Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Vodafone αδιαφορει πληρως για το θέμα του JUMBO στην Αλεξανδρουπολη!!

Μα ειναι δυνατον να μην καλυπτεται ενας τοσο μεγαλος χωρος με κοσμο καθημερινα και τοσο προσωπικο 30+ ατομα με την Cosmote να ειναι παρουσα? Επικοινωνησα μαζι τους αλλα δεν ελαβα απαντηση για το θεμα και αν θα προχωρησει! Στο κατω κατω βρισκεται πανω στην παλια εθνικη οδο με τοση κινηση και ειναι κατοικημενη περιοχη! Λιγη χωρητικοτητα δε βλαπτει σε αποσταση αναπνοης απο το αεροδρομιο της πολης! :mad:

Πηγαίνετε στην σελίδα της vodafone Ρουμανίας,από τα πιο ωραία site που έχω δεί!Έχουν και στην Ρουμανία το vodafone compass (πληροφορίες κυψέλης) εδώ που να την δούμε σε κάποια εταιρία...

Και η Τουρκία έχει έδώ και χρόνια!!

Η Vodafone αδιαφορει πληρως για το θέμα του JUMBO στην Αλεξανδρουπολη!!

Μα ειναι δυνατον να μην καλυπτεται ενας τοσο μεγαλος χωρος με κοσμο καθημερινα και τοσο προσωπικο 30+ ατομα με την Cosmote να ειναι παρουσα?

Και στα JUMBO του Βόλου το ίδιο πρόβλημα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος ενισχυτης σηματος για το σπιτι. Δεν πιανει καθολου μεσα στο σπιτι μου.
SV9PFY

Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος ενισχυτης σηματος για το σπιτι. Δεν πιανει καθολου μεσα στο σπιτι μου.

www. net-store.gr Se afth th diefthynsh tha breis enisxyth shmatos spitiou-grafiou.Engatastash thn kaneis monos sou.Plug and play!:)

www. net-store.gr Se afth th diefthynsh tha breis enisxyth shmatos spitiou-grafiou.Engatastash thn kaneis monos sou.Plug and play!:)

540Ε? Ναι καλά...δεν αλλάζει σύνδεση καλύτερα.

Repeater μπορεί να φτιάξει κανείς μόνος του χωρίς τόσο μεγάλο κόστος.Εξάλλου μπορεί αν είναι σε κατοικημένη περιοχή να κάνει αίτηση για μικροκυψέλη στο μπαλκόνι του(πολύ καλύτερη περίπτωση και από πλευράς χωρητικότητας/ποιότητας αλλά και σήματος...)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε παιδια 540 ειναι πολλα. Καλεσα την voda να το τσεκαρουν λεει αλλα δεν νομιζω να κανουν και τιποτα
SV9PFY

Την περασμένη εβδομάδα,επισκέφτηκα το ''τρίτο πόδι'',της Χαλκιδικής,το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα το πιο ''δημοφιλές'' και κοσμοπολίτικο μοναστήρι,από τα 20,αυτό της Μ.Βατοπεδίου.Το συγκεκριμένο μοναστήρι,βρίσκεται στην ''πίσω'' πλευρά του ''ποδιού'',αυτής που ''κοιτάει'' προς τη Θάσο και η οποία θεωρείται λιγότερο κοσμοπολίτικη-(γενικά),από την άλλη -(''μπροστινή'')- πλευρά του ''ποδιού''.

Τελευταία φορά που επισκέφτηκα το 'Αγιο 'Ορος,ήταν πριν από περίπου 3 χρόνια.

Από τότε υπάρχει αισθητή διαφορά στην επέκταση-(βελτίωση) της GSM κάλυψης και από τα (3) δίκτυα.- (γενικά).

Ειδικοτερα,αυτην την,(τελευταια),φορα που πηγα,εκανα την διαδρομη με τα ποδια-(πεζοπορια),κατά πλάτος του ''ποδιού'',απο την μία πλευρά,στην άλλη.(4) ώρες περπάτημα σε μια υπέροχη φυση και εναν φυσικό αέρα,ανεπανάληπτο... :happy: Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης διαδρομής,είχα και (3) κινητά μαζί μου,- (δυστυχώς όχι net-monitor,όπως ο mixtri! :cool: ) -, ένα για κάθε δίκτυο.

Παντού γύρω βουνά,χαράδρες κτλ. Απο την αρχη της πορειας,μεχρι και το τελος της,το περας δηλ.των (4) ωρών,η Vodafone είχε ΔΙΑΡΚΩΣ απο 1 εως 3 ''μπάρες'' (στις 5),η ΤIM ακολούθησε με μέτρια κάλυψη,ενώ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ παράξενο είναι το γεγονός ότι η Cosmote,είχε σχεδόν ανύπαρκτη κάλυψη-εως ανύπαρκτη,ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΑΥΤΕΣ ΩΡΕΣ.ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ειδικά από το 1ο δίκτυο σε GSM KAI UMTS σε κάλυψη,στην χώρα μας.

Σας μιλάω,ειλικρινά,χωρίς ΙΧΝΟΣ υπερβολής,για τα παραπάνω.Δεν υποστηρίζω την Vodafone, μιλάω ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Δεν μπορώ να ξέρω,αν οι Cosmote/ΤIM,λαμβανουν το σημα τους απο ''απέναντι'' σημεία,(Θάσος-Σιθωνία),αλλα προσωπικα ειδα εναν αρκετα μεγαλο ιστο κατα μηκος της διαδρομης αυτης,σε μια κορυφη,διπλα μου,σε αποσταση 50 μετρων,απο το μονοπάτι που περπατούσα.- (Πιθανόν να ανήκει στην Vodafone). - (Που είσαι ρε mixtri,δεν ήρθες μαζί μου στην πεζοπορία...:cool:).

Παντως οι Cosmote/ΤIM,θα πρεπει να ενισχύσουν-επεκτείνουν την GSM κάλυψή τους, σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ''τρίτο πόδι'' της Xαλκιδικής,το Άγιον Όρος,για το λογο οτι ειναι μια περιοχη η οποια αποτελειται απο δεκαδες επισκεπτες σε καθημερινη βαση .Κατανοω,πως δεν κατεχει τον τουρισμο των 2 πρωτων ''ποδιων''-(Κασσάνδρας-Σιθωνίας),παρ΄ολα αυτα,θεωρειται επισης δημοφιλες,σε επισκεπτικοτητα,μερος.

Να σημειωθεί τέλος,πως στην ''θαλάσσια'' διαδρομή Ουρανούπολης-Δάφνης με το πλοίο της γραμμής,ΚΑΙ ΤΑ 3 ΔΙΚΤΥΑ,ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ GSM ΚΑΛΥΨΗ. :!:

:!: * ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗN VODAFONE.

* P.S. Aν επιθυμεί να μας αναφέρει και ο φίλος lefkaditis την άποψη του,επί του θέματος,ο οποίος από ότι γνωρίζω,έχει επισκεφτεί-επισκέπτεται το ''Ηoly Mountain''.

αν είναι έτσι όπως τα λες Κωνσταντίνε μπράβο στη vf(και για την ΤΙΜ από ένα γνωστό μου που έχει πάει έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια,και αυτός έχει γυρίσει όλο το Άγιον Όρος)

Το θέμα είναι αν είχες 3η γενιά:lol: :p Πλάκα κάνω...

Επί του θέματος τώρα: επιτρέπεται οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να βάλουν κεραίες στο Άγιον Όρος; όχι... Επομένως από extended cell καλυπτόσουν Summer_2000.Δοκίμασες να κάνεις κάποια κλήση;Μπορεί το σήμα που έβλεπες να ήταν εντελώς πλασματικό.Δλδ το καλύτερο θα ήταν να έχεις μια κλήση ενεργή για πολλή ώρα για να δεις ποια πραγματικά έιναι η καλύτερη:!: Γιατί και στο πλοίο για Κρήτη η vf δείνχει 5/5 σε όλη τη διαδρομή και έχει συνέχεια πλασματικό σήμα...;) Βέβαια δε συγκρίνονται οι αποστάσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί και στο πλοίο για Κρήτη η vf δείνχει 5/5 σε όλη τη διαδρομή και έχει συνέχεια πλασματικό σήμα...;) Βέβαια δε συγκρίνονται οι αποστάσεις...

Αυτο ειναι ενα θεμα που μου εκανε εντυπωση! Δεν ειναι καθολου καλη η καλυψη στο Αιγαιο σε αυτο το κομματι (Πειραιας-Κρητη). Εμπορικοτατη περιοχη που περνανε τοσα καραβια με πολυ κοσμο!

Μπορεί η Cosmote να φημίζεται ότι είναι η νούμερο 1 σε κάλυψη στην στεργιά, αλλά η Vodafone είναι αυτή που φημίζεται ότι είναι η νούμερο 1 σε κάλυψη στην θάλασσα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί η Cosmote να φημίζεται ότι είναι η νούμερο 1 σε κάλυψη στην στεργιά, αλλά η Vodafone είναι αυτή που φημίζεται ότι είναι η νούμερο 1 σε κάλυψη στην θάλασσα.

αυτό πάλι είναι παραλλογισμός...χωρίς benchmarks πως βγήκε το συμπερασμα; Η Θάλασσα είναι απέραντη για να κρίνουμε από ένα ταξίδι που όλοι μας κάναμε!:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχετε δικιο... και οι Βονταφοναδες το υποστηριζουν στεναρα αυτο ενω στη θαλασσα δεν εχει καμια σχεδον δικτυο... Και συγκεκριμενα διαδρομη Πειραιας Χανια στα μεσα (στη γνωστη Φαλκονερα) καμια απο τις 3 δεν υπαρχει. Οτι και αν λενε. Και επειδη κανω συχνα την εν λογω διαδρομη το ξερω. Οποτε δε μπορει να με παραμυθιασει κανεις
:X

Την περασμένη εβδομάδα,επισκέφτηκα το ''τρίτο πόδι'',της Χαλκιδικής,το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα το πιο ''δημοφιλές'' και κοσμοπολίτικο μοναστήρι,από τα 20,αυτό της Μ.Βατοπεδίου.Το συγκεκριμένο μοναστήρι,βρίσκεται στην ''πίσω'' πλευρά του ''ποδιού'',αυτής που ''κοιτάει'' προς τη Θάσο και η οποία θεωρείται λιγότερο κοσμοπολίτικη-(γενικά),από την άλλη -(''μπροστινή'')- πλευρά του ''ποδιού''.

Από τότε υπάρχει αισθητή διαφορά στην επέκταση-(βελτίωση) της GSM κάλυψης και από τα (3) δίκτυα.- (γενικά).

Ειδικοτερα,αυτην την,(τελευταια),φορα που πηγα,εκανα την διαδρομη με τα ποδια-(πεζοπορια),κατά πλάτος του ''ποδιού'',απο την μία πλευρά,στην άλλη.(4) ώρες περπάτημα σε μια υπέροχη φυση και εναν φυσικό αέρα,ανεπανάληπτο... :happy: Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης διαδρομής,είχα και (3) κινητά μαζί μου,- (δυστυχώς όχι net-monitor,όπως ο mixtri! :cool: ) -, ένα για κάθε δίκτυο.

Παντού γύρω βουνά,χαράδρες κτλ. Απο την αρχη της πορειας,μεχρι και το τελος της,το περας δηλ.των (4) ωρών,η Vodafone είχε ΔΙΑΡΚΩΣ απο 1 εως 3 ''μπάρες'' (στις 5),η ΤIM ακολούθησε με μέτρια κάλυψη,ενώ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ παράξενο είναι το γεγονός ότι η Cosmote,είχε σχεδόν ανύπαρκτη κάλυψη-εως ανύπαρκτη,ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΑΥΤΕΣ ΩΡΕΣ.ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ειδικά από το 1ο δίκτυο σε GSM KAI UMTS σε κάλυψη,στην χώρα μας.

Σας μιλάω,ειλικρινά,χωρίς ΙΧΝΟΣ υπερβολής,για τα παραπάνω.Δεν υποστηρίζω την Vodafone, μιλάω ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Δεν μπορώ να ξέρω,αν οι Cosmote/ΤIM,λαμβανουν το σημα τους απο ''απέναντι'' σημεία,(Θάσος-Σιθωνία),αλλα προσωπικα ειδα εναν αρκετα μεγαλο ιστο κατα μηκος της διαδρομης αυτης,σε μια κορυφη,διπλα μου,σε αποσταση 50 μετρων,απο το μονοπάτι που περπατούσα.- (Πιθανόν να ανήκει στην Vodafone). - (Που είσαι ρε mixtri,δεν ήρθες μαζί μου στην πεζοπορία...:cool:).

Παντως οι Cosmote/ΤIM,θα πρεπει να ενισχύσουν-επεκτείνουν την GSM κάλυψή τους, σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ''τρίτο πόδι'' της Xαλκιδικής,το Άγιον Όρος,για το λογο οτι ειναι μια περιοχη η οποια αποτελειται απο δεκαδες επισκεπτες σε καθημερινη βαση .Κατανοω,πως δεν κατεχει τον τουρισμο των 2 πρωτων ''ποδιων''-(Κασσάνδρας-Σιθωνίας),παρ΄ολα αυτα,θεωρειται επισης δημοφιλες,σε επισκεπτικοτητα,μερος.

Να σημειωθεί τέλος,πως στην ''θαλάσσια'' διαδρομή Ουρανούπολης-Δάφνης με το πλοίο της γραμμής,ΚΑΙ ΤΑ 3 ΔΙΚΤΥΑ,ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ GSM ΚΑΛΥΨΗ. :!:

* P.S. Aν επιθυμεί να μας αναφέρει και ο lefkaditis την άποψη του,επί του θέματος,ο οποίος από ότι γνωρίζω,έχει επισκεφτεί-επισκέπτεται το ''Ηoly Mountain''.

Χμ βλέπω πήγες στην κοσμοπολίτικη πλευρά του Όρους.Αστειεύομαι βέβαια!!!Συνήθως πηγαίνω στα Καυσοκαλύβια εκεί απο ότι είδα τα πράγματα εχουνε βελτιωθεί για την βόνταφον και την τιμ,η κοσμοτε δυστυχώς δεν πιάνει(εχει πλασματικο σήμα).Το σήμα παρέχεται απο την νησί της Λημνου (κάνει θαύματα το 900αρι gsm)ενω στην κομοτε με το 1800, δύσκολα τα πράγματα.Πάντως στην Ι.Μ Μεγίστης Λαύρας απο το 99 που θυμάμαι η κοσμοτέ είχε εγκαταστήσει σταθμό με φωτοβολταϊκά στοιχεία.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πάντως στην Ι.Μ Μεγίστης Λαύρας απο το 99 που θυμάμαι η κοσμοτέ είχε εγκαταστήσει σταθμό με φωτοβολταϊκά στοιχεία.

Eπιτρέπεται να τοποθετήσουν κεραίες οι εταιρίες κινητής; Γιατί μου κάνει εντύπωση καθώς άλλη φιλοσοφία ζωής,άλλη νομοθεσία,μακριά από τα εγκόσμια...Πάντως πρέπει να είναι φοβερή εμπειρία και θα ήθελα να πάω κάποιες μέρες(ε,θα γίνουν οι εθιμοτυπικές μετρήσεις,μην ανησυχείτε:p )

η ΚΟΣΜΟΤΕ βάζει extended cell και μάλιστα έχει στη Λήμνο.Πιθανότατα κάπου μπερδεύονται η συχνότητες(το ίδιο γίνεται και σε αρκετά σημεία της Τσαγκαράδας καθώς δεν είναι ότι δε βγαίνουν όλες οι κλήσεις από ένα κανάλι αλλά ένα ποσοστό)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
αν είναι έτσι όπως τα λες Κωνσταντίνε μπράβο στη vf-(και για την ΤΙΜ από ένα γνωστό μου που έχει πάει έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια,και αυτός έχει γυρίσει όλο το Άγιον Όρος).

Το θέμα είναι αν είχες 3η γενιά :lol: :p Πλάκα κάνω...

Επί του θέματος τώρα: επιτρέπεται οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να βάλουν κεραίες στο Άγιον Όρος; όχι... Επομένως από extended cell καλυπτόσουν Summer_2000.Δοκίμασες να κάνεις κάποια κλήση;Μπορεί το σήμα που έβλεπες να ήταν εντελώς πλασματικό.Δλδ το καλύτερο θα ήταν να έχεις μια κλήση ενεργή για πολλή ώρα για να δεις ποια πραγματικά είναι η καλύτερη:!: Γιατί και στο πλοίο για Κρήτη η vf δείνχει 5/5 σε όλη τη διαδρομή και έχει συνέχεια πλασματικό σήμα...;) Βέβαια δε συγκρίνονται οι αποστάσεις...

Μιχαλη,δεν γνωριζω αν οι ελληνικες εταιριες κινητης τηλεφωνιας επιτρεπεται ή οχι να τοποθετουν κεραιες μέσα στο 'Αγιον 'Ορος,αλλα οτι ανεφερα παραπανω,ειναι 100% αληθή,χωρίς ΙΧΝΟΣ υπερβολής.

Η κεραια(ιστος),πιθανοτατα της Vodafone,για την οποια αναφερομαι παραπανω,ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, σε αποσταση περίπου 50-70 μετρων.Για ποιον λογο να γραφω πραγματα αναληθη?:worry: Αν κανεις την διαδρομη-πεζοπορια,την οποια εκανα απο την Ι.Μ. Ζωγράφου προς την Ι.Μ. Βατοπαιδίου, θα το διαπιστωσεις και μονος σου...

Περα απο τον συγκεκριμενο ιστο ομως που υπηρχε,μηπως το γεγονος οτι η Vodafone διαθετει το μεγαλυτερο φασμα(ευρος) συχνοτητων στην Ελλαδα-σε συγκριση παντα βεβαια με τις Cosmote/TIM,την κανει να υπερεχει σε GSM καλυψη με διαφορα στο Αγιον Ορος?-(Αυτο το διαπιστωσα γενικοτερα,οχι μονο στην διαδρομη την οποια εκανα).Και φανταζομαι πιθανοτατα,να υπαρχουν και αλλοι ιστοι,εκτος απο αυτον που ειδα... Δεν ξερω,σκεψεις κανω... :worry:

Αυτά προς το παρών,από το υπέροχο,καταπράσινο και κυρίως γαλήνιο,Holy Mountain... :cool:

P.S. Το σήμα της Vodafone,δεν ήταν πλασματικό και επικοινωνουσα χωρίς να εχω πτωση των κλησεων μου,εκτος απο μια φορα.Σου μιλαω ειλικρινα και αντικειμενικα.Αντίθετα η ΤIM,είχε-τις περισσότερες φορές,όχι όλες,-πτώσεις των κλήσεων.Για την Cosmote,ανέφερα παραπάνω.

Για την διαδρομή Πειραιάς-Κρήτη με πλοίο που αναφερεις,δεν την εχω κανει ποτε,συνεπως δεν μπορω να εκφερω γνωμη,για την GSM κάλυψη των 3 δικτύων.:!: Πότε εκανες τελευταια φορα την συγκεκριμενη διαδρομή? -Ενδεχομένως,να εχει υπαρξει σημαντική διαφορά της θαλλάσιας GSM κάλυψης -και από τα 3 δίκτυα.

(Στον 1.5 χρονο που γραφω στο myphone,γνωριζεις πολυ καλα,οτι παντα μιλαω,πολυ αντικειμενικα.Δεν υποστηριζω ιδιαιτερα-φανατικα καποιο απο τα 3 μεγαλα ελληνικα δικτυα αλλα αναφερω τα θετικα-αρνητικα του καθε δικτυου.

Και για την ΤΙΜ,το γνωριζεις καλα,αρκετες ειναι εκεινες οι φορες στις οποιες αναφερομαι στα θετικα και τις καινοτομιες του δικτυου της).

Ναι ρε παιδια 540 ειναι πολλα. Καλεσα την voda να το τσεκαρουν λεει αλλα δεν νομιζω να κανουν και τιποτα

Αστα παλευουν να καλυψουν την θαλασσα κ εχουν αφησει την στερια. Καρεας 1 με 2 γραμμες ενω καποτε ηταν καμπανα. Μαλλον δεν τους αρεσε το ενοικιο πανω στον Υμμητο κ εβγαλαν τις κεραιες τους ή υποστηριζουν το κεντρο της Αθηνας με εχτρα cells.

Ηθελα να ηξερα τα drop calls δεν ριχνουν την ποιοτητα των υπηρεσιων οπως στο εξωτερικο? Πρεπει καποτε να αρχισουν να δημοσιευουν αυτα τα δεδομενα ωστε κ οι κακομοιροι καταναλωτες να διαλεγουν με γνωμονα το σημα τουλαχιστον στο σπιτι τους.

Εχουν γινει καποιες κλησεις για διαμαρτυρια αλλα, εμπαινε κ εβγαινε κ δεν καταλαβαινε τιποτα :lol:

Σκεφτομαι για Cosmo με το ιδιο vodaνουμερακι :rolleyes:

Η κεραια(ιστος),πιθανοτατα της Vοdafone,για την οποια αναφερομαι παραπανω,ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, σε αποσταση περίπου 50-70 μετρων.Για ποιον λογο να γραφω πραγματα αναληθη?:worry: Αν κανεις την διαδρομη-πεζοπορια,την οποια εκανα απο την Ι.Μ. Ζωγράφου προς την Ι.Μ. Βατοπαιδίου, θα το διαπιστωσεις και μονος σου...

Σε πιστευουμε. Αλλωστε οι περισσοτεροι βλεπουν καθαρα που υπαρχει υπερβολη ως προς τα δικτυα και τις υποστηριξεις οπως λες! Ποιο ειναι το περιεργο στο οτι η Vodafone καλυπτει το Αγιο Ορος με σταθμους μεσα σ' αυτο? Επειδει δεν εχουν ολες οι εταιριες δεν παει να πει οτι αποτελει ακατορθωτο, παρανομο, τρομερο γεγονος.

Μιχαλη,δεν γνωριζω αν οι ελληνικες εταιριες κινητης τηλεφωνιας επιτρεπεται ή οχι να τοποθετουν κεραιες μέσα στο 'Αγιον 'Ορος,αλλα οτι ανεφερα παραπανω,ειναι 100% αληθή,χωρίς ΙΧΝΟΣ υπερβολής.

Η κεραια(ιστος),πιθανοτατα της Vodafone,για την οποια αναφερομαι παραπανω,ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, σε αποσταση περίπου 50-70 μετρων.Για ποιον λογο να γραφω πραγματα αναληθη?:worry: Αν κανεις την διαδρομη-πεζοπορια,την οποια εκανα απο την Ι.Μ. Ζωγράφου προς την Ι.Μ. Βατοπαιδίου, θα το διαπιστωσεις και μονος σου...

Περα απο τον συγκεκριμενο ιστο ομως που υπηρχε,μηπως το γεγονος οτι η Vodafone διαθετει το μεγαλυτερο φασμα(ευρος) συχνοτητων στην Ελλαδα-σε συγκριση παντα βεβαια με τις Cosmote/TIM,την κανει να υπερεχει σε GSM καλυψη με διαφορα στο Αγιον Ορος?-(Αυτο το διαπιστωσα γενικοτερα,οχι μονο στην διαδρομη την οποια εκανα).Και φανταζομαι πιθανοτατα,να υπαρχουν και αλλοι ιστοι,εκτος απο αυτον που ειδα... Δεν ξερω,σκεψεις κανω... :worry:

Αυτά προς το παρών,από το υπέροχο,καταπράσινο και κυρίως γαλήνιο,Holy Mountain... :cool:

P.S. Το σήμα της Vodafone,δεν ήταν πλασματικό και επικοινωνουσα χωρίς να εχω πτωση των κλησεων μου,εκτος απο μια φορα.Σου μιλαω ειλικρινα και αντικειμενικα.Αντίθετα η ΤIM,είχε-τις περισσότερες φορές,όχι όλες,-πτώσεις των κλήσεων.Για την Cosmote,ανέφερα παραπάνω.

Για την διαδρομή Πειραιάς-Κρήτη με πλοίο που αναφερεις,δεν την εχω κανει ποτε,συνεπως δεν μπορω να εκφερω γνωμη,για την GSM κάλυψη των 3 δικτύων.:!: Πότε εκανες τελευταια φορα την συγκεκριμενη διαδρομή? -Ενδεχομένως,να εχει υπαρξει σημαντική διαφορά της θαλλάσιας GSM κάλυψης -και από τα 3 δίκτυα.

(Στον 1.5 χρονο που γραφω στο myphone,γνωριζεις πολυ καλα,οτι παντα μιλαω,πολυ αντικειμενικα.Δεν υποστηριζω ιδιαιτερα-φανατικα καποιο απο τα 3 μεγαλα ελληνικα δικτυα αλλα αναφερω τα θετικα-αρνητικα του καθε δικτυου.

Και για την ΤΙΜ,το γνωριζεις καλα,αρκετες ειναι εκεινες οι φορες στις οποιες αναφερομαι στα θετικα και τις καινοτομιες του δικτυου της).

Τα τουρκικά δίκτυα τα έπιανες εκεί μπορούσες να συνδεθείς?Μήπως ήταν αυτός ο πυλώνας σταθερής τηλεφωνίας να μπορούν να επικονωνούν μεταξύ τους οι μοναχοί στο Άγιο όρος?Ίσως είναι καμμια κεραία από απέναντι και πιάνεις τόσο καλά με vodafone!Πάντως θεωρώ και εγώ περίεργο να βάζουν κεραίες στο Άγιο όρος αφού είναι χώρος προσευχής,ησυχίας!

Υπάρχει πυλώνας της βόνταφον στο Άγιον Όρος επιμελώς καλειμένος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δεν θυμάμαι να σας πω σίγουρα ,νομίζω κοντά στις Καρυές.
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Υπάρχει πυλώνας της βόνταφον στο Άγιον Όρος επιμελώς καλειμένος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δεν θυμάμαι να σας πω σίγουρα ,νομίζω κοντά στις Καρυές.

Αρα επιβεβαιωνεται η υπαρξη σταθμου στο Αγιο Ορος και η καλη καλυψη στο αγιο ορος που αναφερε ο αλλος συμφορουμιτης :)

* P.S. Aν επιθυμεί να μας αναφέρει και ο φίλος lefkaditis την άποψη του,επί του θέματος,ο οποίος από ότι γνωρίζω,έχει επισκεφτεί-επισκέπτεται το ''Ηoly Mountain''.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1654139#post1654139

Ας φτιάξει το δίκτυο της η Voda εντός Αθηνών, πχ Άνω Γλυφάδα, που είναι ανύπαρκτο και μετά συζητάμε για το Άγιο Όρος.

Ούτως ή άλλως όποιος πάει εκεί, υποτίθεται πάει για προσευχή και κατάνυξη και όχι για να στέλνει sms για το πώς είναι οι μοναχοί στο μοναστήρι...:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο Πειραια μεχρι Ιο σημα χαλια...καλυψη στην Ιο...ελλειπεστατη (εκτος Μυλοποτα-λιμανι)

FULL σημα απο cosmote σε ολη την πορεια μεχρι Ιο το ιδιο και στο νησι...

το ιδιο και για ΤΙΜ

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις