Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς να πάν καλά τα πράματα?

Οταν ο δήμαρχος έφραξε το δρόμο προς το λόφο και δεν μπορεί να ανεφοδιαστεί ο σταθμός έσβησε....

Δεν πήρε μίζα να πώ και κλαίγεται?

Είναι προεκλογική περίοδος και έχει άλλους σκοπους να πώ?

Να πώ δεν τού φτανε η μίζα?

Καλύτερα!

Ας μείνουν έτσι οι ιθαγενείς να τους χρησιμοποιεί η cosmote, που btw η νέα τους δικαιολογία για να μήν τους πειράζει κανείς τους σταθμούς είναι οτι έχουν "φίλτρα" οι κεραίες. No cat, no damage.

Να την έχει εκτοπίσει στο θεμα κάλυψη δεν νομίζω. Να παίζουν στα ίδια επίπεδα μπορεί. Σε 2g πάντα γιατί σε 3g είναι πολύ πίσω από τους άλλους δύο η καλή μας Βονταφον.

Κάνει κινήσεις και αυτό θα της φέρει κόσμο σε βάθος χρόνου. Το να σπάσει την "παρέα" του what's up είναι ζήτημα πολύ πιο σύνθετο από την βελτίωση της κάλυψης απλά.

Στο GSM μιλαω αλλα και στο 3G σε μερικα χρονια θα εχει το καλυτερο δικτυο

Συμπεριλαμβάνομαι και γω σ'αυτά τα παιδιά; :p

Είχα αναφέρει πριν κάποιους μήνες ότι στο τέρμα της Τσιμισκή,στο ύψος του Λευκού Πύργου και στους παρακείμενους δρόμους,αρκετές φορές γίνεται handover από 3g-->gsm πολύ εύκολα,ακόμη και κατά την αναμονή,χωρίς δηλαδή να γίνεται κίνηση data ή κλήση.

btw,γνωρίζεις αν υπάρχει περίπτωση να ξαναλειτουργήσει ο σταθμός βάσης στο Επταπύργιο;Έστω για 3g μόνο,το gsm δεν έχει χοντρό πρόβλημα.

Οντως ισχύει αυτό που λές. Χτές ξεκίνησα απο τη ΧΑΝΘ μέχρι την Αριστοτέλους και κατέγραφα. Το μόνο κακό είναι οτι δεν λειτουργούσε και το GPS (γραμμόφωνο) και δεν έχω πληροφορίες πάνω σε χάρτη.

Εκανε πολλές φορές αλλαγή.

http://rapidshare.com/files/275844110/log1.avi

Δεν πρόλαβα να ελεγξω τα υπόλοιπα στοιχεία. Συν του οτι έχασα κάποια logs.

Θα ξανακάνω μια βόλτα απο εκεί.

πάντως στην κρήτη(νομος λασιθίου που κινούμε εγώ) η βόντα έρχεται τελευταία σε κάλυψη. πρώτη έρχεται η κοσμοτε και μέτρια η wind. όσο είχαμε τη εναλλαγή βοντα-wind ήταν καλά κανείς δεν ξέμενε αλλά τώρα πάλι τα ίδια. κανεις απο κρήτη να μας πεί και αυτός???

Καλό θα είναι όμως να γίνεται αναφορά προβλημάτων κάλυψης στην εταιρία ώστε να γίνονται προσπάθειες βελτίωσης.Αν δε "φωνάξει" κι ο συνδρομητής λιγάκι μπορεί η εταιρία να μην κάνει τίποτα..

Σημερα ολοκληρωθηκε η φορητοτητα 6 αριθμων watch'up cosmote σε vodafone cu.

Οταν αλλαξα τις καρτες με μεγαλη εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν μπορω να κανω κληση η να με καλεσουν. Μου ειπαν απο την vodafone οτι πρεπει να απενεργοποιησω απο τις συσκευες μου το 3G, το εκανα και ολες δουλεψαν κανονικα.

Οταν τους ρωτησα πως θα κανω video κλησεις μου ειπαν να το γυρναω σε 3G.

Ας μου πει καποιος οτι μου ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!

Ειμαι Σερρες κεντρο.

Οταν αλλαξα τις καρτες με μεγαλη εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν μπορω να κανω κληση η να με καλεσουν. Μου ειπαν απο την vodafone οτι πρεπει να απενεργοποιησω απο τις συσκευες μου το 3G, το εκανα και ολες δουλεψαν κανονικα.

Ειμαι Σερρες κεντρο.

Συγνωμη λιγο ρε φιλε,γιατι σου κανανε πλακα? κανονικα στα ειπανε,για να κανεις βιντεοκληση πρεπει να χεις καλυψη 3G

Ειμαι Σερρες κεντρο.

Έχεις αδύναμη κάλυψη 3g?Νομίζω πως η κάλυψη 3g της Vodafone στην πόλη των Σερρών είναι αρκετά περιορισμένη.Αν δεν έχουν προβεί σε βελτιώσεις είναι λογικό να σε συμβούλεψαν κάτι τέτοιο.Υπάρχει η πιθανότητα να κλειδώσει μεν το κινητό στο δίκτυο 3g αλλά λόγω αδύναμης 3g κάλυψης να μην είναι δυνατό να λάβει κλήσεις/μηνύματα.

Συγνωμη λιγο ρε φιλε,γιατι σου κανανε πλακα? κανονικα στα ειπανε,για να κανεις βιντεοκληση πρεπει να χεις καλυψη 3G

Εχω 3G 3-4 γραμμες, ειχα και vodafone internet 5GB με το usb στικακι της και μια χαρα ειχα ιντερνετ με 3g .

Εγω δεν ειπα οτι θελω να κανω βιντεοκληση, κληση ομιλιας θελω να κανω, αλλα εαν καποιος θελει να με παρει με βιντεο κληση τι πρεπει να κανω δηλαδη;;;;;

Και δεν καταλαβαινω που ζουμε για να το αλλαζω εγω με το χερι, ελεος τους ξεφτυλες.

Και η cosmote που ειχε καμπανα 3g ουτε sms δεν μπορουσαμε να στειλουμε.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, αυριο θα παω και απο κοντα να μιλησω με την βοντα.

Ξαναδοκίμασες και τώρα έχοντας τον πομποδέκτη σε αμφίδρομη λειτουργία(GSM και 3G);Αν ναι,συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα;

Ξαναδοκίμασες και τώρα έχοντας τον πομποδέκτη σε αμφίδρομη λειτουργία(GSM και 3G);Αν ναι,συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα;

Ναι, εχω κανει πολλες δοκιμες.

Το βαζω διπλο, και 3G και GSM οπως λεει στο νοκια, μου βγαζει κατω απο την κεραια

3G και δεν μπορω να κανω καμια κληση, ακουγεται ο γνωστος τονος τουρουυυ ρουυυ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι κολπο ειναι αυτο παλι :cry:

Δοκίμασες να βάλεις τις κάρτες σε άλλη συσκευή να δεις αν κάνει τα ίδια;

Επίσης,υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις μόνο UMTS(3G) δίκτυο στη συσκευή σου ώστε να δεις αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα;

πάντως στην κρήτη(νομος λασιθίου που κινούμε εγώ) η βόντα έρχεται τελευταία σε κάλυψη. πρώτη έρχεται η κοσμοτε και μέτρια η wind. όσο είχαμε τη εναλλαγή βοντα-wind ήταν καλά κανείς δεν ξέμενε αλλά τώρα πάλι τα ίδια. κανεις απο κρήτη να μας πεί και αυτός???

Πρέπει οι πατριώτες μας εκεί (και εγώ κατάγομαι από την Ανατολή Ιεράπετρας και ξέρω τι παίζεται) να ηρεμήσουν λίγο με τους πυροβολισμούς και το δυναμίτη. Εκτός από τον Cote που είναι κράτος οι άλλοι έφαγαν τρελή καταδίωξη. Τη συμπεριφορά “ορισμένων” δυστυχώς την πληρώνουν όλοι.

Δοκίμασες να βάλεις τις κάρτες σε άλλη συσκευή να δεις αν κάνει τα ίδια;

Επίσης,υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις μόνο UMTS(3G) δίκτυο στη συσκευή σου ώστε να δεις αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα;

Σημερα εχω φουλ 3g σημα μεσα στο σπιτι και μπορω να κανω κληση ομιλιας κανονικα :blink:

Οι συκευες ειναι ολες διαφορετικες και ολες ειχαν το ιδιο προβλημα.

Μου ειπαν οτι το 3g δεν ηταν ενεργοποιημενο στις γραμμες μας :X

Επιμενουν ομως να μου λενε οτι εαν δεν κανω βιντεο κληση να μην εχω επιλεγμενο το 3G :cry:

Αυτό έμεινε από παλιά,όταν τα δίκτυα 3g δεν ήταν σωστά ρυθμισμένα και με αραιή κάλυψη και σε ορισμένες περιπτώσεις το συστήνουν και τώρα(καλή ώρα οι Σέρρες που το δίκτυο 3g της Vodafone είναι περιορισμένης εμβέλειας στην πόλη).

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να έχεις τις συσκευές είτε μόνο σε 3g(αν στις περιοχές που κινείσαι υπάρχει καλή κάλυψη και δε σε πολυαπασχολεί η μπαταρία) ή έστω σε διπλή λειτουργία(αν δεις ότι δε χάνεις κλήσεις έτσι).

Αυτό έμεινε από παλιά,όταν τα δίκτυα 3g δεν ήταν σωστά ρυθμισμένα και με αραιή κάλυψη και σε ορισμένες περιπτώσεις το συστήνουν και τώρα(καλή ώρα οι Σέρρες που το δίκτυο 3g της Vodafone είναι περιορισμένης εμβέλειας στην πόλη).

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να έχεις τις συσκευές είτε μόνο σε 3g(αν στις περιοχές που κινείσαι υπάρχει καλή κάλυψη και δε σε πολυαπασχολεί η μπαταρία) ή έστω σε διπλή λειτουργία(αν δεις ότι δε χάνεις κλήσεις έτσι).

Σε ευχαριστω!!

Περασα απο voda σημερα και μου ειπαν οτι αντιμετωπίζει προβλημα οι Σερρες εδω και 7 ημερες με το 3G , προσπαθουν να το επιδιορθωσουν.

Υπαρχει καποιος απο Σερρες με vodafone να μου πει εαν μπορει να πραγματοποιησει βιντεο κλησεις;

Το σημα 3G ειναι full αλλα οι κλησεις δεν μπορουν να γινουν.

Kαταρχην εχεις ενεργοποιησει την υπηρεσια βιντεοκλησεων μεσω του 13830??

Oσο αφορα την επιλογη 3G ή GSM εγω παντα το εχω σε GSM και αμα θελει κανεις να μου κανει βιντεοκληση μου λεει να ανοιξω το 3G.

Δεν υπαρχει λογος να το εχω σε διπλη λειτουργια συνεχως γιατι ολο κανει ενναλαγες αυτοματα μεταξυ των 2 τυπων δικτυου και τρωει μπαταρια χωρις λογο, ειδικα αμα μετακινησε κιολας πχ μεσα στο αυτοκινητο.

Ναι την εχω ενεργοποιησει, θα το κανω ξανα εναν ελεγχο.

Δηλαδη εσυ μπορεις κανονικα να κανεις βιντεοκλησεις;

Σε ευχαριστω

Ναι την εχω ενεργοποιησει, θα το κανω ξανα εναν ελεγχο.

Δηλαδη εσυ μπορεις κανονικα να κανεις βιντεοκλησεις;

Σε ευχαριστω

Nαι κανονικοτατα.

Υπαρχει καποιος απο Σερρες με vodafone να μου πει εαν μπορει να πραγματοποιησει βιντεο κλησεις;

Το σημα 3G ειναι full αλλα οι κλησεις δεν μπορουν να γινουν.

Το σημα ειναι φουλ αλλα Σερρες γενικοτερα εκτος της wind ολες οι αλλες ειναι λιγο οτι ναναι. ... Σερρες 3G σε κτηρια μεσα πολυ δυσκολα θα κανεις βιντεο - κληση δυστηχως .. εκτος πολης δεν το συζηταμε... Ειμαι στα Χανια εδω και 1 βδομαδα σε φιλους που εχουν 3g μεσα στην πολη δεν μπορω να τους κανω... ενω σε οσα wind δοκιμασα κατι εγινε αν και με βλεπανε καλα εγω με διακοπες ...

Χανια - Ηρακλειο τρομερη καλυψη ευγε

Το σημα ειναι φουλ αλλα Σερρες γενικοτερα εκτος της wind ολες οι αλλες ειναι λιγο οτι ναναι. ... Σερρες 3G σε κτηρια μεσα πολυ δυσκολα θα κανεις βιντεο - κληση δυστηχως .. εκτος πολης δεν το συζηταμε... Ειμαι στα Χανια εδω και 1 βδομαδα σε φιλους που εχουν 3g μεσα στην πολη δεν μπορω να τους κανω... ενω σε οσα wind δοκιμασα κατι εγινε αν και με βλεπανε καλα εγω με διακοπες ...

Χανια - Ηρακλειο τρομερη καλυψη ευγε

Μετά από 4 χρόνια wind πήγα στην voda πριν 10 μέρες. Απελπισία:( μπορώ να πω κι έτσι δεν συμφωνώ με τον zerokill. Κινούμαι 2-3 φορές την εβδομάδα από Ηράκλειο για Ρέθυμνο. Χάρη στο 1 λεπτό πολλές φορές ξεκινάω από Ηράκλειο και τερματίζω την κλήση στο Ρέθυμνο. Με wind μου έκλεινε 1 ή το πολύ 2 φορές στην διαδρομή. Στην ίδια διαδρομή με voda κλείνει 5-6 φορές :mad: !!! Μέσα στο Ηράκλειο σε πολλά σημεία 1 γραμμή και ο συνομιλητής δεν σε ακούει καθόλου :X (και δεν ακούς και εσύ). Όσο για το ότι μιλάς και ακούς την ηχώ σου, καλά αυτό είναι σχεδόν μόνιμο.

Τώρα υπομονή 1 χρόνο για επιστροφή στην wind.

Life is a game

Μπορείς να αναφέρεις το πρόβλημα στο αρμόδιο τμήμα.Εγώ έτσι θα έκανα αν είχα προβλήματα και τους πλήρωνα ;)

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις