Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Σκεφτόμουν να κάνω υπομονή ως οκτώβρη να πάρω το καινούριο, αλλά τώρα όπως άλλαξαν τα δεδομένα πάω για GN με την πρώτη ευκαιρία, εκτός κι αν η JB απογειώσει ξανά το κινητό μας. Αναμένουμε λοιπόν τις πρώτες aosp custom rom τέλος του μήνα.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Σκεφτόμουν να κάνω υπομονή ως οκτώβρη να πάρω το καινούριο, αλλά τώρα όπως άλλαξαν τα δεδομένα πάω για GN με την πρώτη ευκαιρία, εκτός κι αν η JB απογειώσει ξανά το κινητό μας. Αναμένουμε λοιπόν τις πρώτες aosp custom rom τέλος του μήνα.

όπως και να'χει θα βελτιωθεί το κινητό μας. Και στην κάμερα υπάρχουν βελτιώσεις, σε ήχο/βίντεο, επίσης θα υπάρχει το smart update που αν έχεις μια εφαρμογή και βγεί αναβάθμιση, θα κατεβάζει μόνο τα "νέα κομμάτια" του προγράμματος και όχι όλο απο την αρχή! Κάτι ακόμα που όμως θα κάνει τη ζωή δύσκολη για πολλούς είναι το κλείδωμα που θα έχουν οι εφαρμογές και δύσκολα να βγουν σπασμένες. Βέβαια αυτά είναι λόγια της google σίγουρα θα το παρακάμψουν οι crackers. Κι εγώ ψήνομαι πολύ για gn το μόνο που δε μ'αρέσει είναι το μέγεθος ήδη το s μου φαίνεται μεγάλο

Οι πρώτες αναφορές απο Έλληνες χρήστες που πέρασαν την 4.1 στο galaxy nexus λένε οτι επιτέλους έχουμε Ελληνικό stock android keyboard :) Επίσης ξεκίνησε το porting της 4.1 απο galaxy nexus σε nexus s. Σύντομα έρχεται η πρώτη custom rom για το κινητό μας! (για το galaxy nexus βγήκε ήδη custom rom 4.1)

Οι roms από porting δεν έχουν συνήθως προβλήματα;

Πιστεύω το λιγότερο σε 2 εβδομάδες θα έχουμε την official rom για manual update! ;) Οπότε υπομονή!

Πάντως, αν βγεί custom rom με οποιονδήποτε τρόπο θα την δοκιμάσω. Ότι κι αν είναι θα είναι καλύτερη από την ICS.

Και πρέπει να είναι καλύτερη!

Οι roms από porting δεν έχουν συνήθως προβλήματα;

Πιστεύω το λιγότερο σε 2 εβδομάδες θα έχουμε την official rom για manual update! ;) Οπότε υπομονή!

Πάντως, αν βγεί custom rom με οποιονδήποτε τρόπο θα την δοκιμάσω. Ότι κι αν είναι θα είναι καλύτερη από την ICS.

Και πρέπει να είναι καλύτερη!

Σίγουρα θα υπάρχουν μικροπροβληματα τα οποία με τον καιρό λύνονται αλλά αφού θα βγει ota θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε σύντομα. γενικά είναι μανίκι αλλά από μέσα Ιουλίου που θα βγει ota θα βγει και ο πηγαίος κώδικας άρα θα ξεπηδανε και οι πρώτες custom rom. Cyanogen έβγαλε rc και παρατάει την ics, aokp θα βγάλει την milestone 6 και μετά θα συνεχίσει με jelly bean. 'καυτό' καλοκαίρι φέτος!

Ειμαι με aokp 40+matrix 22 και εχω παρατηρησει οτι στο partition /misc εχω 4.5 GB κατηλλημενα. Δεν ειναι πολλα? ειναι ισως λογω των συχνων αλλαγων rom?

Παιδια εχει κανεις καμια ιδεα αν μπορω να καθαρισω κατι?

απο οσο γνωριζω μονο με full wipe, στο xda που διαβαζα οσοι προσπαθησαν να το πειραξουν τελικα το χαλασαν.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Nαι και γω καπου το διαβασα οτι ειναι lλιγο επικινδυνο να πειραξεις κατι, αλλα απο την αλλη ειναι παρα πολλα τα 4.5 GB.

Πώς είναι η AOKP B40?

AOSP είναι η official Που βγάζει η google?

Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την CyberGR, αλλά θα μείνω λίγο ακόμα με την Bugles Beast να δώ

πως πάει...

Πώς είναι η AOKP B40?

AOSP είναι η official Που βγάζει η google?

Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την CyberGR, αλλά θα μείνω λίγο ακόμα με την Bugles Beast να δώ

πως πάει...

Φιλε εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Β40+matrix και απο ταχυτητα και αυτονομια. Το τηλεφωνο δεν κολλαει πουθενα, φυσικα σε καποια παιδια δεν αρεσε, οποτε μαλλον ειναι πως θα κατσει στο καθε κινητο ξεχωριστα.

Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτόν τον συνδυασμό αν και δεν το περίμενα με τον Matrix... Γενικά στην AOKP έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά και είναι πάρα πολύ smooth...
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτόν τον συνδυασμό αν και δεν το περίμενα με τον Matrix... Γενικά στην AOKP έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά και είναι πάρα πολύ smooth...

Σε ολες τις rom που δοκιμαζα εβαζα παντα το Chainfire3D και εβλεπα αρκετη διαφορα, με την Β40 ηταν η πρωτη φορα που ξεχασα να το βαλω απο την αρχη και δεν το ειχα θυμηθει ηταν πολυ smooth εξ αρχης.

Και εγώ ακριβώς φα ίδια να φανταστείς ακόμη δεν το έχω βάλει και τον matrix μόνο για BLN τον έβαλα :Ρ...
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Ας δοκιμάσω και την aokp b40

Νομίζω πως η b39 ήταν η μόνη που μου άρεσε λίγο περισσότερο και δεν είχα πρόβλημα.

Ο μόνος λόγος που την άλλαξα ήταν το iGO που έτρωγε κολλήματα και νόμιζα ήταν θέμα της rom.

Υπάρχει διαφορά το να περνάς τις εφαρμογές με titanium backup από το να τις ξαναστήνεις απ την αρχή;

Εννοώ αν υπάρχει διαφορά επειδή οι ρομ είναι διαφορετικές.

Μόλις πέρασα την aokp b40.

Γιατί δεν μου φορτίζει το κινητό; Το συνδέω με τον φορτιστή, λέει φόρτιση αλλά η μπαταρία πέφτει!

Άκυρο, φορτίζει

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Και ναι! Έχουμε custom rom (galaxy nexus port) για το nexus μας :)

Δουλεύουν:

-Αφή

-Bluetooth

-GPU

-Camera

-Κουμπιά αφής

-NFC

Δεν δουλεύουν:

-Ήχος

-Αποθηκευτικός χώρος

-Wifi

-GSM

-libwvm

...και άλλα διάφορα

Όπως θα καταλάβατε θέλει δουλειά ακόμη! Περισσότερα εδώ!

Υπάρχουν αναφορές για μεγάλη βελτίωση στην γενική ομαλότητα του συστήματος!

Edited by jimdem582

Μου φαίνεται λίγο ανούσιο το να παιδεύονται με το porting από το gnex εφόσον θα βγει και επίσημα η αναβάθμιση για το κινητό μας.

Λίγη υπομονή χρειάζεται.

Oneplus 6 8/128

Μα καλά, εφ' όσον έχει απελευθερωθεί το SDK, ποιος ο λόγος να κάνουν port από το Galaxy Nexus?

Νομίζω πως απελευθερώθηκε μόνο για το Galaxy Nexus, προφανώς η google δουλεύει τώρα για το S που θα το βγάλει σε 2 εβδομάδες.

Αλλά και πάλι δεν υπάρχει λόγος να κάνουν port από το Galaxy Nexus!

Λίγη υπομονή χρειάζεται και ας αξιοποιήσουν τον χρόνο αυτό μέχρι τότε σκέφτοντας κάτι πιο χρήσιμο για την official του Nexus S

Ή ας κάνουν porting για άλλες συσκευές, όπως Galaxy S κτλ...

Ε αφού ξέρουμε ότι κυριαρχεί το πάθος.

Τι και αν η Google θα βγάλει official σε 20 μέρες, εγώ θα το κάνω τώρα!

Η μπαταρία πόσο σου βγάζει;

Εμένα περίπου 6% σε 12 ώρες, idle.

Με ondemand 100/1000 noop, deep idle on

Χθες με τον φορτιστή αυτοκινήτου και το gps ανοιχτό με iGO το κινητό δεν μου φόρτιζε, έχανε μπαταρία σιγά σιγά.

Σε κάποιες στιγμές φόρτιζε, σε κάποιες σταματούσε (χωρίς να έχει γεμίσει η μπαταρία) άλλες φορές έδειχνε πλήρη φορτισμένο

ενώ είχε κάτω από 90%.

Χωρίς gps και iGO φόρτιζε κανονικά!

Edited by giorgos3924

Ξήλωσα τον matrix τελικά και επέστρεψα στη σιγουριά και σταθερότητα του trinity t11. Αν και όλα πήγαιναν καλά με matrix, είχε αρχίσει τις τελευταίες μέρες σαν να "βαριέται" το κινητό, υπήρχαν καθυστερήσεις και κολλήματα μερικών δευτερολέπτων, χωρίς να πειράξω τίποτα. Με trinity δεν είχε εμφανιστεί ποτέ κάτι τέτοιο. Κερασάκι στην τούρτα ήταν το ότι χθές και σήμερα, όταν άνοιξα το κινητό κόλλησε στην οθόνη ξεκλειδώματος sim και έκανε soft reboot.

Εγώ παιδιά μετά τον 19.5 matr1x δεν μου άρεσαν καθόλου τώρα ειμαι με cybergr k air kernel k είμαι ευχαριστημένος

το κινητό ειναι πολύ smooth αντε να δούμε και το jelly bean πως είναι

Παίδες, άμα βάλω τη rooted stock, θα μου έρθει OTA update σε jelly bean; Ή πρέπει να το κάνω unroot;

Θα σου έρθει. Απ' ότι θυμάμαι, πρέπει να έχεις stock recovery για να σου κάνει το update ΟΤΑ. Αλλιώς το κάνεις manual μέσω cwm. Αποφασίζεις τι προτιμάς. Εγώ θα παραμείνω με AOKP μέχρι να βγει και μετά manual θα το κάνω.

Παίδες, άμα βάλω τη rooted stock, θα μου έρθει OTA update σε jelly bean; Ή πρέπει να το κάνω unroot;

Λογικά ναι δε νομίζω να έχει σχέση το root.