Jump to content

Symbian Anna GR Σχολιασμός / Βελτιώσεις / Προσθήκες / Λύσεις

lagoskon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άλλαξε την έκδοση του phoenix και θα λυθούν τα προβλήματά σου. Βάλε πιο πρόσφατη.

ποια ειναι η ποιο προσφατη?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικά εχθές επανέφερα το κινητό στην pr1.1 μετά από belle, κυριολεκτικά μου βγήκε το λάδι δεν πήγαινε απευθείας στην 11.005 scandinavia (ίσως κάποια αρχεία της belle να φταίνε τα τροποποιημένα μάλλον) μου μπρίκαρε το τηλέφωνο δυο φορές άλλα τελικά τα κατάφερα αφού μου έφαγε 4 ώρες μιας και πέρασα και τα αρχεία της μνήμης Ε τα οποία με την belle δεν υπήρχαν είχαν σβηστεί με την τροποποίηση του εκδότη. Τέλος καλό όλα καλά, πάντως σκεφτείτε το να πάτε στην belle η επιστροφή είναι μεγάλο μανίκι ενώ από Anna γίνεται απευθείας ή περιμένεις την Ελληνική έκδοση και την περνάς με reinstall από το ovi suite.
frastgr

μωλις εβαλα την αννα του lagoskon πολυ καλη δουλεια λειτουργει αψογα και ενα μεγαλο ευχαριστω για την απιστευτη βοηθεια του

καλησπέρα για να βάλω την αννα του lagoskon πρέπει να έχω είδει την αννα στο κινητό την γερμανική δηλαδή που είναι το κινητό μου η μπαίνει κατευθείαν από την 14.002

ευχαριστώ

καλησπέρα για να βάλω την αννα του lagoskon πρέπει να έχω είδει την αννα στο κινητό την γερμανική δηλαδή που είναι το κινητό μου η μπαίνει κατευθείαν από την 14.002

ευχαριστώ

Κατευθείαν. Μόλις έβαλα και την τελευταία έκδοση...

να υπήρχε κατι και για το Ε7, καλα θα ήταν...:(

Αλήθεια, δεν υπαρχει κανενας εδω που να εχει Ε7 και να εχει "κατεβει" απο αννα σε 14?

Edited by steliosk

παιδια στον φοινικα παω να φλασαρω το κινητο με νεα εκδοση και οταν φτανει η στιγμη παταω

flashing->firmware update ->product code ...

και μου βγαζει neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product, or the product cannot be identified..

τι πρέπει να κανω?

παιδια στον φοινικα παω να φλασαρω το κινητο με νεα εκδοση και οταν φτανει η στιγμη παταω

flashing->firmware update ->product code ...

και μου βγαζει neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product, or the product cannot be identified..

τι πρέπει να κανω?

και εγω το ιδιο προβλημα εχω! η ΑΝΝΑ του lagoskon λειτουργει σε C7?

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

το φλασάρις δηλαδή κανονικά όπως αν βάζαμε μια κανονική έκδοση με τον φοίνικα ? η αλλάζει η διαδικασία γιατί μου βγάζει σφάλμα

ευχαρηστώ

τι πρέπει να κανω?

και εγω το ιδιο προβλημα εχω!

Δεν μπορεί να βρει τον κατάλογο RM-xxx με τα αρχεία για το φλασάρισμα.

Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε στο σωστό σημείο.

Όσοι είσαστε με 7άρια, δοκιμάστε επίσης να τρέξετε το Phoenix σαν administrator.

Στα 7άρια μου ο φάκελος που έχω βάλει τα καινούρια αρχεία (RM-596) είναι : C:\ProgramData\Nokia\Packages\RM-596 , αλλά το phoenix όταν διπλοκλικάρω για να αλλάξω το "core" με πάει στον c:\programdata\nokia\packages\products\RM-596\RM-596_013.016_79.92_prd.core.fpsx , άρα πρέπει εγώ να το οδηγήσω στον πρώτο φάκελο με τα νέα αρχεία για να αλλάξει πχ το "core". Μήπως εκεί γίνεται το μπέρδεμα όλων σας...?

καλο ειναι το φακελο με τα αρχεια που θα παρουν την θεση των παλιων (πχ core )να μπαινει στην επιφανεια εργασιας για να μην δημιουργητε αυτο το μπερδεμα

τουλαχιστον εμενα στα 7 ετσι μου δουλευει και ετσι περασα την αννα και την beta μπελλα

αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στο να εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές στην Anna του Lagoskon? Δεν μου κάνει εγκατάσταση διαθέσιμη αναβάθμιση το κατάστημα όπως και μου βγάζει σφάλμα εγκατάστασης σε εφαρμογές που πάω να κατεβάσω όπως opera(κάπου πήρε το μάτι ότι ίσως δεν δουλεύει), στους χάρτες,και κάποιες άλλες..Επίσης είτε πάω να εγκαταστήσω κάτι είτε μέσω υπολογιστή είτε κινητού μου βγάζει μήνυμα πως η εγκατάσταση είναι αδύνατη..Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?:confused:

τελικά εχθές επανέφερα το κινητό στην pr1.1 μετά από belle, κυριολεκτικά μου βγήκε το λάδι δεν πήγαινε απευθείας στην 11.005 scandinavia

Βασικα με format δεν ξαναγυρναει οπως ηταν?

αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στο να εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές στην Anna του Lagoskon? Δεν μου κάνει εγκατάσταση διαθέσιμη αναβάθμιση το κατάστημα όπως και μου βγάζει σφάλμα εγκατάστασης σε εφαρμογές που πάω να κατεβάσω όπως opera(κάπου πήρε το μάτι ότι ίσως δεν δουλεύει), στους χάρτες,και κάποιες άλλες..Επίσης είτε πάω να εγκαταστήσω κάτι είτε μέσω υπολογιστή είτε κινητού μου βγάζει μήνυμα πως η εγκατάσταση είναι αδύνατη..Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?:confused:

Όχι κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι με μια εφαρμογή im chat της nokia που λέει το ovi store ότι έχει update αλλά δε το κάνει ποτέ, όμως δε φταίει η anna, αλλά ή η εφαρμογή ή το ovi store, γιατί όλοι παραπονιούνται στα σχόλια.

Βασικα με format δεν ξαναγυρναει οπως ηταν?

όχι φίλε μου γιατί πολύ απλά αφού αλλάξεις rom (π.χ. belle) όταν κάνεις format γίνεται σε αυτήν που έχεις (belle) λογικό αφού έχεις αλλάξει όλα τα αρχεία του firmware. Για να πας πάλι στην pr1.1 το οποίο είναι downgrade γίνεται μόνο με ένα τρόπο (στο Ν8 τουλάχιστον) να βάλεις την 11.005 scandinavia η οποία είναι pre release rom και μάλλον για αυτό γίνεται και μετά περνάς την Ελληνική rom ή όποια άλλη θέλεις.

Edited by frastgr
frastgr

καλημέρα αγόρια κορίτσια . Δεν ξέρω αν το έχει κάνει και άλλος αυτό που έκανα εγώ γιαυτό και το αναφέρω . Λοιπόν επειδή είχα πρόβλημα με την ελληνική Άννα του lagoskon και δεν μου την έκανε εγκατάσταση στο κινητό μου έβγαζε δηλαδή συνέχεια σφάλμα έκανα το εξής πείραμα, και λέω πείραμα για τον λόγο ότι εγώ το έκανα πρώτη φορά και δεν ήξερα αν πετύχει .Μπήκα λοιπόν στον φοίνικα και κατέβασα κανονικά την Άννα έβαλα δηλαδή το product code που χρησιμοποίησε ο lagoskon το 0599776 σύνολο 2436,39 ΜΒ, μετά έκανα αντιγραφή τα αρχεία του gatoskon ston φάκελο με τα 2436 ΜΒ επικόλληση και αντικατάσταση και φλασάρισα κανονικά το κινητό και είναι όλα μια χαρά. Όποιος λοιπόν έχει πρόβλημα μπορεί αν 8ελει να το δοκιμάσει

και πάλη την καλημέρα μου

Αρα , το προβλημα ήταν στην Ε: του δικού σου κινητού και αυτά που είχε απο πριν το φλασάρισμα. Με τη διαδικασία που έκανες έβαλες νέα δεδομένα στην Ε: και έφυγαν τα όποια προβληματικά απομεινάρια που είχες.

Αν έβαλες τη LKv3.0 αυτή βασίζεται στο product code 0599771 Russian hungary dg .

Αν έχετε πειράξει αρκετά το κινητό με την PR1.1 με αρκετες δοκιμές και εγκαταστάσεις/απργκαταστάσεις , τότε είναι καλύτερα να κάνετε μορφοποίηση στην Ε: και μετά φλασάρισμα με την Anna LKv3.0 για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Xiaomi Mi 9T 128GB

Ξέρει κανεις, οταν χρισημοποιεις το navfirm, την διαφορα των ρομς από το "production external" και το "nokia care"?

ρε παιδιά αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει. θέλω να φλασάρω το κινητό έχω την έκδοση 1.2 σε γαλλικό τηλ. και ενω κάνω οτι λέει ο οδηγός φλασαρίσματοσ και κατεβαίνει το καινούργιο λειτουργικό οταν πάω flushing το firmware update είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορώ να μπω. ξέρει κανείς γιατί?
:respect:

Καλησπέρα στη παρέα.

Να κάνω μια ερώτηση.

Υπάρχουν συσκευές με ελληνικό product code που έχουν πάρει την αναβάθμιση σε Anna?

οχι, καμια. Η αννα δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εμείς που έχουμε παραεισαγωγής απλά περιμένουμε της χώρας μας και κάνουμε μέσω οτα?

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"