Jump to content

Symbian Anna GR Σχολιασμός / Βελτιώσεις / Προσθήκες / Λύσεις

lagoskon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην συσκευη μου εκανα αναβαθμιση σε αννα και ολα λειτουργουν κανονικα,χωρις χαρντ φορματ και τα συναφη.

τυχερούλης είσαι !!!!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα,να ρωτησω και γω κατι ετσι απο περιεργεια οταν ειναι κλειστο το τηλ και το ανοιγεις οταν βγαινει το logo της Νοκια κανει τον γνωστο ηχο? γιατι σε μενα δεν κανει το αφαιρεσαν? και γενικα οταν κλεινει η βαζεις το καρφακι για φορτιση εκεινα τα μπιπ...

Η Nokia δεν αφαίρεσε τίποτα, εσύ του είπες να μην κάνει τους συγκεκριμένους ήχους. Το έχεις προφανώς σε προφίλ με απενεργοποιημένους τους «ήχους προειδοποίησης».

Και εγω υποφερω απο τον mail client.....

Καλομαθα στο Android και στο webOS....

Ο mail client ειναι τελειος απαραδεκτος!!! Και το κακο εινια οτι δεν κυκλοφορει και καποιος αλλος ετσι ωστε με 5Ε το πολυ να κανουμε σωστα την δουλεια μας!!! Ακομα και o dataviz roadsync σταματησε πλεον :(

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Ο mail client ειναι τελειος απαραδεκτος!!! Και το κακο εινια οτι δεν κυκλοφορει και καποιος αλλος ετσι ωστε με 5Ε το πολυ να κανουμε σωστα την δουλεια μας!!! Ακομα και o dataviz roadsync σταματησε πλεον :(

Ρε παιδιά τα ίδια και εδώ.χαίρομαι που διαβάζω τα posts σας γιατί νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός.τα έγραψα και στο ανάλογο τοπικ του n8 .στο ν8 του κολλητού μου όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα το gmail του να το κάνει να δουλέψει σωστά πότε.την μια δεν έπαιρνε όλα τα μειλ την άλλη δεν έστελνε και την αποθέωση; όταν του έστελνα μια photο αν τελικά έπαιρνε το μαιλ έβγαινε το μήνυμα αδύνατη η λήψη του αρχείου το μέγεθος είναι πολύ μεγάλο..

Και όλα αυτά μετά από hard format πριν και μετά την άννα..

Μήπως ρε παιδιά δεν πάει κάτι καλά με αυτή την αννα; γιατί πολλά τέτοια θεματακια βλέπω..

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Ρε παιδιά τα ίδια και εδώ.χαίρομαι που διαβάζω τα posts σας γιατί νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός.τα έγραψα και στο ανάλογο τοπικ του n8 .στο ν8 του κολλητού μου όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα το gmail του να το κάνει να δουλέψει σωστά πότε.την μια δεν έπαιρνε όλα τα μειλ την άλλη δεν έστελνε και την αποθέωση; όταν του έστελνα μια photο αν τελικά έπαιρνε το μαιλ έβγαινε το μήνυμα αδύνατη η λήψη του αρχείου το μέγεθος είναι πολύ μεγάλο..

Και όλα αυτά μετά από hard format πριν και μετά την άννα..

Μήπως ρε παιδιά δεν πάει κάτι καλά με αυτή την αννα; γιατί πολλά τέτοια θεματακια βλέπω..

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

λοιποοοον... Καλημερα καταρχην :) . Xθες ολοκληρωσα την αγορα του Ν8 για τον father μου. Πλεον εχουμε 2 !! Οπως το ρυθμιζα, επεσα φυσικα και στον mail client. Αυτη την φορα δοκιμασα να μην το κανω οπως στην εκδοση 1.1(symbian^3) αλλα τα εκανα ολα αποδοχη. Αν θυμαστε στην εκδοση PR 1.1 καναμε αποδοχη των ορων στην πρωτη επιλογη και στην δευτερη ΜΗ-αποδοχη. Γιατι και τοτε ειχαμε προβληματα. Τελικα απο οτι φαινεται το διορθωσαν. Γιατι και το gmail του και το hotmail του που προσθεσα συγχρονιζουν σωστα, διαβαζουν και κατεβαζουν οτι χρειαζεται. + του οτι εχει και πιο πολλες επιλογες. Στο δικο μου το χω ακομα της παλιας σχολης :p , με αποδοχη μονο το πρωτο. Θα το αλλαξω απο σημερα. Δοκιμαστε και εσεις που χετε προβλημα μια με αποδοχη και μια χωρις και πειτε παλι τι γινεται. Αυτο που λεω για αποδοχη και μη, ειναι σαν επιλογη στην αρχη οταν δημιουργεις γραμματοκιβωτιο, αρα πρεπει να διαγραψετε το υπαρχον. :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

λοιποοοον... Καλημερα καταρχην :) . Xθες ολοκληρωσα την αγορα του Ν8 για τον father μου. Πλεον εχουμε 2 !! Οπως το ρυθμιζα, επεσα φυσικα και στον mail client. Αυτη την φορα δοκιμασα να μην το κανω οπως στην εκδοση 1.1(symbian^3) αλλα τα εκανα ολα αποδοχη. Αν θυμαστε στην εκδοση PR 1.1 καναμε αποδοχη των ορων στην πρωτη επιλογη και στην δευτερη ΜΗ-αποδοχη. Γιατι και τοτε ειχαμε προβληματα. Τελικα απο οτι φαινεται το διορθωσαν. Γιατι και το gmail του και το hotmail του που προσθεσα συγχρονιζουν σωστα, διαβαζουν και κατεβαζουν οτι χρειαζεται. + του οτι εχει και πιο πολλες επιλογες. Στο δικο μου το χω ακομα της παλιας σχολης :p , με αποδοχη μονο το πρωτο. Θα το αλλαξω απο σημερα. Δοκιμαστε και εσεις που χετε προβλημα μια με αποδοχη και μια χωρις και πειτε παλι τι γινεται. Αυτο που λεω για αποδοχη και μη, ειναι σαν επιλογη στην αρχη οταν δημιουργεις γραμματοκιβωτιο, αρα πρεπει να διαγραψετε το υπαρχον. :)

ναι το θυμαμαι αυτο που λες!

ημουν αυτος που ειχε βρει αυτη την λυση τοτε..:p

πιστευα με την αννα οτι εχουν λυθει αυτα τα προβληματα και τα πατησα ολα αποδοχη...:)

θα το δοκιμασω ξανα με μη αποδοχη να δουμε τι θα γινει..

To gmail παιζει μια χαρα... Ετσδι και αλλιως δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο.

Με exchange εχεις δοκιμασει ποτε να το συχρονισεις?! Αν φτιαξεις rules που να μεταφερουν τα mails σε υποφακελους τοτε δεν σου έρχονται ποτε μαιλς καθως συχρονιζει μονο το inbox και τιποτα αλλο... Πρεπει να μπεις σοτυς φακελους, να πατησιες sync για να τα δεις...

Οπως επίσης υπαρχει η παντελης ελλειψη προγραμαμτος που να σου δειχνει τα mail στην πρωτη οθονη οταν ειναι κλειδωμενο και να σε ειδοποιει για αυτα....

Χρήστης:

ναι το θυμαμαι αυτο που λες!

ημουν αυτος που ειχε βρει αυτη την λυση τοτε..:p

sorry που θα στη χαλασω αλλα η διαδικασια ρυθμισης του mail client ειναι η ιδια απο τις εποχες του S60v3.

οι επιλογες/ρυθμισεις που κανουμε εχουν ως αποτελεσμα μια συγκεκριμενη συμπεριφορα του καθε προγραμματος.

με το να κανεις αποδοχη παντου δρομολογεις το mail σου μεσο των server της νοκια :p.

Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η νοκια να γνωριζει τα προσωπικα σου δεδομενα και επισης τη δραστικη μειωση του ογκου των συνημμενων.

οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπηρχε καποια λυση για να την βρεις(δεν ειχα ποτε κανενα θεμα ουτε με την 1.0 ουτε με 1.1 και 2.0) απλα επιλογες προγραμματος και αναλογα διαφορετικη συμπεριφορα του mail client.

εν τελη θεμα ρυθμισεων ειναι και οχι καποιο bug για να βρουμε workaround

Αν φτιαξεις rules που να μεταφερουν τα mails σε υποφακελους τοτε δεν σου έρχονται ποτε μαιλς καθως συχρονιζει μονο το inbox και τιποτα αλλο... Πρεπει να μπεις σοτυς φακελους, να πατησιες sync για να τα δεις...

SubeRip η νοκια εχει επιλεξει αυτη την συμπεριφορα στον mail client λογο της περιορισμενης μνημης στο C

και εμενα με ξενερωνει αλλα τι να κανεις:(

Edited by abcdefg

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

sorry που θα στη χαλασω αλλα η διαδικασια ρυθμισης του mail client ειναι η ιδια απο τις εποχες του S60v3.

οι επιλογες/ρυθμισεις που κανουμε εχουν ως αποτελεσμα μια συγκεκριμενη συμπεριφορα του καθε προγραμματος.

με το να κανεις αποδοχη παντου δρομολογεις το mail σου μεσο των server της νοκια :p.

Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η νοκια να γνωριζει τα προσωπικα σου δεδομενα και επισης τη δραστικη μειωση του ογκου των συνημμενων.

οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπηρχε καποια λυση για να την βρεις(δεν ειχα ποτε κανενα θεμα ουτε με την 1.0 ουτε με 1.1 και 2.0) απλα επιλογες προγραμματος και αναλογα διαφορετικη συμπεριφορα του mail client.

εν τελη θεμα ρυθμισεων ειναι και οχι καποιο bug για να βρουμε workaround

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3480663#post3480663

δεν ειπα οτι εκανα μια μεγαλη ανακάλυψη!

Απλά ειχαμε παρα πολλα παιδιά τρομερα προβληματα τοτε με το mail μας και εντελως τυχαία βρηκα την λυση στο ιντερνετ!(δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτη η λυση που λες απο παλια οπως και πολλα παιδια δεν την ηξεραν επισης)

την ειχα ποσταρει στο forum(στο θεμα του n8) και πολλοι απο μας τοτε βρηκαν λυση στο προβλημα!

anyway..το θεμα δεν ειναι αυτο!

το θεμα ειναι οτι(ασχετα αν εσυ δεν εχεις προβληματα και σου ευχομαι να μην εχεις ποτε:)) πολυ κοσμος οπως βλεπεις και το φιλαρακι μου εξακολουθούν να εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβληματα με το mail τους.

και με αννα κτλ εγω το θεωρω απαράδεκτο αυτο!

δεν εχει ο καθενας την δυνατότητα να μπαινει στο φορουμ για λυσεις ουτε θα αλλαξει mail καποιος επειδη το n8 δεν αναγνωριζει το mail του...

επισης εγω ειδα και αλλα προβληματακια με την αννα!

πολλα album mp3 με tag που τα διαβαζε σωστα στην προηγουμενο firm εδω δεν τα βγαζει σωστα..

τεσπα τα εχω πει αυτα και στο θεμα του n8...

Παιδιά όσον αφορά τον mail client, χθες εκτός του hotmail που είχα και δούλευε ρολόι, έβαλα και gmail και δουλέυει επίσης πολύ καλά... Χωρίς να θέλω να σας της σπάσω έτσι, απλά δε βλέπω κανένα πρόβλημα..

για το νοκια C6-00 ακουγεται τιποτα αν θα μπορουμε να το αναβαθμισουμε σε Αννα?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

για το νοκια C6-00 ακουγεται τιποτα αν θα μπορουμε να το αναβαθμισουμε σε Αννα?

μηπως εννοεις το C6-01 ? γιατι το C6-00 δεν υπαρχει περιπτωση. Ουτε symbian^3 δεν φοραει, πως να παει σε αννα? Ειναι και θεμα hardware . Δεν σηκωνει αννα/symbian^3.

Oneplus 5 - 128GB

μηπως εννοεις το C6-01 ? γιατι το C6-00 δεν υπαρχει περιπτωση. Ουτε symbian^3 δεν φοραει, πως να παει σε αννα? Ειναι και θεμα hardware . Δεν σηκωνει αννα/symbian^3.

οχι C6-00 λεω...ειπα μηπως υπαρχει περιπτωσει να αναβαθμιστει αλλα οπως λες ουτε symbian^3 δεν φοραει.δεν πειραζει θα ζησουμε και χωρις αυτο :D

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Ισως και να γινετε.. Εγω ειδα βιντεο και λινκ με την Αννα για το 5800

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

δεν ειναι anna OS , ειναι anna OS UI και μονο. Και εγω αυτο φοραω στο 5230 μου . Ενα custom hybrid μεταξυ αννας και symbian^3 , αλλα δεν ειναι με την καμια κατι τετοιο.. :p

Oneplus 5 - 128GB

434mhz cpu, 128mb ram, no gpu

και να θελανε δεν θα μπορουσαν να του βαλουν Symbian ^3

oυτε στο 5800 ουτε σε καποιο αλλο S^1 μοντελο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

434mhz cpu, 128mb ram, no gpu

και να θελανε δεν θα μπορουσαν να του βαλουν Symbian ^3

oυτε στο 5800 ουτε σε καποιο αλλο S^1 μοντελο

Είπα κι εγω... Γιατί το θεωρούσα απίθανο..

Σήμερα παρατήρησα ότι δεν μπορώ να μπω στο Ράδιο Διαδικτύου !!

Έμπαινα κανονικά αλλά σήμερα, τίποτα!

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Και σε μένα το έκανε με το ράδιο διαδικτύου, τελικά το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα και είναι ξανά οκ
Racing because all other sports require one ball only!

ολα οκ λοιπόν με την ΑNNA και τα ελληνικά, απλά θεωρήστε δεδομένο το format στην μνήμη και το hard reset μετά ! Αλλιώς δεν πρόκειται να βρείτε σωτηρία με τίποτα !

μα αναποδα δεν ειναι? Hard reset > format > flashing

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

να σου πω την αλήθεια έγω πέρασα πρώτα την anna από το ovi, έχασα τα ελληνικά, πέρασα μέσω φοίνικα τα ελληνικά και μετά του έκανα format και hard reset και όλα δουλεύουν ρολοί μέχρι στιγμής !

Μία ερώτηση, φωτό για να εμφανίζονται στο bubles ( έχω αφαιρέσει τις δικές του ) που τις αποθηκεύω ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://projects.developer.nokia.com/notificationsapi/discussion/topic/78

Ρε παιδιά,για να καταλάβω τώρα...έχουμε ή δεν έχουμε push notifications; Ποιες εφαρμογές το αξιοποιούν; Το Nimbuzz; Το e-mail πάντως της ΝΟΚΙΑ δεν είναι ακόμα υλοποιημένο με push notifications... τι στο καλό κάνει η ΝΟΚΙΑ με αυτό το ΑΡΙ; καθόλου δε το αξιοποιεί;

Οι τέλεια υλοποιημένες push υπηρεσίες είναι κάτι που λατρεύω στα blackberry. Η Βelle είδα ότι είχε κάτι push notifications. Όταν χρησιμοποιούσα το what's up messenger εμφανιζόταν στο notifications area κάτι ειδοποιήσεις αλλά πάλι η σύνδεση ήταν always on. Ο σκοπός είναι να ανοίγει η σύνδεση όταν χρειάζεται...

Στο Blackberry οι εφαρμογές e-mail, IM, facebook κτλ χρησιμοποιούν push notifications.

Up-to-the-moment push delivery

With the Notifications API, applications access the Notification Server, via a shared persistent connection that’s optimized to assure lightweight bandwidth use. Devices don’t have to constantly poll or maintain multiple connections across the network, saving on both data use and battery life. Notifications are pushed the moment they’re available, with custom payloads up to 1.5 kB in any format, including text, xml, images, and binary.

Αυτή είναι η υλοποίηση της ΝΟΚΙΑ. Μοιάζει πολύ με αυτή της RIM αλλά δε κάνει VPN connection για να διατηρήσει σταθερή ΙΡ και να μην αποσυνδέεται το κινητό σε αλλαγή τύπου δικτύου...

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά όσον αφορά τον mail client, χθες εκτός του hotmail που είχα και δούλευε ρολόι, έβαλα και gmail και δουλέυει επίσης πολύ καλά... Χωρίς να θέλω να σας της σπάσω έτσι, απλά δε βλέπω κανένα πρόβλημα..

Μαλλον δεν διαβαζετε τι γρρφουμε....

Τα μαιλ τα παιρνουμε, αλλα αυτο διαφερει πολυ απο την ευχρηστια που θα επρεπε να εχει ενα smartphone.

- Υπαρχει οριο στο size των attachments! Αν τραβηξεις μια φωτο 12mpixel ΔΕΝ σε αφηνει να την στηλεις! Ουτε εχει καπου ενα resize ουτε να αλλαξεις το οριο των 4 mbyte!

- Το sync εχει θεμετα σχετικα με το ποτε κανει sync. Δεν το κανει παντα οπως το εχεις δηλωσει ουτε εχει επιλογη για τελειως MANUAL!!! ή μονο να στελνεις χωρις να λαμβανεις (στο gmail)

- Το βασικοτερο απολα ειναι το sync με exchange... Οσοι εχουν δουλεψει blackberry ή IOS θα καταλαβουν την απιστευτη διαφορα (ετη φωτος) που ο client toy N8 ειναι πισω!!!

Ακομα και οταν ρωτησα στο nokia discussions (official forum της Nokia) απλα δεν πηρα απαντησεις ή ηταν τραγικες...

Δυστυχως σε αυτο το τομεα εδω και 1 χρονο δεν εχιε γινει η παραμικρτη προοδος (στα υπολοιπα apps κατι γινεται)

SubeRip η νοκια εχει επιλεξει αυτη την συμπεριφορα στον mail client λογο της περιορισμενης μνημης στο C

και εμενα με ξενερωνει αλλα τι να κανεις:(

Τι εννοείς!? Σχεδόν κανένα mail δεν μου έρχεται στο inbox με αποτελεσμα όλη η mail λειτουργία να είναι άρχηστη!!! Δεν υπάρχει ουτε ενα application που να δουλεύει σωστα?

Τα push notifications δυστυχως δεν υπαρχουν σε εμας ακομα... :(

Χρήστης:

Format το E (ή τουλάχιστον σβήσιμο των private, sys, system) και μετά hard reset. Φλασάρισμα δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση.

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος, αλλά από τότε που έγινε η αναβάθμιση σε symbian^Anna έχω την αίσθηση ότι το κινητό καθυστερεί στη απόκριση, ελαφρώς.

Δεν είναι κάτι το τρομερό απλά είναι κάτι που ελαφρώς αρχίζει και με ενοχλεί.

Μια και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο με οποιαδήποτε συσκευή...

Αν κάνω Hard Reset, μετά πως ξαναπερνώ την symbian^Anna;

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Το θέμα με το Hard Reset και την εξαφάνιση του Ovi store και κάποιας άλλης εφαρμογής, συνεχίζει να υφίσταται;

Υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω τον τηλεφωνικό κατάλογο χωρίς να χρειαστεί να τα περάσω όλα ένα ένα;

Racing because all other sports require one ball only!

Μαλλον δεν διαβαζετε τι γρρφουμε....

Τα μαιλ τα παιρνουμε, αλλα αυτο διαφερει πολυ απο την ευχρηστια που θα επρεπε να εχει ενα smartphone.

- Υπαρχει οριο στο size των attachments! Αν τραβηξεις μια φωτο 12mpixel ΔΕΝ σε αφηνει να την στηλεις! Ουτε εχει καπου ενα resize ουτε να αλλαξεις το οριο των 4 mbyte!

- Το sync εχει θεμετα σχετικα με το ποτε κανει sync. Δεν το κανει παντα οπως το εχεις δηλωσει ουτε εχει επιλογη για τελειως MANUAL!!! ή μονο να στελνεις χωρις να λαμβανεις (στο gmail)

- Το βασικοτερο απολα ειναι το sync με exchange... Οσοι εχουν δουλεψει blackberry ή IOS θα καταλαβουν την απιστευτη διαφορα (ετη φωτος) που ο client toy N8 ειναι πισω!!!

Ακομα και οταν ρωτησα στο nokia discussions (official forum της Nokia) απλα δεν πηρα απαντησεις ή ηταν τραγικες...

Δυστυχως σε αυτο το τομεα εδω και 1 χρονο δεν εχιε γινει η παραμικρτη προοδος (στα υπολοιπα apps κατι γινεται)

Τι εννοείς!? Σχεδόν κανένα mail δεν μου έρχεται στο inbox με αποτελεσμα όλη η mail λειτουργία να είναι άρχηστη!!! Δεν υπάρχει ουτε ενα application που να δουλεύει σωστα?

Τα push notifications δυστυχως δεν υπαρχουν σε εμας ακομα... :(

Είναι σαφές ότι όποιος έχει δουλέψει μόνο Nokia δε βλέπει ποιο ειναι το πρόβλημα με τον απαράδεκτο mail client.

Eγώ τόσο με το Android μου όσο και με το Palm Pre μου, έχω καλομάθει να χειρίζομαι το gmail μου χωρίς κανένα συμβιβασμό. Η φιλοσοφία του mail client της Nokia είναι να μπορείς να δεις εν κινήσει τα mail σου και να γράψεις καμια απάντηση αν είναι επείγον, αλλά τη διαχείριση της αλληλογραφίας σου θα την κάνεις όταν κάτσεις στον υπολογιστή.

Κρίμα, κρίμα, κρίμα.

Η Anna είναι σχεδόν πολύ καλή, αλλά καταστρέφει πλήρως την εμπειρία μου ο mail client και η αδυναμία να κλείσω το WiFi όποτε εγώ θέλω (βλέπεις η Anna θεωρεί ότι δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να ξέρω πότε θέλω να είναι το WiFi ενεργοποιημένο και πότε όχι).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]