kogos Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο για την flashable έκδοση. Δεν είδα καν το λινκ. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 παιδιά, έχω την 19, να προσπαθήσω να πάω στην 24...??? ή δεν αξίζει...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Την 24 από μπορούμε να την κατεβάσουμε? XDA k modaco δεν μπορώ...δεν δουλευουν τα λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 παιδιά στην 14 δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 παιδιά στην 14 δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο; Γιατί ξέρεις καμία Android rom που όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο να δεν δουλεύει το ξυπνητήρι:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 οχι δεν ξέρω, αλλά νόμιζα οτι λειτουργούσε αρα με καμμιά εφαρμογή ξυπνητηριού δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 οχι δεν ξέρω, αλλά νόμιζα οτι λειτουργούσε αρα με καμμιά εφαρμογή ξυπνητηριού δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά ε Όχι είναι περιορισμός του Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλησπερα παιδια, μολις περασα την gsf b14 και με τον καινουργιο kernel απο το παραπανω post..ερωτηση,,ο καινουργιος δεν μπορει να υπερσυγχρονιστει?και 2ον οτι δεν μπορω να κατεβασω κατι απο το market γιατι με το που ξεκιναει το download ή και οταν ξεκιναει και φτανει να κανει install οποιαδηποτε εφαρμογη κανει reboot, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλησπερα παιδια, μολις περασα την gsf b14 και με τον καινουργιο kernel απο το παραπανω post..ερωτηση,,ο καινουργιος δεν μπορει να υπερσυγχρονιστει?και 2ον οτι δεν μπορω να κατεβασω κατι απο το market γιατι με το που ξεκιναει το download ή και οταν ξεκιναει και φτανει να κανει install οποιαδηποτε εφαρμογη κανει reboot, Ο καινούργιος kernel είναι overclockable. Χρειάζεσαι όμως και μια εφαρμογή σαν αυτή για να ρυθμίσεις την CPU εκεί που θες και μπορεί να σηκώσει η συσκευή σου. Για τα reboot θα σου πρότεινα να ξαναφλασάρεις την rom με full wipe (data, cache, dalvik cache). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ο καινούργιος kernel είναι overclockable. Χρειάζεσαι όμως και μια εφαρμογή σαν αυτή για να ρυθμίσεις την CPU εκεί που θες και μπορεί να σηκώσει η συσκευή σου. Για τα reboot θα σου πρότεινα να ξαναφλασάρεις την rom με full wipe (data, cache, dalvik cache). Τελικά το overclocking έχει νόημα? Βελτιώνει αισθητά τις επιδόσεις και με την μπαταρία τι γίνεται? Ας μας πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ο καινούργιος kernel είναι overclockable. Χρειάζεσαι όμως και μια εφαρμογή σαν αυτή για να ρυθμίσεις την CPU εκεί που θες και μπορεί να σηκώσει η συσκευή σου. Για τα reboot θα σου πρότεινα να ξαναφλασάρεις την rom με full wipe (data, cache, dalvik cache). το full wipe πραγματοποιηται οταν το επιλεγω απο την εφαρμογη rom manager ή στο cwm? ή χρειαζεται και wipe data/factory reset sto cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 το full wipe πραγματοποιηται οταν το επιλεγω απο την εφαρμογη rom manager ή στο cwm? ή χρειαζεται και wipe data/factory reset sto cwm? Μπες στο clockworkdmod και πριν φλασάρεις την rom, πάς και επιλέγεις wipe data/factory reset και μετά Υes........wipe data/factory reset. Μετά πας πίσω και επιλέγεις wipe cache και μετά Yes........wipe cache. Μετά πάς πάλι πίσω επιλέγεις advanced μετά wipe dalvik cache και μετά Yes.....wipe dalvik cache. Μετά πας πίσω στο αρχικό menu και επιλέγεις install zip from sdcard και φλασάρεις την rom σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μπες στο clockworkdmod και πριν φλασάρεις την rom, πάς και επιλέγεις wipe data/factory reset και μετά Υes........wipe data/factory reset. Μετά πας πίσω και επιλέγεις wipe cache και μετά Yes........wipe cache. Μετά πάς πάλι πίσω επιλέγεις advanced μετά wipe dalvik cache και μετά Yes.....wipe dalvik cache. Μετά πας πίσω στο αρχικό menu και επιλέγεις install zip from sdcard και φλασάρεις την rom σου. Δεν αλλαζει κατι,στο install μου κανει παλι reboot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μόλις δοκίμασα να εγκαταστήσω τον νέο Kernel και έχω κάποιους προβληματισμούς. 1)Αυτό δεν είναι το σωστό αρχείο? 2)Το φλάσαρα χωρίς να κάνω wipe. Μάλιστα ξέχασα να κάνω wipe και στο dalvik. Θα έπρεπε να είχα κάνει? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν αλλαζει κατι,στο install μου κανει παλι reboot... υπαρχει καποιο Link με την gsf 14 ή καποια ρομ για gen2 γιατι δεν με βλεπω να βγαζω ακρη εχω δοκιμασει πολλες αλλα δεν...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μόλις δοκίμασα να εγκαταστήσω τον νέο Kernel και έχω κάποιους προβληματισμούς. 1)Αυτό δεν είναι το σωστό αρχείο? 2)Το φλάσαρα χωρίς να κάνω wipe. Μάλιστα ξέχασα να κάνω wipe και στο dalvik. Θα έπρεπε να είχα κάνει? απο οτι βλεπω εχεισ εγκατεστημενη την b14,,αν ειναι ευκολο να μου στειλεις το λινκ για να την εγκαταστησω και εγω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 απο οτι βλεπω εχεισ εγκατεστημενη την b14,,αν ειναι ευκολο να μου στειλεις το λινκ για να την εγκαταστησω και εγω, Δεν θυμάμαι το link θα την ανεβάσω κάπου και θα δημοσιεύσω εδώ το λινκ. Μολις εγκατέστησα τον νέο Kernel και βλέπω με αυτή την εφαρμογή ότι μπορώ να κάνω overclocking. Όμως δεν έχω ξαναασχοληθεί και δεν έχω ιδέα. Για παράδειγμα τι συχνότητα είναι καλό να βάλω και τι είναι οι επιλογές "Διαχειριστής" και "προγραμματισμός Ι/Ο". Μπορώ να διαβάσω κάπου για να γίνω πιο σχετικός? Sorry για τις ενδεχομένως χαζές ερωτήσεις αλλά όπως είπα δεν έχω ξαναασχοληθεί με o/c οπότε πρέπει από κάπου να ξεκινήσω. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν θυμάμαι το link θα την ανεβάσω κάπου και θα δημοσιεύσω εδώ το λινκ. Μολις εγκατέστησα τον νέο Kernel και βλέπω με αυτή την εφαρμογή ότι μπορώ να κάνω overclocking. Όμως δεν έχω ξαναασχοληθεί και δεν έχω ιδέα. Για παράδειγμα τι συχνότητα είναι καλό να βάλω και τι είναι οι επιλογές "Διαχειριστής" και "προγραμματισμός Ι/Ο". Μπορώ να διαβάσω κάπου για να γίνω πιο σχετικός? Sorry για τις ενδεχομένως χαζές ερωτήσεις αλλά όπως είπα δεν έχω ξαναασχοληθεί με o/c οπότε πρέπει από κάπου να ξεκινήσω. δεν γνωριζω πολλα,,στην δικια μου συσκευη συγχρονιζει στα 710-729 κανονικα...τωρα οι επιλογες που υπαρχουν ειναι για σχετικους..λογικα θα υπαρχει καποιο θεμα στο site εδω,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 απο οτι βλεπω εχεισ εγκατεστημενη την b14,,αν ειναι ευκολο να μου στειλεις το λινκ για να την εγκαταστησω και εγω, Την ανέβασα εδώ: https://rapidshare.com/files/3050543019/Ginger_Stir_Fry_-_b14__original_.zip Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν αλλαζει κατι,στο install μου κανει παλι reboot...Τι εννοείς "..στο install μου κάνει πάλι reboot..."? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Τι εννοείς "..στο install μου κάνει πάλι reboot..."? sto install εφαρμογων απο το market,κανει reboot το οποιο ειναι και γρηγορο μιας και δεν εχει και εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Σε μένα εδώ και καιρό όταν πάω να κάνω install από το market άλλες φορές ολοκληρώνεται το download και δεν κάνει install, άλλες φορές ολοκληρώνεται το download και μου λέει "δεν υπάρχει αρκετός χώρος" (φυσικά και υπάρχει) και δεν κάνει install ενώ άλλες φορές κάνει κανονικά install. Όταν δεν κάνει install με την μία, προσπαθώ άλλες 2-3-5 φορές και στο τέλος γίνεται. Ανέχομαι αυτό το πρόβλημα εδώ και καιρό, το έχει συναντήσει κανείς άλλος? Edited October 31, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Σε μένα εδώ και καιρό όταν πάω να κάνω install από το market άλλες φορές ολοκληρώνεται το download και δεν κάνει install, άλλες φορές ολοκληρώνεται το download και μου λέει "δεν υπάρχει αρκετός χώρος" (φυσικά και υπάρχει) και δεν κάνει install ενώ άλλες φορές κάνει κανονικά install. Όταν δεν κάνει install με την μία, προσπαθώ άλλες 2-3-5 φορές και στο τέλος γίνεται. Ανέχομαι αυτό το πρόβλημα εδώ και καιρό, το έχει συναντήσει κανείς άλλος? Τελικα εφταιγε to install tou kernel που αναφεροταν σε ενα ποστ του φορουμ,,λειτουργει κανονικα το μαρκετ με την b14... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Τελικα εφταιγε to install tou kernel που αναφεροταν σε ενα ποστ του φορουμ,,λειτουργει κανονικα το μαρκετ με την b14... Σε μένα δεν λειτουργεί καθόλου κανονικά με την GSF b14 που ανέβασα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, έχω a2sd+ σε ext partiotion, έχω 300 apps, μπορεί να εμπλέκεται οτιδήποτε, άντε να βγάλεις άκρη... Άσχετο, στο εικονίδιο της μπαταρίας στην notification bar μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω να φαίνεται το ποσοστό % ? Edited November 1, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Μόλις διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το bluetooth σε flight mode, συμβαίνει σε κανέναν άλλο? (έκδοση GSF στην υπογραφή μου) Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts