p_k Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Σποραδικό Ε 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 5 minutes ago, p_k said: Σποραδικό Ε Εδώ δεν είναι σποραδικό. Οπτική επαφή. LoS. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 16 ώρες πριν, marios239 said: Γιατί σήμερα είναι καλύτερα; Edge στο μισό σπίτι, μέσα στη Θεσσαλονίκη, με vdf. Όχι ότι οι άλλες πάνε καλύτερα (ειδικά η κοσμοτε που κολλάει η ομιλία). Α ωραία… δεν είσαι ο μόνος τελικά. Εγώ πάντως μέχρι πριν δύο χρόνια ήμουν με 4G 5Mbps και Edge στο ασανσέρ και στο ισόγειο. Μόνο το 4G 5Mbps άλλαξε και έγινε 20-30, στο πατρικο μου όλα αυτά στη Βουλγαρη. Και το ίδιο θέμα με σένα απ ότι κατάλαβα έχει φίλος στο Γαλατσι. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 17 minutes ago, memoriesradio said: Εδώ δεν είναι σποραδικό. Οπτική επαφή. LoS. Ξέρω, χρησιμοποίησα τον ραδιοερασιτεχνικό όρο ως παράδειγμα διάδοσης. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν On 24/11/2024 at 12:43 ΜΜ, johnny_htc said: Στο μεταξύ, όταν είχαν βάλει στις αρχές πριν 3 χρόνια περίπου, η Cosmote βαραγε 800αρια στην Πλατεία. Απίστευτο πόσο ανέβηκε η κίνηση. "Λίγη" η N78 πάντως μέσα στην Πάτρα. Εκεί και στη Γούναρη στο άλλο θηρίο έχει και μετά πάρα έξω μόνο.. Βασικά βλακειες λέω έχουν βάλει και αλλού τώρα που θυμάμαι πχ Σκαγιοπουλειο και κοντά στην Veso, αλλά δεν μου αρέσει που κεντρικά σημεία στην Πάτρα ή στα ΚΤΕΛ κοντά και Πυροσβεστείο πχ δεν είναι τόσο δυνατή όσο θα έπρεπε κατ εμέ. Βονταφον θέλει δουλειά πολύ και αυτή μέσα, νόβα σε κάποια σημεία θυμάμαι και edge ακόμα... Μέσα στη Πάτρα μόνο Cosmote… οι άλλες δύο θέλουν δουλειά. Όσο για τη Nova το μισό δίκτυο αναβαθμισμένο 5G και το άλλο μισό οι τελευταίες προσθήκες έγιναν το 2018-2019. Μην μιλήσω για τα 4-5 χιλιόμετρα Edge πριν την ανδραβιδα που έχουν στο δρόμο Πατρών-Πύργου Vodafone & Nova. 6 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, Nikolas14 said: Μέσα στη Πάτρα μόνο Cosmote… οι άλλες δύο θέλουν δουλειά. Όσο για τη Nova το μισό δίκτυο αναβαθμισμένο 5G και το άλλο μισό οι τελευταίες προσθήκες έγιναν το 2018-2019. Μην μιλήσω για τα 4-5 χιλιόμετρα Edge πριν την ανδραβιδα που έχουν στο δρόμο Πατρών-Πύργου Vodafone & Nova. Ναι το ξέρω. Προσπάθησα να την παλέψω κάποια στιγμή με τη wind, την πέταξα απλά. Αλλά ακόμα δεν έχει φτιάξει τίποτα μέσα.. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 5 minutes ago, johnny_htc said: Ναι το ξέρω. Προσπάθησα να την παλέψω κάποια στιγμή με τη wind, την πέταξα απλά. Αλλά ακόμα δεν έχει φτιάξει τίποτα μέσα.. Και εγώ την πέταξα και έφυγα πάλι Vodafone. Γιατί Πάτρα, Αργοστόλι και στην πλειοψηφία των περιοχών που κινούμαι είναι καλύτερη από Nova με χαμηλότερες τιμές. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Κατεβαίνω από Αθήνα. Στο κομμάτι Νεμέα - Στέρνα στην Κορινθία, τουλάχιστον 3 κεραίες της Vodafone (#3138 κλπ) κοντά στον αυτοκινητοδρομο, είναι εκτός. Βγήκα εκτός δικτύου για λίγη ώρα, μέχρι να πιάσει από τα βουνά ψηλότερα. Από την #10803 και πιο κάτω, φαίνονται νορμάλ. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, Nikolas14 said: Και εγώ την πέταξα και έφυγα πάλι Vodafone. Γιατί Πάτρα, Αργοστόλι και στην πλειοψηφία των περιοχών που κινούμαι είναι καλύτερη από Nova με χαμηλότερες τιμές. Καλά έκανες. Όπως το πάει η βονταφον, θα ανεβάσει τιμές γιατί σου λέει στήνω δίκτυο τώρα και πλέον είμαι καλύτερος από τον τρίτο στα σημεία και θα καθόρισω και τιμές στην αγορά, αλλά δεν θα πάψει να δίνει πολύ καλές προσφορές για να σε τσιμπήσει από κάποιον άλλον. 2 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Κατεβαίνω από Αθήνα. Στο κομμάτι Νεμέα - Στέρνα στην Κορινθία, τουλάχιστον 3 κεραίες της Vodafone (#3138 κλπ) κοντά στον αυτοκινητοδρομο, είναι εκτός. Βγήκα εκτός δικτύου για λίγη ώρα, μέχρι να πιάσει από τα βουνά ψηλότερα. Από την #10803 και πιο κάτω, φαίνονται νορμάλ. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά κάτι έχουν κάνει στην 3138 στη Νεμέα και της είχαν αφαιρέσει το μισό ιστό περίπου του πυλώνα ας πούμε, από τη μέση και πάνω. Μιλάμε είναι μια αηδία και μισή άμα το παρατηρήσεις, πέρασα τις προάλλες μέσα στον Νοέμβρη. Πάντως τα πάνελ φαίνονταν κανονικά να τις τα έχουν φορέσει πάνω της, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαίρεσαν τη μισή κατασκευή. Πάνω της παίζει και η νόβα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Καλάβρυτα - Εσωτερικός χώρος (καφέ). 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, memoriesradio said: Καλάβρυτα - Εσωτερικός χώρος (καφέ). Εμφανίζει δύο στο κατέβασμα . Και δεν εμφανίζει την συχνότητα. Μήπως είναι b3 ? καλό καφέ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 19 ώρες πριν, marios239 said: Γιατί σήμερα είναι καλύτερα; Edge στο μισό σπίτι, μέσα στη Θεσσαλονίκη, με vdf. Όχι ότι οι άλλες πάνε καλύτερα (ειδικά η κοσμοτε που κολλάει η ομιλία). Πολύ κακώς. Απλα πριν 2-3 χρόνια όλοι έλεγαν τα χειρότερα για τη Vodafone στη Θεσσαλονίκη. Τωρα απ ο,τι διαβάζω είναι βελτιωμένη στο κέντρο. Αρκετα. Εγώ είχα έρθει Σαλονικα τελευταία φορά τον Δεκέμβρη του 22 και είχα δει τραγικά πράγματα με το σήμα της Vodafone. Παρόμοια είναι και η ΤΙΜ ανά σημεία στη Ρώμη. Και αυτό το συνειδητοποίησα και εγώ ο ίδιος, στις αρχές του μήνα εκεί ήμουν. Edited 3 ώρες πριν by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 55 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 55 λεπτά πριν 5 ώρες πριν, Nikolas14 said: Μέσα στη Πάτρα μόνο Cosmote… οι άλλες δύο θέλουν δουλειά. Όσο για τη Nova το μισό δίκτυο αναβαθμισμένο 5G και το άλλο μισό οι τελευταίες προσθήκες έγιναν το 2018-2019. Μην μιλήσω για τα 4-5 χιλιόμετρα Edge πριν την ανδραβιδα που έχουν στο δρόμο Πατρών-Πύργου Vodafone & Nova. Η προσθήκη νέων κεραιών περιλαμβάνει και την Πάτρα. Από το 2025... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 48 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 48 λεπτά πριν Από ποια επίσημη πηγή το γνωρίζουμε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 26 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 26 λεπτά πριν 22 minutes ago, elkons said: Από ποια επίσημη πηγή το γνωρίζουμε; Μπήκα στο cellmapper ή μισή πόλη κόκκινη δεν το πιστεύω αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 λεπτά πριν 32 minutes ago, Chrischal1908 said: Η προσθήκη νέων κεραιών περιλαμβάνει και την Πάτρα. Από το 2025... Με το παλιό ημερολόγιο ή με το καινούργιο; 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts