Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755738

αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα που αναφερετε εδω?

απο εχθες μου εχει σπασει τα νευρα,τρωει φοβερα κολληματα !

εμενα μου το εκανε αυτο οταν περασα την 4.1 φοραω το apex launcher και οταν του αφαιρεσα το δικαιωμα su σταματησε....

περασε κανεις την airkernel την #130;; (ασχετο με το θεμα) απλα δεν μου ανοιγει την καμερα-φλας και θελω να δω αν το κανει μονο σε μενα...;;;

Edited by nikos_adamo

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755738

αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα που αναφερετε εδω?

απο εχθες μου εχει σπασει τα νευρα,τρωει φοβερα κολληματα !

Άμα αλλάξεις από superuser σε supersu θα λυθεί το πρόβλημα.

Oneplus 6 8/128

εδώ και περίπου 2 ώρες δοκιμάζω αυτήν.

Πραγματικά το κινητό πάει σφαίρα... δεν έχω δοκιμάσει κάποιο benchmark αλλά σε σχέση με άλλες ROM φαίνεται να κυλάει χωρίς να κολλάει ;)

Πάντως σε σχέση με ICS μου φαίνεται πολύ καλύτερη η JB...

Εμένα οι εντυπώσεις μου παντως απο την 4.1 δεν ειναι και οι καλυτερες. Ενω εμφανισιακα μ αρεσει πολυ παρουσιαζει αρκετα bugs και επισης καταναλωνει πολυ περισσοτερη μνημη σε σχεση με την 4.0.4

Επισης δεν μ αρεσει που

1.Χαλασε το CRT εφε (ειναι bug αν πατησετε πολλες φορες πολυ γρηγορα το πληκτρο κλειδωματος θα δειτε οτι μερικες φορες κανει το εφε)

2.Στις εφαρμογες που τρεχουν πλεον δεν υπαρχει η επιλογη να κανεις Kill τις cache εφαρμογες. Πχ εγω εχω μια βλακεια της citibank που την χρειαζομαι και ακομα και να την κλεισεις τρεχει στο background.

3. Εχει κολλησει 3 φορες η απαντηση σε κληση

και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι

:rolleyes:

Μηπως ηρθε η ωρα για την πρωτη μου φορα που θα βαλω custom rom?

Edited by touristas13

εχω την jelly belly ρομ με airkernel. εχω πλεον το εφε της crt οθονης, με την αλλαγη του κερνελ εγινε αυτο χωρις ομως απο οσο ξερω να οφειλεται σε app του κερνελ...τεσπα.... παει σφαιρα οντως, αλλα μπαταρια γιοκ...... με το ζορι 19 ωρες. συν το γεγονος οτι κολλαει και σε μενα η απαντηση σε κληση οπως επισης οτι απο φωτο το κινητακι μιας παει.... δεν εστιαζει πλεον σωστα απο οτι με ics....

Η jellyBelly δεν τα πάει καλά απο μπαταρία έ;

Με την stock νομίζω ήμουν καλύτερα...

και εκει να μεινεις για την ωρα....και εγω πισω σε stock γυρισα.

Εμένα οι εντυπώσεις μου παντως απο την 4.1 δεν ειναι και οι καλυτερες. Ενω εμφανισιακα μ αρεσει πολυ παρουσιαζει αρκετα bugs και επισης καταναλωνει πολυ περισσοτερη μνημη σε σχεση με την 4.0.4

Επισης δεν μ αρεσει που

1.Χαλασε το CRT εφε (ειναι bug αν πατησετε πολλες φορες πολυ γρηγορα το πληκτρο κλειδωματος θα δειτε οτι μερικες φορες κανει το εφε)

2.Στις εφαρμογες που τρεχουν πλεον δεν υπαρχει η επιλογη να κανεις Kill τις cache εφαρμογες. Πχ εγω εχω μια βλακεια της citibank που την χρειαζομαι και ακομα και να την κλεισεις τρεχει στο background.

3. Εχει κολλησει 3 φορες η απαντηση σε κληση

και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι

:rolleyes:

Μηπως ηρθε η ωρα για την πρωτη μου φορα που θα βαλω custom rom?

Επειδή είχα αντιμετωπίσει παρόμοια θέματα με όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις, τελικά νομίζω ότι είναι μονόδρομος 1 hard reset μετά από κάθε αναβάθμιση. Σε μένα όλα στρώνανε έτσι όπως και με την τελευταία φορά.

Αυτή η διαδικασία "αναβάθμισης" για να μη χάνεις τα δεδομένα σου είναι εντελώς προβληματική τελικά.

Η εφαρμογή της citibank δεν μου έτρεχε με ICS και τρέχει τώρα με JB. Σου συνέβαινε κι εσένα αυτό;

Παιδιά cm10 με airkernel. Φυσαει παρα το ότι είναι ακόμη πολύ πρώιμη. Το μόνο σπαστικο είναι που δεν λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή. Θα λυθεί όμως σύντομα κάθε μέρα βγαίνουν νέες εκδόσεις.

Εγω παντος εδω και 3 μερες ειμαι με jelly belly και μπορω να πω πως η 1.1.5 ειναι μια χαρα. Απο μπαταρια δεν ξερω ακομα καθως σημερα την περασα αλλα με προηγουμενη εκδοση ειχα κοντα στις 2 μερες μπαταρια με την χρηση που εκανα στο κιν, που ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα με την ics.

Αν έχεις κάποια προηγούμενη έκδοση της Jelly Belly τότε κάνεις wipe μόνο την dalvik cache & cache. Αλλιώς αν έρχεσαι από άλλη ROM κάλο είναι να κάνεις wipe τα πάντα.

[OT]

Τις τελευταίες μέρες η μπαταρία δεν μου κρατάει πολύ και δεν ξέρω αν φταίει η χρήση που του κάνω ή η μπαταρία μου τα φτήνει σιγά σιγά.

Έχω screen on time 2h 25m συνήθως με συνέχεια ανοιχτά τα δεδομένα σε 3G και κυρίως πλοήγηση από εκεί σε tapatalk, Facebook και μηνύματα στο Facebook Messenger.

ROM: Rascream Kernel:T11

[/ΟΤ]

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Την JellyBelly 0.1.5 την περνάμε απο πάνω χωρίς full wipe?

Εγώ φίλε μου έκανα full wipe οταν περασα την πρωτη εκδοση και μετα στην 0.1.3 - 0.1.4 - 0.1.5 τις περασα χωρις να κανω wipe τιποτα και μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα

[OT]

Τις τελευταίες μέρες η μπαταρία δεν μου κρατάει πολύ και δεν ξέρω αν φταίει η χρήση που του κάνω ή η μπαταρία μου τα φτήνει σιγά σιγά.

Έχω screen on time 2h 25m συνήθως με συνέχεια ανοιχτά τα δεδομένα σε 3G και κυρίως πλοήγηση από εκεί σε tapatalk, Facebook και μηνύματα στο Facebook Messenger.

ROM: Rascream Kernel:T11

[/ΟΤ]

και εγω περιπου την ιδια χρηση κανω και εχω τα ιδια αποτελεσματα. λιγοτερο απο 19 ωρες με jellybelly ενω με ics πανω απο 29 ωρες! βελτιωθηκε λιγο η Jelly belly οταν εβαλα airkernel στο θεμα της μπαταριας αλλα οχι πολλα πραγματα.

Είμαι με JellyBelly 0.1.3 Να γυρίσω σε stock η να δοκιμάσω καμια άλλη custom?

Η αυτονομία της jellybelly δεν μάρεσε...

Η Brainmaster's Stock τί λέει;

Παιδιά cm10 με airkernel. Φυσαει παρα το ότι είναι ακόμη πολύ πρώιμη. Το μόνο σπαστικο είναι που δεν λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή. Θα λυθεί όμως σύντομα κάθε μέρα βγαίνουν νέες εκδόσεις.

φιλε αυτη εδω ειναι που δοκιμασες?

φιλε αυτη εδω ειναι που δοκιμασες?

όχι είναι η jellybro απο euroskank. Πάει αυτή. Μπήκε Jelly Belly 0.1.5. Έτη φωτός μπροστά απο την 0.1.4. Μπήκαν περισσότερες επιλογές για πείραγμα, η ταχύτητα είναι τέλεια και ο συνδυασμός με thalamus τα σπάει. Μ'αυτήν είμαι τώρα και δεν έχω κανένα παράπονο. Πολύ πιο γρήγορη και απο το πιο γρήγορο combo που είχα ως τώρα (aokp+trinity)

όχι είναι η jellybro απο euroskank. Πάει αυτή. Μπήκε Jelly Belly 0.1.5. Έτη φωτός μπροστά απο την 0.1.4. Μπήκαν περισσότερες επιλογές για πείραγμα, η ταχύτητα είναι τέλεια και ο συνδυασμός με thalamus τα σπάει. Μ'αυτήν είμαι τώρα και δεν έχω κανένα παράπονο. Πολύ πιο γρήγορη και απο το πιο γρήγορο combo που είχα ως τώρα (aokp+trinity)

Εχω και γω τη Jelly Belly 0.1.5 απο το πρωι πολυ καλα τα παει, το μονο που δεν μ αρεσει ο kernel που δεν εχει σχεδον καμια επιλογη.

Πέρασα την jellybelly 0.1.5 πάνω από την 0.1.3

Με 20λ 15δ screen on σε 10ω 12λ είμαι με 75%

Πολύ χειρότερη από την 0.1.3 και από την stock

φαινεται απο τα μεχρι τωρα συγκριτηκα μου οτι η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791751 και jelly belly , η πρωτη ειναι αρκετα ομαλη σε λειτουγια, και πολυυυυυυυυυ καλυτερη σε μπαταρια.!

H Jelly Belly 0.1.5.1 είναι αρκετά γρληγορη και γενικά ικανοποιητική μπορώ να πω. Όσο για CM, περιμένω κάτι σταθερό γιατί τελευταία δεν την παλεύουν. Ένα κάρο known bugs που δεν μπαίνουν στον κόπο να διορθώσουν ενώ σε πιο... "απλές" ρομς δεν υπάρχουν. Και κάνουν και 20 χρόνια να βγάλουν stable έκδοση.. Κακός; Όχι μωρέ, απλά νομίζω ότι η ομάδα τους έχει λίγο επαναπαφτεί.. Προσωπικά μάλλον περιμένω AOKP JB και Slim JB.

Παιδιά ετοίμασα ένα πακετάκι που έχει ελληνικό λεξικό με πρόβλεψη επόμενης λέξης (σαν το swiftkey) για το stock πληκτρολόγιο της jb (επειδή μερικές rom δεν έχουν ελληνικό λεξικό) και έχει επίσης "πειραγμένη" εφαρμογή για SMS που επιτρέπει αποστολή μηνυμάτων με 160 χαρακτήρες, ανεξάρτητα απο το τι πληκτρπλόγιο χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ. Απλά το φλασάρετε μέσω CWM Recovery και είστε έτοιμοι ;)

Γιατί έχω συνέχεια τις υπηρεσίες google στα στατιστηκά μπαταρίας;

Σήμερα το πρωί είχε περίπου 30% !