Jimakos43 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 17 ώρες πριν, johnny_htc said: Πάντως άμα δεν έχεις σταθερή στο σπίτι και χρησιμοποιείς μόνο δεδομένα για να κάνεις τη δουλειά σου, στη θέση σου θα επενδυα σε κάποια καλύτερη συσκευή ή κάποιο σύγχρονο ρουτερακι, όχι αναγκαστικά κάτι ακριβό ή flagship, γιατί πραγματικά οι νυχτερινές μετρήσεις είναι.. Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ. Μάλλον η καλύτερη λύση είναι μία συσκευή καλύτερη γιατί θα την έχω παντού οπότε θα έχω καλύτερο σήμα παντού. Από την άλλη σκεφτόμουν και για starlink αλλά δεν ξέρω αν θα βολεύει η εγκατάσταση επειδή είμαι σε πολυκατοικία στον δεύτερο Edit: Ναι δεν έχω σταθερή και ούτε θα ήθελα να μπλέξω με συμβόλαιο Edited 20 ώρες πριν by Jimakos43 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 8 minutes ago, Jimakos43 said: Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ. Μάλλον η καλύτερη λύση είναι μία συσκευή καλύτερη γιατί θα την έχω παντού οπότε θα έχω καλύτερο σήμα παντού. Από την άλλη σκεφτόμουν και για starlink αλλά δεν ξέρω αν θα βολεύει η εγκατάσταση επειδή είμαι σε πολυκατοικία στον δεύτερο Edit: Ναι δεν έχω σταθερή και ούτε θα ήθελα να μπλέξω με συμβόλαιο Ναι, για ψαξτο για το Starlink. Δε νομίζω να έχεις θέμα από άποψη λήψης - αποστολής. Μόνο στο μπαλκόνι να κάνεις την εγκατάσταση πρέπει σε κάποιο εμφανές σημείο. @cmvr Για δώσε μας τα φώτα σου 😎 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Καταρχην κατεβαζεις την εφαρμογη starlink και σου δειχνει βημα βημα πριν ακομα βαλεις με το το κινητο να σκαναρεις τον οριζοντα που βλεπει η θα βλεπει η κεραια. Αυτο αναλογα σου δειχνει αν εχεις θεμα η οχι με την ταχυτητα. Αλλο να βλεπει πχ μονο ενα κομματι του οριζοντα. αλλο στον δευτερο και να βλεπεις πχ ΝΑ-Ν-ΝΔ χωρις εμποδια και αλλο να υπαρχει πχ μπροστα αλλη πολυκατοικια. η Ταρατσα πχ εχεις μεγαλυτερη προσβαση σε δορυφορους. Κατεβασε το starlink και πατα στο ελεγχος για εμποδια. και θα σου δειξει ακριβως αν εχεις θεματα η οχι. 4 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 57 minutes ago, johnny_htc said: Ναι, για ψαξτο για το Starlink. Δε νομίζω να έχεις θέμα από άποψη λήψης - αποστολής. Μόνο στο μπαλκόνι να κάνεις την εγκατάσταση πρέπει σε κάποιο εμφανές σημείο. @cmvr Για δώσε μας τα φώτα σου 😎 Όπως είπε και ο @zerokill, μπορείς να κάνεις υποτυπώδη έλεγχο και με την εφαρμογή, αλλά γενικά θέλεις όσο περισσότερο ορίζοντα μπορείς. Μπαλκόνι δεν προτείνεται, εάν έχεις εναλλακτικές. Edited 19 ώρες πριν by minast mention 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Για την μέγιστη ταχυτητα πρέπει να ειναι σε ταρατσα και με ορίζοντα χωρίς εμπόδια 160-180 μοίρες. Αν το μπαλκόνι βλεπει ουρανο 30-60 μοιρες χωρις εμποδια θα παιζει με 3-10mpbs\ 😛 Το έχω δεί στην πράξη σε επιχείρηση εστίασης στο φαράγγι του Θερίσου που το ταψι βλεπει ψηλα 40 μοιρες χωρις εμποδια. Up down max 7 mbps 😄 Δεν ήξερε,δεν ρώτησε. 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 6 minutes ago, minast said: Όπως είπε και ο @zerokill, μπορείς να κάνεις υποτυπώδη έλεγχο και με την εφαρμογή, αλλά γενικά θέλεις όσο περισσότερο ορίζοντα μπορείς. Μπαλκόνι δεν προτείνεται, εάν έχεις εναλλακτικές. Ναι θέλει ψάξιμο, έστω και αν πετάξεις κάποιον αρκετά μακρύ βραχίονα και να το τοποθετήσεις να βλέπει αρκετά, αρκεί να μη δημιουργείς πρόβλημα στους άλλους και να μη το βρεις κατεστραμενο από κάποιον που απλά το έβαλε σημάδι. Το ιδανικό είναι ταράτσα, απλά είναι αρκετά ακριβός εξοπλισμός για να εμπιστευτείς να το βάλεις εκεί μαζί με τους υπόλοιπους ενοίκους.. 1 minute ago, zerokill said: Για την μέγιστη ταχυτητα πρέπει να ειναι σε ταρατσα και με ορίζοντα χωρίς εμπόδια 160-180 μοίρες. Αν το μπαλκόνι βλεπει ουρανο 30-60 μοιρες χωρις εμποδια θα παιζει με 3-10mpbs\ 😛 Το έχω δεί στην πράξη σε επιχείρηση εστίασης στο φαράγγι του Θερίσου που το ταψι βλεπει ψηλα 40 μοιρες χωρις εμποδια. Up down max 7 mbps 😄 Δεν ήξερε,δεν ρώτησε. Καλά εκεί στο φαράγγι, είναι καταδικασμενο εκ φύσεως.. Αλλά έχει και κάποια καλύτερη εναλλακτική εκεί; Έχει καλό σήμα να έβαζε mobile broadband ας πούμε; Γιατί φαντάζομαι adsl 5mbps θα έχει το πολύ.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 6 minutes ago, johnny_htc said: Ναι θέλει ψάξιμο, έστω και αν πετάξεις κάποιον αρκετά μακρύ βραχίονα και να το τοποθετήσεις να βλέπει αρκετά, αρκεί να μη δημιουργείς πρόβλημα στους άλλους και να μη το βρεις κατεστραμενο από κάποιον που απλά το έβαλε σημάδι. Το ιδανικό είναι ταράτσα, απλά είναι αρκετά ακριβός εξοπλισμός για να εμπιστευτείς να το βάλεις εκεί μαζί με τους υπόλοιπους ενοίκους.. Καλά εκεί στο φαράγγι, είναι καταδικασμενο εκ φύσεως.. Αλλά έχει και κάποια καλύτερη εναλλακτική εκεί; Έχει καλό σήμα να έβαζε mobile broadband ας πούμε; Γιατί φαντάζομαι adsl 5mbps θα έχει το πολύ.. Δεν υπάρχει ούτε σήμα κινητής ούτε σταθερή ΟΤΕ στο φαρράγι .Αναγκάστηκε για να έχει μουσική και να λειτουργούν τα POS. Αν βγεις απο το φαράγγι είσαι μια χαρα. Στο χωρίο του Θερίσου υπάρχουν από όλα.. 1 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 6 minutes ago, zerokill said: Δεν υπάρχει ούτε σήμα κινητής ούτε σταθερή ΟΤΕ στο φαρράγι .Αναγκάστηκε για να έχει μουσική και να λειτουργούν τα POS. Αν βγεις απο το φαράγγι είσαι μια χαρα. Στο χωρίο του Θερίσου υπάρχουν από όλα.. Ε άρα αναγκαστικά και τα 7 mbps, μούρλια είναι... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, zerokill said: Καταρχην κατεβαζεις την εφαρμογη starlink και σου δειχνει βημα βημα πριν ακομα βαλεις με το το κινητο να σκαναρεις τον οριζοντα που βλεπει η θα βλεπει η κεραια. Αυτο αναλογα σου δειχνει αν εχεις θεμα η οχι με την ταχυτητα. Αλλο να βλεπει πχ μονο ενα κομματι του οριζοντα. αλλο στον δευτερο και να βλεπεις πχ ΝΑ-Ν-ΝΔ χωρις εμποδια και αλλο να υπαρχει πχ μπροστα αλλη πολυκατοικια. η Ταρατσα πχ εχεις μεγαλυτερη προσβαση σε δορυφορους. Κατεβασε το starlink και πατα στο ελεγχος για εμποδια. και θα σου δειξει ακριβως αν εχεις θεματα η οχι. Έχεις δίκιο φίλε μου ωραία ιδέα δεν το ήξερα. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά !! Edited 17 ώρες πριν by Jimakos43 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Για μάσα στο "Διογένους", στην Διογένους στην Τούμπα, με Edge εντός του μαγαζιού ή με οριακό 5G. WiFi for ever... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 21 minutes ago, memoriesradio said: Για μάσα στο "Διογένους", στην Διογένους στην Τούμπα, με Edge εντός του μαγαζιού ή με οριακό 5G. WiFi for ever... Ή Διογένους στη Τούμπα είναι από τα καλά σημεία της Vodafone στη Θεσσαλονίκη. Η συνεργάτιδα παίζει με 4G της κακιάς ώρας. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts