Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό είναι να περιμένεις λίγο γιατί λογικά μέχρι την Δευτέρα θα κάνει αναβάθμιση στην v12 και να την περάσεις κάνοντας Wipe τα πάντα γιατί μπορεί αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα να παραμείνει με απλό update και να συνεχίσεις να μην βλέπεις τα ονόματα.

Edit: Όποιος έχει όρεξη να δοκιμάσει ας περάσει τον TEUV-NS-ANY-201210708 με CyberGR φαίνεται να έχω πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας (που σχεδόν με κανέναν kernel δεν είχα) αλλά και το κινητό παρότι Underclocked και με ICS φαίνεται να ταχύτατο και είναι απίστευτα smooth. Φαντάζομαι με Apex η μπαταρία θα είναι από άλλο κινητό :p...

Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλό είναι να περιμένεις λίγο γιατί λογικά μέχρι την Δευτέρα θα κάνει αναβάθμιση στην v12 και να την περάσεις κάνοντας Wipe τα πάντα γιατί μπορεί αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα να παραμείνει με απλό update και να συνεχίσεις να μην βλέπεις τα ονόματα.

Edit: Όποιος έχει όρεξη να δοκιμάσει ας περάσει τον TEUV-NS-ANY-201210708 με CyberGR φαίνεται να έχω πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας (που σχεδόν με κανέναν kernel δεν είχα) αλλά και το κινητό παρότι Underclocked και με ICS φαίνεται να ταχύτατο και είναι απίστευτα smooth. Φαντάζομαι με Apex η μπαταρία θα είναι από άλλο κινητό :p...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή βαριέμαι όμως να πω την αλήθεια να κάνω backup, μπορώ να δοκιμάσω πρώτα με απλό πέρασμα της ρομ κατευθείαν χωρίς κανένα wipe? Δηλαδή με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να μη χάσω τίποτα?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Θα μπεις σε Recovery θα κάνεις Wipe Cache & Wipe Dalvik Cache και μετά θα περάσεις την RΟΜ έτσι δεν χάνεις κάτι εκτός και αν έχεις προσθέσει κάποια εφαρμογή στο /system/app/ την οποία και θα χάσεις.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Θα μπεις σε Recovery θα κάνεις Wipe Cache & Wipe Dalvik Cache και μετά θα περάσεις την RΟΜ έτσι δεν χάνεις κάτι εκτός και αν έχεις προσθέσει κάποια εφαρμογή στο /system/app/ την οποία και θα χάσεις.

Οκ, θα περιμένω την 12 κ θα το δοκιμάσω. Ίσως γλυτώσω περισσότερη φασαρία!

Επίσης θα περάσω και τον kernel που προτείνεις γιατί σε μένα η μπαταρία στην ICS είναι αισθητά χειρότερη από 2.3.6 (ίσως φταίει βέβαια η CyberGR σε αυτό). Για το πέρασμα του kernel επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, αντιγραφή χύμα στην SD, apply update from sd κ restart? Χρειάζεται κάποιο wipe/χάνω κάτι?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πέρασα TEUV στην Apex v1.1.2 και το κκξητο μου φαίνεται πιο γρήγορο από ότι με τον kernel της CyanogenMod που έρχεται, πιο smooth και με καλύτερή μπαταρία κιόλας!

Οποίος θέλει να τον περάσει να δοκιμάσει να βάλει τον Experimental TEUV-NS-CV-56HZ-ANY-201212623 γιατί με τον Current δεν μου δούλεψε το WiFi εμένα.

Τελικά μετά απο μέρες με smartassv2+noop αλλάζω πάλι σε ondemand-deadline γιατί μου έτρωγε πιο γρήγορα τη μπαταρία. Και το δεύτερο σετ έχει καλές επιδόσεις αλλά η μπαταρία απλά δεν πέφτει :P :D

Πέρασα TEUV στην Apex v1.1.2 και το κκξητο μου φαίνεται πιο γρήγορο από ότι με τον kernel της CyanogenMod που έρχεται, πιο smooth και με καλύτερή μπαταρία κιόλας!

Οποίος θέλει να τον περάσει να δοκιμάσει να βάλει τον Experimental TEUV-NS-CV-56HZ-ANY-201212623 γιατί με τον Current δεν μου δούλεψε το WiFi εμένα.

Γιαννη ειναι αυτη η εκδοση με τα 402 ΜΒ ram?

Επισης κατι αλλο που ρωτησα εγω πιο παλια για το LIVE OC τι ακριβως κανει, βρηκα καπου οτι η διαφορα με το OC ειναι οτι με το LIVE OC γινεται και η GPU αν καταλαβα καλα με το αντιστοιχο ποσοστο.

Ναι η έκδοση με τα 402ΜΒ είναι... Μου κάνει πάντως μεγάλη εντύπωσή που στα 880MHz το τηλεφωμο είναι τόσο smooth.

Καλό αυτό με το live OC επί gingerbread που ήταν σε όλους δεν το ήξερα να το χρησιμοποιώ ρε ****το :p...

Παιδια καλησπερα.. θια ηθελα να κανω μια ερωτηση..

Εχω custom rom και θα ηθελανα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα με applications.

Δηλαδη υπαρχουν καποια απο αυτα που ζητουν καπειες αδειες οσον αφορα τα χαρακτηριστηκα του τηλεφωνου, αν εχει αδεια να ειναι στο play store και μερικες αλλες τετοιες αν τις εχετε δει ποτε... Υπαρχει γενικα καποιο προβλημα? Ειναι κατι που θα πρεπει να προσεχω??

(Ελπιζω να ειμαι on topic)

Παιδια βλεπω στο XDA που υπαρχει μια ενοτητα για ΑΡΡS&THEMES, αυτα μπορουμε να τα φλασαρουμε στο κινητο μας με οποιαδηποτε custom ή ειναι μονο για τις γενικες rom που στηριζονται AOKP,CM9 ?

Παιδια βλεπω στο XDA που υπαρχει μια ενοτητα για ΑΡΡS&THEMES, αυτα μπορουμε να τα φλασαρουμε στο κινητο μας με οποιαδηποτε custom ή ειναι μονο για τις γενικες rom που στηριζονται AOKP,CM9 ?

Στο κάθε topic λέει με ποιες rom είναι συμβατό.

Όπως και να χει ένα nandroid είναι απαραίτητο πριν το φλασαρισμα των themes.

Oneplus 6 8/128

Στο κάθε topic λέει με ποιες rom είναι συμβατό.

Όπως και να χει ένα nandroid είναι απαραίτητο πριν το φλασαρισμα των themes.

Νε το ειδα αυτο απλα ρωταω αν πχ μια custom στηριζεται στην AOKP τοτε μπαινουν τα mods για αυτη ή ειναι μονο για την επισημη AOKP?

Νε το ειδα αυτο απλα ρωταω αν πχ μια custom στηριζεται στην AOKP τοτε μπαινουν τα mods για αυτη ή ειναι μονο για την επισημη AOKP?

Μπορείς να ρωτήσεις στο topic του αντίστοιχου theme που σε ενδιαφέρει για να δεις τι θα σε απαντήσουν. Αλλιώς όπως είπα και πριν κάνε ένα nandroid και άμα δεν λειτουργεί σωστά κάνεις ένα restore.

Oneplus 6 8/128

@Giannis_mathiou

Καλημέρα!

Το DarkerModICS_Universal.zip κάνει για όλες τις ICS ROM? (και για την PixelRom?)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Λογικά ναι. Πάρε ένα Nandroid και δοκίμασε το.

Μιας και γίνεται συζήτηση για mods. εγώ άλλαξα από aopk που είχα με Blue Infinitum σε cm9 για να περάσω το Optimus 4X style Lockscreen.

Είναι αρκετά ωραίο, άμα κάποιος δεν χρησιμοποιεί συντομεύσεις στην lockscreen και έχει cm9 προτείνω να την δοκιμάσει.

Oneplus 6 8/128

Το πιο όμορφο theme προσωπικά είναι το amoled blue. Απλά ότι δε θέλετε απλά το σβήνετε από το zip.

Εδώ και μια εβδομάδα καταστάλαξα σε AOKP M5 με matr1x. Σταμάτησα να φλασάρω επιτέλους! Δοκίμαζα τους trinity, αλλά τη σταθερότητα του matr1x δεν την είχαν. Μετά από λίγες μέρες ή σε ανύποπτες στιγμές το κινητό σερνόταν λίγο. Επίσης, ένα πρόβλημα που είχα με trinity είναι ότι όταν έκλεινα εφαρμογές με άσπρο backgroung έκανε ένα flickering. Λεπτομέρειες θα πει κάποιος. Ο teuv είναι πολύ καλός, αλλά δυστυχώς υστερεί λίγο σε παιχνίδια.

Παιδια καλησπερα.. θια ηθελα να κανω μια ερωτηση..

Εχω custom rom και θα ηθελανα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα με applications.

Δηλαδη υπαρχουν καποια απο αυτα που ζητουν καπειες αδειες οσον αφορα τα χαρακτηριστηκα του τηλεφωνου, αν εχει αδεια να ειναι στο play store και μερικες αλλες τετοιες αν τις εχετε δει ποτε... Υπαρχει γενικα καποιο προβλημα? Ειναι κατι που θα πρεπει να προσεχω??

(Ελπιζω να ειμαι on topic)

Κανένα πρόβλημα....

Το πιο όμορφο theme προσωπικά είναι το amoled blue. Απλά ότι δε θέλετε απλά το σβήνετε από το zip.

Εδώ και μια εβδομάδα καταστάλαξα σε AOKP M5 με matr1x. Σταμάτησα να φλασάρω επιτέλους! Δοκίμαζα τους trinity, αλλά τη σταθερότητα του matr1x δεν την είχαν. Μετά από λίγες μέρες ή σε ανύποπτες στιγμές το κινητό σερνόταν λίγο. Επίσης, ένα πρόβλημα που είχα με trinity είναι ότι όταν έκλεινα εφαρμογές με άσπρο backgroung έκανε ένα flickering. Λεπτομέρειες θα πει κάποιος. Ο teuv είναι πολύ καλός, αλλά δυστυχώς υστερεί λίγο σε παιχνίδια.

Η teuv είναι περισσότερο για αυτούς που θέλουν περισσότερη μπαταρία με μια μικρή παραχώρηση στις επιδόσεις.

Άμα έβαζες την T132 είμαι βέβαιος οτι δεν θα είχες καθόλου lag. Αλλά αφού σε ικανοποιεί ο matrix δεν υπάρχει κανένα θέμα :)

Oneplus 6 8/128

Η teuv είναι περισσότερο για αυτούς που θέλουν περισσότερη μπαταρία με μια μικρή παραχώρηση στις επιδόσεις.

Άμα έβαζες την T132 είμαι βέβαιος οτι δεν θα είχες καθόλου lag. Αλλά αφού σε ικανοποιεί ο matrix δεν υπάρχει κανένα θέμα :)

Όλους τους δοκίμασα εκτός από τον Τ144. Είχα αυτά τα θεματάκια. Ο matr1x μου φαίνεται πιο ομαλός και smooth πάντως.

Γενικά επιλογές υπάρχουν και πολύ καλές μάλιστα. Έχει τόσα πολλά θετικά το κινητό μας, τα νέξους γενικά. Δεν με βλέπω να ξαναπαίρνω κάτι εκτός από νέξους. Τώρα που πέφτει κι η τιμή του GN...:O

Και εγώ πάντως από ROM κατέληξα για λίγο τουλάχιστον σε AOKP M5 με Τ132 είναι αρκετά καλός συνδυασμός για εμένα και με καλή μπαταρία. Πάντως πιο λογικό θα μου φαινόταν να είχες lag και κολλήματα με τον Matrix μιας και είναι Undervolved παρά με τον Trinity. Εξαρτάται βέβαια και το πως κάθεται σε κάθε συσκευή. Εγώ μόνο με τον Air είχα πρόβλημα όσους και να είχα βάλει και με τους kernel της CM δεν μπορούσα να κάνω OC στα 1400MHz.

Το ξέρω, κι έμενα μου φάνηκε περίεργο. Ο Τ11 πριν δώσει την δυνατότητα να πειράξεις τα voltages δεν έτρεχε με τίποτα στο κινητό μου. Μετά τα ανέβασα όλα 25 και σταμάτησε τα reboot. Απ' ότι θυμάμαι οι 2 trinity (TEUV, T11) είναι πιο undervolted από τον matr1x. Ο Τ12 είναι ο στοκ ουσιαστικά απ' ότι κατάλαβα. Αν δεν άρχιζε να λαγκάρει μετά από μία μέρα σε ανύποπτες φάσεις θα ήμουν με Τ132. Βέβαια δεν τον είχα κάνει OC, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.

Από όσο έχω κοιτάξει τα voltages ο TEUV είναι στα ιδία επίπεδά με τον Matrix ο άλλος δεν νομίζω ότι είναι UV. Ίσως να έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών και να σου κολλάει γιατί οι Trinity εκτός του Τ12 είναι με 220MHz από τα 200 stock και ο Τ144 στα 240MHz.

Ναι, ο Τ11 είναι σίγουρα πιο uv.

Παίζει κι αυτό με τη gpu στους trinity. Πάντως ακόμη είναι experimental, ίσως όταν βγει ο stable να φτιάξει και για το κινητό μου.