Jump to content

[Επίσημο] Motorola DEFY™+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

... σήμερα παρείγγηλα το defy + ...και στην πορεία διάβασα ότι υπάρχει θέμα με τις μνήμες class 10.

... επειδή πήρα μια SANDISK ULTRA 16 GB MICROSDHC CLASS 10 UHS-1 ,

πιστεύετε ότι πρέπει να προλάβω να την αλλάξω ;

Class 10 εχω και εγω και δεν εχω κανενα προβλημα.:worry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Και εγώ για τέτοια χρήση το αγόρασα. Για το ποδήλατο και για το γυμναστήριο. Αλλά τελικά, δεν είναι λίγες οι φορές που το ΣΚ αφήνω στην άκρη το ΝΟΤΕ2 για να χρησιμοποιήσω όλη την ημέρα το defy+.

Μπαταρία και gps είναι πολύ ικανοποιητικά. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Και το σήμα του είναι περίφημο. Μόνο το wifi είναι μια ιδέα πιο αδύναμο από τα συνηθισμένα, όχι όμως κάτι τραγικό.

Με μια custom rom, το κινητό πάει πολύ καλά και δεν θα σε απογοητεύσει για απλή χρήση smartphone.

Σε πιστεύω,το πολύ πολύ εάν την παίρνει να του Φορέσω κανα ICS ή JB,στο μέλλον.Τουλάχιστον θέλω να δουλευει επαρκώς για αυτό που το θέλω.Και ή Μπαταρία του να μήν τα φτύνει!

χτυπησε το αφοβα!θα σε καλυψει και με το παραπανω.εγω το χρησιμοποιω συνεχεια στο βουνο για ορειβασια-Mountain bike και στο τρεξιμο (προπονηση και αγωνες......ακουω μουσικη και καταγραφω με gps τη διαδρομη).

και απο ποιοτητα κατασκευης σκυλι!

Ε ναι, για τέτοια χρήση το θέλω.η Motorola ειναι μια εταιρία που δίνει ποιοτικά προιόντα.Η ποιότητά της ειναι γνωστο ότι είναι καλή! Επιπλέον προτιμώ το Defy απο το Xperia Active.Μεγάλη διαφορά

Ας ελπίσω ότι θα το βρώ στο Κατοστάρικο!

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Class 10 εχω και εγω και δεν εχω κανενα προβλημα.:worry:

Γιάννη εσύ όμως έχεις και custom rom. Υπάρχει ένα θέμα με τις κάρτες μνήμης. Απλά το έχουν φτιάξει στις ρομ που φοράμε εμείς.

Γιάννη εσύ όμως έχεις και custom rom. Υπάρχει ένα θέμα με τις κάρτες μνήμης. Απλά το έχουν φτιάξει στις ρομ που φοράμε εμείς.

Χμ, δίκιο έχεις.

Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, θα συμβούλευα το φίλο να αλλάξει ρομ, όχι κάρτα μνήμης :lol:

Είσαι σίγουρος για το 4.1? Μήπως ζητάς πολλά από ένα μονοπύρηνο επεξεργαστή? Ακόμα και το google nexus s δεν πήγε ποτέ επίσημα στην 4.1.
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Είσαι σίγουρος για το 4.1? Μήπως ζητάς πολλά από ένα μονοπύρηνο επεξεργαστή? Ακόμα και το google nexus s δεν πήγε ποτέ επίσημα στην 4.1.

εμ λαθος κανεις, το νεξους s πηρε κανονικα την 4.1.2

All it takes is a swipe...

Σωστά. Μπερδεύτηκα με τη 4.2.1.

Η 4.1.2 είναι η τελευταία OTA update που έκανε η google για το nexus s.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Δεν ξέρω απλά ποια rom είναι η καλύτερη? Και ένα οδηγό με απλά λόγια...

Διάβασε εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4507610#post4507610

Tassos_lg εκεί θα βρεις τα πάντα αλλά πες μας κατα πρώτο σε ποια ρομ είσαι αν είσαι με επίσημη ελληνική;ειναι το τηλέφωνο όπως το πήρες;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216982

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1868239

εκδοση συστηματος:

45.0.2310.mb526.nonefigsretail.en.eu

εκδοση του Android

2.3.6

Οποτε τι κανω?

tassos LG κοίτα πως θα κάνεις root σε bootloader 7 ξεκινά από το link ακριβώς από κάτω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=966537

Edited by sokel
http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

Παρατήρησα τις τελευταίες μέρες μια γενική καθυστέρηση στο κινητό... Δεν ξέρω τι στο καλό έχω κάνει (που δεν έχω κάνει) ή τι έχει γίνει αλλά αρχίζει να γίνετε εκνευριστικό...

Ούτε το έχω rootάρει, και ούτε πείραξα kernel ή bootloader. Έχω τα πάντα εργοστασιακά και κάνω μόνο τις εργοστασιακές ανανεώσεις. Μήπως κάποιος/α έχει κάποια ιδέα γιατί δημιουργείται η καθυστέρηση?

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

αφου δεν εχεις κανει ροοτ για να μπεις να κανεις καθαρισμο απο μεσα,

μηπως σου κανει δουλεια καποιο προγραμμα οπως το clean master?

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Δεν έχω βάλει κάποιο καθαριστικό... Μόνο το SDMaid αλλά δεν παίζει ρόλο απ' ότι ξέρω στο λειτουργικό...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

κάνε καθαρισμό cashe προγραμμάτων επίσης άλλη μια αιτία είναι τη προ φορτώνει το κινητό σου για αρχή δοκίμασε με κανένα πρόγραμμα του τύπου ενδεικτικά και μόνο

https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.toolbox.full&hl=el (all in one toolbox) επίσης task manager και άλλου τύπου εφαρμογές καθώς και εφαρμογές που "σου κρατάνε την μπαταρία" απεγκατέστησέ τα είναι άχρηστα και επιβραδύνουν το σύστημα

καλό θα ήταν να το κάνεις root για να μπορείς να βάλεις καλύτερες ρομ από την μαμά

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ wifi ,3g , gpra ,gps ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΑΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ι ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙ RAM ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

..παραθέτω κάτι που έγραψε ένας φίλος στο E-shop στη Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος και αφορά την μπαταρία στο defy+

"Πολύ καλό τηλέφωνο. Αρκετά γρήγορο, ακόμη και με 8 GB Class 6 κάρτα μνήμης. Δουλεύει μια χαρά και το GPS. Το έχω μια βδομάδα και τελείωνε πολύ γρήγορα η μπαταρία, σε μια μέρα, με ελάχιστη χρήση. Αιτία ήταν,ότι στην "Επιλογή δικτύου" ήταν προεπιλεγμένο το UMTS - 3G, που καταναλώνει πάρα πολλή μπαταρία. Από τότε που έβαλα μόνο 2G, δουλεύει άψογα. Αρκετά ανθεκτικό και ελαφρύ!"

...πάντος και εγώ έχω θέμα με την μπαταρία ,μια και ενώ έχω κλείσει -όσα κλείνουν- (μανίσια rom) και με σχεδόν καθόλου χρήση μου βγάζει δυο μέρες με το ζόρι.

.... μπορεί κάποιος από του φίλους που έχουν το defy+ με μανίσια ή όχι rom να μας πει πόσο περίπου κρατάει η μπαταρία του ,ώστε να βγάλουμε μια άκρη ;

...επίσης οι φίλοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν αν το έλυσαν και πως;

Edited by Buried

• 2 weeks later...
Πως γινεται στα sms μου γραφω να μην μου βγαζει πληκτρολογιο υπολογιστη αλλα νουμερα με γραμματα (να γραφω με τ9 δλδ.) οπως βγαζει οταν γραφω καπιο νουμερο για να καλεσω ?????????????????????????????????????????

Πως γινεται στα sms μου γραφω να μην μου βγαζει πληκτρολογιο υπολογιστη αλλα νουμερα με γραμματα (να γραφω με τ9 δλδ.) οπως βγαζει οταν γραφω καπιο νουμερο για να καλεσω ?????????????????????????????????????????

πρεπει να βρεις ενα τετοιο πληκτρολογιο απο το μαρκετ!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&hl=el

έχει και Ελληνικά και 2-3 διαφορετικά lay-out

..παραθέτω κάτι που έγραψε ένας φίλος στο E-shop στη Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος και αφορά την μπαταρία στο defy+

"Πολύ καλό τηλέφωνο. Αρκετά γρήγορο, ακόμη και με 8 GB Class 6 κάρτα μνήμης. Δουλεύει μια χαρά και το GPS. Το έχω μια βδομάδα και τελείωνε πολύ γρήγορα η μπαταρία, σε μια μέρα, με ελάχιστη χρήση. Αιτία ήταν,ότι στην "Επιλογή δικτύου" ήταν προεπιλεγμένο το UMTS - 3G, που καταναλώνει πάρα πολλή μπαταρία. Από τότε που έβαλα μόνο 2G, δουλεύει άψογα. Αρκετά ανθεκτικό και ελαφρύ!"

...πάντος και εγώ έχω θέμα με την μπαταρία ,μια και ενώ έχω κλείσει -όσα κλείνουν- (μανίσια rom) και με σχεδόν καθόλου χρήση μου βγάζει δυο μέρες με το ζόρι.

.... μπορεί κάποιος από του φίλους που έχουν το defy+ με μανίσια ή όχι rom να μας πει πόσο περίπου κρατάει η μπαταρία του ,ώστε να βγάλουμε μια άκρη ;

...επίσης οι φίλοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν αν το έλυσαν και πως;

Το defy+ με μαμίσια ROM και σε 2G, λίγο wifi και λίγο 3G για σερφάρισμα, γύρω στις 2 μέρες.

Όταν είναι σε 3G την καταπίνει την μπαταρία....

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&hl=el

έχει και Ελληνικά και 2-3 διαφορετικά lay-out

Δεν μπορω να το βρω με τιποτα απο το playstore τοτ κινητου!!!!Γιατι ???

Μπορω να το κανω εγκατασταση απο το pc αν ναι ΠΩΣ??????????

Θελω ενα πληκτρολογιο που να εχει t9 και οσο δυνατον καλυτερο λεξικο.

Εχω βαλει: Perfect keyboard free, GO keyboard, Multiling (δεν μπορω να βρω με τιποτα οσο και αν προσπαθησα το t9)

Κανενα δεν τα παει καλα σε πολυ γνωστες λεξεις.

Οποιος εχει να προτεινει κατι καλο και δοκιμασμενο καλοδεχούμενος......

....φίλε Τάσο νομίζω ότι το TouchPal Keyboard στην τελευταία έκδοση δεν υποστηρίζει Ελληνικά.

Δεν το βρίσκεις γιατί εφόσον δεν έχει Ελληνικά θεωρούν ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό σου!

....φίλε Τάσο νομίζω ότι το TouchPal Keyboard στην τελευταία έκδοση δεν υποστηρίζει Ελληνικά.

Δεν το βρίσκεις γιατί εφόσον δεν έχει Ελληνικά θεωρούν ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό σου!

Κανα αλλο καλο,δοκιμασμενο εχεις να προτεινεις?????

Για την μπαταρία.: Εχω το defy plus μαμίσιο 8 μηνες τωρα. η μπαταρια με νορμαλ χρηση (2-3 τηλεφωνα την ημερα , 10-15 λεπτα περιηγηση στο wifi ιντερνετ, κ λιγο ραδιο καθημερινα, αντε κ κανενα παιχνιδι.) μου κραταει 3 μερες.