nikos523 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Και που ειναι οι ρυθμισεις για τα δεδομενα φοντου κ η κινηση δεδομενων?? Ρυθμίσεις-ασύρματη επικοινωνία- δίκτυα κινητής-χρήση δεδομένων. Και Ρυθμίσεις- λογαριασμοί και συγχρονισμός- δεδομένα φόντου. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Έχω το bluetooth nokia bh218 που έχει Bluetooth 2.1 + EDR. Δεν μπορώ να το κάνω να συνδεθεί με το galaxy s plus ούτε καν το βλέπει. Γιατί ?? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?? Έχει σχέση το ότι το galaxy s plus έχει bluetooth 3 ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Έχω το bluetooth nokia bh218 που έχει Bluetooth 2.1 + EDR. Δεν μπορώ να το κάνω να συνδεθεί με το galaxy s plus ούτε καν το βλέπει. Γιατί ?? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?? Έχει σχέση το ότι το galaxy s plus έχει bluetooth 3 ?? Κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα με ενα samsung bluetooth μεχρι που θυμηθηκα οτι πρεπει να πατας παρατεταμενα το κουμπακι για να κανει την συνδεση την πρωτη φορα. Επισης νομιζω οτι παιζει ρολο κ το να κανεις το κινητο να ειναι ορατη συσκευη απο τις ρυθμισεις του bluetooth Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα με ενα samsung bluetooth μεχρι που θυμηθηκα οτι πρεπει να πατας παρατεταμενα το κουμπακι για να κανει την συνδεση την πρωτη φορα. Επισης νομιζω οτι παιζει ρολο κ το να κανεις το κινητο να ειναι ορατη συσκευη απο τις ρυθμισεις του bluetooth Τα είχα κάνει και τα 2 αλλά δεν είχε δουλέψει. Καμιά ιδέα κανείς άλλος ??? Μήπως παίζει ρόλο το πρωτόκολλο? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Τα είχα κάνει και τα 2 αλλά δεν είχε δουλέψει. Καμιά ιδέα κανείς άλλος ??? Μήπως παίζει ρόλο το πρωτόκολλο? Δεν νομιζω γιατι κ το SAMSUNG HM1500 που εχω εχει Bluetooth Προδιαγραφή: v2.1 + EDR και απο οτι ξερω τα καινουρια πρωτοκολλα ειναι σχεδον παντα συμβατα με τα προηγουμενα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εχει δοκιμάσει κανείς την βίντεο-κλήση; Δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ουουού!!!:yahoo: Να το παρω σαν οοοοοοοοχιιιιιιιι ;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δεν νομιζω γιατι κ το SAMSUNG HM1500 που εχω εχει Bluetooth Προδιαγραφή: v2.1 + EDR και απο οτι ξερω τα καινουρια πρωτοκολλα ειναι σχεδον παντα συμβατα με τα προηγουμενα Τότε τί σκ*τά θέλει ???? ΜΟυ την έχει δώσει !!! Με το Iphone μου, δουλεύει άψογα!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Το κινητό μας γίνεται root ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Το κινητό μας γίνεται root ?? Μια δυο σελιδες πριν υπαρχει λινκ :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited November 21, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μόλις έκανα κι εγώ την μεγάλη μου μετάβαση απο το μηλαράκι στο S Plus. Πρώτη φορά με android οπότε όλα μου φαίνονται περίεργα :) Ελπίζω να δικαιολογήσετε τι ς όποιες ανόητες απορίες θα έχω στο μέλλον....:O Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 τι κουτι ειναι αυτο ρε παιδια ? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 τι κουτι ειναι αυτο ρε παιδια ? Έχει θήκη??? Δεν είναι δίκαιο, το απλο το S δεν έχει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δεν ειναι αυτο το κουτι του ελληνικου galaxy s plus και μεσα δεν εχει θηκη. Η βιντεοκληση δουλευει μια χαρα,τοσο σε cosmote με 3G οσο και σε skype με wifi. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλησπερα παιδια..Θελω να κανω μια ερωτηση..Ενω εχω το κινητο ανοιχτο και κλειδωμενο για ωρα , οταν παω να το ανοιξω-ξεκλειδωσω διαπιστωνω οτι ειναι κλειστο :confused: Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να λυσω το προβλημα αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλησπερα παιδια..Θελω να κανω μια ερωτηση..Ενω εχω το κινητο ανοιχτο και κλειδωμενο για ωρα , οταν παω να το ανοιξω-ξεκλειδωσω διαπιστωνω οτι ειναι κλειστο :confused: Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να λυσω το προβλημα αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Προφανώς δεν είναι κλειστό απλα δεν ξυπνάει... (sleep of death) Το έχω ακούσει ότι συμβαίνει και στο απλό S μάλλον θα είναι bug της 2.3.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Χαίρετε παίδες. Τακτικός αναγνώστης του νήματος και εγώ, έχω λύσει πολλές απορίες μου από εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω: υπάρχει γενικά κάποιος ενδεδειγμένος τρόπος για φόρτιση της μπαταρίας? Π.χ. πρέπει να φορτίσει μόνο όσο "πρέπει", μειώνεται η διάρκεια της ζωής της αν μείνει στην πρίζα παραπάνω, το τηλέφωνο πρέπει να είναι κλειστό, ανοιχτό (κλπ)...???? Δεν είχα τέτοιου τύπου ανησυχίες, αλλά κάτι ...κόλπα που μου έκανε τελευταία με έβαλαν σε σκέψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. ΠΝ Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) καμια ιδεα πως να σταματήσουμε το SOD σε galaxy S plus ? με android 2.3.3 Edited November 21, 2011 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 καμια ιδεα πως να σταματήσουμε το SOD σε galaxy S plus ? με android 2.3.3 Φλασαροντας μια 2.3.4-5 (αν έχει βγει για το plus..dunno) με το οντιν. Οδηγοί υπάρχουν! Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δεν βρήκα κατι για αυτο ρωταω! απο οσο ειδα ελλαδα το 2.3.5 δεν ηρθε ακομα παντως Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δεν βρήκα κατι για αυτο ρωταω! απο οσο ειδα ελλαδα το 2.3.5 δεν ηρθε ακομα παντως Αν ψάξεις στο xda η sammobile σίγουρα θα βρεις. Τώρα αυτό το τελευταίο για την ελλάδα δεν το σχολιάζω..!:lol: Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Ναι υπάρχει 2.3.5 Τώρα οδηγούς δεν ξέρω, μπορεί να είναι και ίδια διαδικασία όπως με το απλό S. Edit: Και 2.3.6 παρακαλώ! :blink: Και μάλλον πρέπει να διαφέρει λίγο το φλασάρισμα από το απλό S. Edited November 21, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 σορρυ ειμαι νεος στο αθλημα απλα καπου διαβαζα οτι βγηκε μονο στην αγγλια ως τωρα ? λογικα κατι καταλαβα λαθος ευχαριστω παντως. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 σορρυ ειμαι νεος στο αθλημα απλα καπου διαβαζα οτι βγηκε μονο στην αγγλια ως τωρα ? λογικα κατι καταλαβα λαθος ευχαριστω παντως. Ε δε ξέρω σε ποια χώρα κυκλοφόρησε, αλλά σίγουρα κάπου αλλού εκτός από την Ελλάδα. Eίμαστε λίγο καθυστερημένοι από θέμα updates εδώ στο Ελλαδιστάν :p Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να το βάλεις. Απλά όσο έχεις κάποια έκδοση που δεν την έδωσαν στην Ελλάδα, είσαι εκτός εγγύησης. Βέβαια γυρνώντας στην επίσημη είσαι μια χαρά. (Επίσημη Ελληνική για το plus όμως δε βλέπω να έχει ανεβάσει κανείς...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Χαίρετε παίδες. Τακτικός αναγνώστης του νήματος και εγώ, έχω λύσει πολλές απορίες μου από εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω: υπάρχει γενικά κάποιος ενδεδειγμένος τρόπος για φόρτιση της μπαταρίας? Π.χ. πρέπει να φορτίσει μόνο όσο "πρέπει", μειώνεται η διάρκεια της ζωής της αν μείνει στην πρίζα παραπάνω, το τηλέφωνο πρέπει να είναι κλειστό, ανοιχτό (κλπ)...???? Δεν είχα τέτοιου τύπου ανησυχίες, αλλά κάτι ...κόλπα που μου έκανε τελευταία με έβαλαν σε σκέψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. ΠΝ Οσον αφορα την διαρκεια της μπαταριας εχω και εγω τις ιδιες αποριες. Δυο μερες χωρις wifi κ με το 3g κλειστο κ δεν τις βγαζει. Πριν ειχα το Omnia 2 το οποιο εχει κ αυτο AMOLED οθονη κ εβγαζα ανετα 4-5 μερες με το bluetooth συνεχεια ανοιχτο. Βαζοντας το Android στο Ομνια (beta εκδοση) η μπαταρια τελειωνε μεσα σε μια μερα. Ισως να φταει κ η χρηση του επεξεργαστη. Σε windows oταν εβαζα την αποδοση του επεξεργαστη στο Ομνια στο full κ οχι στο αυτοματο η μπαταρια παλι τελειωνε πιο γρηγορα (2-3 μερες). Οποτε νομιζω οτι ειναι θεμε android κ λογικα υπαρχει περιθωρια βελτιωσης . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts