toledo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) καλησπερα παιδια να ρωτισω κι εγω κατι, καμια καλη θηκουλα για το κινητο μας υπαρχει? αλλα δεν ξερω τι θελω!!!!!!!!!!!!!! ζωνης-τζελ- χεριου δεν μπορω να αποφασισω!!!!! εχω αυτη http://ennea-electronics.gr/show.php?PRD_Code=201121714126030390528830220140R62zjX0217B5B6X503DS θελω να παρω και αυτη http://ennea-electronics.gr/prdimages/2011112513660000782136289592176Hd177nK4X1125Ar9265.jpg αλλα καπια σε τζελ καλη δεν βρηκα!!!! Edited January 6, 2012 by toledo Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 δεν ειμαι.. :lost: δεν γινεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 δεν ειμαι.. :lost: Τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιαυτό. αλλα καπια σε τζελ καλη δεν βρηκα!!!! http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?LH_PrefLoc=2&_trkparms=65%253A12%257C66%253A4%257C39%253A1%257C72%253A5788&rt=nc&_nkw=sony+ericsson+live+with+walkman+gel&_dmpt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=15&_sc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laura_94 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 δεν γινετε ομως κατι γιατι χρεώνομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 δεν γινετε ομως κατι γιατι χρεώνομαι; Χρεωνεσαι απο τις διαφημισεις;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1357034 εχω κανει αρκετα φορματ το omnia του εχω αλλαξει τα φωτα με τις ρομ που δοκιμαζα αυτο δεν μπορω να το κανω ροοτ καμια ιδεα ή αναλυτικο οδηγο παιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laura_94 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Χρεωνεσαι απο τις διαφημισεις;;; τελικά όχι ευτυχώς, απλά πρέπει πριν να πάτησα καταλάθος σε κάποια.. Ευχαριστώ πολύ.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για antivirus ποιο μπορώ να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 εχω κανει αρκετα φορματ το omnia του εχω αλλαξει τα φωτα με τις ρομ που δοκιμαζα αυτο δεν μπορω να το κανω ροοτ καμια ιδεα ή αναλυτικο οδηγο παιδες? Με αυτόν τον οδηγό δοκίμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 δεν έχει το τηλέφωνο σου στη λίστα αλλά μπορεί και να γίνεται.... Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 εχω κανει αρκετα φορματ το omnia του εχω αλλαξει τα φωτα με τις ρομ που δοκιμαζα αυτο δεν μπορω να το κανω ροοτ καμια ιδεα ή αναλυτικο οδηγο παιδες? Για να μην έχεις πρόβλημα με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις (δεν θα χάσεις και την εγγύηση) μπορείς να γίνεις root χωρίς να ξεκλειδώσεις τον bootloader: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346198 Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Με αυτόν τον οδηγό δοκίμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 δεν έχει το τηλέφωνο σου στη λίστα αλλά μπορεί και να γίνεται.... Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.... με αυτό το έκανα εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα, μάλιστα χάρις στο sony ericsson update service (seus) δεν έχεις γενικά θέμα. Αν κάτι δεν πάει καλά το συνδέεις εκεί και φτιάχνει...! Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Με αυτόν τον οδηγό δοκίμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 δεν έχει το τηλέφωνο σου στη λίστα αλλά μπορεί και να γίνεται.... Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.... τωρα εγω ειμαι root ? μαλλον οχι ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 τελικά όχι ευτυχώς, απλά πρέπει πριν να πάτησα καταλάθος σε κάποια.. Ευχαριστώ πολύ.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για antivirus ποιο μπορώ να βάλω? Προσωπική μου γνώμη δε χρειάζεται antivirus η συσκευή, περισσότερο χώρο στο τηλέφωνο θα ποιασει, πάρα δουλειά θα κάνει!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Με αυτόν τον οδηγό δοκίμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 δεν έχει το τηλέφωνο σου στη λίστα αλλά μπορεί και να γίνεται.... Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.... Αυτόν τον οδηγό ακολούθησα και δουλεύει στο live, χρειάστηκαν μόλις μερικά δευτερα για να γίνει root το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas337 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Θέλω ένα κινητό να ακούω μουσική,κάνα βιντεάκι στο youtube,να τραβάω φωτογραφίες και internet.Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το alcatel OT-990. Ποιο προτείνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Στις Ρυθμισεις /Απορρητο/Προσωπικα δεδομενα. ποια επιλογη διαλεγω για να επιστεψω οπως το αγορασα το live with walk. Οταν λεει διαγραφη ολων εννοει φωτογραφιες και μουσικη που εχω βαλει εγω η κατι επιπλεον.Επισης εχω σβησει ενα προεγκατεστημενο παιχνιδι απο τα games pop by popcap , θα το επαναφερει κι'αυτο ; ισως λιγο χαζη η ερωτηση αλλα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Στις Ρυθμισεις /Απορρητο/Προσωπικα δεδομενα. ποια επιλογη διαλεγω για να επιστεψω οπως το αγορασα το live with walk. Οταν λεει διαγραφη ολων εννοει φωτογραφιες και μουσικη που εχω βαλει εγω η κατι επιπλεον.Επισης εχω σβησει ενα προεγκατεστημενο παιχνιδι απο τα games pop by popcap , θα το επαναφερει κι'αυτο ; ισως λιγο χαζη η ερωτηση αλλα .... φιλε μου μπορεις να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η ακομα καλυτερα να το φλασαρεις με το seus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) φιλε μου μπορεις να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η ακομα καλυτερα να το φλασαρεις με το seus Thanks mate.... μεσα απο το pc companion δλδ πως γινεται ; (κουραζω μαλλον και ζητω συγγνωμη) Βρηκα μεσα στα forums Update_Service_Setup-2.11.7.13 αλλα δεν το βρισκω στο επισημο της sony και ετσι δεν εχω οδηγιες για το πως γινεται... Edited January 7, 2012 by Ebony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Thanks mate.... μεσα απο το pc companion δλδ πως γινεται ; (κουραζω μαλλον και ζητω συγγνωμη) Βρηκα μεσα στα forums Update_Service_Setup-2.11.7.13 αλλα δεν το βρισκω στο επισημο της sony και ετσι δεν εχω οδηγιες για το πως γινεται... Κανεις εγκατασταση το SEUS στο πισι και το τρεχεις.μετα ακολουθεις οδηγιες και εισαι τζετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Με αυτόν τον οδηγό δοκίμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 δεν έχει το τηλέφωνο σου στη λίστα αλλά μπορεί και να γίνεται.... Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.... all done μαλλον τα xp θα φτεγανε με τα 7 εγινε αμεσως κατεβασα την αντιστοιχη version4 ευχαριστω καλημεριζω και αρχιζω να "ροουταρω" :P στην χειροτερη να του κανω μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BioFreak Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Γεια σας! Χτες αγορασε η αδελφη μου το Live with walkman απο το Πλαισιο. Παρατηρησα κατι περιεργο σχετικα με την μπαταρια, δηλαδη αντι για 1200mAh εγραφε 1160mAh! Το θέμα με την μπαταρια το έχουν αναφερει και αλλα μελη του φόρουμ στις προηγουμενες σελιδες. Σε αυτην την περιπτωση τι πρεπει να κανω? Να παω στο Πλαισιο οπου αγορασα το τηλεφωνο ή να επικοινωνησω με τη SonyEricsson? Μου περασε και μια αλλη ιδεα μηπως η μπαταρια δεν είναι γνησια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Γεια σας! Χτες αγορασε η αδελφη μου το Live with walkman απο το Πλαισιο. Παρατηρησα κατι περιεργο σχετικα με την μπαταρια, δηλαδη αντι για 1200mAh εγραφε 1160mAh! Το θέμα με την μπαταρια το έχουν αναφερει και αλλα μελη του φόρουμ στις προηγουμενες σελιδες. Σε αυτην την περιπτωση τι πρεπει να κανω? Να παω στο Πλαισιο οπου αγορασα το τηλεφωνο ή να επικοινωνησω με τη SonyEricsson? Μου περασε και μια αλλη ιδεα μηπως η μπαταρια δεν είναι γνησια..... Και εγω που το πηρα μεσα στην βδομαδα απο Vodafone, την 1160 εχει. Τωρα που θελω να αλλαξω καρτα μνημης τι κανω; Απλα την βαζω μεσα και την διαμορφωνει το κινητο; Σε τι system να την κανω format; FAT; Εχει βαλει κανεις την Bravia Engine; Αξιζει να ασχοληθουμε; Edited January 8, 2012 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Θέλω ένα κινητό να ακούω μουσική,κάνα βιντεάκι στο youtube,να τραβάω φωτογραφίες και internet.Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το alcatel OT-990. Ποιο προτείνεται ? αν είναι να σκεφτείς κάτι είναι η διαφορά τιμής και χαρακτηριστικών, με τριάντα μόλις ευρώ έχεις κάποια πράγματα περισσότερα. και το παγωτό έρχεται...!! Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Τωρα που θελω να αλλαξω καρτα μνημης τι κανω; Απλα την βαζω μεσα και την διαμορφωνει το κινητο; Σε τι system να την κανω format; FAT; FAT32. Μπορείς και από το PC και από τη συσκευή (η οποία την κάνει by default FAT32). Εχει βαλει κανεις την Bravia Engine; Αξιζει να ασχοληθουμε; Μην περιμένεις εντυπωσιακές διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 FAT32. Μπορείς και από το PC και από τη συσκευή (η οποία την κάνει by default FAT32). Μην περιμένεις εντυπωσιακές διαφορές. Το έβαλα και όντως δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά. Βέβαια δεν είχα δοκιμάσει ταινία πριν να δω διαφορά. Κάτι άλλο, μπορούμε να ανεβάσουμε με κάποιο τρόπο το brightness; Το χω στο 100% αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Κάτι άλλο, μπορούμε να ανεβάσουμε με κάποιο τρόπο το brightness; Το χω στο 100% αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερο! Στην παρούσα φάση όχι, ίσως με κάποιο "πείραγμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts