red_herring Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Δυστυχώς ξέχασα να δω ποιος είναι....:(:(:( Ποια ρομ ειχες αρχικα? Αναβαθμισες επισημα μεσω kies? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ποια ρομ ειχες αρχικα? Αναβαθμισες επισημα μεσω kies? Aναβάθμισα επίσημα πριν 3 μέρες μέσω Κies, αλλά δεν έδωσα σημασία ποια rom είχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Aναβάθμισα επίσημα πριν 3 μέρες μέσω Κies, αλλά δεν έδωσα σημασία ποια rom είχα... Είναι απλό. Είχες vodafone κινητό, με το λογότυπο της όταν άνοιγε το κινητό ή όταν άνοιγε έδειχνε μόνο το s της samsung; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Aναβάθμισα επίσημα πριν 3 μέρες μέσω Κies, αλλά δεν έδωσα σημασία ποια rom είχα... Eιχες αναβαθμισει μεσω kies σε froyo και πιο παλια? Αν ναι, τοτε ειχες την επισημη ελληνικη JPH η την JP7 της vodafone. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Είναι απλό. Είχες vodafone κινητό, με το λογότυπο της όταν άνοιγε το κινητό ή όταν άνοιγε έδειχνε μόνο το s της samsung; Vodafone cu έχω. Μόνο το s έδειχνε...... Eν τω μεταξύ μόλις κατάφερα να το ανοίξω!!!:) Ψάχνοντας βρήκα από αυτό το site και πέρασα με την ίδια διαδικασία μέσω odin τη Stock+Ext4 Kernel JVP - Gingerbread 2.3.4 από αυτό το site. Στις πληροφορίες λέει τώρα έκδοση firmware 2.3.3, έκδοση βασικού φάσματος Ι9000ΧΧJVO, έκδοση Kernel 2.6.35.7-I9000ΧΧJVP-CL264642 se.infra@SEP-40#2, Αριθμός κατασκευής GINGERBREAB.XWJVH. Ευχαριστώ για τη βοήθεια...:) Edited August 11, 2011 by lynch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Eιχες αναβαθμισει μεσω kies σε froyo και πιο παλια? Αν ναι, τοτε ειχες την επισημη ελληνικη JPH η την JP7 της vodafone. Aπο το Mαϊο που το πήρα δεν έκανα καμία αναβάθμιση. Ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε πριν λίγο(προηγούμενο post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Aπο το Mαϊο που το πήρα δεν έκανα καμία αναβάθμιση. Ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε πριν λίγο(προηγούμενο post) Ειχες την επισημη ελληνικη JPH. Αφου το ανοιξες τελος καλο ολα καλα. Απλα προσεξε γιατι αν ο κερνελ ειναι ext4 τοτε εχεις lagfix και αν πας να φλασαρεις καμια στοκ ρομ θα σου μεινει στα χερια. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Vodafone cu έχω. Μόνο το s έδειχνε...... Eν τω μεταξύ μόλις κατάφερα να το ανοίξω!!!:) Ψάχνοντας βρήκα από αυτό το site και πέρασα με την ίδια διαδικασία μέσω odin τη Stock+Ext4 Kernel JVP - Gingerbread 2.3.4 από αυτό το site. Στις πληροφορίες λέει τώρα έκδοση firmware 2.3.3, έκδοση βασικού φάσματος Ι9000ΧΧJVO, έκδοση Kernel 2.6.35.7-I9000ΧΧJVP-CL264642 se.infra@SEP-40#2, Αριθμός κατασκευής GINGERBREAB.XWJVH. Ευχαριστώ για τη βοήθεια...:) Λοιπόν, συνειδητοποιείς ότι πέρασες πάλι λάθος kernel; Έβαλες kernel JVP σε rom που δεν είναι η JVP. Είσαι τυχερός που σου άνοιξε. Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και να μας πεις τι γράφει; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ειχες την επισημη ελληνικη JPH. Αφου το ανοιξες τελος καλο ολα καλα. Απλα προσεξε γιατι αν ο κερνελ ειναι ext4 τοτε εχεις lagfix και αν πας να φλασαρεις καμια στοκ ρομ θα σου μεινει στα χερια. Ευχαριστώ για την πληροφορία, αν και μετά το σημερινό ''σοκ'' που δεν μπορούσα να το ανοίξω, δε νομίζω να το ξαναπειράξω. Root ήθελα να κάνω και έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Λοιπόν, συνειδητοποιείς ότι πέρασες πάλι λάθος kernel; Έβαλες kernel JVP σε rom που δεν είναι η JVP. Είσαι τυχερός που σου άνοιξε. Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και να μας πεις τι γράφει; Ωχ. Μ' ανησυχείς τώρα... Λέει λοιπόν PDA:I9000XWJVH PHONE:I9000XXJVO CSC:I9000OXXJV9 Build Info: Wed May 4 18:03:59 KST 2011 Πρέπει να κάνω κάτι;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ευχαριστώ για την πληροφορία, αν και μετά το σημερινό ''σοκ'' που δεν μπορούσα να το ανοίξω, δε νομίζω να το ξαναπειράξω. Root ήθελα να κάνω και έγινε... Τωρα το προσεξα κι εγω αυτο που σου ειπε ο Μακης πιο πανω. Γραψε λιγο οτι σου ειπε γιατι τα εχεις μπερδεψει πολυ τα πραγματα τωρα και πιθανον να μην δουλευουν πολλα πραγματα στο κινητο σου αυτη τη στιγμη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ωχ. Μ' ανησυχείς τώρα... Λέει λοιπόν PDA:I9000XWJVH PHONE:I9000XXJVO CSC:I9000OXXJV9 Build Info: Wed May 4 18:03:59 KST 2011 Πρέπει να κάνω κάτι;;;;;; Μάλιστα, αυτή δεν είναι ελληνική 2.3.3. Γράψε τώρα αυτό *2767*4387264636# και πες μας τι product code βγάζει. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μάλιστα, αυτή δεν είναι ελληνική 2.3.3. Γράψε τώρα αυτό *2767*4387264636# και πες μας τι product code βγάζει. GT-I9000HKYTPH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 GT-I9000HKYTPH Λοιπόν, θα σου εξηγήσω εν τάχει. Το κινητό σου είναι πορτογαλικό και η rom που φοράς είναι η I9000XWJVH. Στη βιασύνη σου να κάνεις root δεν φρόντισες να διαβάσεις σωστά τους οδηγούς, με αποτέλεσμα μετά το fuguroot να περάσεις όλους τους άσχετους kernel. Και πάλι όμως δεν είχες την υπομονή να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, με αποτέλεσμα να κάνεις την χειρότερη δυνατή επιλογή. Πέρασες kernel (supercurio) που όχι μόνο δεν είναι για τη rom που φοράς αλλά και σου μετέτρεψε αυτομάτως το σύστημα αρχείων από rfs σε ext4. Αυτά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Λοιπόν, θα σου εξηγήσω εν τάχει. Το κινητό σου είναι πορτογαλικό και η rom που φοράς είναι η I9000XWJVH. Στη βιασύνη σου να κάνεις root δεν φρόντισες να διαβάσεις σωστά τους οδηγούς, με αποτέλεσμα μετά το fuguroot να περάσεις όλους τους άσχετους kernel. Και πάλι όμως δεν είχες την υπομονή να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, με αποτέλεσμα να κάνεις την χειρότερη δυνατή επιλογή. Πέρασες kernel (supercurio) που όχι μόνο δεν είναι για τη rom που φοράς αλλά και σου μετέτρεψε αυτομάτως το σύστημα αρχείων από rfs σε ext4. Αυτά. Μάλιστα. Το ξέρω. Λάθος...!!!Τώρα τι προτείνεις να κάνω; Να μην πειράξω τίποτα ή να κάνω κάτι για να μη μου δημιουργηθούν μελλοντικά προβλήματα; Πάντως δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά προς το παρόν όλες οι εφαρμογές δουλεύουν κανονικά και το κινητό μου δίνει την εντύπωση οτι είναι λίγο ταχύτερο. Edited August 11, 2011 by lynch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μάλιστα. Το ξέρω. Λάθος...!!!Τώρα τι προτείνεις να κάνω; Να μην πειράξω τίποτα ή να κάνω κάτι για να μη μου δημιουργηθούν μελλοντικά πρόβληματα; Πάντως δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά προς το παρόν όλες οι εφαρμογές δουλεύουν κανονικά και το κινητό μου δίνει την εντύπωση οτι είναι λίγο ταχύτερο. Eσυ αν καταλαβα καλα, θελεις την επισημη ελληνικη με root ετσι? Αρα πρεπει πρωτα να μετατρεψεις απο ext4 σε rfs το συστημα αρχειων και μετα να ξαναπερασεις την επισημη ελληνικη μεσω odin με προσεκτικο αυτη τη φορα διαβασμα των οδηγων. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μάλιστα. Το ξέρω. Λάθος...!!!Τώρα τι προτείνεις να κάνω; Να μην πειράξω τίποτα ή να κάνω κάτι για να μη μου δημιουργηθούν μελλοντικά προβλήματα; Πάντως δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά προς το παρόν όλες οι εφαρμογές δουλεύουν κανονικά και το κινητό μου δίνει την εντύπωση οτι είναι λίγο ταχύτερο. Η πιο απλή λύση είναι να βάλεις τον ίδιο kernel από πάνω αλλά για την rom που φοράς. Έτσι, λογικά, θα αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα. Το κινητό είναι ταχύτερο γιατί έχεις μετατρέψει το σύστημα αρχείων σε ext4. Μπορείς να το αφήσεις έτσι, αν δεν σε πειράζει και δεν έχεις σκοπό να κάνεις άλλες αλλαγές. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Eσυ αν καταλαβα καλα, θελεις την επισημη ελληνικη με root ετσι? Αρα πρεπει πρωτα να μετατρεψεις απο ext4 σε rfs το συστημα αρχειων και μετα να ξαναπερασεις την επισημη ελληνικη μεσω odin με προσεκτικο αυτη τη φορα διαβασμα των οδηγων. Mπορείς εν συντομία να μου πεις τι κερδίζω με την ελληνική; Σορυ αν είναι χαζή η ερώτηση...:rolleyes: Root χρειάζομαι. Το σύστημα αρχείων πρέπει να είναι rts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Mπορείς εν συντομία να μου πεις τι κερδίζω με την ελληνική; Σορυ αν είναι χαζή η ερώτηση...:rolleyes: Root χρειάζομαι. Το σύστημα αρχείων πρέπει να είναι rts? Δεν κερδιζεις τιποτα, απλα εχει ελληνικα πληκτρολογια τα οποια μπορεις να περασεις ευκολα (αν εισαι root) και σε αυτην που εισαι τωρα. Επισης κερδιζεις το οτι εισαι εντος εγγυησης. Τωρα αν δεν σε ενδιαφερουν αυτα, κανε οτι σου ειπε ο Μακης πιο πανω. Το ext4 ειναι ο λογος που το κινητο σου ειναι τωρα πιο γρηγορο. Αν θελεις να περασεις καποια στοκ ρομ στο μελλον πρεπει να το μετατρεψεις σε rfs, ειδαλλως θα το μπρικαρεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Προς το παρόν θα το αφήσω όπως είναι. Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια και για το χρόνο σας!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έψαξα στο samfirmware για την I9000XWJVN στα ευρωπαϊκά firmwares αλλά δεν τη βρήκα και τελικά τη βρήκα στο America Australia Samsung I9000 Firmwares. Πρόκειται για την ελληνική; Κι αν ναι τι δουλειά έχει εκεί; Από πότε ανήκουμε στην Αμερική ή στην Αυστραλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παίζει κάτι με το τελικό ς και την έκδοση 2.3.3; Δεν μπορώ να γράψω λέξεις που τελειώνουν σε 'ς' Τελικά ισχύει κάτι για το τελικό 'ς'; Είναι αρκετά εκνευριστικό, ουσιαστικά αχρηστεύεται η λειτουργία του swype... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Τελικά ισχύει κάτι για το τελικό 'ς'; Είναι αρκετά εκνευριστικό, ουσιαστικά αχρηστεύεται η λειτουργία του swype... Ναι, έχει πρόβλημα. Μπορείς να το αντικαταστήσεις με αυτό που υπάρχει στους οδηγούς και δουλεύει σωστά (απαιτείται root). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παιδιά καλησπέρα. ¨Εψαξα στο samfirmware και βρήκα την ελληνική στα firmwares Αυστραλίας και Αμερικής. Είναι η ελληνική πράγματι; Και τι δουλειά έχει εκεί και όχι στα ευρωπαϊκά; Φαινεται να ειναι η ιδια, απλα η ελληνικη εχει διαφορετικα CSC. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Δεν κερδιζεις τιποτα, απλα εχει ελληνικα πληκτρολογια τα οποια μπορεις να περασεις ευκολα (αν εισαι root) και σε αυτην που εισαι τωρα. η Πορτογαλική rom JVH που έχει περάσει ο φίλος έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και swype. Edited August 11, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts