athankar75 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Κούρος, προσοχή μη κάνει και σου πέσει κανα τηλέφωνο ή σου μπει καμιά ιδέα και πάρεις κανα άλλο, γατί καήκαμε! Από Gb η Brood ή η Gigabread τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Ειχα τον 1.4 αλλα ειχα τα περισσοτερα reboots απο καθε αλλον. Edit: θα δοκιμασω τωρα τον bigmem του doomsday γιατι αφηνει λεει 390 ram. Γι'αυτό σε ρώτησα, γιατί τα reboots με το broodkernel είναι γνωστό bug. To κερνελ του doomsday δεν είναι μόνο bigmem, αν δεν κάνω λάθος είναι και 3.0. και η κάμερα με το βίντεο δεν πρέπει να λειτουργεί καθόλου. Αν το φλασάρεις πες μου αν είναι έτσι. Δοκιμάζω την Ultrahigh Performance έκδοση του DiabloKernel (398 MB), παίρνει κανονικά φωτό με υψηλή ανάλυση και το βίντεο λειτουργεί με 480p. Όποιος θέλει να εγκαταστήσει κάποιo απ'όλα αυτά τα kernel, ας μην ξεχνάει αμέσως μετά την εγκατάσταση από recovery να κάνει wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache και advanced/fix permissions. Κούρος, προσοχή μη κάνει και σου πέσει κανα τηλέφωνο ή σου μπει καμιά ιδέα και πάρεις κανα άλλο, γατί καήκαμε! :D:D Από Gb η Brood ή η Gigabread τι λέει? Και οι δύο πολύ καλές! Η Gigabread μάλιστα υπήρξε για αρκετό διάστημα η αγαπημένη μου ρομ. Μαζί με την shadow είναι οι καλύτερες gb roms. Edited December 23, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Παίδες έβαλα την 4.0.4 του Arco. Δεν έχω να πω τίποτα. Είναι σαν jb εμφανισιακά Χωρίς κανένα bug. Δεν παίζω παιχνίδια αλλά το κινητό πετάει και έχει και πολύ καλή μπαταρία. Θα την κρατήσω μέχρι να φτιαχτεί η jb. Το βράδυ που το έβαλα σε sleep mode δεν έπεσε σε deep sleep. Έκανα επανεκκίνηση και Τώρα μπαίνει. Δε ξέρω τι έπαθε θα κάνω κάποια τεστ. Edited December 23, 2012 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Γι'αυτό σε ρώτησα, γιατί τα reboots με το broodkernel είναι γνωστό bug. To κερνελ του doomsday δεν είναι μόνο bigmem, αν δεν κάνω λάθος είναι και 3.0. και η κάμερα με το βίντεο δεν πρέπει να λειτουργεί καθόλου. Αν το φλασάρεις πες μου αν είναι έτσι. Δοκιμάζω την Ultrahigh Performance έκδοση του DiabloKernel (398 MB), παίρνει κανονικά φωτό με υψηλή ανάλυση και το βίντεο λειτουργεί με 480p. Όποιος θέλει να εγκαταστήσει κάποιo απ'όλα αυτά τα kernel, ας μην ξεχνάει αμέσως μετά την εγκατάσταση από recovery να κάνει wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache και advanced/fix permissions. :D:D Και οι δύο πολύ καλές! Η Gigabread μάλιστα υπήρξε για αρκετό διάστημα η αγαπημένη μου ρομ. Μαζί με την shadow είναι οι καλύτερες gb roms. Εχει και 2.6 αλλα ειχε προβλημα το wifi και το εβγαλα. Πηγα να δοκιμασω του diablo αλλα εφαγε κολλημα το τηλεφωνο κι ενω ανοιγε μετα απο λιγο σταματουσε να ανταποκρινεται. Οποτε ξαναφλασαρα τη ρομ και ειμαι σε στοκ τωρα. Θα ξαναδοκιμασω το απογευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Παιδιά κάπου είχα διαβάσει ότι στου Arco μπορούσες με κάποιο script να βγάλεις την συμπίεση των εικόνων. Γνωρίζει κανείς κάτι? Και ένα τελευταίο. Βοήθεια. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το lock screen. Δεν μπορώ με τίποτα να αφαιρέσω τη δόνηση στο ξεκλείδωμα. Please βοήθεια. Arco RC2. Edited December 23, 2012 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Παιδιά κάπου είχα διαβάσει ότι στου Arco μπορούσες με κάποιο script να βγάλεις την συμπίεση των εικόνων. Γνωρίζει κανείς κάτι? Και ένα τελευταίο. Βοήθεια. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το lock screen. Δεν μπορώ με τίποτα να αφαιρέσω τη δόνηση στο ξεκλείδωμα. Please βοήθεια. Arco RC2. Και σε μένα μου την δίνει αυτό το vibration και έβαλα pattern για ξεκλείδωμα.... παρεμπιπτόντως είχα εγκαταστήσει και το Remove_lock_vibration.zip αλλά το τηλέφωνο δεν ξεκινούσε..... Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις το VibraFix https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cynyx.vibrafix&hl=en .....είναι μικρό σαν αρχείο....μόλις το έβαλα και δουλεύει καλά Edited December 23, 2012 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Το βράδυ που το έβαλα σε sleep mode δεν έπεσε σε deep sleep. Έκανα επανεκκίνηση και Τώρα μπαίνει. Δε ξέρω τι έπαθε θα κάνω κάποια τεστ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς γι'αυτό, μερικές φορές σε όλα τα kernel και roms τρώει κόλλημα το deep sleep. Άλλαξε governor κράτησέ τον για λίγες ώρες και μετά ξαναβάλε τον governor που θέλεις. Εχει και 2.6 αλλα ειχε προβλημα το wifi και το εβγαλα. Πηγα να δοκιμασω του diablo αλλα εφαγε κολλημα το τηλεφωνο κι ενω ανοιγε μετα απο λιγο σταματουσε να ανταποκρινεται. Οποτε ξαναφλασαρα τη ρομ και ειμαι σε στοκ τωρα. Θα ξαναδοκιμασω το απογευμα Είναι undervolted kernel και δεν κάνει για όλα τα τηλέφωνα. Σε κάποια τηλέφωνα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, σε κάποια άλλα προκαλεί "παγώματα" και χρειάζεται επανεκκίνηση. Φαίνεται ότι και το δικό σου όπως και το δικό μου ανήκουν σε αυτά. Και σε μένα πάγωσε δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες με μία προηγούμενη βερσιόν, με την τελευταία ακόμα δεν μου εμφανίστηκε. Παιδιά κάπου είχα διαβάσει ότι στου Arco μπορούσες με κάποιο script να βγάλεις την συμπίεση των εικόνων. Γνωρίζει κανείς κάτι? Και ένα τελευταίο. Βοήθεια. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το lock screen. Δεν μπορώ με τίποτα να αφαιρέσω τη δόνηση στο ξεκλείδωμα. Please βοήθεια. Arco RC2. Για το πρώτο που ρωτάς υπάρχει ένα script (Enable HQ Photo - without compression) που το εγκαθιστάς μέσω recovery, αλλά μόνο αν έχεις βάλει πρώτα CastagnaIT Kernel και θα το βρεις στο πρώτο post του Castagna. Αν θυμάμαι καλά και με το broodkernel οι φωτό είναι ασυμπίεστες. Για το δεύτερο που ρωτάς κοίτα πρώτα εδώ (φλάσαρε το πρώτο zip " CyanogenMod 9" μέσω recovery) και αν δεν λειτουργήσει κοίτα και εδώ. EDIT 1: Μόλις είδα την εφαρμογή του jimsiv από το market. Οπότε σίγουρα κάτι θα σου κάτσει απ'όλα αυτά για την απενεργοποίηση της δόνησης. :) EDIT 2: Τελικά δεν απέφυγα το "πάγωμα" του τηλεφώνου με το diaplokernel. Κρίμα γιατί σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλό kernel. Θα φλασάρω την καινούρια EHNDROIX για να δω πως λειτουργεί και βλέπω... Edited December 23, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς γι'αυτό, μερικές φορές σε όλα τα kernel και roms τρώει κόλλημα το deep sleep. Άλλαξε governor κράτησέ τον για λίγες ώρες και μετά ξαναβάλε τον governor που θέλεις. Είναι undervolted kernel και δεν κάνει για όλα τα τηλέφωνα. Σε κάποια τηλέφωνα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, σε κάποια άλλα προκαλεί "παγώματα" και χρειάζεται επανεκκίνηση. Φαίνεται ότι και το δικό σου όπως και το δικό μου ανήκουν σε αυτά. Και σε μένα πάγωσε δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες με μία προηγούμενη βερσιόν, με την τελευταία ακόμα δεν μου εμφανίστηκε. Για το πρώτο που ρωτάς υπάρχει ένα script (Enable HQ Photo - without compression) που το εγκαθιστάς μέσω recovery, αλλά μόνο αν έχεις βάλει πρώτα CastagnaIT Kernel και θα το βρεις στο πρώτο post του Castagna. Αν θυμάμαι καλά και με το broodkernel οι φωτό είναι ασυμπίεστες. Για το δεύτερο που ρωτάς κοίτα πρώτα εδώ (φλάσαρε το πρώτο zip " CyanogenMod 9" μέσω recovery) και αν δεν λειτουργήσει κοίτα και εδώ. EDIT 1: Μόλις είδα την εφαρμογή του jimsiv από το market. Οπότε σίγουρα κάτι θα σου κάτσει απ'όλα αυτά για την απενεργοποίηση της δόνησης. :) EDIT 2: Τελικά δεν απέφυγα το "πάγωμα" του τηλεφώνου με το diaplokernel. Κρίμα γιατί σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλό kernel. Θα φλασάρω την καινούρια EHNDROIX για να δω πως λειτουργεί και βλέπω... Δεν λειτουργούν. Κολαει στο boot animation. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αυτό που πρότεινε ο jimsiv από εδώ λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Αυτό που πρότεινε ο jimsiv από εδώ λειτουργεί; Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ειναι ενα application που απενεργοποιει τη δόνηση και Πρέπει να το φορτωνεις στη μνήμη του κινητού. Δε μου άρεσε σαν λυση αλλα θα το δοκιμασω. Κάνει δουλειά. Μπράβο στον jimsiv. :thumbup: Edited December 23, 2012 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Kouros εχω βαλει την ehndroix απο το πρωι....μεχρι στιγμης 2 soft reboots....μαλλον πρεπει να ειναι απο το kernel του diablo...απο ταχυτητα ισως ειναι η καλυτερη jb που δοκιμασα μεχρι στιγμης και μαλλον και σε μπαταρια. Το vibrafix μου εκανε δουλεια και στην Ehndroix για το vibration στο ξεκλειδωμα!! Edited December 23, 2012 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ειναι ενα application που απενεργοποιει τη δόνηση και Πρέπει να το φορτωνεις στη μνήμη του κινητού. Δε μου άρεσε σαν λυση αλλα θα το δοκιμασω. Κάνει δουλειά. Μπράβο στον jimsiv. :thumbup: Να το έχουμε υπ'όψιν μας τότε σαν λύση για όσους τους ενοχλεί η δόνηση στο ξεκλείδωμα. :) Kouros εχω βαλει την ehndroix απο το πρωι....μεχρι στιγμης 2 soft reboots....μαλλον πρεπει να ειναι απο το kernel του diablo...απο ταχυτητα ισως ειναι η καλυτερη jb που δοκιμασα μεχρι στιγμης και μαλλον και σε μπαταρια. Το vibrafix μου εκανε δουλεια και στην Ehndroix για το vibration στο ξεκλειδωμα!! Τα reboots σίγουρα οφείλονται στο diaplokernel. Τεστάρω τώρα την non undervolted version του diaplokernel (ultra high performance, 398MB) εδώ και πολλές ώρες και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, χωρίς "παγώματα" και reboots. Edited December 24, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Kouros τι ρυθμισεις εχεις στο scheduler και i/o? Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Kouros τι ρυθμισεις εχεις στο scheduler και i/o? Για τη ρομ του Arco ενδεδειγμένες επιλογές είναι: ondemand/cfq Στην cm10 του ivendor προτιμώ interactive/cfq Όταν μου το επιτρέπει το kernel χρησιμοποιώ smartass/sio που είναι και ο αγαπημένος μου συνδυασμός. Edited December 25, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα !!! θα ηθελα να μαθω μερικα πραγματα για την miui v4..την εχει τεσταρει κανενας ? αν ναι πως ειναι ?? διοτι βλεπω κατι βιντεο και εχει απιστευτα καλουδια... και σκευτομαι να την βαλω για καθημερινη χρηση... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Είχα δοκιμάσει προηγούμενες βερσιόν και είναι κυριολεκτικά ένας διαφορετικός κόσμος (αρχίζεις να το καταλαβαίνεις αυτό από τον launcher και την status bar). Νοιώθεις σαν να έχεις αλλάξει τηλέφωνο εντελώς. Διαφέρει από τις άλλες ρομ πολύ και όντως έχει καλούδια (ειδικά στον τομέα εμφάνιση) που δεν θα βρεις πουθενά αλλού (αν μπεις στις επίσημες ιστοσελίδες της θα καταλάβεις τι εννοώ). Έχει αρκετούς φανατικούς θαυμαστές και άλλους τόσους, που δεν θέλουν να τη βλέπουν. Είναι κινέζικης "κατασκευής" και μοιάζει αρκετά από άποψη εμφάνισης με το iphone. Θα σου πρότεινα να τη δοκιμάσεις για να έχεις την εμπειρία της και αποφασίζεις αν θα τη κρατήσεις ή όχι. Την κράτησα για αρκετό διάστημα και πάντα το σκέφτομαι να την ξαναεγκαταστήσω. Καλές γιορτές σε όλους! Edited December 25, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Είχα δοκιμάσει προηγούμενες βερσιόν και είναι κυριολεκτικά ένας διαφορετικός κόσμος (αρχίζεις να το καταλαβαίνεις αυτό από τον launcher και την status bar). Νοιώθεις σαν να έχεις αλλάξει τηλέφωνο εντελώς. Διαφέρει από τις άλλες ρομ πολύ και όντως έχει καλούδια (ειδικά στον τομέα εμφάνιση) που δεν θα βρεις πουθενά αλλού (αν μπεις στις επίσημες ιστοσελίδες της θα καταλάβεις τι εννοώ). Έχει αρκετούς φανατικούς θαυμαστές και άλλους τόσους, που δεν θέλουν να τη βλέπουν. Είναι κινέζικης "κατασκευής" και μοιάζει αρκετά από άποψη εμφάνισης με το iphone. Θα σου πρότεινα να τη δοκιμάσεις για να έχεις την εμπειρία της και αποφασίζεις αν θα τη κρατήσεις ή όχι. Την κράτησα για αρκετό διάστημα και πάντα το σκέφτομαι να την ξαναεγκαταστήσω. Καλές γιορτές σε όλους! Μπηκα στο σαιτ τους και απλα εχω μεινει αφωνος με τις δυνατοτητες της ρομ..φλασαρω χωρις 2η σκεψη...απλα ελπιζω να ειναι και σχετικα σβελτη εκτος απο ομορφη.... Edit...εκανα reset κλπ και εχει κολησει στο boot animation ..καμια λυση ? Edited December 26, 2012 by Thanouris διορθωση Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ας κανει το καλο ενα παιδι να δωσει ενα λινκ για την δικη μας συσκευη για Miui. γιατι μπηκα και γινεται λιγο χαμος. δεν ξερω αν η v4 ειναι stable για τις δικες μας συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) ας κανει το καλο ενα παιδι να δωσει ενα λινκ για την δικη μας συσκευη για Miui. γιατι μπηκα και γινεται λιγο χαμος. δεν ξερω αν η v4 ειναι stable για τις δικες μας συσκευες. Αν θέλεις τη miui v4 εδώ είσαι. Μην ξεχάσεις να φλασάρεις και τα gapps. Αυτή είναι ics, υπάρχει και σε jelly bean αλλά νομίζω έχει σταματήσει να την υποστηρίζει με αναβαθμίσεις. Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές! Edited December 26, 2012 by yiannis_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 να σαι καλα και ευχαριστω. εγω παντως εδω και μια βδομαδα που φοραω Shadow 2.3.6 δεν εχω κανενα θεμα. και υποστηριζει βιντεοκλησεις μεσω δικτυου κινητης. δεν ξερω αν οι miui εχουν αυτη την δυνατοτητα. γιατι απο οτι διαβασα η v4 ειναι σε ICS 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Οποιος περασε την miui ειχε θεμα με το ανοιγμα ? την φλασαρα μαζι με τα gapps και το ανοιγω μου δειχει το animation και μετα μενει εκει...μηπως πρεπει να περιμενω πιο πολυ η' εχω κανει κατι λαθος ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Οποιος περασε την miui ειχε θεμα με το ανοιγμα ? την φλασαρα μαζι με τα gapps και το ανοιγω μου δειχει το animation και μετα μενει εκει...μηπως πρεπει να περιμενω πιο πολυ η' εχω κανει κατι λαθος ? Πρέπει να περιμένεις λίγο περισσότερο. Αν δεν εγκατασταθεί ξαναφλασαρε την. Ρίξε μια ματιά και στο thread της rom στους xda αν έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα. Ο developer της ρομ δεν έχει πια το τηλέφωνο και δουλεύει μόνο με τις αναφορές που του στέλνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Πρέπει να περιμένεις λίγο περισσότερο. Αν δεν εγκατασταθεί ξαναφλασαρε την. Ρίξε μια ματιά και στο thread της rom στους xda αν έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα. Ο developer της ρομ δεν έχει πια το τηλέφωνο και δουλεύει μόνο με τις αναφορές που του στέλνουν. ακολουθω την ιδια διαδικασια φλασαρισματος με τις αλλες ρομ ? απλα μετα το install μηπως θελει κανα fix permisions η' κανα clear cache ? διοτι η σελιδα στο xda δεν εχει κανα βασικο οδηγο ... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ακολουθω την ιδια διαδικασια φλασαρισματος με τις αλλες ρομ ? απλα μετα το install μηπως θελει κανα fix permisions η' κανα clear cache ? διοτι η σελιδα στο xda δεν εχει κανα βασικο οδηγο ... Την ίδια διαδικασία ακολουθείς. Κάνε και fix permissions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Την ίδια διαδικασία ακολουθείς. Κάνε και fix permissions. Περασα προηγουμενη εκδοση και ανοιξε κανονικα..τωρα ξανακατεβαζω την πιο νεα για να την περασω απο πανω...και ο θεος βοηθος...αν και δεν βλεπω πουθενα ελληνικα προς το παρων και απελπιζομαι διοτι η ρομ ειναι απλα πανεμορφη !! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts