_KOSTASKELLAS_ Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 παιδια εκανα μια μεγαλη βλακια εβαλα στο archos 7 ΗΤ V1 android 2.2 froyo kai moy kollaei olo to tablet ase poy den dibazei th karta mirco sd kai οταν παω να το βαλω στον υπολογηστη ο υπολογιστης δεν μου το διαβαζει το ταμπετ τ να κανω? γενικα τ ταμπετ ειναι για πεταμα :cry::cry::cry::( μπες εδω και ξεκίνα το διάβασμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tabletech Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ SD CARD.Ασχετο πηρα το arnova 7 g2 και εχω ενα προβλημα.Δεν μπορω να δω ταινιες γιατι το ταβλετ ξαφνικα μου κλινει και αυτο το κανει απο τοτε που εβαλα μια ταινια στο tablet. τι να κανω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited April 30, 2012 by tabletech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ξέρει κάνεις ποιος είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα archos??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Βγαίνει το Archos Gamepad, με φυσικά χειριστήρια και τιμή 150Ε βάσει των πηγών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Όσοι έχουν G9 tablet και θέλουν να "σκαλίσουν" τη συσκευή τους, τους συνιστώ να διαβάσουν αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπέρα. Έχει κάποιος το Arnova 7 G3 για να μας πει εντυπώσεις από την αυτονομία του και την απόκρισή του σε browsing και office documents viewing; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 μπορω να βαλω play store google στο archos 70? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 μπορω να βαλω play store google στο archos 70? Ψάξε εδώ http://www.arctablet.com/blog/ για τα arctools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ψάξε εδώ http://www.arctablet.com/blog/ για τα arctools ενταξει,τωρα δεν παιζει βιντεο στο youtybe.καμια ιδεα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conpore Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?έχω ένα arnova 7b g3 το οποίο δεν μου φορτίζει γνωρίζει κανείς που μπορώ να το στείλω για επισκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 εχω το archos 79 Platinum και χωρις να εχει προκυψει κατι το ιδιαιτερο (πεσιμο χτυπημα κλπ) το ταμπλετ δεν ανοιγει. παταω το κουμπι της ενεργοποιησης και ενώ φαινεται να αναβει η οθονη παραμενει μαυρη και δεν κανει τιποτα. προσπαθησα με το κουμπι ρεσετ αλλα επισης δεν γινεται τιποτα και δεν μπορω ουτε να το κανω επανεκκινηση με συνδιασμο power kai volume up/down. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλημέρα παιδιά.Είδα στο site της archos τα νέα μοντέλα tablet και φαίνονται πολύ καλά.Ειδικατο μοντελο magnus 10.1+ είναι εντυπωσιακόΜε καλό επεξεργαστη και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 128 GB.Όταν κυκλοφορήσει νομιζω οτι θα το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts