blade_ Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) την καλησπερα μου!δε ξερω αν συμβαινει κ σε αλλους...αλλα πολλες φορες μετα απο καποιο σμσ η αλλη ειδοποιηση που ενεργοποιει την οθονη,αυτη παραμενη φωτεινη μεχρι να το διαβασω κ να το κλεισω... κ ενω μεχρι προσφατα λειτουργουσε κανονικα και το auto κλεισιμο της οθονης ,τωρα συνεχιζει να μενει αναμενο... μετα απο reboot συνηθως στρωνει αλλα οχι για πολυ... καμια ιδεα? ειμαι με b21 Edited September 5, 2011 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Η απάντηση η δική μου αφορούσε το πως θα μοιράσει το 3G ιντερνετ από το laptop στο κινητό και όχι τα ad-hoc Δυστυχώς φιλε μου δεν γίνεται ούτε με αυτό, γιατί και αυτό ένα δίκτυο ad hoc φτιάχνει αλλα προσπερνάει όλη την σαβούρα τον windows. Μάλλον δεν υπάρχει λύση εκτος από το να ψάχνω για ξεκλείδωτο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Crevitus 2.3.4 rom - Βασισμένη στην Ginger Stir Fry B21 (overclockable) -Edited build.prop for better performance -Removed Wbaws added apps such as battery stats etc... -Added ASTRO File Manager -Added No Frills CPU Control -Added modded adobe flash player 10.1 for armv6 -Added more wallpapers -Reverted to old market as this works better and faster -Added working DSP manager from CM7 -Added circle battery mod -Added new google music app from CM7 (i think) -Replaced bootanimation with the one from the Nexus One -Used HTC build.prop hack so game data is correct version2 Notification power widget (wifi, bluetooth, GPS, sound and sync toggles) (είναι της Elitemovil ρομ) CRT Off Animation + Power Menu Reboot Options (Πρέπει να κάνει boot πρώτα μια φορά η rom και μετά να μπει με wipe cache. Άντε να δούμε... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21843&stc=1&d=1315319667 Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Crevitus 2.3.4 rom - Βασισμένη στην Ginger Stir Fry B21 (overclockable) -Edited build.prop for better performance -Removed Wbaws added apps such as battery stats etc... -Added ASTRO File Manager -Added No Frills CPU Control -Added modded adobe flash player 10.1 for armv6 -Added more wallpapers -Reverted to old market as this works better and faster -Added working DSP manager from CM7 -Added circle battery mod -Added new google music app from CM7 (i think) -Replaced bootanimation with the one from the Nexus One -Used HTC build.prop hack so game data is correct version2 Notification power widget (wifi, bluetooth, GPS, sound and sync toggles) (είναι της Elitemovil ρομ) CRT Off Animation + Power Menu Reboot Options (Πρέπει να κάνει boot πρώτα μια φορά η rom και μετά να μπει με wipe cache. Άντε να δούμε... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21843&stc=1&d=1315319667 Κάνουμε τα Wipe και install απο cwm κανονικά για να την περάσουμε; τίποτα ιδιαίτερο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 αν είχες την b21 λογικά δεν θέλει wipe... δεν την έχω δοκιμάσει όμως Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Βλέπω τα στατιστικά της μπαταρίας, με αρκετή χρήση πλησιάζω στις 48 ώρες, δεν έχω παράπονο. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι η μεγάλη χρήση της εφαρμογής "χάρτες". Την εφαρμογή αυτή την άνοιξα για λίγο στην αρχή της χρήσης της μπαταρίας και μετά την έκλεισα. Μάλιστα πάτησα και τερματισμό επιλέγοντάς την. Το ποσοστό αυτό το είχε από την αρχή και παρέμεινε σχεδόν σταθερό μέχρι και τώρα. Κατανάλωσε όντως τόση ενέργεια ή είναι στατιστικό λάθος? Κι αν την κατανάλωσε γιατί την κατανάλωσε? αφού την έκλεισα σχεδόν από την αρχή. Μήπως επανεκκινούνταν χωρίς να το καταλάβω? Edited September 6, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Βλέπω τα στατιστικά της μπαταρίας, με αρκετή χρήση πλησιάζω στις 48 ώρες, δεν έχω παράπονο. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι η μεγάλη χρήση της εφαρμογής "χάρτες". Την εφαρμογή αυτή την άνοιξα για λίγο στην αρχή της χρήσης της μπαταρίας και μετά την έκλεισα. Μάλιστα πάτησα και τερματισμό επιλέγοντάς την. Το ποσοστό αυτό το είχε από την αρχή και παρέμεινε σχεδόν σταθερό μέχρι και τώρα. Κατανάλωσε όντως τόση ενέργεια ή είναι στατιστικό λάθος? Κι αν την κατανάλωσε γιατί την κατανάλωσε? αφού την έκλεισα σχεδόν από την αρχή. Μήπως επανεκκινούνταν χωρίς να το καταλάβω? Η δική μου παρατήρηση είναι ότι αποτελέσματα-στατιστικά της μπαταρίας που βγαίνουν στην GSF με την συγκεκριμένη επιλογή είναι λανθασμένα - μπουρδουκλωμένα. Και μένα εμφανίζει τέτοια περίεργα στατιστικά για διάφορες εφαρμογές. Άσε που μετά από reboot βγάζει αλλά ντ'άλλων της ώρες χρήσης (μπορεί βέβαια σ'αυτό να φταίει το reboot αντί του κλασσικού power off.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Crevitus 2.3.4 rom - Βασισμένη στην Ginger Stir Fry B21 (overclockable) -Edited build.prop for better performance -Removed Wbaws added apps such as battery stats etc... -Added ASTRO File Manager -Added No Frills CPU Control -Added modded adobe flash player 10.1 for armv6 -Added more wallpapers -Reverted to old market as this works better and faster -Added working DSP manager from CM7 -Added circle battery mod -Added new google music app from CM7 (i think) -Replaced bootanimation with the one from the Nexus One -Used HTC build.prop hack so game data is correct Άντε να δούμε... Άλλο ένα προϊόν "συρραφής":happy:. Για μένα το μόνο ενδιαφέρον είναι να δοκιμάσω το "-Edited build.prop for better performance" να δω αν υπάρχει διαφορά. Κατά τ'άλλα μπορώ να ανεβάσω και την δική μου GSF b21 με ότι modification έχω κάνει με χρήση διαφόρων πηγών και να σας προσφέρω την GSF by kandilak v1 (και τελευταία):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Ίσως να μην είναι το καταλληλότερο topic αλλά υπάρχει τρόπος να μοντάρω τη lockscreen μου (χωρίς να πληρώσω); Απλά ρωτάω γιατί τα περισσότερα themes που βρίσκω είναι πάνω σε CM7 και τα free apps του market δεν είναι τόσο ικανοποιητικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Άλλο ένα προϊόν "συρραφής":happy:. Για μένα το μόνο ενδιαφέρον είναι να δοκιμάσω το "-Edited build.prop for better performance" να δω αν υπάρχει διαφορά. Κατά τ'άλλα μπορώ να ανεβάσω και την δική μου GSF b21 με ότι modification έχω κάνει με χρήση διαφόρων πηγών και να σας προσφέρω την GSF by kandilak v1 (και τελευταία):wacko: συμφωνώ απόλυτα... έχει καταντήσει κουραστικό με κάθε mod ή theme που προστίθεται να του βάζουν και ένα άλλο όνομα και να το ονομάζουν rom για να πουλήσουν μούρη... αντί να κάνουν ένα ωραίο ωραίο zip με τις αλλαγές τους και να φτιάξουν μια ωραία συλλογή από mods, αρχίζουν πάλι τα ίδια... btw, το αλλαγμένο build.prop δεν έχει αξιόλογες αλλαγές... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 συμφωνώ απόλυτα... έχει καταντήσει κουραστικό με κάθε mod ή theme που προστίθεται να του βάζουν και ένα άλλο όνομα και να το ονομάζουν rom για να πουλήσουν μούρη... αντί να κάνουν ένα ωραίο ωραίο zip με τις αλλαγές τους και να φτιάξουν μια ωραία συλλογή από mods, αρχίζουν πάλι τα ίδια... btw, το αλλαγμένο build.prop δεν έχει αξιόλογες αλλαγές... Ναι ναι έχει προσθέσει τις γραμμές για stagefright κλπ. Εγώ πάντως παρακολουθώ τη Complete Android Expreience 2.3.4(CAE) (ακούγονται καλά λόγια) και περιμένω την beta23 του wbaw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Βλέπω τα στατιστικά της μπαταρίας, με αρκετή χρήση πλησιάζω στις 48 ώρες, δεν έχω παράπονο. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι η μεγάλη χρήση της εφαρμογής "χάρτες". Την εφαρμογή αυτή την άνοιξα για λίγο στην αρχή της χρήσης της μπαταρίας και μετά την έκλεισα. Μάλιστα πάτησα και τερματισμό επιλέγοντάς την. Το ποσοστό αυτό το είχε από την αρχή και παρέμεινε σχεδόν σταθερό μέχρι και τώρα. Κατανάλωσε όντως τόση ενέργεια ή είναι στατιστικό λάθος? Κι αν την κατανάλωσε γιατί την κατανάλωσε? αφού την έκλεισα σχεδόν από την αρχή. Μήπως επανεκκινούνταν χωρίς να το καταλάβω? Με την εφαρμογή autostarts κάνεις κουμάντο ποιες εφαρμογές ανοίγουν από μονες τους (πχ οι χαρτες, όταν ανοίγεις το κινητό, όταν ανοίγεις wifi κλπ, ανοίγουν μόνοι τους). Είναι must εφαρμογή σε όλα τα android. (btw, σούταρε το lookout security που έχεις βάλει..!) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Με την εφαρμογή autostarts κάνεις κουμάντο ποιες εφαρμογές ανοίγουν από μονες τους (πχ οι χαρτες, όταν ανοίγεις το κινητό, όταν ανοίγεις wifi κλπ, ανοίγουν μόνοι τους). Είναι must εφαρμογή σε όλα τα android. (btw, σούταρε το lookout security που έχεις βάλει..!) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk thanks θα το ψάξω. Το lookout γιατί να το πετάξω? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 thanks θα το ψάξω. Το lookout γιατί να το πετάξω? Ναι αυτό θέλω να ρωτήσω και εγώ. Για δωρεάν προσφέρει μια αρκετά αξιόπιστη προστασία και έχει και μηδενική κατανάλωση. Άρα για ποιο λόγο να το πετάξουμε? Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Μετά το χθεσιμό post μου η μπαταρία είχε τελειώσει σχεδόν κλείνωντας 48 σχεδόν ώρες με σεβαστή χρήση (λίγο gaming, λίγο ομιλία, λίγο internet και πολύ ενασχόληση με το τηλέφωνο γενικά). Μετά το φόρτισα και δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί του. Παρόλα αυτά μέσα σε 15 ώρες μόνο έφτασε στο 9% και γενικά και τώρα αποφορτίζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς χωρίς να του κάνω τπτ. Η εφαρμογή χάρτες και πάλι πρώτη αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι ή βγάζει ότιναναι. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Από ότι φαίνεται στο γράφημα το κινητό δεν σταμάτησε να δουλεύει για 15 ώρες. Δοκίμασε το "quick system info" να δεις τι καταναλώνει την cpu (αν και φαίνεται ότι κόλλησε το map) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Μετά το χθεσιμό post μου η μπαταρία είχε τελειώσει σχεδόν κλείνωντας 48 σχεδόν ώρες με σεβαστή χρήση (λίγο gaming, λίγο ομιλία, λίγο internet και πολύ ενασχόληση με το τηλέφωνο γενικά). Μετά το φόρτισα και δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί του. Παρόλα αυτά μέσα σε 15 ώρες μόνο έφτασε στο 9% και γενικά και τώρα αποφορτίζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς χωρίς να του κάνω τπτ. Η εφαρμογή χάρτες και πάλι πρώτη αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι ή βγάζει ότιναναι. κλείσε τους χάρτες ρε φιλε αλλιώς θα μην περιμένεις να έχεις μπαταρία.... Sent from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ναι αυτό θέλω να ρωτήσω και εγώ. Για δωρεάν προσφέρει μια αρκετά αξιόπιστη προστασία και έχει και μηδενική κατανάλωση. Άρα για ποιο λόγο να το πετάξουμε? Όταν λες αξιόπιστη προστασία τι εννοείς; σου εμφάνισε ποτέ ότι σε hackαρει κάποιος η ότι κόλλησες ιό; δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες εφαρμογές στο αντροιντ ακομα! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 κλείσε τους χάρτες ρε φιλε αλλιώς θα μην περιμένεις να έχεις μπαταρία.... Sent from my Galaxy S2 απ'ότι αναφέρει παραπάνω, τους κλείνει, και με task killer αν δεν κάνω λάθος, αλλά και πάλι τους βλέπει στην κατανάλωση. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Όταν λες αξιόπιστη προστασία τι εννοείς; σου εμφάνισε ποτέ ότι σε hackαρει κάποιος η ότι κόλλησες ιό; δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες εφαρμογές στο αντροιντ ακομα! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σοβαρά ε? Για ψάξε λίγο καλύτερα να δεις τι κυκλοφορεί για android. Και μόνο που scan-άρει κάθε εφαρμογή που κάνεις install αλλά και το εβδομαδιαίο scan είναι αρκετά. για να μην γράψω για το find my phone που έχει τζάμπα. Είπα και εγώ ότι συντρέχει κάποιος σημαντικός λόγος για να το αναφέρεις. Αλλά καλά κρασιά. Με κάλυψες απόλυτα. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Παιδιά έχω τελειώσει το Angry Birds & Angry Birds Rio με την Ginger Stir Fry B14, χωρίς κανένα πρόβλημα.... καμιά φορά ψιλοκόλλαγε αλλά τίποτε σπουδαίο. Το Angry Birds Seasons το έχει δοκιμάσει κανείς? Το σηκώνει? Έχω ακούσει ότι είναι βαρύ γενικά... EDIT: το εγκατέστησα και τρέχει μια χαρά. Στο sony x10 mini πάντως δεν έτρεχε (άσχετο) ενώ τα άλλα no prob Edited September 7, 2011 by STELSTEL Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Σοβαρά ε? Για ψάξε λίγο καλύτερα να δεις τι κυκλοφορεί για android. Και μόνο που scan-άρει κάθε εφαρμογή που κάνεις install αλλά και το εβδομαδιαίο scan είναι αρκετά. για να μην γράψω για το find my phone που έχει τζάμπα. Είπα και εγώ ότι συντρέχει κάποιος σημαντικός λόγος για να το αναφέρεις. Αλλά καλά κρασιά. Με κάλυψες απόλυτα. Όπως το είπες! Καλά κρασιά! Μερικοί έχουνε μπερδεψει την λουτσα με την βούρτσα.. έχουμε αντροιντ και όχι πσ. Τώρα για τις 5-10 εφαρμογές «trojan» να τις πω, που εμφανίστηκαν, αν κοιτας τι κατεβαζεις από το μαρκετ δεν υπάρχει προβλημα. Αν κατεβαζεις εφαρμογές με 0-50 λήψεις πχ, που σημαίνει δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα, τότε είναι αμέλεια σου. Btw, η καλύτερη εφαρμογή σε περίπτωση απώλειας του κινητού, είναι το lostdroid. Σταματάω εδώ διότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να απαντάω σε κατι ανούσιο. Φιλικά. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παρόλα αυτά ακόμη δεν απάντησες για πιο λόγο να βγάλω το lookout αφού δεν έχει "κατανάλωση μπαταρίας & πόρων και προσφέρει μια έξτρα κάλυψη" και το find my phone είναι απλά ένα future, εκτός φυσικά ότι εσύ τα γνωρίζεις όλα και εμείς μπλέκουμε την "λούτσα με τη βούρτσα". Τέσπα σταματώ και εγώ εδώ, γιατί όπως λέει μια παλιά σοφή παροιμία: "Don't feed the trolls";) EDIT:Θα ήθελα απλά να σου θυμίσω τι είχε γίνει την άνοιξη που μας πέρασε με τις "πειραγμένες" εφαρμογές στο Market... Edited September 7, 2011 by amazed Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παρόλα αυτά ακόμη δεν απάντησες για πιο λόγο να βγάλω το lookout αφού δεν έχει "κατανάλωση μπαταρίας & πόρων και προσφέρει μια έξτρα κάλυψη" και το find my phone είναι απλά ένα future, εκτός φυσικά ότι εσύ τα γνωρίζεις όλα και εμείς μπλέκουμε την "λούτσα με τη βούρτσα". Τέσπα σταματώ και εγώ εδώ, γιατί όπως λέει μια παλιά σοφή παροιμία: "Don't feed the trolls";) EDIT:Θα ήθελα απλά να σου θυμίσω τι είχε γίνει την άνοιξη που μας πέρασε με τις "πειραγμένες" εφαρμογές στο Market... Απάντηση: γιατί ΝΑΙ τρώει μπαταρία τσαμπα και ραμ τσαμπα (εκτός αν ο κινέζος έχει 1gb ραμ και δε μας νοιάζει)! Γιατί το είχα δοκιμάσει μόνο για το find my phone,αλλα βρήκα εφαρμογή που κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα. εάν σε κάνει να νιώθεις όμορφα και ασφαλής, βάλε και avg, nod, firewalls κλπ. εγώ εκφέρω άποψη ΜΟΝΟ όταν δοκιμάζω κάτι. Και αυτό έκανα. Όσο για το τρολαρισμα, δεν μπαίνω στον κόπο να το σχολιάσω. Επίσης δεν με πληρώνει κάποιος για να δυσφημίζω τέτοιες εφαρμογές. Edit: να σε ενημερώσω ότι την άρπαξαν (την έκπληξη..) και αυτοί που είχαν εφαρμογές «προστασίας» από malware μαζί με τους άλλους που δεν είχαν. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Θέμα: Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE Απάντηση... ας μείνουμε σε αυτό plz Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts