Nikolas14 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 mixtri Αυτά που λες δεν είναι φυσιολογικά!!!! Βγάζουμε όλες τις συσκεύες άχρηστες και η Vodafone σαν δίκτυο είναι μια χαρά!!!Ενλω ταυτόχρονα η Wind δεν έχει αυτό το πρόβλημα!Και άντε εκεί θα βγεις να μου πεις ότι έχει λιγότερους συνδρομητές ή δεν έχει καλή κάλυψη σαν δίκτυο!!!Η Cosmote τότε τι να πει που έχει και τους περισσότερους, και την μεγαλύτερη κάλυψη και είναι και η πιο γρήγορη!!!!Άρα θες να μου πεις ότι οι τεχνικοί και το δίκτυο της Vodafone είναι πιο σωστά "ρυθμισμένα" σε σχέση με τους άλλους που παίζουν χωρίς προβλήματα σε όλες τις συσκευές της αγοράς!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!! Πες τα,αυτη τη στιγμη ειμαι με 1/5 4G που θα γινει 2/5 3G αφου πρωτα παει σε Edge και αν το δικτυο με γυρισει σε 3G.Και το κινητο της μανας μου(xiaomi redmi note 4 snap με B20) τα ιδια κανει.Αντε να πιανει και καλυτερα σημα σε σχεση με το iPhone 5s που εχω.Χθες και σημερα με τη Wind στο xiaomi πεταει.Το ιδιο σημα με τη Vodafone στη περιοχη που ειμαι τωρα και δεν κανει εναλλαγες.Λεπτοκαρυα,Λιτοχωρο και κατω στην Πλακα,Πλαταμωνα,Νεο Παντελεημονα.Εδω και 3 Σαββατοκυριακα και τωρα 4 μερες συνεχομενα το ιδιο πραγμα.Ασταθεια και εναλλαγες συνεχως ειδικα σε εσωτερικους χωρους.Χωρια οτι ειχα και μερικα drop calls,βγαζοντας κληση με την 2η φορα.Η Wind που δεν εχει τοσο καλο load balancing και καλορυθμισμενο δικτυο τα drop calls δεν υπαρχουν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Πες τα,αυτη τη στιγμη ειμαι με 1/5 4G που θα γινει 2/5 3G αφου πρωτα παει σε Edge και αν το δικτυο με γυρισει σε 3G.Και το κινητο της μανας μου(xiaomi redmi note 4 snap με B20) τα ιδια κανει.Αντε να πιανει και καλυτερα σημα σε σχεση με το iPhone 5s που εχω.Χθες και σημερα με τη Wind στο xiaomi πεταει.Το ιδιο σημα με τη Vodafone στη περιοχη που ειμαι τωρα και δεν κανει εναλλαγες.Λεπτοκαρυα,Λιτοχωρο και κατω στην Πλακα,Πλαταμωνα,Νεο Παντελεημονα.Εδω και 3 Σαββατοκυριακα και τωρα 4 μερες συνεχομενα το ιδιο πραγμα.Ασταθεια και εναλλαγες συνεχως ειδικα σε εσωτερικους χωρους.Χωρια οτι ειχα και μερικα drop calls,βγαζοντας κληση με την 2η φορα.Η Wind που δεν εχει τοσο καλο load balancing και καλορυθμισμενο δικτυο τα drop calls δεν υπαρχουν. 'Ντάξει, με 1/5 σκάλα σήμα στο 4G, λογικό είναι να σε γυρίσει. Εγώ μιλάω όμως για Αθήνα, π.χ Μοναστηράκι. Φουλ σήμα (5/5) 4G και με γυρνάει σε EDGE, με το που ξεκινάει το speedtest... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δεν ξερω τι συσκευες εχετε,(μαλλον το δικο μου εχει καμπαναριο για κέραια) και σε ολο τον Πειραιά πιάνω 3-5/5 4G και δεν το εχω δει ουτε στιγμη να γραφει H+ ή Ε.Μονο σε κατι κωλοβουνα της Σαλαμίνας επιανα 3/5 Edge αλλα και παλι μολις εκανα κληση στο 1252 και το εκλεινα με πεταγε σε κεραια 4G με σημα 1-2/5 4G Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 το θέμα είναι τι δίκτυο έχει η Voda,το θέμα με συσκευές είναι σε άλλο subforoum,αν δεν κάνω λάθος Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δεν ξερω τι συσκευες εχετε,(μαλλον το δικο μου εχει καμπαναριο για κέραια) και σε ολο τον Πειραιά πιάνω 3-5/5 4G και δεν το εχω δει ουτε στιγμη να γραφει H+ ή Ε.Μονο σε κατι κωλοβουνα της Σαλαμίνας επιανα 3/5 Edge αλλα και παλι μολις εκανα κληση στο 1252 και το εκλεινα με πεταγε σε κεραια 4G με σημα 1-2/5 4G Δεν γίνεται σε όλες τις περιοχές αλλά δυστυχώς είναι σε έναν πάρα πολύ μεγάλο αριθμό!Εμ'ενα ως καταναλωτή ΔΕΝ με ενδιαφέρει το τεχνικό μέρος......αυτά ας τα δουν οι ειδικοί!Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει που πληρώνω και ΔΕΝ μπορώ να κάνω την δουλειά μου!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Δεν γίνεται σε όλες τις περιοχές αλλά δυστυχώς είναι σε έναν πάρα πολύ μεγάλο αριθμό!Εμ'ενα ως καταναλωτή ΔΕΝ με ενδιαφέρει το τεχνικό μέρος......αυτά ας τα δουν οι ειδικοί!Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει που πληρώνω και ΔΕΝ μπορώ να κάνω την δουλειά μου!!! Εννοείς τα dropcalls?Αν λες γι'αυτο,στο δικο μου κινητο στο ιδιο μερος που είχα Ε δεν το παρατηρησα εντονα,μονο κατι διακοπες.Σε ένα dumbphone δεν μπορουσε να στραβώσει κληση,και ηταν και συμβολαιο στο red 1,ενώ το δικο μου cu.Και πιστευα πως η Vodafone εδεινε λιγοτερο σημα στους καρτοκινητούς και περισσοτερο στα συμβολαια. Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 mixtri Αυτά που λες δεν είναι φυσιολογικά!!!! Βγάζουμε όλες τις συσκεύες άχρηστες και η Vodafone σαν δίκτυο είναι μια χαρά!!!Ενλω ταυτόχρονα η Wind δεν έχει αυτό το πρόβλημα!Και άντε εκεί θα βγεις να μου πεις ότι έχει λιγότερους συνδρομητές ή δεν έχει καλή κάλυψη σαν δίκτυο!!!Η Cosmote τότε τι να πει που έχει και τους περισσότερους, και την μεγαλύτερη κάλυψη και είναι και η πιο γρήγορη!!!!Άρα θες να μου πεις ότι οι τεχνικοί και το δίκτυο της Vodafone είναι πιο σωστά "ρυθμισμένα" σε σχέση με τους άλλους που παίζουν χωρίς προβλήματα σε όλες τις συσκευές της αγοράς!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!! το δίκτυο κάνει αυτό που αναφέρει το κινητό. Αν το κινητό αναφέρει ότι το κανάλι επικοινωνίας είναι χάλια τότε το δίκτυο αποφασίζει. Ίσως η βόνταφον είναι πολύ αυστηρή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το δίκτυο έχει πρόβλημα. Απλά το δίκτυο στην περιοχή σου δεν είναι αρκετά καλό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Εννοείς τα dropcalls?Αν λες γι'αυτο,στο δικο μου κινητο στο ιδιο μερος που είχα Ε δεν το παρατηρησα εντονα,μονο κατι διακοπες.Σε ένα dumbphone δεν μπορουσε να στραβώσει κληση,και ηταν και συμβολαιο στο red 1,ενώ το δικο μου cu.Και πιστευα πως η Vodafone εδεινε λιγοτερο σημα στους καρτοκινητούς και περισσοτερο στα συμβολαια. Μπα,εμεις εχουμε 2 φοιτητικα και ενα απλο cu.Ειχαμε dropcalls στη πιερια,ενω ειχαμε Edge με 1-2/5 σημα.Με ενα φοιτητικο και ενα απλο που καναμε κληση ειχαν dropcalls Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Μπα,εμεις εχουμε 2 φοιτητικα και ενα απλο cu.Ειχαμε dropcalls στη πιερια,ενω ειχαμε Edge με 1-2/5 σημα.Με ενα φοιτητικο και ενα απλο που καναμε κληση ειχαν dropcalls Eίχατε παραμόρφωση στον ήχο ή απλά πεσμένες κλήσεις; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Eίχατε παραμόρφωση στον ήχο ή απλά πεσμένες κλήσεις; Επεφτε η κληση,εκανα μετα κατευθειαν redial και εβγαζα κληση.Προχθες στη Πλακα Λιτοχωρου στη παραλια κατω απο το Olympus Beach Camping(στα βραχια) ειχα θεμα με τον ηχο.Αλλα ειχε 2/5 σημα.Και ολες εχουν θεμα λογω μορφολογιας του εδαφους στη περιοχη.Στη παραλια του νεου παντελεημονα που ειχα drop calls,σε ορισμενες κλησεις ειχα και θεμα με τον ηχο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) σήμερα που το τεσταρα ξανά βλέπω b3 και στην δουλειά μου και στο σπίτι,πολύ ασθενές βέβαια στο σπίτι που δεν κρατάει μαζί με την b20 το 4g....με ρίχνει σε h σχεδόν αμέσως... λέτε να κάνουν εργασίες? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 2, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Επεφτε η κληση,εκανα μετα κατευθειαν redial και εβγαζα κληση.Προχθες στη Πλακα Λιτοχωρου στη παραλια κατω απο το Olympus Beach Camping(στα βραχια) ειχα θεμα με τον ηχο.Αλλα ειχε 2/5 σημα.Και ολες εχουν θεμα λογω μορφολογιας του εδαφους στη περιοχη.Στη παραλια του νεου παντελεημονα που ειχα drop calls,σε ορισμενες κλησεις ειχα και θεμα με τον ηχο. Εγω με 2-3/5 E δεν είχα παρατηρήσει drop calls,μονο διακοπές στον Ήχο,ούτε καν παραμόρφωση Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) το δίκτυο κάνει αυτό που αναφέρει το κινητό. Αν το κινητό αναφέρει ότι το κανάλι επικοινωνίας είναι χάλια τότε το δίκτυο αποφασίζει. Ίσως η βόνταφον είναι πολύ αυστηρή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το δίκτυο έχει πρόβλημα. Απλά το δίκτυο στην περιοχή σου δεν είναι αρκετά καλό.δηλαδή το κινητό αναφέρει ότι το Δίκτυο είναι χάλια της vodafone κι αυτή με την σειρά της σε ρίχνει σε 3g μπας και στρώσει και που ξανά αναφέρει ότι είναι χάλια και η σε ρίχνει σε 2g που επίσης χάλια...πιο κάτω δεν έχει που να μην είναι χάλια :p :p :p κλειδωμένο σε b20 που πριν μερικές μέρες έπιανε 40αρια Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 2, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Εννοείς τα dropcalls?Αν λες γι'αυτο,στο δικο μου κινητο στο ιδιο μερος που είχα Ε δεν το παρατηρησα εντονα,μονο κατι διακοπες.Σε ένα dumbphone δεν μπορουσε να στραβώσει κληση,και ηταν και συμβολαιο στο red 1,ενώ το δικο μου cu.Και πιστευα πως η Vodafone εδεινε λιγοτερο σημα στους καρτοκινητούς και περισσοτερο στα συμβολαια. Εννοώ τις εναλλαγές των δικτύων που καθιστά το ίντερνετ μη λειτουργικό και για μένα είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ εργαλείο!!!! το δίκτυο κάνει αυτό που αναφέρει το κινητό. Αν το κινητό αναφέρει ότι το κανάλι επικοινωνίας είναι χάλια τότε το δίκτυο αποφασίζει. Ίσως η βόνταφον είναι πολύ αυστηρή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το δίκτυο έχει πρόβλημα. Απλά το δίκτυο στην περιοχή σου δεν είναι αρκετά καλό. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα είναι γενικευμένο!!!Μπορεί να μην είναι παντού αλλά ότι κι αν λες η ρύθμιση του δικτύου είναι ΟΧΙ αυστηρή που λες αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Στους άλλους δύο δεν παρατηρείται αυτό το φαινόμενο!Αυτό σου λέω και προσπαθείς να μας πείσεις ότι οι ρυθμίσεις της Vodafone είναι καλές!!!Κι εγώ ως ΠΕΛΑΤΗΣ σου λέω ότι αυτές οι ρυθμίσεις στην καθημερινότητα δεν εξυπηρετούν. Θεωρητικά γιατί το έκανε κ.α. είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!Πρακτικά υπάρχει πρόβλημα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 (edited) B3 15mhz Παλατακι Χαιδαρι http://www.speedtest.net/android/3088989062.png Και απο b20 http://www.speedtest.net/android/3088996231.png Village ρεντη b3 http://www.speedtest.net/android/3089216466.png Edited August 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Ολος ο Βολος κ η ευρυτερη περιοχη Μαγνησιας εχει προβλημα με την ποιοτητα των κλησεων, κ τις εισερχομενες οπου ο συνδρομητής εμφανιζεται ως εκτος δικτυου. Δεν ξερω τι φταιει αλλα το φενομενο εμφανιζεται σε ολους τους συνδρομητες. Εγω τουλάχιστον δεν ξερω κάποιον που να μην εχει θεμα. Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας διαφωτισει την κατάσταση. Τα πραγματα ειναι παραπανω απο τραγικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Ήταν πάντα έτσι; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ολος ο Βολος κ η ευρυτερη περιοχη Μαγνησιας εχει προβλημα με την ποιοτητα των κλησεων, κ τις εισερχομενες οπου ο συνδρομητής εμφανιζεται ως εκτος δικτυου. Δεν ξερω τι φταιει αλλα το φενομενο εμφανιζεται σε ολους τους συνδρομητες. Εγω τουλάχιστον δεν ξερω κάποιον που να μην εχει θεμα. Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας διαφωτισει την κατάσταση. Τα πραγματα ειναι παραπανω απο τραγικά. Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα με VF ούτε με Cosmote με τις κλήσεις. Τις χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και δεν έχω τέτοια θέματα. Τα μόνα θέματα που έχω είναι η μη ύπαρξη καλής κάλυψης κατά τόπους με την κάθε μία. Κατά τα άλλα όλα κομπλέ. Με το τηλέφωνο του avatar, με την τελευταία official ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλιμερα Kotsianis, χθες το βραδυ φιλος στην Ιασωνος κ δεν μπορουσαμε να μιλησουμε. Σε πρωτη φαση κλασικα εδεινε εκτος δικτυου. Εγω στα Jumbo , εκτος δικτυου, οι γονεις μου στο παλιο μεγαλο Carrefour ,εκτος δικτυου, κατω Λεχωνια επερνα φιλο, εκτος δικτυου, εκτος κ εαν η συσκεβη ειναι 2G only.Η μανα μου με δικαρτο οποτε την παρω στην πρωτη καρτα η δεν θα βγει η θα ειναι χαλια η γραμη, στη δεφτερη καρτα 2G only, παντα με τη πρωτη κ ολα καλα. Νομιζω πως το θεμα ειναι με το.3G/4G αλλα δεν το καταλαβενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ολος ο Βολος κ η ευρυτερη περιοχη Μαγνησιας εχει προβλημα με την ποιοτητα των κλησεων, κ τις εισερχομενες οπου ο συνδρομητής εμφανιζεται ως εκτος δικτυου. Δεν ξερω τι φταιει αλλα το φενομενο εμφανιζεται σε ολους τους συνδρομητες. Εγω τουλάχιστον δεν ξερω κάποιον που να μην εχει θεμα. Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας διαφωτισει την κατάσταση. Τα πραγματα ειναι παραπανω απο τραγικά. Και μετα σου λενε για αριστες κλησεις και χωρις drop calls.Η Wind που κραταει 3G και 4G μεχρι τελους,φτανοντας να μην ειναι λειτουργικο και απλως να βλεπεις την ενδειξη,drop calls και να λεει ο συνδρομητης εκτος δικτυου στις εισερχομενες δεν ειχε.Κατευθειαν εκανε αλλαγη σε 2G.Η Vodafone που κανει εναλλαγες πιο ευκολα απ ολους,το να εχει θεματα ειναι παραλογο για μενα.Καντε παραπονα και μη το αφηνετε ετσι.Επισης αν εχεις iPhone,με τη Vodafone ευκολα εβγαινα εκτος δικτυου και ειχα αλλαγες συνεχως στη καλυψη.Δηλαδη να πεφτει απο 4G/3G σε 2G.Ειμαι με 5s εγω αν παιζει ρολο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Vodafone Νέα Ιωνία Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Η Wind που κραταει 3G και 4G μεχρι τελους,φτανοντας να μην ειναι λειτουργικο και απλως να βλεπεις την ενδειξη Έξυπνο αυτό. Έχεις LTE και UMTS χωρίς να έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Vodafone Wind Κουκουραβα. Μας δυσκόλεψε λίγο. Η κεραία εκπέμπει μόνο προς Βόλο. Εξαιρετική κατασκευή. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Έξυπνο αυτό. Έχεις LTE και UMTS χωρίς να έχεις. Και δεν χανω κλησεις,μονο αν δεν εχω σημα εχω χασει.Drop calls δεν ειχα ποτε.Και εχουμε οικογενειακως 4-5 F2G.Τα 3 CU πιο πολυ θεμα ειχαν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Δεν είπα πως χάνεις κλήσεις. Αλλά προφανώς δεν έχεις και Internet, διότι το σήμα 3G/4G είναι διακοσμητικό, οπως λες. Προφανώς οι της Wind επιλέγουν να κάνουν κατι τέτοιο. Της Vodafone πάλι, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts