μνημη ακομα και 40mb εστω και αν εχω το autokiller με ψιλες τιμες. Ειναι θεμα kernel λετε ή εχετε και σεις τα ιδια? Με τον air kernel που ερχεται με τη rom και με τικαρισμενο "το πολυ 4 διεργασιες" εχω συνηθως πανω απο 100 mb free. Μια φορα ειδα 186 και ετριβα τα ματια μου. Και κατι ακομα. Στο σπιτι μου με stock rom ειχα συνηθως 2-3 γραμμες σημα και 3G. Με την codename εχω 3-4 γραμμες σημα και μονιμως Η. Έχετε παρατηρήσει καλυτερο σημα/δικτυο με την codename? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Επειδη δεν εχω περασει ποτε bedalus ποια ειναι η τελευταια version? εχω περασει codename Rom και ερχεται με Air Kernel και ηθελα να κανω μια αλλαγή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719775 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719775 Ευχαριστώ πολύ:)... Στην Codename το Google Play το εχει δει κανεις ή αδικα ψαχνω :p .. Χρησιμοποιώ βεβαια Poweramp Pro αλλά σαν εναλλακτικό player ηταν καλη επιλογη Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Το χρησιμοποιώ πλέον ως δεύτερη συσκευή και κάνω μόνο 3-4 κλήσεις μικρής διάρκειας τη μέρα. ROM: CM10 v1.10 του Rafael Salas και Air Kernel. BLD, BLN, TouchWake, DeepIdle ON, sio, smartassV2, 200MHz min - 1400MHz max Υπόλοιπα settings ό,τι λέω εδώ. http://s10.postimage.org/flaaislcn/Screenshot_2012_08_21_16_09_01.png Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ευχαριστώ πολύ:)... Στην Codename το Google Play το εχει δει κανεις ή αδικα ψαχνω :p .. Χρησιμοποιώ βεβαια Poweramp Pro αλλά σαν εναλλακτικό player ηταν καλη επιλογη Το εψαχνα και εγω πριν λιγο. Δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Το χρησιμοποιώ πλέον ως δεύτερη συσκευή και κάνω μόνο 3-4 κλήσεις μικρής διάρκειας τη μέρα. ROM: CM10 v1.10 του Rafael Salas και Air Kernel. BLD, BLN, TouchWake, DeepIdle ON, sio, smartassV2, 200MHz min - 1400MHz max Υπόλοιπα settings ό,τι λέω εδώ. http://s10.postimage.org/flaaislcn/Screenshot_2012_08_21_16_09_01.pngΥπαρχει καποιο ποστ εδω η σε αλλο site που να εξηγουν τη σημαινει το καθενα απο αυτα;; παραδειγμα deepIdle , η sio , και ολα αυτα;;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Με τί κερνελ προτείνεται την official CM10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Marmite 4.3 Πολύ σταθερός και γρήγορος, είμαι φαν του air kernel αλλά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα η jb έκδοση του. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) σκεφτομαι να βαλω codename. για να δουμε..... Edited August 22, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Υπαρχει καποιο ποστ εδω η σε αλλο site που να εξηγουν τη σημαινει το καθενα απο αυτα;; παραδειγμα deepIdle , η sio , και ολα αυτα;;; Ειναι διαφορες λειτουργιες των kernels. Ξεκινα με αυτο http://grdroid.info/2012/05/cpu-governors-io-shedulers/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 το dspmanager πως λειτουργει? εχω ενεργοποιησει το equalizer στην καρτελα speaker αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα. βασικα θελω να το ρυθμισω για να εχω καλυτερη ποιοτητα στις κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 καλημερα σας! εκανα ενα ρισετ στο κινητο και μαλλον κατι δεν πηγε καλα και οταν παω να μπω σε ρικοβερυ μου βγαζει το ρομποτακι αναποδα με ανοικτη κοιλια και ενα τριγωνο κοκκινο... υπαρχει τροπος να το επαναφερω; Ξεκλειδωσα τον μπουτλοαντερ αλλα εχω αυτο το θεμα και δεν μπορω να κανω ροοτ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλημερα σε ολους τους φιλους , αποφασισα και εγω να βαλω jb αλλα μονος μου αυτην την φορα ( την ρομ που εχω τωρα μου την περασε ενας φιλος καθοτι εγω ειμαι ασχετος.. ) απο αυτα που διαβασα εδω κατεληξα σε codename με Bedalus . εχω το rom management και θα κανω backup την ρομ που εχω πρωτα σωστα ? μετα θα κατεβασω την καινουργια ρομ απο δω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839249 ( η λαθος ρομ εχω βρει ?) και τον Bedalus απο που ? και η δια δικασια πως παει ρε παιδια ?? ξερω οτι αντιγραφω την ρομ στην sd και με το ρομ management την περναι μονο του αλλα με τον κερνελ τι κανω ?? πρεπει να κατεβασω και αλλα πραγματα οπως το google η το zip του jimdem ? και που τα βρισκω αυτα ?? Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω μπερδεψει τα μπουτια μου:wacko:.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 καλημερα...εκανα πριν λιγο root στο κινητο και ενω η διαδικασια εγινε κανονικα οταν ανοιγω το titanium μου γραφει οτι δεν ειμαι rooted...χρειαζεται καποια ρυθμιση απο το superuser η απο το busybox??(υπ οψην οτι δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με θεματα root...) ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 καλημερα...εκανα πριν λιγο root στο κινητο και ενω η διαδικασια εγινε κανονικα οταν ανοιγω το titanium μου γραφει οτι δεν ειμαι rooted...χρειαζεται καποια ρυθμιση απο το superuser η απο το busybox??(υπ οψην οτι δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με θεματα root...) ευχαριστω πολυ... φιλε μου και εγω σκραπας ειμαι αλλα οταν ειχα το ιδιο θεμα το ελυσα με ενα update του busybox , δοκιμασε να κανεις ενα , σιγουρα δεν θα χασεις τιποτα.. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) καλο μεσημερι... ενα ενα.. :D εχω ξεκλειδωσει τον bootloader. οταν απο το μενου παω recovery βγαινει το ρομποτακια με την κοιλια ανοικτη και ενα τριγωνο. Αυτο ειναι σωστο; Η συσκευη ειναι πληρως default wiped δεν εχω βαλει απολυτως τιποτα αλλα μου φαινεται δεν εχω σωστη ρικοβερι Ο βοηθων ακομα και με pm αμοιβεται με ενα καπακι back cover ΟΕΜ ασπρο η μαυρο(ναι εχω και τα δυο ) με NFC απο την samsung αχρησιμοποιητο. θελω βασικα να γυρισω σε εντελως μαμα κατασταση με stock recovery + locked bootloader αλλιως να κανω ροοτ με CWM 6.0.1.0 Edited August 23, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Λοιπόν για να γυρίσεις σε εντελώς stock κατάσταση θα κάνεις τα εξής: Θα πας στο clockworkmod.com και θα κατεβάσεις το recovery και θα το βάλεις στον ίδιο φάκελο με τα αρχεία adb και fastboot. Μετά θα κατεβάσεις την ROM από εδώ. Αφού κατέβει θα κλείσεις το κινητό θα το συνδέσεις με usb στον υπολογιστή και θα το ανοίξεις σε bootloader mode. Θα ανοίξεις μια γραμμή εντολών και θα δώσεις τα εξής: fastboot boot recovery-blah-blah-blah.img μετά mounts and storage -> mount /sdcard και θα αντιγράψεις το αρχείο της ROM στο κινητό. Θα κάνεις wipe data/factory reset και θα εγκαταστήσεις την ROM. Αφού bootάρεις κανονικά θα πρέπει να σου έρθει αναβάθμιση για 4.1.1 την κάνεις και μετά ανοίγεις πάλι μια γραμμή εντολών και δίνεις adb reboot bootloader και αφού είσαι στον bootloader δίνεις fastboot oem lock για να κλειδώσεις τον bootloader. Υ.Γ.: Ό,τι θέλεις στείλε μου πάλι. EDIT: Η ROM είναι rooted και δεν έχει stock recovery, οπότε μην την περάσεις ακόμη. EDIT2: Δες εδώ έχεις τις stock από τους servers τις google και οδηγίες για το πως να την εγκαταστήσεις. Edited August 23, 2012 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Μετά από συνεχές επανεκινήσεις 3-4... δοκίμαζα αλλαγή boot animation, η οθόνη του κινητού δεν δείχνει τίποτα!! :( Το κινητό φαίνεται να δουλεύει κανονικά, η αφή κτλ. ακούω τους ήχους αλλά δεν δείχνει τίποτα! Λέτε να έγινε τίποτα; :( Έκανα full wipe, καταλάθος, αλλά πάλι τα ίδια. Μπαίνει κανονικά σε recovery, ευτυχώς, δείχνει και το logo της google. Έχω CM10 την τελευταία nightly 23/8 με τον δικό της κερνελ. Ξαναφλάσαρα τη ρομ κ τα gapps και επανήλθε... Κατεβάζω codename android Οι χρεώσεις ρε παιδιά από τα data δεν παλεύονται άλλο... Edited August 23, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλημερα σε ολους τους φιλους , αποφασισα και εγω να βαλω jb αλλα μονος μου αυτην την φορα ( την ρομ που εχω τωρα μου την περασε ενας φιλος καθοτι εγω ειμαι ασχετος.. ) απο αυτα που διαβασα εδω κατεληξα σε codename με Bedalus . εχω το rom management και θα κανω backup την ρομ που εχω πρωτα σωστα ? μετα θα κατεβασω την καινουργια ρομ απο δω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839249 ( η λαθος ρομ εχω βρει ?) και τον Bedalus απο που ? και η δια δικασια πως παει ρε παιδια ?? ξερω οτι αντιγραφω την ρομ στην sd και με το ρομ management την περναι μονο του αλλα με τον κερνελ τι κανω ?? πρεπει να κατεβασω και αλλα πραγματα οπως το google η το zip του jimdem ? και που τα βρισκω αυτα ?? Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω μπερδεψει τα μπουτια μου:wacko:.... Καλη επιλογη. Ολοι τελευταια αυτην φοραμε. Το λινκ για τη ρομ ειναι σωστο. Μαζι με την 3.3.2 κατεβαζεις και τα google apps (gapps). Για τον kernel του bedalus πανε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719775. Ο,τι κατεβασεις τα βαζεις στη sd card, καλυτερα χυμα και οχι μεσα σε καποιο φακελο. Κατεβασε απο τοplay store το titanium backup και κανε backup ολες τις εφαρμογες χρηστη. Για να φλασαρεις θα σου πω εγω το τι εκανα. Κλεινεις το κινητο. Πατας volume up και power button ταυτοχρονα μεχρι να μπεις στο fastbootmode και πας με τα πληκτρα της εντασης πανω στο recovery και το διαλεγεις με το power button. Θα σε παει στο μενου της cwm. Πας στο backup and restore και κανεις backup. Με αυτον τον τροποεχεις κανει backup την ρομ που φορας. Εγω οταν βαζω νεα ρομ κανω wipe data/factory reset. Αλλοι κανουν μονο wipe cache partition και στο advanced, wipe davlik cache. Καλυτερα factory reset. Πατας στο isntall zip from sd card και διαλεγεις το zip της codename. Με το που κανει εγκατασταση δεν βγαινεις, αλλα ξαναπας στο install zip και διαλεγεις τα gapps. Αφου τα φλασαρει και αυτα εισαι ετοιμος. Η πρωτη εκκινηση θα αργησει λιγο. Οταν το κινητο ειναι ετοιμο, μπες στο play store και κατεβασε το titanium backup για να κανεις restore ολες τις εφαρμογες σου. Το youtube, maps, gmail και google+ δεν υπαρχουν στα gapps και θα τα κατεβασεις απο το play store. Το music δεν υπαρχει ουτε στο play store. Κατεβασε μια αλλη εφαρμογη για μουσικη. Εγω ειμαι ακομα με το air kernel που ερχεται με τη ρομ. Κανενα προβλημα εως τωρα. Αν δεν σε βολεψει και θες να βαλεις τον bedalus, η διαδικασια ειναι ιδια. Πας στο install zip from sd card και το φλασαρεις κατευθειαν χωρις να κανεις wipe τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts