odim Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 H COSMOTE τρέχει πολύ και δεν την προλαβαίνουμε ! οπως ειχε σημα καμπανα και καταντησε μπανανα,καπως ετσι ετρεχε ο χονδρος στη διαφημηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η Vodafone καλά θα κάνει να επικεντρωθεί και να τρέξει, γιατί σε ταχύτητες & κάλυψη έχει μείνει ΤΡΟΜΕΡΑ πίσω. Πυκνώστε το δίκτυο στην επαρχία κι άλλο!! Η Cosmote σας έχει περάσει σε υπερβολικό βαθμό...Καλές οι διαφημίσεις, αλλά ρίξτε χρήμα για το δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Να επαναφέρω το (πονεμένο, πλέον) θέμα του fast dormancy; Χρόνια τώρα, στην Cosmote & στην Wind, οι συσκευές "ξυπνάνε" ακαριαία, με το που ξεκινήσει ένα data session. Στην Vodafone τις πολλές φορές περνάνε 4-5 δευτερόλεπτα. Ας αφήσουμε σε πέρας τις δικαιολογίες περί συσκευών κλπ, κλπ. Το θέμα το έχει η Vodafone στο υλικό ή το λογισμικό του δικτύου της χρόνια τώρα. Λυπάμαι που το λέω,αλλά μου θυμίζει εποχές 2008. Κάποτε κορόιδευαμε την Cosmote, τώρα εδώ & κοντά 1.5 χρόνο η Vodafone σε θέματα ίντερνετ είναι χειρότερη απ'την χειρότερη εποχή της Cosmote...Η οποία Cosmote ξέφυγε σε κάλυψη και ταχύτητες. & απορώ, πόσο ακόμη θα την αφήσουν να ξεφύγει... ακυρο εγω εχω πληροφοριες οτι η vodafone κανει τις περισσοτερες αναβαθμισεις στο υπαρχον δικτυο.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Vodafone καλά θα κάνει να επικεντρωθεί και να τρέξει, γιατί σε ταχύτητες & κάλυψη έχει μείνει ΤΡΟΜΕΡΑ πίσω. Πυκνώστε το δίκτυο στην επαρχία κι άλλο!! Η Cosmote σας έχει περάσει σε υπερβολικό βαθμό...Καλές οι διαφημίσεις, αλλά ρίξτε χρήμα για το δίκτυο Στο 2G η cosmote ειναι για τα πανηγυρια,εαν θελεις να κανεις συγκρισεις θα τις κανεις εκει που εχουν δικτυο και οι τρεις,η μοδα της μπανανας περασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 ακυρο εγω εχω πληροφοριες οτι η vodafone κανει τις περισσοτερες αναβαθμισεις στο υπαρχον δικτυο.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 2G η cosmote ειναι για τα πανηγυρια,εαν θελεις να κανεις συγκρισεις θα τις κανεις εκει που εχουν δικτυο και οι τρεις,η μοδα της μπανανας περασε.. Μήπως όμως χρειαζόταν και την περισσότερη δουλειά, εξ'ου & οι πιο πολλές αναβαθμίσεις; ;) Τώρα όσον αφορά το fast dormancy, δεν το βγάζω απ'το κεφάλι μου, πάρε κάρτες SIM & δες το. Για το 2G της Cosmote το έχω επισημάνει κι εγώ. Έχει πολύ χειρότερη ποιότητα ήχου σε σχέση με τις άλλες 2. Επειδή όμως αναφερόμουν σε Mobile Internet υπηρεσίες, η Vodafone αυτήν τη στιγμή, για μένα, τουλάχιστον στις περιοχές που την χρησιμοποιώ, έχει στασιμότητα σε κάλυψη και ταχύτητες.Προφανώς είναι ευκολότερο για την Cosmote να επεκτείνει το δίκτυο, όμως τον πελάτη εν τέλει τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όχι το πώς η εταιρία θα το επιτύχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 ακυρο εγω εχω πληροφοριες οτι η vodafone κανει τις περισσοτερες αναβαθμισεις στο υπαρχον δικτυο.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 2G η cosmote ειναι για τα πανηγυρια,εαν θελεις να κανεις συγκρισεις θα τις κανεις εκει που εχουν δικτυο και οι τρεις,η μοδα της μπανανας περασε.. Ναι τρελες αναβαθμισεις η vodafone ειδικα στην Κρητη.... ειμαστε δευτερη χρονια με φουλ σημα στο σπιτι. Μετα το πασχα Cosmote... δεν γινεται η γυναικα μου να εχει 3G στα βουνα και στα λαγκαδια και γω να ψαχνω που θα εχει 3G και αν εχει να μην παει με μισο mbps. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εγώ πάντως που κινούμαι συνέχεια Αθήνα και ταξίδια στην επαρχία χρησιμοποιώ μόνο 2G χωρίς να εχω κανένα πρόβλημα στην ποιότητα ομιλίας,Το 3G/4G το χρησιμοποιώ μόνο για data Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Κατω Σταλός ( εξω απο Χανιά προς Αγ.Μαρίνα) Σε σημειο νεκρο για cosmote ειχα σημα 5/5 φουλ 3G αλλα η ταχυτητα σταθερα στα 2.5Mbps up/down. 1χιλιομετρο παραπερα η cosmote εχει LTE/3G και η vodafone μονο 3G στα 2-3mbps http://www.speedtest.net/my-result/i/1200165397 http://s13.postimg.org/idlr1jnr7/Full_Size_Render.jpg Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 4G και στη πολη της Καστοριας:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 4G και στη πολη της Καστοριας:) Αυτά είναι νέα ευχάριστα ! Φαντάζομαι τώρα θα μπήκε 4G από την Vodafone στην Καστοριά . Δεν θα έχει πολύ καιρό εννοώ , όπως έχει η COSMOTE 4G . Στην Φλώρινα άραγε έχει 4G η Vodafone ? Γνωρίζει κάποιος να μας ενημερώσει ? Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους εύχομαι , από τον ανοιξιάτικο Βόλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Φλωρινα Κιλκις Σερρες Δραμα Καβαλα δεν παιζει ακομα 4G.Η Cosmote αντιθετα καλυπτει τις περιοχες αυτες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μάλιστα , ευχαριστώ για την απάντηση . Η COSMOTE τρέχει και ΔΕΝ την προλαβαίνουμε γενικά ;) Μπράβο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μάλιστα , ευχαριστώ για την απάντηση . Η COSMOTE τρέχει και ΔΕΝ την προλαβαίνουμε γενικά ;) Μπράβο ;) Πρεπει να επιβεβαιωσω και εγω. Αστειες ταχυτητες 4G της βοντα στην περιοχη του κορινθιακου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πρεπει να επιβεβαιωσω και εγω. Αστειες ταχυτητες 4G της βοντα στην περιοχη του κορινθιακου. Ξυλόκαστρο και Κιάτο που δοκίμασα 42 επιασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ποτε επιτελους θα εχουμε μονιμο mobile internet για pc με σταθερο παγιο στη κινητη??? γιατι ειτε με ογκοχρεωση ειτε χρονοχρεωση δε συμφερει.......αναρωτιεμαι γιατι δεν το κανουν......δε μπορουν η δε τους συμφερει η ακομη δεν εχει βρεθει η τεχνολογια που να υποστηριζει κατι τετοιο....φαντασου τωρα με ενα στικακι να πιανεις ταχυτητες 5mb/s η ακομη και 10mb/s θα κατεβαζες τεραστια αρχεια στη στιγμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και πολλά χωριά του Πηλίου έχουν 4G από Cosmote. Η Vodafone αγρόν αγοράζει...... χρόνια πολλά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ποτε επιτελους θα εχουμε μονιμο mobile internet για pc με σταθερο παγιο στη κινητη??? γιατι ειτε με ογκοχρεωση ειτε χρονοχρεωση δε συμφερει.......αναρωτιεμαι γιατι δεν το κανουν......δε μπορουν η δε τους συμφερει η ακομη δεν εχει βρεθει η τεχνολογια που να υποστηριζει κατι τετοιο....φαντασου τωρα με ενα στικακι να πιανεις ταχυτητες 5mb/s η ακομη και 10mb/s θα κατεβαζες τεραστια αρχεια στη στιγμη.... Πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμες οι εταιρείες να θυσιάσουν τα έσοδα τους από την σταθερή τηλεφωνία. Με λίγα λόγια δεν το δίνουν γιατί θα αναταγωνιζόντουσαν βασικό προϊόν τους. Φυσικά και η χωρητικότητα του δικτύου κινητής δεν έχει φτάσει ακόμα σε τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων για πολλούς συνδρομητές, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Και πολλά χωριά του Πηλίου έχουν 4G από Cosmote. Η Vodafone αγρόν αγοράζει...... χρόνια πολλά:) Ναι όντως , το έχω διαπιστώσει και εγώ αυτό στο Πήλιο . Χρόνια πολλά σε όλους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμες οι εταιρείες να θυσιάσουν τα έσοδα τους από την σταθερή τηλεφωνία. Με λίγα λόγια δεν το δίνουν γιατί θα αναταγωνιζόντουσαν βασικό προϊόν τους. Φυσικά και η χωρητικότητα του δικτύου κινητής δεν έχει φτάσει ακόμα σε τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων για πολλούς συνδρομητές, Πιστευω οτι επειδη και το σταθερο ιντερνετ μεσω δορυφορου ετσι και τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας δεν δινουνε απεριοριστο ιντερνετ λογω οτι ειναι μεσω δορυφορου η επικοινωνια του ιντερνετ με τις κεραιεις , απο ψαξιμο δικο μου προσωπικο εχω καταληξει σε αυτο χωρις να ξερω οτι ειναι σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εχω την αισθηση πως η καλυψη σε 4G αρχιζει αργα αργα να αυξανεται. Επιβεβαιωνω καλυψη 4g σε γαλαξειδι και γενικοτερα σε κορινθιακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πιο αργη και απο την καθυστερηση η vodafone. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αυξάνεται ανά την Ελλάδα και η 4G κάλυψη της Vodafone , τα καλά να τα λέμε , να μην γκρινιάζουμε συνέχεια , δεν είναι καλό πράγμα αυτό . Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ αρκετά πιο αργά από την επέκταση της 4G κάλυψης της COSMOTE . Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πιο αργη και απο την καθυστερηση η vodafone. Πιστεύεις οτι αξίζει να δώσει κάποια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ άμεσα; Θα εχει κάποιο κέρδος; Θα χάσει πελάτες; Με 4G θα ανοίξει πιο γρήγορα το fb? Εδώ η wind χωρίς 3G και εχει 24%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πιστεύεις οτι αξίζει να δώσει κάποια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ άμεσα; Θα εχει κάποιο κέρδος; Θα χάσει πελάτες; Με 4G θα ανοίξει πιο γρήγορα το fb? Εδώ η wind χωρίς 3G και εχει 24%. Αρα ο ΟΤΕ πεταει τα λεφτα του που επενδυει στο δικτυο του και οχι στις διαφημισεις στην τηλεοραση ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μιλώντας προσωπικά, μετά από την τόσο καλή δουλειά της Cosmote στο 3G & στο 4G,δίνω πλέον τα χρήματά μου εκεί & η Vodafone κάρτα μου έχει παροπλιστει. Δεν ξέρω αν αυτό κάνει η πλειονότητα των πελατών, εγώ ξέρω πάντως πως τα 20 μου ευρώ κάθε μήνα τα δίνω στην Cosmote. Η Vodafone έχασε. Και δεν είναι μόνο το 4G,αλλά και η αργοπορημενη μετάβαση στο fast dormancy από 3G σε 3G+ που καθιστά ακόμη πιο αργή την φόρτωση ακόμακαι μιας απλής σελίδας. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνουν κάτι γι'αυτό τόσα χρόνια:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αρα ο ΟΤΕ πεταει τα λεφτα του που επενδυει στο δικτυο του και οχι στις διαφημισεις στην τηλεοραση ? Δεν τα πετάει φυσικά. Αλλά για ποιο λόγο να δώσει χρήματα τώρα η vodafone Για 4G (που έτσι κι άλλοι ως δίνει και πλέον στο roll out έχει ξεπεράσει την cosmote) Και πχ να Μην τα δώσει για να συνδέσει τις υπάρχουσες κεραίες στο δίκτυο οπτικών ινών της HOL ? Αν βγει και δώσει 500 μύρια αύριο το πρωί για να κανέι 4G+ όλο το δίκτυο, τι ακριβώς θα κερδίσει ο κόσμος; πέρα από το να βλέπει το 4G+ Σαν εικονίδιο και να χαίρεται για το ακριβό του κινητό αυτός που το πήρε και έχει ανοικτό το data. Θεμα προτεραιοτήτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts