Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα Χανια σημερα περιοχη Χαλεπας εχει πολυ χαμηλο σημα εως καθολου στους εσωτερικους χωρους. Μεχρι χθες δεν κουναγε το σημα απο το μεγιστο!

Κανεις που να ξερει κατι?

Ελπιζω να μην ξηλωσαν τιποτα.

Μάγος είσαι...:X οι ιθαγενείς ξαναχτύπησαν;)

Αυτά όμως θα έπρεπε να αναφερθούν στο τεχνικό τμήμα με κλήση στο 13840 ή με αποστολή e-mail και όχι μόνο σε ένα φόρουμ.;)

Το έκανα ήδη. Μόλις έχω απάντηση θα σας ενημερώσω (εαν έχω).

Life is a game

Λογικά,εντός 5 εργάσιμων ημερών θα έχεις απάντηση-ελπίζω όχι την αναμενόμενη τύπου προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την κάλυψη και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και μπλα-μπλα-μπλα!

Λογικά,εντός 5 εργάσιμων ημερών θα έχεις απάντηση-ελπίζω όχι την αναμενόμενη τύπου προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την κάλυψη και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και μπλα-μπλα-μπλα!

Αν σου δίνουν τη παραπάνω αναμενόμενη απάντηση οι εταιρείες κινητής

πάρε ένα video να δείς τη καφρίλα που αντιμετωπίζουν καθημερινά...;)

http://www.youtube.com/watch?v=IXEa7NomNs0

Μετα απο 9 χρονια σε Cosmote και 3 μήνες σε Vodafone εχω διαπιστώσει οτι και οι 2 εταιρειες τελικα εχουν τραγικο σημα στην πρωτευουσα της χώρας.

Παρατηρησα τα εξής για την Vodafone:

Στα κτήρια σε αποσταση μολις 1-2 μετρων μπορει να μεταβληθει 3-4 μπάρες το σημα!!!!

Σε ισογεια κτηριων συνηθως νεκρωνει απο σημα!

Επίσης μπορει να σου δειχνει οτι εχει σημα και τσουπ... να το sms για χαμενη κληση!!!:lol:

Παντως τα sms για χαμενες κλησεις σκανε συνεχεια και σε ελαχιστα δευτερολεπτα απο τη στιγμη που την εχασες, οταν στην Cosmote μπορει να κανανε 30 λεπτα εως και never!!:p

Ενω επιτελους απαλαχτηκα απο τις συνεχεις αποσυνδεσεις και τους μεταλικους ηχους της Cosmote που μου ειχαν σπασει φετος τα νευρα!!:cool:

Και απεκτησα roaming :cool: που στην Cosmote μου ζηταγανε καρτα ή προκαταβολη χρημάτων (ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ συνδρομητης 9 χρονια ε? ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!)

Το συμπερασμα μου ειναι να προσπαθησουν ΟΛΑ τα δικτυα να βελτιωσουν το βασικο τους προιον δηλαδη την καλυψη του σηματος! Τι να τις κανουμε τις τρελες υπηρεσίες και τα φοβερα πακετα οταν αυτο που πραγματικα θελεις.. το βασικο... δεν το εχεις! :cool:

υ.γ. Για να προλαβω αυτους που θα πουνε για συγκεκριμενη περιοχη και μεμονομενα περιστατικα κλπ :lol: μιλαω εχοντας χρησιμοποιησει ηδη 3 μηνες την Voda οποτε εχω σφαιρικη αποψη για τις δυνατότητες του δικτύου και στις 5 απο τις 6 περιοχές που παω σχεδον καθημερινα εχει χειροτερο σημα η Voda!:X

υ.γ.2 Μηπως λεω ΜΗΠΩΣ να κοιταζανε ολες οι εταιρειες να ξεμπλοκαρανε λιγο τις κεραιες τους στην Αττικη που τις εχουν φορτωμενες με παραπάνω καταναλωτες αλλα και πολλες "βαριές" υπηρεσίες οπως τα σταθερά, το HSPA, το Adsl κλπ κλπ!:rolleyes:

Μετα απο 9 χρονια σε Cosmote και 3 μήνες σε Vodafone εχω διαπιστώσει οτι και οι 2 εταιρειες τελικα εχουν τραγικο σημα στην πρωτευουσα της χώρας.

Παρατηρησα τα εξής για την Vodafone:

Στα κτήρια σε αποσταση μολις 1-2 μετρων μπορει να μεταβληθει 3-4 μπάρες το σημα!!!!

Σε ισογεια κτηριων συνηθως νεκρωνει απο σημα!

Επίσης μπορει να σου δειχνει οτι εχει σημα και τσουπ... να το sms για χαμενη κληση!!!:lol:

Παντως τα sms για χαμενες κλησεις σκανε συνεχεια και σε ελαχιστα δευτερολεπτα απο τη στιγμη που την εχασες, οταν στην Cosmote μπορει να κανανε 30 λεπτα εως και never!!:p

Ενω επιτελους απαλαχτηκα απο τις συνεχεις αποσυνδεσεις και τους μεταλικους ηχους της Cosmote που μου ειχαν σπασει φετος τα νευρα!!:cool:

Και απεκτησα roaming :cool: που στην Cosmote μου ζηταγανε καρτα ή προκαταβολη χρημάτων (ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ συνδρομητης 9 χρονια ε? ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!)

Το συμπερασμα μου ειναι να προσπαθησουν ΟΛΑ τα δικτυα να βελτιωσουν το βασικο τους προιον δηλαδη την καλυψη του σηματος! Τι να τις κανουμε τις τρελες υπηρεσίες και τα φοβερα πακετα οταν αυτο που πραγματικα θελεις.. το βασικο... δεν το εχεις! :cool:

υ.γ. Για να προλαβω αυτους που θα πουνε για συγκεκριμενη περιοχη και μεμονομενα περιστατικα κλπ :lol: μιλαω εχοντας χρησιμοποιησει ηδη 3 μηνες την Voda οποτε εχω σφαιρικη αποψη για τις δυνατότητες του δικτύου και στις 5 απο τις 6 περιοχές που παω σχεδον καθημερινα εχει χειροτερο σημα η Voda!:X

υ.γ.2 Μηπως λεω ΜΗΠΩΣ να κοιταζανε ολες οι εταιρειες να ξεμπλοκαρανε λιγο τις κεραιες τους στην Αττικη που τις εχουν φορτωμενες με παραπάνω καταναλωτες αλλα και πολλες "βαριές" υπηρεσίες οπως τα σταθερά, το HSPA, το Adsl κλπ κλπ!:rolleyes:

Προωθησε το μηνυμα σου στο Υπουργειο Υποδομων μηπως και ξεκολησουν οι δημοσιοι υπαλληλοι και αρχισουν και δινουν αδειες.

Αν σου δίνουν τη παραπάνω αναμενόμενη απάντηση οι εταιρείες κινητής

πάρε ένα video να δείς τη καφρίλα που αντιμετωπίζουν καθημερινά...;)

http://www.youtube.com/watch?v=IXEa7NomNs0

Αυτός είναι ο γνωστός τύπος Έλληνος-πρόβατου που ακολουθά με περισσή χαρά τις προσταγές των Αρχόντων των ΟΤΑ οι οποίοι πασχίζουν να αυξήσουν τις κοινωνικές τους μετοχές παριστάνοντας τους λαοσωτήρες.

Που να ήξεραν οι άμοιροι ότι με την κεραία που κατέβασαν, χειροτέρεψαν κατά πολύ την ακτινοβολία που δέχονται καθημερινά.

Για το "τραγικό" δεν ξέρω, σίγουρα όμως η Vodafone έχει πολύ καλύτερο σήμα από Cosmote και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη. Για data δεν το συζητάμε, εκεί η διαφορά είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.

Και ναι, είσαι μεροληπτικός γιατι εκτός και αν έχεις κάνει εκτενή drive surveys σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές της πρωτεύουσας έχοντας τις ίδιες συσκευές να τραβάνε συνεχώς κλήσεις, και μετά να κάνεις post processing των αποτελεσμάτων με στατιστικά αποτελέσματα, η γνώμη σου αν και σεβαστή, παραμένει δικιά σου, με όχι απαραίτητα μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

Για να σου αντιπαραβάλλω, είμαι συνδρομητής από το 2004, ελάχιστες φορές έχω προδοθεί από το σήμα, ενώ φίλοι μου με Cosmote βρίζουν καθημερινά για το εικονικό σήμα. Πάλι, δεν θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Θελω να στειλω mail για κακη καλυψη στην περιοχη μου...Σε ποια επιλογη μεσω της φόρμας επικοινωνιας να πατησω?Δεν εχει κατι σχετικο με καλυψη.

Οff topic: Χθες περιεργαζομουν το site της wind και παρατηρησα οτι εχει πολυ καλο συστημα αναφορας προβληματος στο δικτυο...δεν ξερω ομως κατα ποσο του δινουν σημασια....

Θελω να στειλω mail για κακη καλυψη στην περιοχη μου...Σε ποια επιλογη μεσω της φόρμας επικοινωνιας να πατησω?Δεν εχει κατι σχετικο με καλυψη.

Οff topic: Χθες περιεργαζομουν το site της wind και παρατηρησα οτι εχει πολυ καλο συστημα αναφορας προβληματος στο δικτυο...δεν ξερω ομως κατα ποσο του δινουν σημασια....

Δεν έχει σημασία, ανάλογα με το αν είσαι καρτοκινητός ή συμβόλαιο επίλεξε την αντίστοιχη επιλογή. Βέβαια τα tickets που ανοίγονται από το 13830 (ή το 13840 που είναι δωρεάν) τα κοιτάνε πιο γρήγορα.

Για το "τραγικό" δεν ξέρω, σίγουρα όμως η Vodafone έχει πολύ καλύτερο σήμα από Cosmote και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη. Για data δεν το συζητάμε, εκεί η διαφορά είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.

Και ναι, είσαι μεροληπτικός γιατι εκτός και αν έχεις κάνει εκτενή drive surveys σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές της πρωτεύουσας έχοντας τις ίδιες συσκευές να τραβάνε συνεχώς κλήσεις, και μετά να κάνεις post processing των αποτελεσμάτων με στατιστικά αποτελέσματα, η γνώμη σου αν και σεβαστή, παραμένει δικιά σου, με όχι απαραίτητα μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

Για να σου αντιπαραβάλλω, είμαι συνδρομητής από το 2004, ελάχιστες φορές έχω προδοθεί από το σήμα, ενώ φίλοι μου με Cosmote βρίζουν καθημερινά για το εικονικό σήμα. Πάλι, δεν θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός.

Δεν χρειαζεται να φερω μηχανηματα της NASA και να γινω πυρηνικος φυσικος για να διαπιστωσω αν καπου εχω σημα με την ιδια συσκευη τηλ.... ΕΛΕΟΣ δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε!!!:lol::p:lol:

Απο προσωπικη χρηση κι εμπειρια στις πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθηνας και ειδικα μεσα στα στενα π.χ. Κυψελη, Πατησια, Βικτωρια) η Cosmote εχει καλυτερο σημα.

Η Voda εχει καλυτερο σημα σε καποια προαστεια στυλ περιοχες σε Μαρουσι Κηφισια κλπ

Με απογοήτευσε η χωρητικότητα/διαθεσιμότητα στο κέντρο της Καλαμάτας την περασμένη βδομάδα.

Μένω κυριολεκτικά στο κέντρο (μπροστά στην κεντρική πλατεία για όσους ξέρουν) και παρατήρησα 3-4 φορές ειδοποίηση κλήσεων, μερικές φορές (δεν θυμάμαι αριθμό αλλά υπολογίσιμες) δίκτυο κατειλλημένο σε εξερχόμενες και μία φορά με είχε πετάξει από το δίκτυο και όταν το κατάλαβα (δεν ξέρω πόση ώρα ήταν έτσι) έκανα επανεκίνηση της συσκευής (BlackBerry) και μπήκε στο δίκτυο. Όλα αυτά σε 3G. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Με απογοήτευσε η χωρητικότητα/διαθεσιμότητα στο κέντρο της Καλαμάτας την περασμένη βδομάδα.

Μένω κυριολεκτικά στο κέντρο (μπροστά στην κεντρική πλατεία για όσους ξέρουν) και παρατήρησα 3-4 φορές ειδοποίηση κλήσεων, μερικές φορές (δεν θυμάμαι αριθμό αλλά υπολογίσιμες) δίκτυο κατειλλημένο σε εξερχόμενες και μία φορά με είχε πετάξει από το δίκτυο και όταν το κατάλαβα (δεν ξέρω πόση ώρα ήταν έτσι) έκανα επανεκίνηση της συσκευής (BlackBerry) και μπήκε στο δίκτυο. Όλα αυτά σε 3G. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο;

Aποκλείεται να υπήρχε θέμα με τη χωρητικότητα (γενικά, αλλά πόσο μάλλον σε 3G). Κάποιο προσωρινό πρόβλημα θα υπήρχε. Στην Αθήνα δεν έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα.

Ούτε Θεσσαλονίκη υφίσταται τέτοιο πρόβλημα-τουλάχιστον όπου έχω χρησιμοποιήσει τη σύνδεσή μου στην Θεσ/νίκη!Αντιθέτως,μου προκαλεί εντύπωση που δεν έχει συμβεί ούτε 1 φορά σε διάστημα σχεδόν 1 έτους ούτε σε gsm ούτε σε 3g!

Ειχε κολησει το κινητο σου.

Σύμφωνα με τα όσα διάβασα παραπάνω μάλλον οι εταιρείες κάνουν λάθος που πραγματοποιούν μετρήσεις κάλυψης με πανάκριβο εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας. Μπορούμε να επιστρέψουμε στο 1994 που οι "μετρήσεις" γίνονταν με τα κινητά. Εντάξει δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας και να χρησιμοποιείς Deep Packet Inspection τεχνολογίες για να μετρήσεις την απόδοση του δικτύου…απλά κοιτάς τις μπάρες στο κινητό σου. Όπως βλέπω στο Forum (πάλι…τι σύμπτωση!) όποιος αναφέρει “ότι η γη είναι στρογγυλή” είναι “παπαγάλος” …τουλάχιστον γλυτώνει τη πυρρά…προς το παρόν :p

Ειχε κολησει το κινητο σου.

Για το οτι είχε μείνει σε μια φάση εκτός δικτύου το πιο πιθανό αυτό είναι. Παλιομούρο :p

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Στην Καλαμάτα πάντως γενικά έχει πρόβλημα η vodafone και η wind με τις καταιγίδες. Δεν ξέρω τι καιρό είχε όταν στο παρουσίασε το πρόβλημα αυτό αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάθε φορά που θα ρίξει μια γερή μπόρα θα απενεργοποιηθούν οι κεραίες και των δύο εταιρειών από το κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα η κάλυψη να είναι σχεδόν ανύπαρκτη, καθώς τα κινητά αν πιάνουν ελάχιστα είναι από κεραίες εκτός πόλης. Είναι πραγματικά ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει και δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά το έχω συναντήσει εγώ ο ίδιος τουλάχιστον 7-8 φορές..

Δεν χρειαζεται να φερω μηχανηματα της NASA και να γινω πυρηνικος φυσικος για να διαπιστωσω αν καπου εχω σημα με την ιδια συσκευη τηλ.... ΕΛΕΟΣ δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε!!!:lol::p:lol:

Χρειάζεται μόνο να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από αυτά που έχεις εμείς οι ίδιοι διαπιστώνουμε (τα οποία μπορεί και να ισχύουν στο ακέραιο), η κάλυψη της όποιας εταιρείας δεν συμπίπτει απαραίτητα με τις εμπειρίες μας.

Αλλιώς δεν θα έπρεπε να κουράζονται να βγάζουν χάρτες κάλυψης. Θα μπορούσαν ίσως να ρωτάνε έναν-δύο.

Σχολιάζω ότι η κάλυψη της όποιας εταιρείας δεν συμπίπτει απαραίτητα με αυτό που εμείς αισθανόμαστε, κι ότι κάθε συνδρομητής έχει διαφορετικές εμπειρίες, γιατί είναι σχεδόν απίθανο να έχουμε επισκευτεί όλα τα σημεία της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης, και γι αυτό είμαι "κόκκινο παπαγαλάκι";

Άλλο ένα χρήσιμο & επικοιδομητικό post.

Στην Καλαμάτα πάντως γενικά έχει πρόβλημα η vodafone και η wind με τις καταιγίδες. Δεν ξέρω τι καιρό είχε όταν στο παρουσίασε το πρόβλημα αυτό αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάθε φορά που θα ρίξει μια γερή μπόρα θα απενεργοποιηθούν οι κεραίες και των δύο εταιρειών από το κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα η κάλυψη να είναι σχεδόν ανύπαρκτη, καθώς τα κινητά αν πιάνουν ελάχιστα είναι από κεραίες εκτός πόλης. Είναι πραγματικά ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει και δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά το έχω συναντήσει εγώ ο ίδιος τουλάχιστον 7-8 φορές..

Χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία (θα με πουν παπαγαλάκι πάλι), υποψιάζομαι ότι με δυνατό αέρα μπορεί να χάσουν ένα-δυο μικροκυματικά πιάτα την ευθυγράμμισή τους. Αν αυτό ισχύει θα μπορούσε να λυθεί με υπόγεια διασύνδεση των κεραιών (οπτική ίνα) αλλά αυτό ίσως να καθυστερήσει, ειδικά στην επαρχία.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Χρειάζεται μόνο να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από αυτά που έχεις εμείς οι ίδιοι διαπιστώνουμε (τα οποία μπορεί και να ισχύουν στο ακέραιο), η κάλυψη της όποιας εταιρείας δεν συμπίπτει απαραίτητα με τις εμπειρίες μας.

Αλλιώς δεν θα έπρεπε να κουράζονται να βγάζουν χάρτες κάλυψης. Θα μπορούσαν ίσως να ρωτάνε έναν-δύο.

Ειναι οντως εμπειρια οτι δεν εχω σημα στο δωματιο μου σε αντιθεση με την Cosmote που ειχε ΦΟΥΛ οπως επισης εχω ελαχιστο και στα μισα δωματια του σπιτιου μου και ας μενω και ψιλα :rolleyes:

Εμπειρια οτι στα στενα δρομακια της γειτονιας οταν περπατας κοβεται η γραμμη :lol:

Εμπειρια οτι στο ασανσερ οπως κινησε απο τον 2 οροφο και κατω πεφτει η κληση:p

Αντιστοιχα γεγονοτα τυχαινουν σε πολλες περιοχες!

Εσεις οι ιδιοι μπορειτε να διαπιστωνετε οτι θελετε με διαφορες μετρησεις και αλχημειες, η ουσια ειναι τι σημα εχει ο καταναλωτης και αν μπορει να μιλησει κι οχι τι θελετε να εμφανιζετε με μαγειρεματα στο αφεντικο ή στα υπεροχα σποτακια με την 1000% καλυψη ή στους χαρτες καλυψης που παντα και παντου ειναι σκουροι.

Δεν εχω ορεξη για περαιτερω αντιπαραθεση αλλα το γεγονος οτι δεν δεχεσαι την γνωμη μου, δειχνει οτι στη Vodafone αντι να δεχεστε ενα παραπονο ή γνωμη ενος πελατη και να κοιταξετε πως να βελτιωθειτε κοιτατε πως να τον βγαλετε τρελλο... ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ:X:ninja: (Vodafone statistics!!!:p)

Γιατι δεν δηλωνεις το προβλημα στην Vodafone να δουμε ποια ειναι η απαντηση, αλλα παιρνεις τη γνωμη καποιου απο εδω και την προβαλεις ως αποψη-γνωμη της Vodafone?

Και απο οσο βλεπω τοσο ο Damokles οσο και εγω λεμε το ιδιο πραγμα: Το οτι στην περιοχη σου εχει προβλημα, δεν αναιρει το γεγονος οτι σε ολη την Αττικη ειναι αυτη με το μικροτερο προβλημα.

Ειναι οντως εμπειρια οτι δεν εχω σημα στο δωματιο μου σε αντιθεση με την Cosmote που ειχε ΦΟΥΛ οπως επισης εχω ελαχιστο και στα μισα δωματια του σπιτιου μου και ας μενω και ψιλα :rolleyes:

Εμπειρια οτι στα στενα δρομακια της γειτονιας οταν περπατας κοβεται η γραμμη :lol:

Εμπειρια οτι στο ασανσερ οπως κινησε απο τον 2 οροφο και κατω πεφτει η κληση:p

Αντιστοιχα γεγονοτα τυχαινουν σε πολλες περιοχες!

Εσεις οι ιδιοι μπορειτε να διαπιστωνετε οτι θελετε με διαφορες μετρησεις και αλχημειες, η ουσια ειναι τι σημα εχει ο καταναλωτης και αν μπορει να μιλησει κι οχι τι θελετε να εμφανιζετε με μαγειρεματα στο αφεντικο ή στα υπεροχα σποτακια με την 1000% καλυψη ή στους χαρτες καλυψης που παντα και παντου ειναι σκουροι.

Δεν εχω ορεξη για περαιτερω αντιπαραθεση αλλα το γεγονος οτι δεν δεχεσαι την γνωμη μου, δειχνει οτι στη Vodafone αντι να δεχεστε ενα παραπονο ή γνωμη ενος πελατη και να κοιταξετε πως να βελτιωθειτε κοιτατε πως να τον βγαλετε τρελλο... ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ:X:ninja: (Vodafone statistics!!!:p)

Εφόσον έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα θα έπρεπε να το αναφέρεις στο 13840 και να αλλάξεις εταιρία εφόσον δε βελτιωθεί η κάλυψη/ποιότητα και όχι να κάθεσαι να παρακαλάς την Vodafone και την κάθε Vodafone..Αλλά προφανώς είσαι πολύ γκαντέμης στην περιοχή σου :p

Οι μετρήσεις πιστοποιούνται από την ΕΕΤΤ και δεν ανακοινώνει ο καθένας ότι θέλει. Δεν έχουν σχέση τα σποτάκια και τα αφεντικά με το θέμα. Στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας έχω μηδενικό σήμα Voda και Cote και με το ζόρι 1 γραμμή Wind. Εντάξει δεν είναι θέμα συνωμοσίας και εσκεμμένης αλχημείας αυτό.

Ολοι ίσως να πικραθούμε ορισμένες φορές από κάποια εταιρεία αλλά ως καταναλωτές έχουμε πάντα τη δύναμη της επιλογής. Ο μονόλογος χωρίς στοιχεία για να βγάλουμε τη πίκρα μας και μόνο είναι απλά για να γίνεται κουβέντα (χωρίς νόημα)

• 1 month later...
Για ακομη μια μέρα συνεχίζονται τα προβλήματα στη Vodafone στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αθηνα στο ύψος του Αμερικανικου Κολεγίου.4 μέρες συνολικά σήμερα.Από το 13840 το γνωρίζουν και κάνουν προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος.

Επίσης σήμα 3G από τα Βριλλήσια (κοντά στο Βερόπουλο) και πάνω μέχρι και Νέα και Παλαιά Πεντέλη είναι ανύπαρκτο χρόνια τώρα συν οτι το σήμα γενικά είναι μέτριο και μέσα στο σπίτι είναι αδύνατο να μιλήσεις καθότι γίνονται διακοπές συνέχεια και πρέπει να βγω στην αυλή. Οι Cosmote και Wind έχουν και 3G και σήμα gsm και μιλάς άνετα μέσα στο σπίτι. Με την Wind η ομιλία δεν είναι πάντα και τέλεια αλλά με την Cosmote είναι.

Το περίεργο είναι οτι οι κεραίες είναι πάνω στο βουνό και σχετικά κοντά από εκεί που μένω, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το είχα δηλώσει στη Vodafone παλαιότερα αλλά δεν βλέπω να έγινε τίποτα.:mad:

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις