zipperant Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Την τελευταια εχω. Το ξερω για τον αισθητηρα φιλος. Απλα εκει που μιλαω μου λενε δεν σακουω κτλ και μολις παρω το τηλ απο το αυτι βλεπω οτι εχει μπει σε σιγαση μικροφωνου. Το παραξενο ειναι οτι γινεται οποτε να ναι Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μόλις εγκατέστησα την ενημέρωση .62 Παρατηρώ μια μικρή καθυστέρηση στο λογισμικό ή είναι η ιδέα μου? Αυτό σαν πρώτη "επαφή".... Ενημερώνω για οποιαδήοποτε άλλη διαφορά στο μέλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Την τελευταια εχω. Το ξερω για τον αισθητηρα φιλος. Απλα εκει που μιλαω μου λενε δεν σακουω κτλ και μολις παρω το τηλ απο το αυτι βλεπω οτι εχει μπει σε σιγαση μικροφωνου. Το παραξενο ειναι οτι γινεται οποτε να ναι Το χα και εγώ αυτό το θέμα όπως και το τσικ τσικ στο 2ο Walkman που είχα και ήταν σπαστικό Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Την τελευταια εχω. Το ξερω για τον αισθητηρα φιλος. Απλα εκει που μιλαω μου λενε δεν σακουω κτλ και μολις παρω το τηλ απο το αυτι βλεπω οτι εχει μπει σε σιγαση μικροφωνου. Το παραξενο ειναι οτι γινεται οποτε να ναι Φίλος πέρασε του πάλι το λογισμικό με το sus θα γίνει σαν να το ανοίγεις πρώτη φορά και ίσως να φτιάξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ναριεμαι θα περιμενω τι παγωτο Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ναριεμαι θα περιμενω τι παγωτο Απο αυτα που διαβαζω στα τοπικ της s(e) αρκετοι ειναι που μετα την αναβαθμηση σε ics μεσω pc companion του κανουν και μια ''καθαρη'' με το sus.... το κυριως προβλημα που εχουν ειναι οτι αργει να ανοιξει ο dialer και μερικοι πανε παλι σε gb. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 To κινητο ειναι τεραστιο value for money.μην το σκεφτεσαι.Η οθονη δεν ειναι και το δυνατοτερο σημειο του παρολα αυτα.Λειπει η Bravia Engine που εχει η υπολοιπη σειρα Xperia.καλυτερα να δεις απο κοντα την οθονη του και να αποφασισεις.Κατα τα αλλα το κινητο ειναι δυναμη.:) +1 Εγω παντως που ειχα βαλει με ενα mod την Bravia engine στο LIve, δεν ειδα καμια μα καμια διαφορα. Την τελευταια εχω. Το ξερω για τον αισθητηρα φιλος. Απλα εκει που μιλαω μου λενε δεν σακουω κτλ και μολις παρω το τηλ απο το αυτι βλεπω οτι εχει μπει σε σιγαση μικροφωνου. Το παραξενο ειναι οτι γινεται οποτε να ναι Το εχω παθει και εγω, κυριως οταν εχω το τηλεφωνο στο αριστερο αυτι, μαλλον ο αισθητηρας ειναι στα δεξια του τηλεφωνου και δεν κλειδωνει την οθονη οποτε πατιεται κατα λαθος η σιγαση. Εβαλα το winamp μαζι με το Music Volume EQ, απογειωθηκε ο ηχος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Δοκιμαστε και τον player pro με DSP pack!αψογος ηχος απο ηχειο και στα ακουστικα οταν ακουω μουσικη την ακουνε στο διπλα δωματιο!! Φανταστειτε τι θα γινεται με τις ηχειαρες του walkman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Απο αυτα που διαβαζω στα τοπικ της s(e) αρκετοι ειναι που μετα την αναβαθμηση σε ics μεσω pc companion του κανουν και μια ''καθαρη'' με το sus.... το κυριως προβλημα που εχουν ειναι οτι αργει να ανοιξει ο dialer και μερικοι πανε παλι σε gb. Το πρόβλημα δεν είναι καθυστέρηση στον dialer. Το πρόβλημα είναι ότι φορτώνει και τους δυο dialer. Και τον μαμά και αυτόν που έχεις βάλει εσύ. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό κάνει, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Το πρόβλημα δεν είναι καθυστέρηση στον dialer. Το πρόβλημα είναι ότι φορτώνει και τους δυο dialer. Και τον μαμά και αυτόν που έχεις βάλει εσύ. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό κάνει, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε. και αν σβησεις τον μαμα τι γινεται;ή αν αφησεις μονο τον μαμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Το πρόβλημα δεν είναι καθυστέρηση στον dialer. Το πρόβλημα είναι ότι φορτώνει και τους δυο dialer. Και τον μαμά και αυτόν που έχεις βάλει εσύ. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό κάνει, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε. Συγγνώμη για τη σύγχυση. Απλά πρότεινα τον φίλο να κάνει καθαρή με SUS. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 και αν σβησεις τον μαμα τι γινεται;ή αν αφησεις μονο τον μαμα Αν κάνεις freeze (γιατί το να πας κατευθείαν στο σβήσιμο είναι εξτρεμιστικό!!!) τότε δεν κάνει κλήσεις (για αυτό φωνάζω και λεω μην πειράζετε μαμά dialer και μαμά sms εφαρμογή). Αν αφήσεις μόνο το μαμά τότε δεν θα έχω τον DW Dialer ο οποίος με έχει βολέψει αφάνταστα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω τις προεπιλεγμένες εφαρμογές; Με ενδιαφέρει να αλλάξω αν είναι δυνατόν το πλήκτρο άμεσης εισόδου στο walkman να μεταβαίνει στην εφαρμογή "Poweramp" που αγόρασα αντί στην εργοστασιακή εφαρμογή της SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 +1 Εγω παντως που ειχα βαλει με ενα mod την Bravia engine στο LIve, δεν ειδα καμια μα καμια διαφορα. Το εχω παθει και εγω, κυριως οταν εχω το τηλεφωνο στο αριστερο αυτι, μαλλον ο αισθητηρας ειναι στα δεξια του τηλεφωνου και δεν κλειδωνει την οθονη οποτε πατιεται κατα λαθος η σιγαση. Εβαλα το winamp μαζι με το Music Volume EQ, απογειωθηκε ο ηχος!! το winamp και το music volume ειναι εφαρμογεσ απο android market? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 το winamp και το music volume ειναι εφαρμογεσ απο android market? Ναι και μαλιστα δωρεαν. Να πω ομως οτι παρατηρω οτι τρωει αρκετη μπαταρια το winamp οποτε χρησιμοποιω πλεον την μαμα εφαρμογη του walkman μαζι με το Music Volume EQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmasave Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγει το ics για μας;; Έκανα μια μ@$%%$ και φλάσαρα το κινητο για να βάλω άλλη ρομ νομίζοντας ότι πρόκειται για ics4, και τώρα σκέφτομαι να τ'αφήσω αρουτάριστο με όλες τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και το μαμα μενού μέχρι να βγει το παγωτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ειχανε πει για μαιο αλλα δεν το βλεπω νωριτερα απο μεσα ιουνη Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 το ICS θα επιβαρυνει πολυ την συσκευη και σε καταναλωση και σε μνημη...μαλλον δεν θα το φορτωσω... Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 http://talk.sonymobile.com/message/199753#199753#199753 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ακομη τπτ ομως Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpantazis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπέρα. Προσπαθώ να στείλω ένα αρχείο .amr από ένα παλιό τηλέφωνο στο Live with Walkman μέσω bluetooth άλλα συνέχεια μου το απορρίπτει λέγοντας μου "Storage Issue"... Λύνεται; Πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπέρα. Προσπαθώ να στείλω ένα αρχείο .amr από ένα παλιό τηλέφωνο στο Live with Walkman μέσω bluetooth άλλα συνέχεια μου το απορρίπτει λέγοντας μου "Storage Issue"... Λύνεται; Πως; νομιζω οτι το κινητο δεν παιζει τετοια αρχεια ηχου.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Βαζεις ενα προγραμμα απο το playstore και μια χαρα τα παιζει :) Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sknotdie Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σήμερα έκανα το εξής: πήγα στις ρυθμίσεις-->αποθηκευτικός χώρος-->αφαίρεση κάρτας SD, και περίμενα μέχρι να γίνει η αφαίρεση. Μετά έκλεισα το κινητό, έβγαλα την κάρτα, και έβαλα μία άλλη. Συνέδεσα το κινητό με την δεύτερη κάρτα στον υπολογιστή, μετέφερα στην κάρτα μερικά αρχεία, την έβγαλα, και έβαλα την πρώτη. Στην πρώτη όμως, όταν την έβαλα, στην λίστα των εφαρμογών ήταν ανακατεμένες οι εφαρμογές, από ότι τις είχα βάλει εγώ. Επίσης τα widget στην κεντρική οθόνη μερικών εφαρμογών, γράφει πως δεν είναι δυνατή η φόρτωση του widget. έκανα reboot, και μου το ξαναεμφάνιζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManGelasakis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=19869 εδώ πέρα αναφέρει και μία έκδοση 4.0.2.A.0.69 ενώ εγώ έχω μείνει στην 4.0.2.A.0.62 και όποτε το συνδέω μου δείχνει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό... Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ή μήπως δεν είναι διαθέσιμη για την Ελλάδα η τελευταία ενημέρωση? Παράθεση OnePlus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts