Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ArisG88,σε ποιο σημείο στο κέντρο αναφέρεσαι και σε ποιας γενιάς δίκτυο,2ης ή 3ης γενιάς;

• 2 weeks later...
Ναι,αλλα σε επιλεγμένους νομούς και όχι σε όλη την Ελλάδα...

(ανατολική Μακεδονια και Θράκη , νομός Σερρών από κεντρική Μακ. και νομίζω κάπου σε πελοπ. και Κρήτη; )

Μα μιλά για μια συγκεκριμένη περιοχή αν είδες! (Τερψιθέα - Άνω Γλυφάδα) ;)

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) !!!

Μάλλον το θάψανε το θέμα.

Όλη η Άνω Γλυφάδα είναι νεκρή από Vodafone!!!

Mάλλον για πάντα από ό,τι φαίνεται!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!!

Πού'σαι ρε bored να μου απαντήσεις τίποτα!!!

το επιβεβαιωνω και οπως λεει και ενας ποιο πανω, παρολα τα τηλεφωνα στο cc για το προβλημα εδω και 1+ χρονο βελτιωση δεν υπαρχει(η συσκευη δεν μπαινει καν στον κοπο να χτυπησει ενω για να φυγει ενα μηνυμα πρεπει να κανεις ταμα :lol: , σε λιγο καλυτερη θεση ειναι το σημα της Wind ενω περιεργος παραμενει αψογο το σημα της κοτε)

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!!

Αυτο ακριβως να βαλεις στην υπογραφη σου και να ποσταρεις παντου...:p

Μονο ετσι θα το δει καποιος επικεφαλης της Vodafone και θα του αναψουν τα λαμπακια για να δεις και εσυ φως απο αυτα...

Πρόβλημα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Άνοιξα το κινητό μου πρίν απο λίγο και ενώ συνδέομαιι(μαντεύω με μακρινή κεραία) μηδέν σήμα.

Προσπαθιώ να πάρω την μητέρα μου(ναι έχει κα αυτή vodafone) απο το σταθερό. Αποτέλεσμα: Η σύνδεση με τον αριθμό vodafone που καλέσατε δεν είναι εφικτή.Και όλοι στην Κυπαρισσία έχουν vodafone.

:help::cry:

Τροποποιήση: Έπιασα σήμα(λέτε να μας κάνουν αναβάθμιση 3g)

VODAFONE THE LIVE NETWORK

Ισως αλλα το πιθαθανοτερο ειναι οτι η κεραια ηταν κατω για καποιο διστημα λογω καιρου η βλαβης.

Τεραστιο προβλημα να αναφερω και εγω με τη σειρα μου στη Λαμια οπου το traffic ειναι τρελλο και τις ωρες αιχμης οι κλησεις πεφτουν βροχη...:mad:

Η Vodafone λεει για το συγκεκριμενο ξεκαθαρα οτι δε θα υπαρξει συντομα βελτωση...

Αφου δε μπορειτε να σηκωσετε καιραια τουλαχιστον αυξηστε τις χωρητικοτητες! Η κατασταση ειναι αθλια πλεον.

Με καθαρό ουρανό.

Δεν ειναι θεμα ουρανου...:lol:

Πολλοι εχουν αυτο το κακο... σκεφτονται ασυρματες συνδεσεις και κοιτανε ψηλα...

Αφου ο καιρος ηταν καλος τοτε κατι αλλο συμβαινει και εγινε τοσο αισθητο το προβλημα γιατι ολη η περιχη σου καλυπτεται μονο απο μια κεραια... Πολυ κακο αυτο.

Πρόβλημα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Άνοιξα το κινητό μου πρίν απο λίγο και ενώ συνδέομαιι(μαντεύω με μακρινή κεραία) μηδέν σήμα.

Προσπαθιώ να πάρω την μητέρα μου(ναι έχει κα αυτή vodafone) απο το σταθερό. Αποτέλεσμα: Η σύνδεση με τον αριθμό vodafone που καλέσατε δεν είναι εφικτή.Και όλοι στην Κυπαρισσία έχουν vodafone.

:help::cry:

Παιζεί και αυτό. Παντώς πρέπει να παιζουν νεοι σταθμοι, μεγαλυτερης εμβελειας. Ειδικα σε παρακτιες περιοχες.

ειμαι στην αθηνα και εχω ενα νοκια 8800 σιροκο.

πολλες φορες με παιρνουν και το κινητο δειχνει κλειστο ενω δεν ειναι, και εχει σημα.

αλλες φορες μου λενε οτι με πηραν και εδειχνε κλειστο, αλλα δεν μου ερχεται παντα το μυνημα που λεει σας καλεσε ο ταδε.

καπου διαβασα οτι η συγκεκριμενη συσκευη δεν παιζει σωστα με καρτα 3G. μηπως πρεπει να αλλαξω καρτα, αν και νομιζω οτι δεν ειναι αυτο 100% το προβλημα.

το επιβεβαιωνω και οπως λεει και ενας ποιο πανω, παρολα τα τηλεφωνα στο cc για το προβλημα εδω και 1+ χρονο βελτιωση δεν υπαρχει(η συσκευη δεν μπαινει καν στον κοπο να χτυπησει ενω για να φυγει ενα μηνυμα πρεπει να κανεις ταμα :lol: , σε λιγο καλυτερη θεση ειναι το σημα της Wind ενω περιεργος παραμενει αψογο το σημα της κοτε)

και εγώ για αυτό το λόγο είμαι περίεργος στο Βόλο...Οι Wind-Voda να έχουν πρόβλημα κ η Cosmote να είναι αρκετά καλή(σε σήμα...γιατί σε ποιότητα μπάζει!!) Κάποιες κεραίες απ'ό,τι φαίνεται ξηλώνονται περισσότερο και δεν είναι της cosmote...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο βλέπω 3G στην Σαμοθράκη(που είναι ωραιότατο νησί και δεν έχω κάτι μαζί του)και στο Επταπύργιο δεν έχουμε όχι μόνο 3g αλλά ούτε και 2g,μού'ρχεται να πάω να φουντάρω!!!Ok,υπάρχει τουρισμός αλλά πείτε μου τώρα ειλικρινά πόσοι τουρίστες κάνουν χρήση υπηρεσιών 3ης γενιάς σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη;;

Υπόψιν,δε θέλω να φανώ κακός,αλλά όσο νά'ναι είναι γελοίο να μην έχει καλυφθεί πλήρως η Θεσ/νίκη και να έχουν καλυφθεί άλλες περιοχές που η χρήση υπηρεσιών 3ης γενιάς δεν είναι τόσο έντονη..Δε μιλάω για την περιοχές,αλλά για το ποσοστό χρήσης 3g υπηρεσιών!

και εγώ για αυτό το λόγο είμαι περίεργος στο Βόλο...Οι Wind-Voda να έχουν πρόβλημα κ η Cosmote να είναι αρκετά καλή(σε σήμα...γιατί σε ποιότητα μπάζει!!) Κάποιες κεραίες απ'ό,τι φαίνεται ξηλώνονται περισσότερο και δεν είναι της cosmote...

Η Cosmote χρησιμοποιει τα κτηρια του ΟΤΕ τα οποια τυχαινει πολλες φορες να ειναι σε πολυ καλα σημεια. Ετσι μπορει να καλυπτει μεγαλα κομματια κατοικημενων περοχων σηκωνοντας θεορατους πυλωνες πανω στα κτηρια αυτα.

Αλλωστε μη ξεχνατε οτι οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας πανω στον ΟΤΕ δε βλαπτουν. Ειναι μια χαρα.

Ε βέβαια,ο ΟΤΕ για την ψυχή της μάνας του βάζει κεραίες ρε παιδιά,δεν το ξέρετε αυτό;Οι VODA και WIND έχουν στησει συνομωσία να μας ξεπαστρέψουν με τις καρκινογόνες κεραίες τους!! :lol: :lol:

Ε βέβαια,ο ΟΤΕ για την ψυχή της μάνας του βάζει κεραίες ρε παιδιά,δεν το ξέρετε αυτό;Οι VODA και WIND έχουν στησει συνομωσία να μας ξεπαστρέψουν με τις καρκινογόνες κεραίες τους!! :lol: :lol:

Περα απο το αστειο κομματι του θεματος μιλαμε για κωμικοτραγικη κατασταση...

παντως για οσους ειναι σε περιοχες με σημα και εχουν προβλημα (π.χ. αθηνα). εγω πηγα στη βοντα και αλλαξα την 3G κάρτα με την απλή και τώρα φαίνεται μια χαρά το τηλ.

Ίσως είναι η λύση σε μερικά απο τα προβληματα.

Σήμερα διαπίστωσα σαφή βελτίωση της κάλυψης στην Πύλη Τρικάλων! Ειδικά μέσα στην πόλη γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα χρόνια τώρα, μόνο που δεν ''εντόπισα'' την κεραία (λόγω ομίχλης)

Επίσης διαπίστωσα νεα κεραία στις στροφές της λίμνης Υλίκης (δεξιά τοποθετημένη πηγαίνοντας πρός Λαμία) η αρχιτεκτονική και το στήσιμο μου θυμίζει cosmote η wind, ξέρει κανείς τίποτα?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ανεφερες τη λεξη κλειδι: 'Λαμια'....Μεγαλη πληγη για τη vodafone! Το καλοκαιρι κατεβηκε μια κεραια που καλυπτε τη νοτια πλευρα της πολης και τωρα τα πραγματα ειναι χαλια... Μεγαλο traffic, κακος ηχος(πεσαμε στο FR) και χαμενες κλησεις...

Τζαμπατζηδες...:rocket:

Eπανερχομαι στο καυτό θέμα μπας και γίνει τίποτα:

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) !!!

έχω ήδη κάνει φορητότητα σε cosmote αλλά επιμένω επίτηδες για να δω από περιέργεια αν θα κάνουν ποτέ κάτι...

και επιπλέον να σώσω και άλλο κόσμο που μένει στην περιοχή!!

Δηλαδή,συγνώμη,αλλά αν της ξήλωσαν την κεραία τι να κάνει η εταιρία;;

Αφού όλοι γνωρίζουμε πώς γίνονται αυτά τα πράγματα! ;)

Δεν τη δικαιολογώ,αλλά σε μια τέτοια περίπτωση ως γνωστόν δε φταίνε οι εταιρίες,αλλά οι Χόμο Χάμπιλις γείτονες και οι κατίνες και οι κολλημένοι στο 1821 κάτοικοι που είναι πραγματικά για λύπηση! :mad:

Δηλαδή,συγνώμη,αλλά αν της ξήλωσαν την κεραία τι να κάνει η εταιρία;;

Αφού όλοι γνωρίζουμε πώς γίνονται αυτά τα πράγματα! ;)

Δεν τη δικαιολογώ,αλλά σε μια τέτοια περίπτωση ως γνωστόν δε φταίνε οι εταιρίες,αλλά οι Χόμο Χάμπιλις γείτονες και οι κατίνες και οι κολλημένοι στο 1821 κάτοικοι που είναι πραγματικά για λύπηση! :mad:

Θα σου απαντήσω κάτι που είχα γράψει και σε παλαιότερο μου ποστ. Αν τα ψάξεις 2-3 σελίδες πιο πριν θα το βρεις:

ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΕΙ.

ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ!!

(τώρα πια εγώ προσωπικά δεν τις πληρώνω αλλά μιλάω γενικά!)

Θα σου απαντήσω κάτι που είχα γράψει και σε παλαιότερο μου ποστ. Αν τα ψάξεις 2-3 σελίδες πιο πριν θα το βρεις:

ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΕΙ.

ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ!!

(τώρα πια εγώ προσωπικά δεν τις πληρώνω αλλά μιλάω γενικά!)

Μη σκας τίποτα δε πρόκειται να γίνει. Τους ειχα ενοχλήσει πριν 2 χρόνια και με κάλεσαν από τη τεχνική υπηρεσία όπου το γνώριζαν το πρόβλημα (έχει κατέβει κεραία λόγω διαμαρτυρίας κατοίκων) αλλά δε γνώριζαν πότε θα επιλυθεί... Ευτυχώς εγώ μένω ποιο κάτω και έχω σήμα καμπάνα :)

Σαφώς και δεν πρέπει να μας απασχολεί ποιος φταίει και ποιος δε φταίει απ'τη στιγμή που πληρώνουμε,αλλά δυστυχώς στην προκειμένη περίπτωση φταίνε κάτοικοι προφανώς,πώς να το κάνουμε;

Και η Βόντα με τη σειρά της τι να κάνει;Να πάει να κοτσάρει κεραία σε στύλο της Δεή για να έχει σήμα;

Πίστεψέ με,αν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο,θα το έκανε!

• 4 weeks later...
  • The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις