aenaos15 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Συγνωμη αλλα το skate που το αγορασες; Παντως το blade το δουλευω με ενα handsfree απο nokia 101 της κοπελιας μου.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Συγνωμη αλλα το skate που το αγορασες; Παντως το blade το δουλευω με ενα handsfree απο nokia 101 της κοπελιας μου.... Καθοδον απο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Για δωσε πληροφοριες.. τιμη; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Για δωσε πληροφοριες.. τιμη; γυρω στα 230 ευρω παει, απο 'e-cell' αλλα αποτρεπω οποιονδηποτε να αγορασει απο αυτους(στο topic του skate οσα λεει ο χρηστης 'souvlaki' ειναι αληθινα!). Οι αλλοι στο ebay το δινουν ακριβοτερα, οποτε δεν ξερω αν τελικα αξιζει σαν αγορα, αν ειναι να δωσεις ενα σκασμο λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Τελικα καταληγω, οτι ενα ebay θα μας σωσει. Χασιμο χρονου, σπασιμο νευρων, ασχετες απαντησεις απο τους 'και καλα' υπευθυνους. Και τιμες οτι να ναι. Πηγα σε καταστημα wind να αγορασω ενα handsfree για zte(blade-skate). Η πωλητρια μου ειπε οτι δεν ειχε. Την ρωτησα αν θα φερουν. Μου ειπε οχι! Και αν καποιος θελει να αγορασει, τι κανει? (της λεω) Μονο αυτο που εχει μεσα το κουτι, μου απαντα! Βασικα μου ειπε οτι δεν αποκλειεται, να παιζουν με το zte, και καποιες αλλες μαρκες, πχ. samsung, αλλα δεν το ξερει σιγουρα, μπορει και να μην παιζει. Αν δε, το ανοιξει απο τη συσκευασια, θα πρεπει να το αγορασω!! (παιζει - δεν παιζει!!!) περιμενα! Εμενα που μου ειχαν πει οτι το φερνουν στα 9€, και πηραν και στοιχεια για ειδοποιηση? Αρχες οκτωβριου αυτα, φυσικα μουφα - ουτε τηλεφωνο καν. :) οτι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Το handsfree του Blade έχει 3,5 jack με 4 επαφές (ακουστικά και μικρόφωνο) και δουλεέυι σωστά γι ανα δώσει στερεοφωνική έξοδο σε σκέτα ηχεία. Για τη χρήση του μικρόφωνου όμως το specification είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο standard του iphone πχ. Έχει καλωδίωση διαφορετική, παρόμοια με κάποια nokia και ericsson τηλέφωνα όπως το xperia και το n95, n86 κλπ. Σαν βίσμα είναι ίδιο αλλά η επαφή του μικρόφωνου είναι αλλιώς. Ζητείστε κάποιο που να δουλεέυει πχ με n95 nokia και θα δουλεέυει σίγουρα με το Blade. Επίσης δουλεέυει το Handsfree της ericsson για τα xperia με το ενδιάμεσο Jack στη μέση xperia x10 3,5 Edited December 13, 2011 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) παιδια σπασμενο τζαμακι μονο(οχι την οθονη) ειναι ευκολο να αλλαξεις στο blade? γνωριζετε κανεναν απο θεσσαλονικη που να αναλαμβανει? συνολικο κοστος? ευχαριστω Edited December 15, 2011 by kostakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Θέλω να πάρω μια μπαταρία για το ZTE BLADE με μεγαλύτερη αυτονομία και βρήκα αυτήν εδώ: http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4978 αξίζει να την αγοράσω? θα έχει καλύτερη αυτονομία το κινητό? Απο που αλλού μπορώ να πάρω μπαταρία? Στείλτε κανένα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 ebay, που αλλού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 μην κανεις το λαθος να παρεις απο ελλαδα κατι παρομοιο..ολοι απο την ιδια πηγη πινουν νερο..απλα σε εσενα στο σερβιρουν με ποτηρι.. με ενα απλο search στο ebay με περιπου 4.50Ε και δωρεαν μεταφορικα παιρνεις ιδια μπαταρια με το εν λογο site..και μετα ρεστα..?τσιμπας και κανα προστατευτικο καπακι με 2.50Ε που εχει και εφαρμοζουν τελεια(εχω 2) και εισαι κυριος http://www.ebay.co.uk/itm/1250mAh-Battery-ZTE-Blade-V880-Orange-San-Francisco-/280746839173?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item415dd0cc85 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kornio Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Προς ενημέρωσή σας, αγόρασα το ΗΜ1600 για το Blade μου, και γενικά όλα καλά (τρομερή εμβέλεια, αλλά δεν στέλνει τον ήχο κλήσης στο ακουστικό). Εξαίρεση είναι δύο (προς το παρών) επαφές μου (και είναι αυτοί που μιλάω περισσότερο, την τύχη μου), που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, και μου λένε ότι ακούνε "γυαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου" (είτε τους καλώ, είτε με καλέσουν) καθ' όλη τη διάρκεια της κλήσης. Άλλαξα κινητό και δοκίμασα το ΒΤ και δεν ακούνε τους γυαλοκαθαριστήρες. Εξαιτίας "ελαττωματικής κατασκευής" των αυτιών μου, τα απλά handsfree δεν μου κάθονται, και έχω ανάγκη από in-ear ακουστικό (σαν αυτό που πήρα). Για να αποφύγω αγορές/test-drive, έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο και να του δουλεύει απροβλημάτιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) καλή χρονιά, εγώ χρησιμοποιώ ένα ΒΤ της JABRA ( http://www.ebay.com/itm/Jabra-BT8040-Mono-Bluetooth-Headset-New-/170697758684?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27be6117dc ) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ανεξαρτήτως ROΜ . εύχομαι να βρείς αυτό που θές Edited January 2, 2012 by Manos7979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kornio Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλή χρονιά, εγώ χρησιμοποιώ ένα ΒΤ της JABRA ( http://www.ebay.com/itm/Jabra-BT8040-Mono-Bluetooth-Headset-New-/170697758684?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27be6117dc ) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ανεξαρτήτως ROΜ . εύχομαι να βρείς αυτό που θές Με αξία λίγο χαμηλότερα από αυτή του τηλεφώνου, καλά θα έκανε να δούλευε απροβλημάτιστα! :D Μετά από δοκιμές (όσων φίλων μου είχαν BT) κατέληξα στη (φθηνή) λύση του HK100 και είμαι ενθουσιασμένος με την εμβέλεια του (είχα ειδοποίηση δεύτερης κλήσης κάποια στιγμή, και έψαχνα να βρω το τηλέφωνο στο σπίτι). Δεν είναι 2.1 αλλά για την τιμή του, είναι παραπάνω από τίμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μετά από δοκιμές (όσων φίλων μου είχαν BT) κατέληξα στη (φθηνή) λύση του HK100 και είμαι ενθουσιασμένος με την εμβέλεια του (είχα ειδοποίηση δεύτερης κλήσης κάποια στιγμή, και έψαχνα να βρω το τηλέφωνο στο σπίτι). Δεν είναι 2.1 αλλά για την τιμή του, είναι παραπάνω από τίμιο. καλοριζικο! εννοειται πως δεν εδωσα $100 για ένα ΒΤ. $30 + $10 έκανε πριν δυο χρόνια που το πήρα. οσον αφορά τον φίλο που ψάχνει handfree για το blade, περιμένω να μου έρθει αυτο: http://www.ebay.com/itm/270626357060?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 μιας και τα bluetooth δεν συνεργάζονται με το skype. κάπου διάβασα ότι το εν λόγω HF δουλεύει με το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) Καλησπέρα, ψάχνω ενσύρματα ακουστικά για το blade. Αυτά που είχε μέσα τα έχω ξεσκίσει, καθώς τα βάζω χύμα μέσα στην τσάντα, τα φοράω μέσα από το κράνος κτλ. Θα ήθελα να έχουν και μικρόφωνο με κουμπάκι για να απαντάς στις κλήσεις αλλά δεν καιγομαι κιόλας. Αν έχουν και πιο δυνατό ήχο από ότι τα original ακουστικά ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο από ebay? Για το θέμα του χαμηλού ήχου βρήκα αυτό: http://android.modaco.com/topic/326737-zte-blade-headset/page__p__1523026?do=findComment&comment=1523026 ελπίζω να βοηθήσει! Edited January 29, 2012 by silent_scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδια σε καταστημα της wind η σε αλλο τελοσπαντων εντος ελλαδος υπαρχει μεμβρανη για την οθονη?δν εχω προπληρωμενη για να μπορω να παραγγειλω απο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται για μπαταρία, πήρα αυτήν: http://www.ebay.co.uk/itm/1250mAh-Battery-ZTE-Blade-V880-Orange-San-Francisco-/280746839173?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item415dd0cc85#ht_4137wt_905 Την δοκίμασα και δουλεύει. Δεν την εξάντλησα για να δώ πόσο κρατάει ούτε την φόρτισα, απλά δοκίμασα αν δουλεύει, και δουλεύει μία χαρά. Απλά ήθελα μία μπαταρία για περίπτωση ανάγκης. Επίσης, μου έστειλε την ίδια μπαταρία αλλά 1500mA αντί για 1250. Επίσης πήρα ακουστικά. Αυτά: http://www.ebay.co.uk/itm/3-5mm-Ear-W-Mic-Black-Headphone-Earphone-Handsfree-ZTE-Blade-V880-/170723173235?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27bfe4e373#ht_3210wt_1018 και αυτά: http://www.ebay.com/itm/270626357060?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_4058wt_1037 Και τα δύο δουλεύουν άψογα, και μου φαίνονται σαν να έχουν πιο δυνατή ένταση από τα original. Τα δεύτερα (νοκια) δεν χτυπουν όταν σε καλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 μετά από πτώση έσπασε το τζαμάκι αλλά το κινητό δουλεύει μια χαρά. από ότι διάβασα πρέπει να αναζητήσω νέο digitizer. καμιά ιδέα από που να ψωνίσω και τι να προσέξω? έχει διαφορά αν είναι lcd ή amοled η οθόνη ? (εγώ έχω lcd). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 μετά από πτώση έσπασε το τζαμάκι αλλά το κινητό δουλεύει μια χαρά. από ότι διάβασα πρέπει να αναζητήσω νέο digitizer. καμιά ιδέα από που να ψωνίσω και τι να προσέξω? έχει διαφορά αν είναι lcd ή amοled η οθόνη ? (εγώ έχω lcd). Εδω εισαι φιλε μου http://m.dealextreme.com/p/genuine-zte-v880-touch-screen-black-random-style-109916. Κανει περιπου 1μηνα να ερθει. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Παιδια εμενα εχει σπασει απο το πισω μερος του κινητου το πλαστικο σημειο που προστατευει τη καμερα. απλα οταν πανε να βγουν οι φοτογραφιες γινεται σε ενα σημειο λιγο θολο. που θα μπορουσα να βρω καπακι για το πισω μερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Παιδια εμενα εχει σπασει απο το πισω μερος του κινητου το πλαστικο σημειο που προστατευει τη καμερα. απλα οταν πανε να βγουν οι φοτογραφιες γινεται σε ενα σημειο λιγο θολο. που θα μπορουσα να βρω καπακι για το πισω μερος? Σε μαυρο αυτο εδω http://m.dealextreme.com/p/zte-v880-replacement-full-housing-with-buttons-black-109094 Εγω πηρα το λευκο και το blade μου εγινε new ( παντα το ηθελα σε λευκο και ειναι κουκλι ) Αν πιανουν τα χερια σου ειναι παιχνιδακι η αλλαγη, λιγο προσοχη θελει στο ανοιγμα. Κανε ενα search υπαρχουν και βιντεο. Edited May 19, 2012 by Nirvana1979 Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 φιλε το μονο προβλημα ειναι το καπακι.απο εκεινο εχει σπασει το πλαστικο σημειο στο οποιο καλυπτει την καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 φιλε το μονο προβλημα ειναι το καπακι.απο εκεινο εχει σπασει το πλαστικο σημειο στο οποιο καλυπτει την καμερα. Το σετακι που σου ειπα εχει και το πισω καπακι. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 κυκλοφορούν στο ebay μπαταρίες των 1950ma. έχει δοκιμάσει κανείς ; εγώ 2 που πήρα με έναν φορτιστή τοίχου, η μιά αδειάζει σε 5 ώρες και η άλλη φορτίζει μόνον στον φορτιστή τοίχου και όχι πάνω στο τηλέφωνο... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 κυκλοφορούν στο ebay μπαταρίες των 1950ma. έχει δοκιμάσει κανείς ; εγώ 2 που πήρα με έναν φορτιστή τοίχου, η μιά αδειάζει σε 5 ώρες και η άλλη φορτίζει μόνον στον φορτιστή τοίχου και όχι πάνω στο τηλέφωνο... Και εγώ είχα πάρει από EBay και είχα το ίδιο πρόβλημα. Σίγουρα πρέπει να είναι Μαϊμού. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts