hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 10:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:15 μμ Ζάκυνθο 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 11:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:01 μμ 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Σε ποιό νησί αναφέρεσαι;; Στη Ζάκυνθο όπως έγραψε και ο hercoulis από πάνω και ευχαριστώ που με πρόλαβε! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Ζάκυνθος,Άνω Βασιλικός,Banana Beach Σύμφωνα με το site της EΕΤΤ στην περιοχή υπάρχουν δύο κεραίες της Vodafone που έχουν άδεια... Το καλοκαίρι κατά τις 11-12 το πρωί με το poco X6 Pro έβλεπα ταχύτητες περίπου 120-130mbps download και σιγά σιγά μέσα στη μέρα όσο ερχόταν ο κόσμος,έπεφτε και η ταχύτητα... Τωρα προφανώς δεν υπάρχουν τουρίστες εδώ και ο κόσμος είναι λίγος (μόνιμοι κατοίκου συν κάποιοι λίγοι ξενοδόχοι που κάνουν ετοιμασίες).Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή μου που βλέπω την μισή ταχύτητα χωρίς καθόλου κόσμο ή παίζει και σενάριο να κλείνουν κάποιες κεραίες σε τέτοιες περιοχές την περίοδο που δεν έχει κόσμο; Edited 5 ώρες πριν by George6633 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 8 minutes ago, George6633 said: Ζάκυνθος,Άνω Βασιλικός,Banana Beach Σύμφωνα με το site της EΕΤΤ στην περιοχή υπάρχουν δύο κεραίες της Vodafone που έχουν άδεια... Το καλοκαίρι κατά τις 11-12 το πρωί με το poco X6 Pro έβλεπα ταχύτητες περίπου 120-130mbps download και σιγά σιγά μέσα στη μέρα όσο ερχόταν ο κόσμος,έπεφτε και η ταχύτητα... Τωρα προφανώς δεν υπάρχουν τουρίστες εδώ και ο κόσμος είναι λίγος (μόνιμοι κατοίκου συν κάποιοι λίγοι ξενοδόχοι που κάνουν ετοιμασίες).Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή μου που βλέπω την μισή ταχύτητα χωρίς καθόλου κόσμο ή παίζει και σενάριο να κλείνουν κάποιες κεραίες σε τέτοιες περιοχές την περίοδο που δεν έχει κόσμο; Με το Poco είχες band combos για μεγαλύτερες ταχύτητες τώρα δεν κάνει καν CA είναι 4G "μονό". 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 16 minutes ago, elkons said: Με το Poco είχες band combos για μεγαλύτερες ταχύτητες τώρα δεν κάνει καν CA είναι 4G "μονό". Άρα είναι λόγο συσκευής κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι με τον κόσμο οι ταχύτητες θα είναι αρκετά πιο κάτω... Ευχαριστώ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Το καλοκαίρι γονατίζει σε κάθε τουριστική περιοχή το δίκτυο. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Σίγουρα αλλά έχω δει μεγάλη βελτίωση στο νησί (στις περιοχές που κινούμαι,δεν το έχω γυρίσει όλο) το πρώτο καλοκαίρι που ήρθα (2023) σε σύγκριση με πέρυσι το καλοκαίρι όπου γίνεται μια καλή προσπάθεια.Όταν μπορέσω να αλλάξω συσκευή και έχω 4G+ και 5G θα επανέλθω με περισσότερες μετρήσεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Επιθετικό Μάρκετινγκ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 23 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, George6633 said: Σίγουρα αλλά έχω δει μεγάλη βελτίωση στο νησί (στις περιοχές που κινούμαι,δεν το έχω γυρίσει όλο) το πρώτο καλοκαίρι που ήρθα (2023) σε σύγκριση με πέρυσι το καλοκαίρι όπου γίνεται μια καλή προσπάθεια.Όταν μπορέσω να αλλάξω συσκευή και έχω 4G+ και 5G θα επανέλθω με περισσότερες μετρήσεις. Δασκαλειό Κερατέας η Vodafone αυτή τη στιγμή πιάνει περίπου 35Mbps χωρίς κόσμο. Το καλοκαίρι σέρνεται γιατί έχει 1 μεγάλη κεραία από κοινού με Nova, να καλύπτει πολλούς οικισμούς συν τις παραλίες. Την ίδια ώρα η πράσινη έχει βάλει Ν78 ΚΑΙ τοπικές κεραίες μέσα στους οικισμούς με αποτέλεσμα 500+. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts