Jump to content

tabletech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tabletech

  1. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ SD CARD.Ασχετο πηρα το arnova 7 g2 και εχω ενα προβλημα.Δεν μπορω να δω ταινιες γιατι το ταβλετ ξαφνικα μου κλινει και αυτο το κανει απο τοτε που εβαλα μια ταινια στο tablet. τι να κανω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  2. οκ ευχαριστω αλλα μιπος γινεται να το κανω εγω το service kαι αν δεν μπορω ποσο κοστηζει? :worry: κατεβασα usb driver alla τπτ δεν μ το διαβαζει ο usb driver einai τ google t να κανω? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  3. παιδια εκανα μια μεγαλη βλακια εβαλα στο archos 7 ΗΤ V1 android 2.2 froyo kai moy kollaei olo to tablet ase poy den dibazei th karta mirco sd kai οταν παω να το βαλω στον υπολογηστη ο υπολογιστης δεν μου το διαβαζει το ταμπετ τ να κανω? γενικα τ ταμπετ ειναι για πεταμα :cry::cry::cry::( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish.
  4. παιδια πριν λιγες ημερες η αδελφη μου αγορασε το archos 7 home tablet v1 kai 8ελω να με βοη8ησετε να βρω update.επισης δεν παιρνει φακελους apk.τι 8α κανω χρειαζομαι βοη8εια:cry:
×
×
  • Create New...