akalos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Η συσκευή - η συσκευή φταίει, ποτέ το δίκτυο!!! Αστειεύομαι φυσικά. 300mb bonus μου έδωσαν για την αναφορά μου, παίζει να μη φταίει... αλλά δεν τούς είπα και γω ......το παιξα πονηρός H ΠPOΣΦOPA THΣ EΓΓYHΣHΣ ΔIKTYOY VODAFONE ΓIA 300MB ΔΩPEAN INTERNET EXEI ENEPΓOΠOIHΘEI KAI IΣXYEI ΓIA 24 ΩPEΣ LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited May 4, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σε Μαγνησία, Λάρισα και λίγο Θεσσαλονίκη όπου και να πήγα δεν μου έκανε αυτές τις μεταβάσεις που αναφέρετε. Όπως και σε άλλα άτομα από την παρέα. Μήπως το θέμα έχει να κάνει με την κατά τόπους πύκνωση του δικτύου ή με κάποιου είδους διαφορετικού εξοπλισμού;:confused: Με Ηuawei P9, LeMax2 k Samsung S5 no problem last summer. Περιοχές Μαγνησίας, και δυτική Ελλάδα. Βράχος το σήμα. Στο UMTS 900 είχα θέματα με εναλλαγές σε 2100 αλλά καμία σχέση με αυτό που περιγράφουν. Προφανώς οι συσκευές τους φταίνε. Αλλά ότι αγοράζει ο καθένας είναι το καλύτερο :lol: Τα φέρνουν από Κίνα (και εγώ ανάμεσά τους) και μετά γκρινιάζουν. Να πάνε στην Κίνα να τα χρησιμοποιήσουν. :lol: Πάθημα μάθημα, ποτέ εξωτικές baseband ξανά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Σε Μαγνησία, Λάρισα και λίγο Θεσσαλονίκη όπου και να πήγα δεν μου έκανε αυτές τις μεταβάσεις που αναφέρετε. Όπως και σε άλλα άτομα από την παρέα. Μήπως το θέμα έχει να κάνει με την κατά τόπους πύκνωση του δικτύου ή με κάποιου είδους διαφορετικού εξοπλισμού;:confused: Σε άλλα δίκτυα κανένα απολύτως σχετικο θέμα, με ίδια συσκευή πάντα. Αλλά και με LG συσκευή τα ίδια. Στην Wind το 4g βράχος εφόσον υπάρχει επαρκής καλυψη "κραταει" σε 4g μέχρι αηδίας, η cosmote είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Απλά η cosmote γυρνάει σχεδόν πάντα σε Η ενώ η Wind αρκετές φορές απευθειας σε Ε οπότε το ίντερνετ παπαλα..Αθήνα πάντα, και αναφέρομαι σε τακτικές εναλλαγές από 4g σε Η ή /και Ε Edited May 4, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Το περίεργο είναι ότι το αναφέρουν και χρήστες με συσκευές όπως iPhone, S7 κλπ:confused: Συνέβαινε και σε μένα ένα διάστημα Μιχάλη, σε Άγιο Βλάσιο και Μηλιές. Με το που πήγαινα να χρησιμοποιήσω Internet, απευθείας εναλλαγή σε 3G από 4G. Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι φίλος μου με ίδια συσκευή (Galaxy Note 3) & ίδιο λογισμικό (ίδια ακριβώς έκδοση) δεν το πάθαινε πάντα:blink::lol: Πάντως τους το ανέφερα μέσω του chat, καταγράφηκε ως trouble ticket και μέσα σε 1 μήνα περίπου διορθώθηκε. Πιθανολογώ πως έτυχε να διορθωθεί (ίσως δεν είχαν ολοκληρώνει τη ρύθμιση της εμβέλειας κάθε cell). Τι να πω; πάντως με τη συσκευή μου ουδέποτε το έπαθα αυτό, όπου κι αν πήγα τα τελευταία 3.5 χρόνια που την έχω,πλην αυτών των 2 μερών που ανέφερα και πλέον είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Είχα ανοίξει σχετικό ticket και όταν τους ξαναπήρα για followup μου λένε δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα είναι φυσιολογικες οι εναλλαγες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Δεν ξέρω! Κάτι άλλο παίζει, μάλλον και με τις συσκευές. Δεν μπορεί ορισμένοι να μην το συναντάμε πουθενά κι άλλοι να το συναντάνε συνέχεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Μήπως με τις σιμ? Εξαιρετικά χλωμό να είναι θέμα συσκευής διοτι Α) Και με ελληνικό LG το ίδιο Β) με τα άλλα 2δικτυα κανένα σχετικο θέμα. Edited May 4, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!Και σίγουρα ΔΕΝ είναι θέμα συσκευής!Τσεκαρισμένο!Έχουν αρχίσει να με ξενερώνουν τρελά οι κύριοι της Vodafone!!!Αν δεν φτιαχτεί άμεσα το νουμεράκι θα πάει να κελιδωθεί σε κάνα συρτάρι!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Εγώ απλά ήδη έκοψα το βασικο ιντερνετ από τη Vodafone και ησύχασα. Edited May 4, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Και εφόσον δεν είναι θέμα συσκευής αλλά και θέμα δικτύου, πώς γίνεται να μην το παθαίνουμε όλοι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Το θέμα υφίσταται εδώ και πολύ καιρό στην Αθήνα. Σε κάποια σημεία είναι περισσοτερο έντονο σε κάποια αλλα λιγότερο έως και καθόλου. Πχ το Πάσχα στην Τρίπολη όλα καλά. Edited May 4, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ευτυχώς που δεν έκανα φορητότητα στο συμβόλαιο!!!!Με βλέπω για Wind δεύτερο νούμερο.......!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Κραταει μεχρι αηδίας το 4g η Wind είναι η αλήθεια, η κοσμοτε είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Από ομάδα διαχείρισης --------------------------- Παρακαλώ να μείνουμε σε ότι έχει να κάνει με τo topic (Vodafone προβλήματα κλπ). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εφόσον δεν είναι θέμα συσκευής αλλά και θέμα δικτύου, πώς γίνεται να μην το παθαίνουμε όλοι;;; Ποιος λει ότι δεν είναι θέμα δικτύου? Εμένα στο τικετ μου είπαν ότι είναι φυσιολογικες οι εναλλαγες... Ίσως είναι θέμα sim, θέμα περιοχής.. Δεν ξέρω. Edited May 4, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Ευτυχώς που δεν έκανα φορητότητα στο συμβόλαιο!!!!Με βλέπω για Wind δεύτερο νούμερο.......!!!! Παρτο,αξιζει για 2η.Να ξερεις οτι αμα κανεις δικαρτο με Wind και Cosmote θα πιανει τουλαχιστον η μια καρτα αν οχι και οι 2 για να παρεις μια κληση.Εγω το ειχα ενα χρονο με Q και Whats Up.Δεν εμεινα ποτε εκτος δικτυου με καμια απο τις 2.Παντα ειχα σημα για τηλεφωνο. Από ομάδα διαχείρισης --------------------------- Παρακαλώ να μείνουμε σε ότι έχει να κάνει με τo topic (Vodafone προβλήματα κλπ). Edited May 4, 2017 by XP130TD Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Με Ηuawei P9, LeMax2 k Samsung S5 no problem last summer. Περιοχές Μαγνησίας, και δυτική Ελλάδα. Βράχος το σήμα. Στο UMTS 900 είχα θέματα με εναλλαγές σε 2100 αλλά καμία σχέση με αυτό που περιγράφουν. Προφανώς οι συσκευές τους φταίνε. Αλλά ότι αγοράζει ο καθένας είναι το καλύτερο :lol: Τα φέρνουν από Κίνα (και εγώ ανάμεσά τους) και μετά γκρινιάζουν. Να πάνε στην Κίνα να τα χρησιμοποιήσουν. :lol: Πάθημα μάθημα, ποτέ εξωτικές baseband ξανά. Αυτές οι εναλλαγές μόνο στη Vodafone υπάρχουν. Δε γίνεται όλες οι κινεζο-συσκευές μας να παίζουν άψογα με τα άλλα δίκτυα (εκτός του 4G+) και με τη Vodafone να σέρνονται... Ακόμα και χρήστες iPhone αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα. :wacko: Όπως έγραψα και μερικές σελίδες πριν, αν το 4G έχει μικρή ταχύτητα (<25 Mbps), τότε το δίκτυο "τρελαίνεται" και κάνει συνεχείς εναλλαγές. ακόμα και σε 2G! Πιο πολύ στην Αθήνα το έχω δει αυτό, που έχει και περισσότερη κίνηση. Στην επαρχία, αυτό συμβαίνει λιγότερο. Π.χ. στο χωριό του πατέρα μου (Λακωνία) η Vodafone έχει κι εκεί φουλ σήμα 4G (με 30 Mbps), αλλά δεν κάνει τόσες εναλλαγές. Μερικές φορές με γυρίζει σε 900άρι 3G, ενώ το σήμα του 4G (800) είναι ακόμα στο φουλ, αλλά δεν συμβαίνει τόσο συχνά όσο στην Αθήνα... Υ.Γ. Δεν ξέρω πόσο λογικό είναι, να μένεις στη Σουηδία για 11 μήνες το χρόνο και να αμφισβητείς τα προβλήματα που αναφέρουν όσοι μένουν στην Ελλάδα... Όταν κατέβεις το Καλοκαίρι, θα τα δεις κι εσύ με το Huawei. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ απλά ήδη έκοψα το βασικο ιντερνετ από τη Vodafone και ησύχασα. Εγώ που κάποτε είχα τη Vodafone (CU student) ως βασικό αριθμό, την έβαλα στη θέση 2 του κινητού, πήρα άλλη εταιρία για βασική και ησύχασα. Εκτός από το ίντερνετ, είχα θέματα και με το σήμα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Υ.Γ. Δεν ξέρω πόσο λογικό είναι, να μένεις στη Σουηδία για 11 μήνες το χρόνο και να αμφισβητείς τα προβλήματα που αναφέρουν όσοι μένουν στην Ελλάδα... Όταν κατέβεις το Καλοκαίρι, θα τα δεις κι εσύ με το Huawei Αν έρθει προς Μαγνησία δεν θα το δει αυτό που λες, γιατί απλούστατα δεν συμβαίνει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 (edited) Ναι δεν έχει να κάνει με το configuration του δικτυου, τα "κινέζικα" iPhone φταίνε και τα κορεάτικα LG. Τα οποία περιεργως ίδια "κινέζικα" iPhone στα άλλα δίκτυα δεν κάνουν εναλλαγές! Edited May 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Δεν μίλησα για κινεζιές. Αλλά πρέπει σώνει και ντε να συμβαίνει και σε άλλους αυτό επειδή συμβαίνει και σε εσάς; Ε λοιπόν εμένα με τη δική μου συσκευή σε όσα μέρη έχω πάει δεν το συνάντησα αυτό. Πλην 2 μερών που ανέφερα και πλέον δεν συμβαίνει. Εφόσον είναι χώρος συζητήσεων ένα φόρουμ, δεν με ενδιαφέρει προσωπικά να πείσω κάποιον. Την εμπειρία μου καταθέτω όπως θα έπρεπε να γίνεται φυσιολογικά από όλους. Δέχομαι ότι συμβαίνει αλλά εμένα δεν με αγγίζει προς το παρόν. Το ποιος φταίει και ποιος όχι δεν με αφορά επίσης, εφόσον δεν με επηρεάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 (edited) Ίσως και να συμφωνούσα στο πιθανό τεχνικό κομμάτι αλλά η επίσημη απαντηση στο σχετικό τικετ που ειχα ανοίξει ήταν ότι: "είναι φυσιολογικες οι εναλλαγες".- Edited May 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Είναι φυσιολογικές. Γενικά οι εναλλαγές. Πιθανολογώ πως αυτό σου απάντησαν. Γενικά κι αόριστα δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 (edited) Τι περίμενες; να έλεγαν (ενδεχομένως) μας τραβούν το αυτί για voice uber alles και ελάχιστα dropcalls οπότε η εμπειρία χρήσης στο ίντερνετ έρχεται σε δεύτερη μοιρα; Edited May 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Τι να σου πω, δεν μπορώ να ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας από τη στιγμή που δεν έχω τέτοια θέματα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Συνεχίζονται οι εργασίες στη Λήμνο, ενώ επιστρέφουν για Τρίτη φορά Μαγνησία και Δυτική Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Γνωρίζουμε στο περίπου μέρη στην Μαγνησία; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Ιδέα δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts