Jump to content

[ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE

kogos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 645
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κλείσε τους χάρτες ρε φιλε αλλιώς θα μην περιμένεις να έχεις μπαταρία....

Sent from my Galaxy S2

Τους είχα κλείσει τους χάρτες αλλά ίσως για κάποιο λόγο επανεκκινούνταν.

Τώρα έβαλα το autostarts και απαγόρευσα την αυτόματη εκκίνηση των χαρτών καθώς και άλλων εφαρμογών.

Για να δούμε πώς θα πάει...

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

απο Β21 σε Β22 μπορουμε να περασουμε με μικρο wipe?

Το μικρό wipe τι είναι? Τον ίδιο kernel δεν έχουν?

Αν ναι χωρις wipe.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

απο Β21 σε Β22 μπορουμε να περασουμε με μικρο wipe?

Χώσ' τη μέσα με "μικρό" wipe, δεν θα 'χεις πρόβλημα. (ενα nandroid backup βέβαια ποτέ δεν έβλαψε κανένα:D)

σωστος :)

thanks.. και ελπιζω να λυθει ενα θεματακι που εχω με την οθονη

Τι πρόβλημα εμφανίσε η οθόνη, αν επιτρέπεται?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ας μας πει εντυπώσεις όποιος την δοκιμάσει.

Έχω την 14, προφανώς χωρίς wipe δεν γίνεται αλλαγή ε?

Το radio με το rds δεν μπορώ να το βάλω σκέτο στην 14 σαν apk?

Ας μας πει εντυπώσεις όποιος την δοκιμάσει.

Έχω την 14, προφανώς χωρίς wipe δεν γίνεται αλλαγή ε?

Το radio με το rds δεν μπορώ να το βάλω σκέτο στην 14 σαν apk?

Σιγά σιγά....δεν είναι 2 ώρες που ανέβηκε.

Αν κάνεις μόνο τα wipe cache κα wipe dalvik cache , το πιθανότερο είναι να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα, όμως καλύτερα να περιμένεις για τις πρώτες εντυπώσεις.

Η beta 14 που έχω στο αρχείο μου έχει FMRadio. Εσύ τι το έκανες. Αν εννοείς για τη δυνατότητα rds, έχεις την επιλογή αντί να φλασάρεις την beta 23 να φλασάρεις μόνο τον kernel (με wipe cache και dalvik cache) από το http://android.modaco.com/topic/346108-blade-kernel-2635-for-leak-version/page__pid__1797951#entry1797951 (

Τι πρόβλημα εμφανίσε η οθόνη, αν επιτρέπεται?

εμενε συνεχεια αναμενη μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας του τηλεφωνου κ επισης οταν δεχομουν καποιο σμσ η για καποιο λογο αναβε η οθονη,εμενε αναμενη μεχρι να δω το σμσ...

στην 22 μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα.δε λειτουργει μονο ο προξιμιλιτορας,παρολα τα τεστ κ διορθωσεις που εκανα..ισως περασω στην 23 σημερα

Vamos Aris

σχετικά με τον προξιμιλιτορας, μην ξεχνάτε να καλύπτεται την περιοχή του sensor με το δάχτυλο, ή να βάζετε το κινητό στο αυτί όταν κάνετε calibration... αλλιώς, όλο fail θα βγάζει.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Τώρα που έχει βγει ο νέος Kernel δεν υπάρχει κανένας να αναπτύξει λίγο την Blue Ginger πέρα από τον Psyloid που την παράτησε; Είναι κρίμα να μείνει στάσιμη μία τόσο ωραία ROM!

σχετικά με τον προξιμιλιτορας, μην ξεχνάτε να καλύπτεται την περιοχή του sensor με το δάχτυλο, ή να βάζετε το κινητό στο αυτί όταν κάνετε calibration... αλλιώς, όλο fail θα βγάζει.

εμενα μου βγαζει "proximity calibration ok" αλλα ακομα δεν δουλευει και γραφει.

Proximity

X:stop Fail!

edit.

Μάλλον αργούσε να πάρει την εντολή η είχα πολύ φως αλλα ok έφτιαξε.

Edited by billerr

Τώρα που έχει βγει ο νέος Kernel δεν υπάρχει κανένας να αναπτύξει λίγο την Blue Ginger πέρα από τον Psyloid που την παράτησε; Είναι κρίμα να μείνει στάσιμη μία τόσο ωραία ROM!

αν θες μπορώ να κάνω τις αλλαγές της blue στην b22 και να σου στείλω την rom... αλλά καλύτερα να φτιάξω ένα mod που να flashάρετε πάνω από την b22.. Είναι υπόθεση 5 λεπτών αν εξαιρέσεις τις αλλαγές στα χρώματα. Μην περιμένεις βελτιώσεις στην ταχύτητα βέβαια, μάλλον μείωση στην ταχύτητα θα δεις αφού στον καινούργιο kernel έχουν προστεθεί πολλά που θα επιβραδύνουν τις modες του Psyloid. Κάτι ήξερε που την παράτησε γιατί παραπέρα δεν θα περπάταγε και πολύ με τον δρόμο που είχε πάρει.

Το είχα γράψει κάποια στιγμή και στο modaco και με περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες και ο Psyloid δεν είχε δώσει απάντηση... η blue κανονικά δεν έπρεπε να δίνεται σαν rom αλλά μόνο ξεχωριστό zip σαν mod... οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι υπόθεση ενός λεπτού, και το περισσότερο χρόνο έχει πάρει η αλλαγή των apk ώστε να φαίνονται μπλε. Όπως και οι περισσότερες leaked kernel based roms. Θα ήταν πολύ καλύτερο να είχαμε μία μεγάλη βιβλιοθήκη από mods που τελικά δεν θα χρειαζόταν να flashάρουμε μία ολόκληρη rom, που πιθανός να μην έχει κάτι που έχει κάποια άλλη, αλλά ο καθένας θέλει να ονομαστεί developer λες και έτσι θα βρει και την καλύτερη γκόμενα ή θα κερδίσει τα περισσότερα λεφτά.

Τεσπά, αν οι αλλαγές μπουν σε kernel με AHB overclock enabled και με ondemand CPU Governors (που είναι ο default του νέου moded kernel) τότε κατά πάσα πιθανότητα θα κολλάει με το παραμικρό overclock. 'Η στην καλύτερη περίπτωση δεν θα υπάρχει καμία βελτίωση της ταχύτητας. Όποιος βγει και πει σε όλα τα forum που ποστάρονται rom για blade πως με τις αλλαγές στην ram+cpu του Psyloid (που ήταν αντιγραφή των βελτιώσεων των motorola) θα έχει βελτίωση στην ταχύτητα, είναι απλά ψεύτης. Και για την ιστορία, είχε προσπαθήσει ο tomg να χρησιμοποιήσει αλλαγές της blue βάζοντάς τες στον kernel κατευθείαν, και δεν μπορούσε να γίνει compile, οπότε και το παράτησε για να ξοδέψει τον χρόνο του στην ενοποίηση της CM με τον καινούργιο kernel... εκεί είναι το μέλλον των rom, και σχεδόν όλοι με αυτό έχουμε καταπιαστεί. Μόνο έτσι θα έχουμε την σταθερότητα των gsf με τα features της CM

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Η αίσθηση μου μετά από μερικές ώρες με την beta 23 είναι ότι το κινητό έχει μια ελαφριά απώλεια "σπιρτάδας" σε σχέση με την προηγούμενη μου beta21 (με τον νέο kernel) κυρίως στις εναλλαγές παραθύρων. Δεν μιλάω για το scrolling στα menu ή στην εναλλαγή στις homescreens. Μόνο όταν ανοίγει κάποιο καινούργια οθόνη-παράθυρο.

Τις τελευταίες 2 μέρες εμφανίζεται το εξης παράδοξο.

Πριν 2 μέρες έκανα battery calibration μέσω της γνωστής εφαρμογής απ το market. Μετά από 1-2 φορτίσεις (χωρίς να έχει αδειάσει πλήρως η μπαταρία) όταν το έχω στο φορτιστή το κινητό σέρνεται σε σημείο αηδίας. Με το που το βγάζω απ το φορτιστή επανέρχεται κανονικά.

Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Πριν 2 μέρες έκανα battery calibration μέσω της γνωστής εφαρμογής απ το market. Μετά από 1-2 φορτίσεις (χωρίς να έχει αδειάσει πλήρως η μπαταρία) όταν το έχω στο φορτιστή το κινητό σέρνεται σε σημείο αηδίας. Με το που το βγάζω απ το φορτιστή επανέρχεται κανονικά.

Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Μήπως έχεις εγκαταστήσει το set cpu και έχεις βάλει χαμηλή συχνότητα στο charging profile;

Sent from my ZTE-BLADE

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Εμενα μου τι δινει που δε δουλευει ο proximity στην 23 ενω με την 22 εμενε πολλες φορες ανοιχτη η οθονη κ δ αναφερω καν υα προβληματα με τη μπαταρια.

πισω στη 14 για μενα μεχρι να στρωσει. το overcl ειναι κατι αχρηστο γ μενα που χαλαει τη μπαταρια και αποδιδει ελαχιστα.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Εμενα μου τι δινει που δε δουλευει ο proximity στην 23 ενω με την 22 εμενε πολλες φορες ανοιχτη η οθονη κ δ αναφερω καν υα προβληματα με τη μπαταρια.

πισω στη 14 για μενα μεχρι να στρωσει. το overcl ειναι κατι αχρηστο γ μενα που χαλαει τη μπαταρια και αποδιδει ελαχιστα.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Εγώ χρησιμοποιώ την beta 21 με τον kernel της 23 και δεν έχω πρόβλημα με τον proximity sensor ούτε κάτω από το φως του ήλιου. Επίσης δεν ξέρω αν έχει σημασία, χρησιμοποιώ τον ZTE dialer. Κάπου ενδιάμεσα στα φλασαρίσμα των νέων kernels έκανα και ένα calibrate στο proximity sensor με το ZTE emode helper. Αυτά μήπως και βοηθήσουν.

Μήπως έχεις εγκαταστήσει το set cpu και έχεις βάλει χαμηλή συχνότητα στο charging profile;

Sent from my ZTE-BLADE

Όχι τίποτα.

Stock είναι η GSF

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Μπορώ να πω ότι και εγώ παρατηρώ χαμηλότερη απόδοση και αρκετό lagάρισμα του κινητού όταν αυτό φορτίζει. Δεν μπορώ να πω όμως αν το έκανε με άλλη rom, γιατί συνήθως το αφήνω να φορτίζει χωρίς να το περιεργάζομαι. Πάντως μικρό το κακό αν συμβαίνει μόνο κατά την διάρκεια της φόρτισης...κατά την γνώμη μου πάντα:)

Συγκριτικά με την B14-15 η 23 πως πάει από μπαταρία ?

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

• The title was changed to [ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE