Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτη τη στιγμη η wind παιρνει πελατεια και απο voda, αλλά και απο κοσμοτε, λογω καλυτερων προσφορων (απο v+c), λιγοτερων λαθών στην τιμολογηση (απο v) και καλυτερου σηματος (απο c). Λογικό λοιπον να συνεχισει να επενδυει η wind. Οσοι μενουν στη v (μαζι και εγω) ειναι λογω καλυτερης καλυψης 3g απο τις άλλες 2. Η κοσμοτε εχει επαναπαυτει στο 50%+ των συνδρομητων που εχει, αφου ο μεσος ελληνας καταναλωτης ειναι 'προβατο'...

οσο αφορά τους αγγλους, απλα 'νοικιαζουν' το ονομα 'vodafone' στα ξεφτερια-στελεχη-γκολντεν μποιζ της χωρας μας...

υγ: πριν απαντησουν σε αυτο το ποστ οι καποιοι 'wannabe' γνώστες της αγοράς, ας κανουν πρωτα μια βολτα σε οποιοδηποτε καταστημα vodafone και να παρατηρησουν ποσο περισσοτερο απελπισμενοι ειναι οι υπαλληλοι να κανουν εστω και 1 γραμμη... Οσο περναει ο καιρος, φαινεται ολο και περισσοτερο η πτωση νεων και παλιων συνδεσεων συμβολαιου...

Δες λιγο το money report του Vodafone Group, το ποσοστο επιτευξης στο Vodafone Greece σε σχεση με τα υπολοιπα και μετα δες το πακετο επενδυσης για τα φασματα και τι δοθηκε απο καθε παροχο.

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Δες λιγο το money report του Vodafone Group, το ποσοστο επιτευξης στο Vodafone Greece σε σχεση με τα υπολοιπα και μετα δες το πακετο επενδυσης για τα φασματα και τι δοθηκε απο καθε παροχο.

σε τί συμπερασμα θα επρεπε να βγω; εξηγησε μου εαν θελεις. Αυτο που ξερω ειναι οτι η vodafone ειναι 3η και καταιδρωμενη στο σπιτι της. Στην ελλαδα (λεει οτι) εχει δωσει τα περισσοτερα χρηματα, και μετά απο αυτο εγω και πολλοι αλλοι βλεπουμε τη καλυψη να χειροτερευει, και σιγουρα οχι απο υπερφορτωση ;)

σε τί συμπερασμα θα επρεπε να βγω; εξηγησε μου εαν θελεις. Αυτο που ξερω ειναι οτι η vodafone ειναι 3η και καταιδρωμενη στο σπιτι της. Στην ελλαδα (λεει οτι) εχει δωσει τα περισσοτερα χρηματα, και μετά απο αυτο εγω και πολλοι αλλοι βλεπουμε τη καλυψη να χειροτερευει, και σιγουρα οχι απο υπερφορτωση ;)

Στην Αγγλια πρωτη και δευτερη ποια ειναι ????(αναιρω το προηγουμενο ποστ)

Και στο Λονδίνο αν δεν κάνω λάθος δεν έχει καλό σήμα . Λόγο roaming συνέχεια μου αλλάζει εταιρεία .
London for ever

1) Everything Everywhere (πρωην Orange και Τ-mobile)

2) O2

Η πρωτη ειναι ενωση δυο εταιριων ενω η δευτερη ειναι κατι σαν τη δικη μας cosmote αν δεν κανω λαθος,λογικη τη βρισκω τη τριτη θεση της vodafone.

Η πρωτη ειναι ενωση δυο εταιριων ενω η δευτερη ειναι κατι σαν τη δικη μας cosmote αν δεν κανω λαθος,λογικη τη βρισκω τη τριτη θεση της vodafone.

καμμία σχεση ομως...

αυτη τη στιγμη η wind παιρνει πελατεια και απο voda, αλλά και απο κοσμοτε, λογω καλυτερων προσφορων (απο v+c), λιγοτερων λαθών στην τιμολογηση (απο v) και καλυτερου σηματος (απο c). Λογικό λοιπον να συνεχισει να επενδυει η wind.

Ρε παιδιά μη λέμε ό,τι θελουμε απλα και μόνο γιατι ... ρωτήσαμε δύο τρία καταστήματα.

Δείτε λίγο τους ισολογισμούς των τριων εταιριών. Το ότι η WIND ήταν η εταιρεία με την μεγαλύτερη πτώση καθαρών εσόδων το 2011 δεν σας λέει κάτι; Η εταιρεία περπατάει στο χείλος του αναρχου κλεισίματος!

Και όχι μόνο αυτο αλλα βγάζει και δελτίο τύπου που παραμυθιάζει τους μη ειδήμονες αναγνώστες με μεγέθη τελείως άχρηστα όπως ειναι το EBITDA.

Στη δημοπρασία του φάσματος οι άλλες δύο εταιρείες αύξησαν το φάσμα τους και η WIND μόλις πού κατάφερε να περί σώσει αυτο πού είχε... Και όχι μόνο αυτο, διατυμπάνιζε τις ... ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στο φάσμα!

Edited by damokles

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Ρε παιδιά μη λέμε ό,τι θελουμε απλα και μόνο γιατι ... ρωτήσαμε δύο τρία καταστήματα.

Δείτε λίγο τους ισολογισμούς των τριων εταιριών. Το ότι η WIND ήταν η εταιρεία με την μεγαλύτερη πτώση καθαρών εσόδων το 2011 δεν σας λέει κάτι; Η εταιρεία περπατάει στο χείλος του αναρχου κλεισίματος!

Και όχι μόνο αυτο αλλα βγάζει και δελτίο τύπου που παραμυθιάζει τους μη ειδήμονες αναγνώστες με μεγέθη τελείως άχρηστα όπως ειναι το EBITDA.

δε θυμαμαι να γραφω οτι ηταν 2-3 καταστηματα... οσο αφορα το 2011, δεν εχει καμμια σχεση με το 2012, για ολες τις εταιριες μιλαω.

το οτι η vodafone χανει συμβολαια και ψαχνει στα άχυρα καμμια νεα συνδεση ειναι γεγονος... οποιος θελει το πιστευει, οποιος δε θελει...

καμμία σχεση ομως...

Η o2 ειναι μπαζοεταιρια??? εγω εμαθα οτι προερχεται απο τον κρατικο φορεα τηλεπικοινωνιων της Aγγλιας και ειναι πολυ δυνατη εταιρια,ενω η vodafone ανηκει σε ιδιωτες,η t-mobile την ξερουμε επειδη εχει τον οτε ειναι γερμανικη ενω η orange ειναι γαλλικη και οι δυο ειναι μεγαθηρια στην ευρωπη με θυγατρικες σε πολλες χωρες,πριν τη συγχωνευση δε γνωριζουμε τι θεση ειχαν στην αγορα,εχει δυνατους παιχτες στην Αγγλια,μεγαλος ο ανταγωνισμος....

Edited by Picard

Ο λόγος που είναι 3η στην Αγγλία είναι...το κόστος καθώς η Vodafone Αγγλίας είναι φαρμακείο σε σχέση με τις άλλες. Και από σήμα έχω ακούσει διάφορα.

Στο θέμα μας τώρα. Απ'ό,τι φαίνεται τα Κινέζικα που πήραν οι δύο εταιρείες μας είναι μούφες. Συγνώμη, αλλά κάνει μπαμ. Το κινητό της ξαδέλφης μου με Vodafone SIM στο Πήλιο βαράει αποσυνδέσεις στο άσχετο και συνδέεται μετά από 1-2 δευτερόλεπτα στο 3G. Σε κατάσταση αναμονής πολλές φορές με ΤΕΡΜΑ 3G το τηλέφωνο είναι νεκρό για δευτερόλεπτα. Μετά αλλάζει σε 2η γενιά !?! και μετά ξανά σε 3η αφού περάσει κανένα 2 λεπτο!?! Μου είπε να κοιτάξω το τηλέφωνό της μήπως έχει πρόβλημα αλλά με την ίδια SIM στο 701 έχω ακριβώς τα ίδια θέματα. Μπορεί να φταίει το ότι βρισκόμαστε σε κορυφή και βλέπουμε τουλάχιστον 5 κεραίες της Vodafone, αλλά δικαιολογείται;

Η WIND ευτυχώς εδώ δεν έχει αλλάξει εξοπλισμό ακόμη και είναι πολύ καλά τα πράγματα. Τελικά, θα παρακαλάμε να μην μας πλησιάζει κινεζιά...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σφαίρα το δίκτυο τισ vοdαfone την ανάσταση στις δώδεκα και ένα λεπτό που έστειλα μυνημa περιοχή τισ κέρατεας με σήμα φουλ 3,5g όλα τα μυνηματα πήγανε αμέσως και το ίντερνετ πήγαινε σφαίρα απο το κινητό μου στην εκκλησία που μπήκα facebook να ευχηθώ χωρίς να πρόβλημα υπέρφορτωσης δικτύου.

Ο λόγος που είναι 3η στην Αγγλία είναι...το κόστος καθώς η Vodafone Αγγλίας είναι φαρμακείο σε σχέση με τις άλλες. Και από σήμα έχω ακούσει διάφορα.

Στο θέμα μας τώρα. Απ'ό,τι φαίνεται τα Κινέζικα που πήραν οι δύο εταιρείες μας είναι μούφες. Συγνώμη, αλλά κάνει μπαμ. Το κινητό της ξαδέλφης μου με Vodafone SIM στο Πήλιο βαράει αποσυνδέσεις στο άσχετο και συνδέεται μετά από 1-2 δευτερόλεπτα στο 3G. Σε κατάσταση αναμονής πολλές φορές με ΤΕΡΜΑ 3G το τηλέφωνο είναι νεκρό για δευτερόλεπτα. Μετά αλλάζει σε 2η γενιά !?! και μετά ξανά σε 3η αφού περάσει κανένα 2 λεπτο!?! Μου είπε να κοιτάξω το τηλέφωνό της μήπως έχει πρόβλημα αλλά με την ίδια SIM στο 701 έχω ακριβώς τα ίδια θέματα. Μπορεί να φταίει το ότι βρισκόμαστε σε κορυφή και βλέπουμε τουλάχιστον 5 κεραίες της Vodafone, αλλά δικαιολογείται;

Η WIND ευτυχώς εδώ δεν έχει αλλάξει εξοπλισμό ακόμη και είναι πολύ καλά τα πράγματα. Τελικά, θα παρακαλάμε να μην μας πλησιάζει κινεζιά...

Αν ίσχυε αυτό τότε δεν θα έπρεπε τα προβλήματα αυτά να εμφανίζονται μόνο σε 3G? Επίσης δεν θα τα αντιμετωπίζαμε όλοι; Και μου κάνει εντύπωση ότι σχεδόν όλα τα παράπονα αφορούν την Αθήνα και έχουν εμφανιστεί το τελευταίο μήνα. Ξαφνικά θυμήθηκαν όλοι μαζί οι σταθμοί της εταιρίας να κάνουν νερά; Κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Πάντως εγώ και όσοι ξέρω δεν έχουμε προβλήματα πλην μιας κοπέλας που μένει Κυψέλη.

Σφαίρα το δίκτυο τισ vοdαfone την ανάσταση στις δώδεκα και ένα λεπτό που έστειλα μυνημa περιοχή τισ κέρατεας με σήμα φουλ 3,5g όλα τα μυνηματα πήγανε αμέσως και το ίντερνετ πήγαινε σφαίρα απο το κινητό μου στην εκκλησία που μπήκα facebook να ευχηθώ χωρίς να πρόβλημα υπέρφορτωσης δικτύου.

Με τη μόνη διαφορά ότι λόγω κρίσης φέτος οι ευχές για την Ανάσταση ήταν εμφανώς μειωμένες άρα δεν νομίζω τα δίκτυα να αντιμετώπισαν θέμα υπερφόρτωσης. Ούτε η cosmote είχε πρόβλημα.

Αν ίσχυε αυτό τότε δεν θα έπρεπε τα προβλήματα αυτά να εμφανίζονται μόνο σε 3G? Επίσης δεν θα τα αντιμετωπίζαμε όλοι; Και μου κάνει εντύπωση ότι σχεδόν όλα τα παράπονα αφορούν την Αθήνα και έχουν εμφανιστεί το τελευταίο μήνα. Ξαφνικά θυμήθηκαν όλοι μαζί οι σταθμοί της εταιρίας να κάνουν νερά; Κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Πάντως εγώ και όσοι ξέρω δεν έχουμε προβλήματα πλην μιας κοπέλας που μένει Κυψέλη.

Με τη μόνη διαφορά ότι λόγω κρίσης φέτος οι ευχές για την Ανάσταση ήταν εμφανώς μειωμένες άρα δεν νομίζω τα δίκτυα να αντιμετώπισαν θέμα υπερφόρτωσης. Ούτε η cosmote είχε πρόβλημα.

Μα στο 3G έχω πρόβλημα. Το 2G λειτουργεί αψεγάδιαστα!

Επιπλέον το whats up έπεσε στις 12:05 εδώ :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε θυμαμαι να γραφω οτι ηταν 2-3 καταστηματα... οσο αφορα το 2011, δεν εχει καμμια σχεση με το 2012, για ολες τις εταιριες μιλαω.

το οτι η vodafone χανει συμβολαια και ψαχνει στα άχυρα καμμια νεα συνδεση ειναι γεγονος... οποιος θελει το πιστευει, οποιος δε θελει...

Τωρα με τη κριση δεν ειμαστε για συμβολαια,οι περισσοτεροι τα γυρνανε σε καρτες γι αυτο κι αλλαξε πολυ η πολιτικη της στα καρτοκινητα,δε βλεπεις που τα μοιραζουν τζαμπα delivery στο σπιτι σου??? ωστοσο δεν υπαρχει τετοιο προβλημα αποχωρησης συνδρομητων,στα ιδια πλαισια κινουνται ολες,το τοπιο δεν αλλαζει,ιδια κατασταση επικρατει σε ολα τα καταστηματα...

Προς όσους λένε πως πάει... σφαίρα σε δεδομένα: έχετε δοκιμάσει καμμία μέτρηση με κοσμοτέ; Το αναφέρω επειδή έχω και κοσμοτέ και σε όλα σχεδόν τα μέρη η vodafone τρώει... σκόνη με διαφορά. Εκτός αν θεωρείτε ότι τα 3Mbps είναι καλύτερη ταχύτητα από τα 7Mbps... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλώνω ότι δεν έχω εικόνα για τη Wind...

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η vodafone διαφημίζει σαν τρελλή το... full σήμα... Τυχαίο; Δεν νομίζω! Προκαλώ οποιονδήποτε να κάνει μια κλήση στο cc και να διαμαρτυρηθεί για το σήμα. Αμέσως μετά ας μπει εδώ να μας πει σε πόσο χαμηλή ή μηδενική τιμή του πρόσφεραν το full σήμα... Αν ένα δίκτυο δούλευε καλά δεν θα διαφήμιζε κάτι τέτοιο... Αν το συνδυάσουμε και με κάτι επιδοτήσεις 50% σε απλούς ιδιώτες, αντιλαμβανόμαστε ότι μάλλον η vodafone ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το χάλι της κάλυψης του δικτύου της.... Και αντί να κάνει κάτι, δίνει full σήμα και εκπτώσεις... Μόνο... κολλημένος με τη vodafone δεν μπορεί να αντιληφθεί τί συμβαίνει...

Ας κάνουμε έναν έρανο βρε παιδιά, δεν βγαίνουν τα νοίκια της εταιρείας...

Edited by Nosferatu

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω καθημερινά στην Αθήνα που κινούμαι, είμαι πλέον σίγουρος ότι έχουν κατεβάσει κεραίες. Δεν εξηγείται διαφορετικά η κατάρρευση του δικτύου της vodafone.

Τι να πω, απο τη μία προφανώς και δεν μπορω να αμφισβητήσω ότι κάποιος βιώνει πεσμένες κλήσεις.

Απο την άλλη όμως έχω την δική μου εμπειρια: λόγω δουλειάς αυτο τον καιρο στην Αθήνα κινούμαι καθημερινά αρκετές ώρες με στο αυτοκίνητο, στο κέντρο και πέριξ (κυρίως βόρεια προάστια, Αγ. Παρασκευή, Μαρούσι, Χαλάνδρι)... Επειδή η δουλεια μου ειναι πειστική στο γραφείο, τηλεφωνώ μόνο απο το αυτοκίνητο και συχνά ξεκινάω μία κλήση πχ στο Χαλάνδρι και την κλείνω όταν φτάσω στον προορισμό μου σύνορα Μαρούσι με Πεύκη.

Εδω και 2-3 μήνες πού το κάνω αυτο δεν έχει πέσει ΟΥΤΕ ΜΊΑ ΦΟΡΑ η κλήση και μάλιστα το προσέχω γιατι αρχικά μου έκανε αρκετή εντύπωση.

Συνεπώς είμαι της γνώμης ότι όλα αυτα μπορει να ειναι στον καθένα, αναλόγως συσκευής και μικρό-κλίματος ράδιο συνθηκών και να μην έχει σχέση τελικα το δίκτυο στις πεσμένες κλήσεις.

Αυτα.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Προς όσους λένε πως πάει... σφαίρα σε δεδομένα: έχετε δοκιμάσει καμμία μέτρηση με κοσμοτέ; Το αναφέρω επειδή έχω και κοσμοτέ και σε όλα σχεδόν τα μέρη η vodafone τρώει... σκόνη με διαφορά. Εκτός αν θεωρείτε ότι τα 3Mbps είναι καλύτερη ταχύτητα από τα 7Mbps... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλώνω ότι δεν έχω εικόνα για τη Wind...

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η vodafone διαφημίζει σαν τρελλή το... full σήμα... Τυχαίο; Δεν νομίζω! Προκαλώ οποιονδήποτε να κάνει μια κλήση στο cc και να διαμαρτυρηθεί για το σήμα. Αμέσως μετά ας μπει εδώ να μας πει σε πόσο χαμηλή ή μηδενική τιμή του πρόσφεραν το full σήμα... Αν ένα δίκτυο δούλευε καλά δεν θα διαφήμιζε κάτι τέτοιο... Αν το συνδυάσουμε και με κάτι επιδοτήσεις 50% σε απλούς ιδιώτες, αντιλαμβανόμαστε ότι μάλλον η vodafone ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το χάλι της κάλυψης του δικτύου της.... Και αντί να κάνει κάτι, δίνει full σήμα και εκπτώσεις... Μόνο... κολλημένος με τη vodafone δεν μπορεί να αντιληφθεί τί συμβαίνει...

Ας κάνουμε έναν έρανο βρε παιδιά, δεν βγαίνουν τα νοίκια της εταιρείας...

EΓω προσωπικα εξυπηρετουμαι και με τις τρεις,κανε κι εσυ το ιδιο,δε χρειαζεται συνεχεια να γραφεις τα ιδια πραγματα εδω μεσα,τα εχουμε κατανοησει,τα διαβασαν και στη vodafone,παρακολουθειται το board μην ανησυχεις,για μενα σου ειπα δε με ενδιαφερει η vodafone ουτε την υποστηριζω αλλα να γραφεις οτι δεν εχει καλυψη η οτι το δικτυο της ειναι μαπα καταντας γραφικος,τι να πουμε για τη wind???? να αρχισω να γραφω τρυπες της wind στο αλλο νημα???? και παλι στο ξαναγραφω γιατι θα με πρηξεις,σε πιστευω οτι εχεις προβληματα και το ξερουν στη voda σιγουρα......

Edited by Picard

EΓω προσωπικα εξυπηρετουμαι και με τις τρεις,κανε κι εσυ το ιδιο,δε χρειαζεται συνεχεια να γραφεις τα ιδια πραγματα εδω μεσα,τα εχουμε κατανοησει,τα διαβασαν και στη vodafone,παρακολουθειται το board μην ανησυχεις,για μενα σου ειπα δε με ενδιαφερει η vodafone ουτε την υποστηριζω αλλα να γραφεις οτι δεν εχει καλυψη η οτι το δικτυο της ειναι μαπα καταντας γραφικος,τι να πουμε για τη wind???? να αρχισω να γραφω τρυπες της wind στο αλλο νημα???? και παλι στο ξαναγραφω γιατι θα με πρηξεις,σε πιστευω οτι εχεις προβληματα και το ξερουν στη voda σιγουρα......

Με αυτή τη λογική, δεν έχει λόγω ύπαρξης το topic.

Ας το κλειδώσουν λοιπόν οι administrators να ησυχάσουν και μερικοί που ενοχλούνται.

@Picard. Όταν λέω για μερικούς που ενοχλούνται δεν αναφέρομαι σε σένα.

Edited by gfilnet

και εγω εξυπηρετουμαι και με τις τρεις, δυστυχως δε γινεται αλλιως στην ελλαδα του 2012... Το θεμα ειναι (που πανω κατω βλεπουμε ολοι) ειναι οτι το σημα της vodafone χειροτερευει σε περιοχες που ηταν πολυ καλο, ενω το σημα της wind γινεται ολο και καλυτερο. Και εαν δουμε οτι τελικα οι 2 αυτες εταιριες εχουν πανω κατω ιδιο ποσοστο στην αγορα (δες τα στατιστικά), δε δικαιολογειται μια εταιρια (voda) που εδωσε πολυ περισσοτερα χρηματα στη καλυψη, να χειροτερευει το σημα της...

Είναι προφανές ότι όλοι έχουμε και ένα νούμερο σε άλλο δίκτυο, εγώ έχω και ένα κοσμοτέ και πλην ελαχίστων προβληματικών σημείων δουλεύει άψογα και σε κάθε περίπτωση καλύτερα από τη vodafone. Για τη Wind δεν έχω άποψη.

Έχω μείνει άφωνος με την υποβάθμιση της ποιότητας του δικτύου της vodafone και αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν κάνει τίποτα για να βελτιώσει το δίκτυό της στα προβληματικά σημεία. Θα συνεχίσω λοιπόν να τα αναφέρω εκτός αν αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε vodafone fan club -μάλλον θα ταιριάζει περισσότερο με όσα γράφονται εδώ μέσα.

Επιπρόσθετα παρατηρώ ότι έχει μείνει πολύ πίσω σε ταχύτητες και το δίκτυο δεδομένων τους! Οι άλλοτε καλές ταχύτητες είναι σήμερα οριακά αποδεκτές!

Δέχομαι κάποια προβληματικά σημεία αλλά όταν αυτά αυξάνονται εκθετικά, η στατιστική είναι αμείλικτη! Δεν μπορεί να πέφτουν τυχαία οι κλήσεις σε ένα σωρό διαφορετικές περιοχές, ούτε να πέφτω τυχαία σε προβληματικά σημεία λόγω... μορφολογίας του εδάφους!!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Στην Χιο το τελαυταιο διαστημα παρα πολλες χαμενες κλησεις μεσα στην πολη και στην περιοχη του Βρονταδου .

Στην Χιο το τελαυταιο διαστημα παρα πολλες χαμενες κλησεις μεσα στην πολη και στην περιοχη του Βρονταδου .

Το δίκτυο της vodafone σταδιακά καταρρέει! Είναι ακριβά τα νοίκια εκεί; Μπορεί να μην έβγαινε να πληρώνει για τις κεραίες και να κατέβασε μερικές μόνη της, όπως έχει κάνει και στην Αθήνα. Πάντως για να δεις το χάος του δικτύου πρέπει να έρθεις μια βόλτα στην Αθήνα!

Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν είναι μόνο στην Αθήνα και είναι και πολλά. Πρέπει να είναι κανείς κολλημένος με τη vodafone για να μην το καταλαβαίνει...

Βολταίρος

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις