Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το οτι ο TakeOverNet συγκρινει νουμερα του 14 για βονταφον με νουμερα του 11 για γουιντ, τί σου λέει; ;)

Εχεις πιο προσφατα στοιχεια για τη Wind?

Γιατι οταν αρχισε η κατρακυλα σταματησε να βγαζει και αποτελεσματα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

διαβασε τα ποστς του τελευταιου εναμιση χρονου και θα δεις τις αποδειξεις που θελεις ;) Δυστυχως, το χαλασατε το τοπικ... Μονο και μονο που δεχεσαι αλλων ετων στοιχεια του φιλου σου, επιβεβαιωνεις την ηττα που εχει φαει η βονταφον απο τη γουιντ... Ερχονται ακομη χειροτερες εποχες, εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε ;) Εσεις συνεχιστε την παραπληροφορηση σας, θα φυγω και εγω απο το τοπικ και μετά δε θα εχετε με ποιον να μιλησετε :Ρ

Πες μου τωρα οτι μου κανεις πλακα....

Επιδη καποιοι φανατικοι της Wind 1,5 χρονο λενε το μακρυ και το κοντο τους, θεωρεις οτι η Wind παει καλα....

Εγω λοιπον σου εχω τα στοιχεια του Group που βγαινουν ανα τριμηνο.

Εσυ μου εχεις το φανατισμο σου.

Οκ... Ο καθενας κρινει το τι ειναι πιο αξιοπιστο. Χειροπιαστα στοιχεια η ο γνωστος του γνωστου.

Παράθεσέ μας τα ακριβή νούμερα και των 2 εταιριών λοιπόν, για να υποστηρίξεις τους ισχυρισμούς σου. (Ή και των 3, αν θες). Το να απορρίπτεις τα στοιχεία κάποιου ως ανακριβή δεν λέει κάτι, αν δεν έχεις να αντιπαραθέσεις ακριβή στοιχεία (μην μας δώσεις απάντηση του τύπου: ούτε ο TakeOverNet τεκμηριώνει αυτά που λέει. Περιμένουμε τα δικά σου στοιχεία, για να μας ρουπώσεις :rolleyes: )

Ακριβή στοιχεία κανένας δεν μπορεί να δώσει, εκτός αν δουλεύει σε εταιρία κινητής.

Εμπειρικά το μόνο που ξέρω είναι ότι η Cosmote έχει τις πιο φορτωμένες κυψέλες, ενώ η Wind τις λιγότερο φορτωμένες. Οι λόγοι ευνόητοι.

Ακριβή στοιχεία κανένας δεν μπορεί να δώσει, εκτός αν δουλεύει σε εταιρία κινητής.

Αναφέρομαι πάντα σε επίσημα δελτία τύπου.

Επι μηνες ακυρωνω εσενα και το φιλο σου (ολα φαινονται στα προηγουμενα ποστς), σε διάφορα θεματα που αφορουν την τακτικη σας. Επειδη ομως η ζωη ειναι μικρή, σταματάω να σας ζορίζω και σταματάω την παρακολουθηση του τοπικ (ετσι και αλλιως κανενας αλλος δεν ασχολουταν εδω και καιρο). Adios Amigos...

Δεν υπαρχει λογος να φυγεις απο το τοπικ.Συζητηση κανουμε και τα συμπερασματα του κοινου!

btw για την επιτυχια της εταιριας μπορεις να ανοιξεις τα Χανιωτικα νεα εδω και ενα μηνα αγγελια γα οποιον ενδιαφερεται να ανοιξει καταστημα wind στην Σουδα επειδη το προηγουμενο επτωχευσε μαλλον.

Και επειδη φιλος μου εχει καταστημα Wind στην Κατω Τουμπα ... οι ζημιες φετος δεν εχουν προηγουμενο και θα το δεις συντομα

Εχω μια απορια: απο τη στιγμη που η wind δε δινει στοιχεια, πώς μπορεί να πει καποιος με σιγουριά οτι η voda ειναι δευτερη; Αφου δεν υπάρχουν επισημα στοιχεια.

Εχω μια απορια: απο τη στιγμη που η wind δε δινει στοιχεια, πώς μπορεί να πει καποιος με σιγουριά οτι η voda ειναι δευτερη; Αφου δεν υπάρχουν επισημα στοιχεια.

Με ενα τηλεφωνο στην ΕΕΤΤ θα μαθεις τα παντα.Ολες δινουν στοιχεια και στην ΕΕΤΤ και στον τυπο.

Εκτος αν θες να πιστεψεις οτι η wind ειναι πρωτη με 13εκ συνδρομητες η κοσμοτε δευτερη με 4 και η βονταφον τριτη με 2εκ.

Οτι θες.

Με ενα τηλεφωνο στην ΕΕΤΤ θα μαθεις τα παντα.Ολες δινουν στοιχεια και στην ΕΕΤΤ και στον τυπο.

Δωσε ενα λινκ σε παρακαλω (αφου τα δινουν και στον τυπο).

Δωσε ενα λινκ σε παρακαλω (αφου τα δινουν και στον τυπο).

Στειλε μειλ στην ΕΕΤΤ και ζητησε τους αυτην την πληροφορια...

Λες να μην ξερει η ΕΕΤΤ το ποσες συνδεσεις ειναι ενεργες στην ελλαδα και απο ποσες σε καθε εταιρια?

Ετσι για να το κανουμε και πιο ενδιαφερον

Μερίδια αγοράς κινητής τηλεφωνίας-Αριθμός συνδρομητών (2011)

Cosmote : 52.2% - 7.885 εκατ. συνδέσεις

Vodafone :26.3% 4.196 εκατ. συνδέσεις

WIND : 21.4% 3,2 εκατ. συνδέσεις

Ψαξου λοιπον να μας πεις ποσους συνδρομητες εχει η wind φετος και δωσε μας την πληροφορια.

Edited by zerokill

Στειλε μειλ στην ΕΕΤΤ και ζητησε τους αυτην την πληροφορια...

Λες να μην ξερει η ΕΕΤΤ το ποσες συνδεσεις ειναι ενεργες στην ελλαδα και απο ποσες σε καθε εταιρια?

Ετσι για να το κανουμε και πιο ενδιαφερον

Μερίδια αγοράς κινητής τηλεφωνίας-Αριθμός συνδρομητών (2011)

Cosmote : 52.2% - 7.885 εκατ. συνδέσεις

Vodafone :26.3% 4.196 εκατ. συνδέσεις

WIND : 21.4% 3,2 εκατ. συνδέσεις

Ψαξου λοιπον να μας πεις ποσους συνδρομητες εχει η wind φετος και δωσε μας την πληροφορια.

Το 2011 το εχει και το wikipedia... Είπες οτι υπάρχει και στον τύπο, δώσε λινκ λοιπόν...

Από την ετήσια επισκόπηση των αγορών από την ΕΕΤΤ για το 2012

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το 2011 το εχει και το wikipedia... Είπες οτι υπάρχει και στον τύπο, δώσε λινκ λοιπόν...

Χεράκι εχεις στειλε μειλ στην ΕΕΤΤ να σου απαντησουν.Τριτος εισαι με διαφορα.

Χεράκι εχεις στειλε μειλ στην ΕΕΤΤ να σου απαντησουν.Τριτος εισαι με διαφορα.

1) σου λεω οτι δε βρισκω στατιστικά

2) μου λες "υπάρχουν στον τύπο"

3) σου λεω "δώσε λινκ"

4) επιμενεις να παρω τηλ...

Μήπως (λεω μήπως) δε μας τα λες καλά; Οσο αφορά το 2011+2012 μια χαρά υπάρχουν στοιχεία... Πιο μετά τί έγινε; Εαν ειναι θα σου παραθεσω και εγω στοιχεια της εποχης που η γουιντ ειχε καρτοκινητο και η βονταφον δεν ειχε....

Προσωπικά αδιαφορώ για ποιος ειναι πρωτος, δευτερος, τριτος (δεν εχω κανενα συμφερον), αλλά να διαβάζω ποστς που δε βασιζονται σε επισημα στοιχεια, χαλάνε την ποιοτητα της συζητησης. Και εγω θα μπορουσα να σου πω "η γουιντ ειναι σιγουρα δευτερη, παρε τηλ να μαθεις, παρολο που λεω οτι υπαρχουν στον τυπο". Εαν ισχυαν αυτα που ελεγες, θα εδινες λινκ... Ολα τα άλλα ειναι σαλτσες...

Εισαι τριτος και με διαφορα κανα μυριο + συνδρομητες.

Εmail ξερεις να στελνεις?Βαριεισαι? γιατι δεν στελνεις εσυ στην ΕΕΤΤ να παρεις απαντηση γιατι και λινκ να σου δωσω θα το βγαλεις ακυρο οποτε δεν μπαινω στον κοπο καν

Οποτε στειλε και ρωτα την ΕΕΤΤ ποσους συνδρομητες εχει η βοντα ποσους η γουιντ πιες και την σοδα και εδω ειμαστε.

Edited by zerokill

• Administrators

Πραγματικά... είναι το αντικείμενο της συζήτησης τόσο σοβαρός λόγος για να "τρώγεστε" κατά αυτό τον τρόπο; Παρακαλώ να επανέλθουμε και προτείνω να ρίξετε μια ματιά και στους κανονισμούς του φόρουμ που αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας.

Ρίξτε τους τόνους και συζητήστε κόσμια, σε φόρουμ είστε και όχι σε καφενείο.

Η μη συμμόρφωση με τα ανωτέρω συνεπάγεται άμεση διαγραφή μηνυμάτων ακολουθούμενη από τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Οταν κάποιος ισχυρίζεται κάτι (και μάλιστα με τρόπο που προκαλεί), καλό θα ήταν να μπορεί να τα επιβεβαιώσει κιόλας. Από τη στιγμή που αρνείται να τα επιβεβαιώσει, ακυρώνεται και εκτίθεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ ισχυρίζεται οτι το αυτή τη στιγμή η Vodafone είναι δευτερη, βασιζόμενος σε δελτία τύπου (όπως είπε ο ιδιος σε ποστ του), αρνειται να παρουσιάσει τα δελτία τύπου, στα οποία βασίζεται. Αντιθέτως, επιτίθεται προσωπικά με συμπεριφορά που δεν αρμόζει στους κανονισμούς του φορουμ. Εαν είναι να ισχυριζεται καθε φορα καποιος ενα πραγμα και αντι για στοιχεια, να επιτιθεται με αγενεια, το κύρος του τοπικ, και εν συνεχεία του φόρουμ, χάνεται. Εαν υπήρχαν λινκς, θα τα έδινε, αφού θέλει τόσο πολύ να με βγάλει λάθος... Με αυτην τη συμπεριφορά όμως, βγαίνει ο ίδιος λάθος και δίνει όλο το δίκιο στις αμφιβολίες μου...

Δε βαρεθήκατε να πλακώνεστε για τις κωλοεταιρίες; Κουραστικό και χαλάει το θέμα

Το θέμα έχει πεθάνει εδώ και καιρό, με το "ράδιο αρβύλα" που προωθούν 3-4 άτομα εδώ μέσα. Το άσχημο είναι οτι πολλά αξιόλογα μέλη του φορουμ έφυγαν (ή έφαγαν Ban) εξαιτίας αυτών των 3-4 ατόμων. Εγώ έδωσα πολλές ευκαιρίες στους 3-4 να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα τους, αλλά τελικά εισέπραξα μόνο αγένεια. Το αστείο είναι οτι και σε άλλα τοπικς αυτά τα 3-4 άτομα ψάχνουν ποστς μου μόνο και μόνο για να μου πάνε κόντρα. Anyway, από τη στιγμή που στο τοπικ δε γίνεται πια συζήτηση για την κάλυψη + του ότι εγώ επιβεβαιώθηκα, δε βρίσκω λόγο (όπως πολλοί άλλοι) να παρακολουθώ το τόπικ... (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ONTOPIC) Ετσι και αλλιως ολοι ξερουμε οτι η κάλυψη της Voda έχει χειροτερευσει ( βάλε και την αποτυχημένη κίνηση απελπισίας με τη διαφήμιση της στην τηλεοραση για το "καλυτεροτερο σημα στην Ελλαδα"), προσπαθώντας να πάρει κάποια ψίχουλα καλύτερου σήματος από τη wind... Η Voda δεν έχει πια λεφτά για να συντηρησει το δικτυο της και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα πεσουν να με φανε οι 3-4, ίσως η λέξη 'Budapest' τους συμμαζέψει ;)

Εγω εγραψα ποσους συνδρομητες εχει η vodafone.Eσυ μπαινεις εδω και λες οτι η wind εχει πιο πολλους και οτι ειναι δευτερη εταιρια.Οι δικες σου αποδειξεις που ειναι?Εσυ εισαι αυτος που ερχεται σε αυτο το τοπικ και λες τα δικα σου.

Προσωπικα εγω ουδεποτε ηρθα σε αντιπαραθεση στο φορουμ στην wind ουτε με σενα ουτε με κανενα κατ επαναλειψη ...

ποσα κερδη προ φορων ειχε το 2013 η wind δες και της vodafone ελλαδος και συγκρινε τα μεγεθη των εταιριων.

Το δικο σου συστημα ειναι απο το 2010 να μπαινεις σε αυτο το φορουμ και να κοκορευεσαι για την wind.

Περιμενουμε λοιπον τις δικα σου στοιχεια που διαψευδουν τα δικα μας οτι η εταιρια σου ηταν ειναι και θα ειναι 3η.

Edited by zerokill

(ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ONTOPIC) Ετσι και αλλιως ολοι ξερουμε οτι η κάλυψη της Voda έχει χειροτερευσει ( βάλε και την αποτυχημένη κίνηση απελπισίας με τη διαφήμιση της στην τηλεοραση για το "καλυτεροτερο σημα στην Ελλαδα"), προσπαθώντας να πάρει κάποια ψίχουλα καλύτερου σήματος από τη wind... Η Voda δεν έχει πια λεφτά για να συντηρησει το δικτυο της και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα πεσουν να με φανε οι 3-4, ίσως η λέξη 'Budapest' τους συμμαζέψει ;)

Άρα λοιπόν μας λες ότι η Vodafone επεκτείνει το δίκτυό της προσθέτοντας 4G ενώ δεν έχει χρήματα:lol:

Ήθελα να'ξερα πως την κάνει αυτή την επέκταση σε υποδομές, μη έχοντας χρήματα:lol:

Επίσης, η έρμη η Wind που χτες γυρνώντας από Σαλονίκη είχε σχεδόν σε όλη την διαδρομή μόνο GPRS/EDGE(& οι ανταγωνιστές της έριχναν στ'αυτιά για πλάκα), όντας μια υγιής, κατά τα λεγόμενά σου, εταιρεία, γιατί τόσα χρόνια είναι στάσιμη;

Να μη σχολιάσω τα....ψίχουλα σήματος που γυρεύει απ'την Wind έχοντας συνολικά κλάσεις μεγαλύτερη κάλυψη.

Εν πασει περιπτώσει, ξέρουμε από τώρα τις απαντήσεις σου..

Αλήθεια, σε τι θα έπρεπε να με νοιαξει αν γενικά μια εταιρία έχει ή όχι χρήματα;

Edited by kotsianis7

Δεν βρίσκω το λογο για τσακωμούς. μπαίνει κάποιος και λέει ότι η wind έχει καλύτερο σήμα και περισσότερους συνδρομητές.

σε λίγο θα προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι ουρανός είναι μπλε....

μερικά πράγματα είναι τόσο δεδομένα που δε χρειάζονται απόδειξη.

η wind Είναι Τρίτη. σε δίκτυο και σε συνδρομητές. και ο ουρανός μπλε.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα, είμαι κάτοικος Καλαμαριάς, συγκεκριμένα στη Νέα Κρήνη και παρατηρώ πως το δίκτυο της vodafone παίζει απο G σε 3G, δηλαδή δεν βρίσκει κανείς edge... ωστόσο το 3G είναι αρκετά ασθενές (μέσα στο σπίτι μου δεν υπάρχει καν). Υπάρχει κανείς που κατοικεί σε γειτονική με μένα περιοχή που να έχει παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο;

Καλησπέρα, είμαι κάτοικος Καλαμαριάς, συγκεκριμένα στη Νέα Κρήνη και παρατηρώ πως το δίκτυο της vodafone παίζει απο G σε 3G, δηλαδή δεν βρίσκει κανείς edge... ωστόσο το 3G είναι αρκετά ασθενές (μέσα στο σπίτι μου δεν υπάρχει καν). Υπάρχει κανείς που κατοικεί σε γειτονική με μένα περιοχή που να έχει παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο;

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω στην Σουδα και συγκεκριμενα στον λοφο του βλητε.προβληματικο το μερος μεχρι και πανω στο ακρωτηρι γενικα

[ATTACH]46629[/ATTACH]

Οι διαφορές στην πόλη τών Χανιων ειναι μεγάλες και επειδή εχω σε iphone 5 και cosmokarta υπάρχει πολυ καλυτερη καλυψη σε ολη την πόλη.Η wind διαβασα οτι εχει αναβαθμισει το δικτυο στην Κρήτη μα δεν εχω ιδεα τι γινεται.Επιβαλεται ομως να προχωρήσει το 4G και παραέξω!

Guest margarita12

Καισαριανη Ζωγραφου φοβερα προβληματα με το internet.3g και hspda και δεν ανοιγει ξαν σελιδα,το προβλημα παραμενει για αρκετες ωρες εως να αποκατασταθει,οσες φορες επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων δεν εβγαλα ακρη,αμηχανια και ελλειψη γνωσεων,μαλλον προσλαμβανουν και δεν επιμορφωνουν οπως παλαιοτερα το προσωπικο και το πληρωνουν μαλλον με 3 κ 60,δεν εξηγειται αλλιως πολλες φορες να γνωριζω περισσοτερα απι εκπροσωπο του customer care,φυσικα 7 στις 10 δεν επικοινωνησαν μαζι μου οπως μου ειπαν στην πρωτη επικοινωνια,εχω την εντυπωση οτι τον τελευταιο χρονο οι υπηρεσιες στην vodafone ιδιαιτερα το mobile internet εχουν υποβαθμιστει κατακορυφα!

β

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις