Jump to content

Symbian Anna GR Σχολιασμός / Βελτιώσεις / Προσθήκες / Λύσεις

lagoskon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο τί είναι καλύτερο; Δεν έχω κανένα παράπονο από το Language Switcher, εκτός από το ότι αργεί λίγο να κάνει την εναλλαγή στη γλώσσα. Αν για αυτόν τον λόγο είναι καλύτερο το quicklang, τρέχω να το βάλω!

Πάντως το πρόβλημα λύθηκε με την επανεγκατάσταση του LS. Το άλλο πρόβλημα με τα εικονίδια παραμένει, και είναι αρκετά σοβαρό για εμένα.

Έχει κατά τη γνώμη μου καλύτερες επιλογές εναλλαγής γλώσσας και όχι, δεν αργεί.

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και ένα bug που ανακάλυψα, αν κι έχει ειπωθεί στο παρελθόν, στο μητρώο πλέον δεν καταγραφονται οι κινήσεις δεδομένων.

Στη μαμά το παρουσιάζει αυτό :mad::mad:

Στην LKv3 και στη μελλοντική LK ModOFF (Mod ed OFF icial) υπάρχει και δουλεύει σωστά ;) :D

Xiaomi Mi 9T 128GB

Έχει κατά τη γνώμη μου καλύτερες επιλογές εναλλαγής γλώσσας και όχι, δεν αργεί.

Δεν βολεύει. Θέλεις να κάνεις επιλογή κι αυτό σου αλλάζει γλώσσα. Επίσης στην 12 δεν δούλευε με το split keyboard του Gravity. Δεν ξέρω αν συνεχίζεται και στην Anna το πρόβλημα. LangSwitcher και ξερό ψωμί (είναι και δωρεάν).

και ένα bug που ανακάλυψα, αν κι έχει ειπωθεί στο παρελθόν, στο μητρώο πλέον δεν καταγραφονται οι κινήσεις δεδομένων.

Δεν καταγράφονται αναλυτικά, αλλά στα συνολικά (μετρητής δεδομένων) βγάζει σωστά αυτά που γίνονται από το δίκτυο. Είναι γνωστό bug, το ξέρει η Nokia, δεν ξέρω αν θα λυθεί (επίσημα) πριν από τη belle.

Μου κάνει κάπως εντύπωση, που κανείς δεν σχολίασε 2 πράγματα που για μένα είναι πολύ θετικά στην Anna: α) Το split keyboard και β) ότι το κουμπί για να ανοίξει η κάμερα πρέπει να πατηθεί 2", πολύ θετικό ώστε να μην πατιέται τυχαία.

Edited by kvoud

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Το update της camera το πήρε σε εσάς;

Εμένα δυστυχως έβγαλε το γνωστο προβλημα-μύνημα οτι δεν μπορεί να κάνει αναβάυμιση ενσωματομενου μέρους :(

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Δεν βολεύει. Θέλεις να κάνεις επιλογή κι αυτό σου αλλάζει γλώσσα. Επίσης στην 12 δεν δούλευε με το split keyboard του Gravity. Δεν ξέρω αν συνεχίζεται και στην Anna το πρόβλημα. LangSwitcher και ξερό ψωμί (είναι και δωρεάν).

Τι εννοείς επιλογή? Εγώ το έχω ρυθμίσει να αλλάζει με slide από κάτω προς τα πάνω της οθόνης και πιάνει σε όλα τα πληκτρολόγια.. Για το gravity δε ξέρω, δε το χρησιμοποίησα ποτέ.

Το έβαλα μόλις ήρθα στη δουλειά απόψε (νυχτερινός γαρ)να ψάξει κ αμέσως μου βρήκε την αναβάθμιση ΟΤΑ τη πέρασε σε ελάχιστα λεπτά και αυτες οι 2αλλαγές που με χαροποίησαν αμέσως ήταν το screensaver που δείχνει τις αναπάντητες κ τα μηνύματα κ επίσης η δυνατότητα πολλαπλής επιλογής (επιτέλους) στα sms και στις σημειώσεις κάτι πολύ πρακτικό που έλλειπε μέχρι τώρα! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Στη μαμά το παρουσιάζει αυτό :mad::mad:

Στην LKv3 και στη μελλοντική LK ModOFF (Mod ed OFF icial) υπάρχει και δουλεύει σωστά ;) :D

που ειναι τα links ? αυτη ειναι η ¨επισημη" πειραγμενη?

LKv3 δεν μας ειχες δωσει?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

που ειναι τα links ? αυτη ειναι η ¨επισημη" πειραγμενη?

LKv3 δεν μας ειχες δωσει?

thanks

Στο γνωστό σαιτ ανέβασα την επίσημη αδυνατισμένη μετρίως με μονη προσθήκη τη δυνατότητα εγκατάστασης unsigned εφαρμογών. Καμία αλλη τροποποίηση .

Η πειραγμένη και με διορθώσεις στα datalog θα ανέβει το Σ/Κ . Αυτή θα είναι η ModOFF !!!!

Xiaomi Mi 9T 128GB

Τελικά η Αννα αξίζει ρε παιδιά η τσάμπα η αναμονή; Εσείς που την περάσατε βλέπετε αισθητή βελτίωση στον browser; Κάτι για βελτίωση της μπαταρίας που ακούγονταν; Πείτε με περίεργο αλλά το σκέφτομαι να την περάσω γιατί είμαι πολυ ευχαριστημένος με την τωρινή έκδοση. Τρώει πολλή εσωτερική μνήμη η Αννα για ελάχιστες βελτιώσεις και μερικά νέα bugs? Θα το σκεφτώ πάντως μάλλον μέσω ΟΤΑ.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

έχω κατεβάσει την έκδοση του lagoskon και είναι όλα οκ είσαι ΄τεράστιος΄', απλά θέλω να ρωτήσω αν σε περίπτωση που βάλω την official anna με την ελληνική γλώσσα θα έχω πρόβλημα? το κινητο μου είναι παραεισαγωγής.

Ευχαριστώ

μπορώ να έχω μία απαντηση, ευχαριστώ

είναι καλύτερη από την 1,4 αλλά όχι από την belle ακόμα και σε δοκιμαστική εκδοσή που δεν είναι σταθερή

αισθητή διαφορά η ταχύτητα και του τηλεφώνου και του browser ,καλύτερη αυτονομία ( με την Belle) με την αννα είναι καλύτερη η κατάσταση σε σχέση με την 1,4 και σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση

μπορώ να έχω μία απαντηση, ευχαριστώ

έχει απαντηθεί πάρα πολλές φορές, εφόσον είναι παραεισαγωγης και κάνεις αναβάθμιση με οβι θα χαθούν τα ελληνικά , ο τρόπος είναι με τον phoenix και υπάρχει οδηγός αναλυτικότατος

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καλημερα σε ολους,ξερει κανεις να μας πει τι ειναι το communicator και τι το intranet??

Το communicator (ms communicator mobile) είναι εφαρμογή από το office της microsoft. Είναι εφαρμογή για IM (instant messaging) και δήλωση "παρουσίας" (διαθεσιμότητας) και προορίζεται κυρίως για εταιρική χρήση -για το προσωπικό μιας εταιρείας δηλαδή. Χρειάζεται να έχει στηθεί κάποιος σχετικός communicator server για να δουλέψει.

http://europe.nokia.com/support/product-support/microsoft-communicator-mobile/faq

http://press.nokia.com/2010/05/05/microsoft-communicator-mobile-for-nokia-debuts/

Το intranet είναι εσωτερικό δίκτυο (πίσω από κάποιο firewall/ router εταιρείας/ιδιώτη). Που το είδες στο Anna ?

Edited by stroggoff
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

είναι καλύτερη από την 1,4 αλλά όχι από την belle ακόμα και σε δοκιμαστική εκδοσή που δεν είναι σταθερή

αισθητή διαφορά η ταχύτητα και του τηλεφώνου και του browser ,καλύτερη αυτονομία ( με την Belle) με την αννα είναι καλύτερη η κατάσταση σε σχέση με την 1,4 και σίγουρα αξίζει η αναβαθμιση.

Τι να πω σε παιδιά δίκιο έχετε αλλά εχω συνηθίσει το κινητό όπως είναι. Σίγουρα η ταχύτητα ο βελτιωμένος browser (αν και εχω και τον όπερα) και το splitscreen είναι πολυ θετικα (διαφόρα στην μπαταρία θα δούμε στην belle όπως λέτε). Όμως το χω φορτωμένο με ένα τσουβάλι εφαρμογές και παιχνίδια το εχω χακαρισμενο και φοβάμαι μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Για hard reset δεν το σκέφτομαι καν.Γι'αυτό θα περιμένω ΟΤΑ.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Του εκανα ενα hard reset ωστε να καθαρισει και να το ξαναστησω απο την αρχη...

Μου κανει το εξης περιεργο: τα applications εχουν διαγραφει απο το μενου αλλα στο ovi store φαινονται εγκατεστημενες, αν πατησω launch ξεκινανε κανονικα και φυσικα μπορω να τις βαλω σαν shortcut στο κινητο!!!! χαχα

Χρήστης:

Του εκανα ενα hard reset ωστε να καθαρισει και να το ξαναστησω απο την αρχη...

Μου κανει το εξης περιεργο: τα applications εχουν διαγραφει απο το μενου αλλα στο ovi store φαινονται εγκατεστημενες, αν πατησω launch ξεκινανε κανονικα και φυσικα μπορω να τις βαλω σαν shortcut στο κινητο!!!! χαχα

καλημερα, πως πας απο μνημη??

Δεν την εχω δει ποτε.... Που την βλεπω για να σου πω τα νουμερα?

Οτι και να τρεξω τρεχει πολυ ποιο γρηγορα απο πριν (ακομα και πριν το hard reset ετρεχε ποιο γρηγορα συγκριτκα με πριν)

Χρήστης:

Δεν την εχω δει ποτε.... Που την βλεπω για να σου πω τα νουμερα?

Οτι και να τρεξω τρεχει πολυ ποιο γρηγορα απο πριν (ακομα και πριν το hard reset ετρεχε ποιο γρηγορα συγκριτκα με πριν)

ειναι το c που λεμε..

λεεω να το κανω και γω αλλα ανυσηχω για τις εφαρμογεσ που εχω αγορασει!

Τελικά η Αννα αξίζει ρε παιδιά η τσάμπα η αναμονή; Εσείς που την περάσατε βλέπετε αισθητή βελτίωση στον browser; Κάτι για βελτίωση της μπαταρίας που ακούγονταν; Πείτε με περίεργο αλλά το σκέφτομαι να την περάσω γιατί είμαι πολυ ευχαριστημένος με την τωρινή έκδοση. Τρώει πολλή εσωτερική μνήμη η Αννα για ελάχιστες βελτιώσεις και μερικά νέα bugs? Θα το σκεφτώ πάντως μάλλον μέσω ΟΤΑ.

Να υποθέσω ότι έχεις πολλές εφαρμογές και ήταν οργανωμένες σε folders; Με την αναβάθμιση στην Anna χάνεται δυστυχώς τη δομή του μενού (είχα να δω αυτό το πρόβλημα από τα πρώτα firmwares του N97), και όλες οι εφαρμογές μπαίνουν χύμα στον φάκελο «Εφαρμογές». Αν όμως είναι πάρα πολλές, τρώει κόλλημα και τελικά δεν σου δείχνει καμία όταν πας να τον ανοίξεις. Το έχω πάθει κι εγώ παλιότερα, όταν μετά από hard reset ξαναεγκατέστησα τα πάντα χωρίς στο ενδιάμεσο να τα μεταφέρω από τον default folder, και όταν τελικά πήγα να μπω δεν μου έδειχνε τίποτα. Δεν νομίζω να υπάρχει λύση άλλη εκτός από το να αρχίσεις να απεγκαθιστάς μέχρι τελικά τα περιεχόμενα του folder «Εφαρμογές» να πέσουν κάτω από το όριο που μπορεί να τα δείξει χωρίς πρόβλημα. Κατόπιν οργανώνεις τις εφαρμογές σε φακέλους και ξαναεγκαθιστάς αυτές που απεγκατέστησες.

Το ρωτάς κιόλας; Το τηλέφωνο λειτουργεί πολύ καλύτερα με Αnna. Οι διαφορές μπορεί να φαίνονται μικρές αλλά είναι καθοριστικές. Και όχι, το χακάρισμα δεν φεύγει με την αναβάθμιση. Το μόνο που χάνεται είναι η δομή του μενού, όπως λέω στον φίλο παραπάνω. Ίσως να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά του αν έχεις καμιά διακοσαριά εφαρμογές, αλλά κι αυτό λύνεται. Προχώρα άφοβα.

Όσοι βάλατε την Anna, μην ξεχάσετε το camera update του beta labs.

Edited by terrestial

Να συμπληρωσω, ενα απο τα πολυυυυυ θετικα (για εμας τουλαχιστον που οδηγουμε μηχανη) ειναι οτι πλεον συνδεμενο το κινητο με bluetooth ακουστικο, σου λεει το ονομα καλουντος!

Πριν την αναβαθμιση, απλα χαμηλωνε ο ηχος κλησης, αλλα δεν ακουγοταν το ονομα!

Πιστευα οτι αυτο το bug ηταν υπευθυνο και για το προβλημα στη φωνητικη καθοδηγηση στο Ovi Maps, οπου εχοντας το κινητο συνδεμενο μεσω bluetooth με το carkit του αυτοκινητου, η φωνη της καθοδηγησης δεν ακουγοταν απο τα ηχεια του carkit, αλλα απο το ηχειο της συσκευης, κατι που δυσκολευε αφανταστα...

Δυστυχως ομως αυτο δεν το φτιαξαν...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Τι εννοείς επιλογή? Εγώ το έχω ρυθμίσει να αλλάζει με slide από κάτω προς τα πάνω της οθόνης και πιάνει σε όλα τα πληκτρολόγια.. Για το gravity δε ξέρω, δε το χρησιμοποίησα ποτέ.

Επιλογή κειμένου. Ανάλογα με το πώς θα σύρεις το δάχτυλο σου, μπορεί να νομίζει ότι θέλεις να αλλάξεις γλώσσα.

Ρε παιδια μετα την αναβαθμιση δεν βλεπω ολες τις φωτο μου.Το οβι μου λεει οτι εχω μεσα 407 και μαξιμουμ να δειχνει 100 τις πιο προσφατες.Πρεπει να ρυθμισω κατι στο C7 ωστε να τις βλεπω?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Βάλε την anna. Θα σου πάρει μια ώρα να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές και μόλις τελειώσεις θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Επιλογή κειμένου. Ανάλογα με το πώς θα σύρεις το δάχτυλο σου, μπορεί να νομίζει ότι θέλεις να αλλάξεις γλώσσα.

Χμμμ θυμάμαι ότι το χρησιμοποιούσα πριν το quicklang και ότι κάτι με χάλαγε. Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σου πω.