zxr Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 ΟΚ, ευχαριστώ. Και το elixir που χρησιμοποιώ για αυτά που αναφέρεις έχει on-off. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παρακαλώ μπορεί να δοκιμάσει κάποις αν τις κινούμενες εικόνες Jif τις δείχνει κινούμενες ή απλά τις δείχνει σαν Jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Παρακαλώ μπορεί να δοκιμάσει κάποις αν τις κινούμενες εικόνες Jif τις δείχνει κινούμενες ή απλά τις δείχνει σαν Jpeg δεν τις δείχνει κινούμενες αν θες κοιτα: http://androidadvices.com/convert-videos-animated-gif-images-android-mobile/ https://market.android.com/search?q=GIFDroid+Download&c=apps Edited February 22, 2012 by Ebony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 δεν τις δείχνει κινούμενες αν θες κοιτα: http://androidadvices.com/convert-videos-animated-gif-images-android-mobile/ https://market.android.com/search?q=GIFDroid+Download&c=apps εντάξει ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Καλησπέρα.... Μετά από 15 μέρες που χρησιμοποιώ το εν λόγο κινητό, παρατηρώ πως η μπαταρία του δεν κρατά πάρα πολύ. Με μια πρόχειρη αναζήτησή μου στο ebay βρήκα μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας - διάρκειας. Έχει προβεί κάποιος στην αντικατάσταση της εργοστασιακής με κάποια άλλη μεγαλύτερη? Οι εντυπώσεις του? Από που την πήρε και πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορούμε να κάνουμε ταχείες κλήσεις; Γίνεται όπως στα κλασικά τηλέφωνα, όπου σε κάθε αριθμό αντιστοιχούσαμε ένα όνομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορούμε να κάνουμε ταχείες κλήσεις; Γίνεται όπως στα κλασικά τηλέφωνα, όπου σε κάθε αριθμό αντιστοιχούσαμε ένα όνομα; Βαλε το ex dialer και κανε παπαδες!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Ουδείς? :O Δες εδω το ποστ #4265 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4008243#post4008243 Αν θες παρε μια οικονομικη για να την εχεις για καβαντζα... ;) μην ψαρωνεις με τα πολλλλλλλα mAh :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Δες εδω το ποστ #4265 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4008243#post4008243 Αν θες παρε μια οικονομικη για να την εχεις για καβαντζα... ;) μην ψαρωνεις με τα πολλλλλλλα mAh :) Να'σαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 παιδιά καλησπέρα ,μια ερώτηση από την μερα που του έβαλα την 0.62 κάνει συνέχεια restart το κάνει και σε άλλους καμμιά λύση; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Σε μένα πάντως δεν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Βαλε το ex dialer και κανε παπαδες!:) Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Σε μένα πάντως δεν κάνει. Ουτε σε μενα κανει! Γενικα το κινητακι ειναι πολυ καλο και κυριως..βαβουριαρικο!! Πραγματικα τα πιο δυνατα android ηχεια που εχω δει η μαλλον..ακουσει!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπερα παιδιά. εχω παρατηρήσει οτι οταν εχω fm radiio ,και θελω να το βάλω στα ηχεία,οταν παταω να ενεργοποιηθεί το ηχείο και οχι τα ακουστικά,αυτο αυτόματα μεταβαίνει στην λειτουργεια με τα ακουστικα! υπαρχει καποια λύση σε αυτο το θέμα? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπερα παιδιά. εχω παρατηρήσει οτι οταν εχω fm radiio ,και θελω να το βάλω στα ηχεία,οταν παταω να ενεργοποιηθεί το ηχείο και οχι τα ακουστικά,αυτο αυτόματα μεταβαίνει στην λειτουργεια με τα ακουστικα! υπαρχει καποια λύση σε αυτο το θέμα? ευχαριστώ! γειασας ξέρετε αν τό κιν τραβαει βιντεο ή ηχογραφεί με στερεοφωνικό ηχο η αν υπαρχει καποιο πρόγραμα γιαυτό ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 γειασας ξέρετε αν τό κιν τραβαει βιντεο ή ηχογραφεί με στερεοφωνικό ηχο η αν υπαρχει καποιο πρόγραμα γιαυτό ευχαριστώ εκ των προτέρων Το βιντεο για την καμερα του ειναι μια χαρα.μαλιστα μπορεις να και σε HD αναλυση και ο ηχος ειναι στερεοφωνικος.εγω συνηθως εμαι σε αναλυση VGA και αυτο γιατι ειναι μικροτερο σε ογκο το αρχειο.1 λεπτο βιντεο σε υψηλη αναλυση μπορει να θελει και 50mb :cry: Τα βιντεο ειναι mp4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Το βιντεο για την καμερα του ειναι μια χαρα.μαλιστα μπορεις να και σε HD αναλυση και ο ηχος ειναι στερεοφωνικος.εγω συνηθως εμαι σε αναλυση VGA και αυτο γιατι ειναι μικροτερο σε ογκο το αρχειο.1 λεπτο βιντεο σε υψηλη αναλυση μπορει να θελει και 50mb :cry: Τα βιντεο ειναι mp4. ευχαριστώ για την γρηγορη απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Όταν φορτίζω το κινητό μέσω του υπολογιστή μου από το USB, η κάρτα μνήμης SD γίνεται inaccessible. Μπορεί να αλλάξει αυτό και να είναι προσπελάσιμη η κάρτα κατά τη φόρτιση;; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Όταν φορτίζω το κινητό μέσω του υπολογιστή μου από το USB, η κάρτα μνήμης SD γίνεται inaccessible. Μπορεί να αλλάξει αυτό και να είναι προσπελάσιμη η κάρτα κατά τη φόρτιση;; Οταν συνδεεις το κινητο πατα φορτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Οταν συνδεεις το κινητο πατα φορτιση! Που ακριβώς να πατήσω φόρτιση;;; Στο κινητό ή στο PC; Δεν κατάλαβα.... Δε βλέπω καμία επιλογή, όταν το συνδέω... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Που ακριβώς να πατήσω φόρτιση;;; Στο κινητό ή στο PC; Δεν κατάλαβα.... Δε βλέπω καμία επιλογή, όταν το συνδέω... στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 στο κινητο Συγγνώμη, αλλά στο κινητό μου δεν έχει κάτι τέτοιο, όταν συνδέω το καλώδιο.... Έχει Android 2.3.4 και firmware 0.58. Καμιά άλλη ιδέα...; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπερα παιδιά. εχω παρατηρήσει οτι οταν εχω fm radiio ,και θελω να το βάλω στα ηχεία,οταν παταω να ενεργοποιηθεί το ηχείο και οχι τα ακουστικά,αυτο αυτόματα μεταβαίνει στην λειτουργεια με τα ακουστικα! υπαρχει καποια λύση σε αυτο το θέμα? ευχαριστώ! για κοίταξε την εφαρμογή LiveWare μήπως είναι αυτή που σου δημιούργει το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδια ειναι καλο το κινητο??γιατι σκεφτεται να παρει κινητο κ ειναι αναμεσα σε αυτο, το νεο βε και το γκαλαξι εισ..εσεις τι θα προτεινατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδια ειναι καλο το κινητο??γιατι σκεφτεται να παρει κινητο κ ειναι αναμεσα σε αυτο, το νεο βε και το γκαλαξι εισ..εσεις τι θα προτεινατε? Το κινητο ειναι αψογο φιλε, σε αυτα τα λεφτα παιζει μονο του. Να παρει Νεο V αν θελει μεγαλη οθονη, και Live αν θελει μια πιο compact συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts