Jump to content

Symbian Anna GR Σχολιασμός / Βελτιώσεις / Προσθήκες / Λύσεις

lagoskon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν το http://m.facebook.com δεν εχει...

το θεμα ειναι οτι το m.facebook.com ειναι html5 based και με τετοιο browser δεν παμε πουθενα.:p

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά εχω ένα πρόβλημα. Όταν βάζω στις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας μόνο wlan μου βγάζει πάνω αριστερά την ειδοποίηση σύνδεση απέτυχε σύνδεση μη διαθέσιμη και αφήνει ανοικτό το τηλ και δεν κλειδώνει. Όταν το βάζω στο οικείο δίκτυο δεν έχει πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να το εχω εκεί. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό; ευχαριστώ

παιδιά εχω ένα πρόβλημα. Όταν βάζω στις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας μόνο wlan μου βγάζει πάνω αριστερά την ειδοποίηση σύνδεση απέτυχε σύνδεση μη διαθέσιμη και αφήνει ανοικτό το τηλ και δεν κλειδώνει. Όταν το βάζω στο οικείο δίκτυο δεν έχει πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να το εχω εκεί. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό; ευχαριστώ

Κάποια εφαρμογή σου προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και αποτυγχάνει να συνδεθεί, εξ' ού και το μήνυμα της αποτυχημένης σύνδεσης. Το πιο πιθανό είναι το mail σου, αν έχεις ορίσει κάποιο, που δεν καταφέρνει να συγχρονίσει. Μπορεί να είναι και κάποιο widget ( καιρού, κάποιο rrs feed.. ).. Επίσης,υποψιάζομαι ότι στον Προορισμό Ίντερνετ, εκτός από το/τα Wifi σου, έχεις βάλει και το πακέτο δεδομένων σου... ;)

Huawei Nova 5T

Επίσης,υποψιάζομαι ότι στον Προορισμό Ίντερνετ, εκτός από το/τα Wifi σου, έχεις βάλει και το πακέτο δεδομένων σου... ;)

Δεν πρέπει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το θεμα ειναι οτι το m.facebook.com ειναι html5 based και με τετοιο browser δεν παμε πουθενα.:p

Παντως με τον Opera, παει πιο σφαιρα απ'ολα...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Κάποια εφαρμογή σου προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και αποτυγχάνει να συνδεθεί, εξ' ού και το μήνυμα της αποτυχημένης σύνδεσης. Το πιο πιθανό είναι το mail σου, αν έχεις ορίσει κάποιο, που δεν καταφέρνει να συγχρονίσει. Μπορεί να είναι και κάποιο widget ( καιρού, κάποιο rrs feed.. ).. Επίσης,υποψιάζομαι ότι στον Προορισμό Ίντερνετ, εκτός από το/τα Wifi σου, έχεις βάλει και το πακέτο δεδομένων σου... ;)
ευχαριστώ για την απάντηση το βρήκα ήταν μια εφαρμογή τελικά που ενώ φαινόταν κλειστή μου έκανε την δουλειά..

Εχω ενα προβλημα παιδια

πειτε μου τι να κανω για να σβησω αρχεια απο την μνημη C γιατι μενουν μονο 30 mb

οχι μηνυματα γιατι τα χρειαζομαι αν και εχω κρατησει μονο του τελευταιου μηνα

Δεν πρέπει;

Απλά, επειδή έχεις βάλει το Wifi και τα Πακέτα δεδομένων μαζί, όταν "δεί" ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτό που έχει την Προτεραιότητα 1, πηγαίνει αυτόματα σε αυτό που έχει την Προτεραιότητα 2 and so on... Αν σε ενοχλεί πολύ το μήνυμα "Ανεπιτυχής Σύνδεση", φτιάξε έναν καινούριο Προορισμό και ξεχώρισε τα Πακέτα δεδομένων σου από τα Wifi σου.. Tip: Άσε τα Πακέτα δεδομένων σου στον Προορισμό Internet και φτιάξε άλλο για τα Wifi σου. Και όταν θέλεις να συνδεθείς στο Internet με κάποιο από τα Wifi σου, απλά μετακινείς το συγκεκριμένο Wifi στον Προορισμό Internet. ;)

ευχαριστώ για την απάντηση το βρήκα ήταν μια εφαρμογή τελικά που ενώ φαινόταν κλειστή μου έκανε την δουλειά..

Glad i helped !! :)

Huawei Nova 5T

Εχω ενα προβλημα παιδια

πειτε μου τι να κανω για να σβησω αρχεια απο την μνημη C γιατι μενουν μονο 30 mb

οχι μηνυματα γιατι τα χρειαζομαι αν και εχω κρατησει μονο του τελευταιου μηνα

emails με μεγαλα attachments ετσι την ειχα πατησει

ψαξε για ενα φακελο με την αναζητηση, reserved η κατι τετοιο... 14 mb

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ψαξε για ενα φακελο με την αναζητηση, reserved η κατι τετοιο... 14 mb

τι αφορά αυτός ο φάκελος ? Μπορείς να τον σβήσεις έτσι άφοβα χωρίς να δημιουργηθεί κανά θέμα στην λειτουργια του τηλ ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

emails με μεγαλα attachments ετσι την ειχα πατησει

Δεν εχω κανει setup καποιο email :)

τι αφορά αυτός ο φάκελος ? Μπορείς να τον σβήσεις έτσι άφοβα χωρίς να δημιουργηθεί κανά θέμα στην λειτουργια του τηλ ?

δεν ξερω... το ειχα βρει σε πολλα ξενα φορουμ και κανενας τους, ουτε εγω, ειχαμε καποιο θεμα... για την ακριβεια τιποτα δεν αλλαξε (εκτος απο την μνημη:D)

δεν ξερω... το ειχα βρει σε πολλα ξενα φορουμ και κανενας τους, ουτε εγω, ειχαμε καποιο θεμα... για την ακριβεια τιποτα δεν αλλαξε (εκτος απο την μνημη:D)

το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορώ να τον βρω όσο και να έψαξα ( από την αναζήτηση στο κινητό )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δες ************** εδω

ειναι αρχειο για OTA αναβαθμισεις τελικα... οποτε οσοι εχετε παραεισαγωγης απλα μετακινηστε το στην καρτα μνημης η στην μαζικης αποθηκευσης μεχρι την belle για να μπορειται να αναβαθμισετε ΟΤΑ αν θελετε ;)

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο.

δες ************** εδω

ειναι αρχειο για OTA αναβαθμισεις τελικα... οποτε οσοι εχετε παραεισαγωγης απλα μετακινηστε το στην καρτα μνημης η στην μαζικης αποθηκευσης μεχρι την belle για να μπορειται να αναβαθμισετε ΟΤΑ αν θελετε ;)

Ώπα!! Τι παίζει με αυτό το αρχείο;;; :confused: Κι εγώ παραεισαγωγής έχω. :O

Huawei Nova 5T

ειναι εδω C:\private\102072C4\

απλα οσοι θελουν να κανουν αναβαθμιση ΟΤΑ δεν πρεπει να το διαγραψουν η προσωρινα να το πανε στην μαζικης αποθηκευσης για να γλυτωσουν τα 14 mb ;)

Ώπα!! Τι παίζει με αυτό το αρχείο;;; :confused: Κι εγώ παραεισαγωγής έχω. :O

σε πιο φάκελο ειναι το αρχείο αυτό;

ειναι εδω C:\private\102072C4\

απλα οσοι θελουν να κανουν αναβαθμιση ΟΤΑ δεν πρεπει να το διαγραψουν η προσωρινα να το πανε στην μαζικης αποθηκευσης για να γλυτωσουν τα 14 mb ;)

δεν σε αφήνει να μπεις στο φάκελο private

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

για hackαρισμενα, με το xplore ;)

για hackαρισμενα, με το xplore ;)

αν δεν ειναι χακαρισμενο; τι κάνουμε;

Απλά, επειδή έχεις βάλει το Wifi και τα Πακέτα δεδομένων μαζί, όταν "δεί" ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτό που έχει την Προτεραιότητα 1, πηγαίνει αυτόματα σε αυτό που έχει την Προτεραιότητα 2 and so on... Αν σε ενοχλεί πολύ το μήνυμα "Ανεπιτυχής Σύνδεση", φτιάξε έναν καινούριο Προορισμό και ξεχώρισε τα Πακέτα δεδομένων σου από τα Wifi σου.. Tip: Άσε τα Πακέτα δεδομένων σου στον Προορισμό Internet και φτιάξε άλλο για τα Wifi σου. Και όταν θέλεις να συνδεθείς στο Internet με κάποιο από τα Wifi σου, απλά μετακινείς το συγκεκριμένο Wifi στον Προορισμό Internet. ;)

Και μόνο η σκέψη με κάνει να χασμουριέμαι.... Και δε μπορώ καν να βάλω και μια συντόμευση να με βγάζει κατευθείαν εκεί (στο Android μπορώ γιατί το έφτιαξε μια εταιρία που καταλαβαίνει τι σημαίνει user-friendly). Κάθε φορά τόσα κλικ..........

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

(στο Android μπορώ γιατί το έφτιαξε μια εταιρία που καταλαβαίνει τι σημαίνει user-friendly). Κάθε φορά τόσα κλικ..........

Προσπαθούν τα παιδιά να σε βοηθήσουν σε πρόβλημα για το κινητό symbian.

Οπότε καλύτερα να λείπουν οι χαρακτηρισμοί για το user friendly.

Αλλά μια και έπιασες το android για πες μου για να ενεργοποιήσεις proxy πόσες κινήσεις κάνεις? Αν πχ έχεις wifi στο σπίτι χωρίς proxy και στη δουλειά wifi με proxy?

Οπότε user friendly μπορεί να μην έχει, αλλά connectivity έχει και με το παραπάνω.

Και μόνο η σκέψη με κάνει να χασμουριέμαι.... Και δε μπορώ καν να βάλω και μια συντόμευση να με βγάζει κατευθείαν εκεί (στο Android μπορώ γιατί το έφτιαξε μια εταιρία που καταλαβαίνει τι σημαίνει user-friendly). Κάθε φορά τόσα κλικ..........

Καλύτερα μερικά κλικ παραπάνω, αλλά να κάνω τη δουλειά μου και να είναι όλα οργανωμένα, παρά να ψάχνω με τις ώρες και στο τέλος να μην κάνω και τη δουλειά που ήθελα από την αρχή να κάνω..

Φιλικά πάντα! :)

Huawei Nova 5T

Βγήκε η Belle για το Ν8 μας!!! υπάρχει πλέον στο Navifirm!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Βγήκε η Belle για το Ν8 μας!!! υπάρχει πλέον στο Navifirm!

Αυτά τα νέα τα λένε με ποιο μαλακό τρόπο και είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία :p

Πρόλαβες να δεις product code γιατί το Navifirm γονάτισε ...

Edited by antheod
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580