micdoc Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 εδω και λιγες μέρες στη περιοχή της Δαφνης- Νεο Κόσμο το σημα 3G ειναι αθλιο!!! χαρακτηριστικα στην περιοχη μου λεει οτι βρισκομαο Νεα Σμυρνη η Καλλιθεα...!!!!! το Υμηττος Δαφνη που ελεγε παλιοτερα οταν και το σημα ηταν πολυ καλο εχει χαθει! Τι εγινε παει η κεραία ????:wacko::wacko::wacko: σημερα με πηραν τηλ απο τη Vodafone επειδη τους ειχα στειελι email με το παραπονο μου! και οντως υπαρχει μια βλαβη σε καεραια απο 12 -09 η οποια ειναι προς αποκατασταση οπως μου είπαν! ιδωμεν! Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 14 χρονια ημουν συνδρομητης Cosmote. Πριν απο ενα μηνα πηγα στη Vodafone. Απο δικη μου εμπειρια χρησης η Cosmote ειχε πιο γρηγορο ιντερνετ και η Vodafone καλυτερες κλησεις(λιγοτερες αποσυνδεσεις κτλ). Στη Νεα Ερυθραια σαν καινουργιος συνδρομητης εχω να αναφερω πως το σημα ειναι τραγικο(2G/3G) και επειβεβαιωμενο απο Vodafone με μηνυμα τους... Εδω και ενα μηνα δεν εχει γινει τιποτα και ουτε ελπιζω σε κατι... Επισης εχω Vodafone Full Σημα αλλα τα δεδομενα ειναι τραγικα αργα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 14 χρονια ημουν συνδρομητης Cosmote. Πριν απο ενα μηνα πηγα στη Vodafone. Απο δικη μου εμπειρια χρησης η Cosmote ειχε πιο γρηγορο ιντερνετ και η Vodafone καλυτερες κλησεις(λιγοτερες αποσυνδεσεις κτλ). Στη Νεα Ερυθραια σαν καινουργιος συνδρομητης εχω να αναφερω πως το σημα ειναι τραγικο(2G/3G) και επειβεβαιωμενο απο Vodafone με μηνυμα τους... Εδω και ενα μηνα δεν εχει γινει τιποτα και ουτε ελπιζω σε κατι... Επισης εχω Vodafone Full Σημα αλλα τα δεδομενα ειναι τραγικα αργα... καλησπέρα η γνώμη μου είναι όταν έχεις φουλ σήμα να μην χρησιμοποιείς data τησ vodafone μέσω του full σήμα αλλά του adsl μέσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 σημερα με πηραν τηλ απο τη Vodafone επειδη τους ειχα στειελι email με το παραπονο μου! και οντως υπαρχει μια βλαβη σε καεραια απο 12 -09 η οποια ειναι προς αποκατασταση οπως μου είπαν! ιδωμεν! :lol: το σήμα 3G αποκατασταθηκε!:) Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Γνωριζει καποιος αν στις Σερρες υπαρχει καλυψη 4G και σε ποιες περιοχες του Νομου (Αν υπαρχει φυσικα) και επισης οι VOIP εφαρμογες παιζουν κανονικα μεσω 4G η οχι ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 εχει κανενας προβλημα αυτες τις μερες με το ιντερνετ; δειχνει 4G και σερνεται, αλλες φορες δε δουλευει καθολου σε περιοχες που πριν πηγαινε σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 εχει κανενας προβλημα αυτες τις μερες με το ιντερνετ; δειχνει 4G και σερνεται, αλλες φορες δε δουλευει καθολου σε περιοχες που πριν πηγαινε σφαιρα Λογικό αφού έχει δώσει δωρεάν Ίντερνετ για όλους .. Όπως και το Πάσχα που το είχα παρατηρήσει Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 ...διότι η vodafone σέβεται τους πελάτες που πληρώνουν για ιντερνετ... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κομοτηνή σήμερα πάντως βάρεσε μπιέλα. Θεσσαλία(κυρίως Μαγνησία & Λάρισα πάει πολύ καλύτερα το H+) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 ...διότι η vodafone σέβεται τους πελάτες που πληρώνουν για ιντερνετ... ειναι αυτοι που και το χρησιμοποιουν. ;) οι αλλοι, αποκλειεται να εχουν το internet για 5-6 μερες και μετα να μην το ξανα-χρησιμοποιησουν.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 ειναι αυτοι που και το χρησιμοποιουν. ;) οι αλλοι, αποκλειεται να εχουν το internet για 5-6 μερες και μετα να μην το ξανα-χρησιμοποιησουν.. αρα τσαμπα το δινουν (ξεροντας οτι κανενας δε θα το χρησιμοποιησει...). Πάντως, ποτέ δε θα πήγαινα σε μια εταιρια που καθε γιορτες και αργιες τερματιζε το ιντερνετ της... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 το δινουν σαν ευχαριστω σε αυτους που το χρησιμοποιουν και σαν ευκαιρια για τους υπολοιπους που δεν το εχουν δοκιμασει.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Εδώ και 10 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε μέρα τουλάχιστον 8-10 κλήσεις είτε εξερχόμενες, είτε εισερχόμενες, απαντώντας με ακούει ο συνομιλητής κι εγώ δεν τον ακούω. Κλείνω ξανακαλώ και μιλάμε κανονικά...Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε πολλοί πλέον και έχει αρχίσει μια ολόκληρη συζήτηση σχετικά με αυτό στο τόπικ του Note 2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5091750#post5091750 από αυτό το ποστ και μετά όπως θα διαβάσει όποιος ρίξει μια ματιά όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το συγκεκριμένο πρόβλημα...Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας την παραθέσει γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε... Edited December 30, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εδώ και 10 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε μέρα τουλάχιστον 8-10 κλήσεις είτε εξερχόμενες, είτε εισερχόμενες, απαντώντας με ακούει ο συνομιλητής κι εγώ δεν τον ακούω. Κλείνω ξανακαλώ και μιλάμε κανονικά...Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε πολλοί πλέον και έχει αρχίσει μια ολόκληρη συζήτηση σχετικά με αυτό στο τόπικ του Note 2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5091750#post5091750 από αυτό το ποστ και μετά όπως θα διαβάσει όποιος ρίξει μια ματιά όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το συγκεκριμένο πρόβλημα...Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας την παραθέσει γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε... Η εμπειρία μου είναι πως τα δεδομένα σέρνονται είτε με gprs είτε με edge είτε και ακόμα πιο πάνω...(vodafone cu το κύριο νούμερο μου). Περίμενε φίλε μου να τελειώσει το δωρεάν ίnternet και μετά να δεις πώς θα είναι και πάλι όλα καλά. Το μόνο που μπορώ να δώσω σαν λύση είναι η υπομονή. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά παίδες. Πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ούτε στην επικοινωνία ούτε στο mobile Internet, αυτές τις μέρες, αν και χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το νέο smartphone μου. Κακό δεν είναι να κάνουν "δώρα" οι εταιρείες, ούτε φταίνε οι συνδρομητές αν τα δίκτυά τους παρά φορτώνονται εύκολα! Σκεφτείτε ξαφνικά μέσω αυτών των προωθητικών κινήσεων αρκετοί να προέβαιναν στην απόκτηση τέτοιων πακέτων σύνδεσης. Χρόνια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά παίδες. Πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ούτε στην επικοινωνία ούτε στο mobile Internet, αυτές τις μέρες, αν και χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το νέο smartphone μου. Κακό δεν είναι να κάνουν "δώρα" οι εταιρείες, ούτε φταίνε οι συνδρομητές αν τα δίκτυά τους παρά φορτώνονται εύκολα! Σκεφτείτε ξαφνικά μέσω αυτών των προωθητικών κινήσεων αρκετοί να προέβαιναν στην απόκτηση τέτοιων πακέτων σύνδεσης. Χρόνια πολλά. εγώ πάντως που περίμενα να πάει 1 για να στείλω μυνηματα για τα χρόνια πολλά ! Στέλνω ένα μυνημα στο εαυτο μου και δεν πήγαινε και και γύρισα το κινητό στο 3g και όλα εντάξει τα 137 μου μυνηματα που έστειλα πήγαν όλα σφαίρα και γρήγορα! Το ίδιο και το interνετ το δωρεάν. Από σήμερα τέρμα το δωρεάν interνετ πάλι καλά που το φοιτητικό cu δίνει δωρεάν εξακοσια mb και μια χαρά αλλιώς δεν θα είχα interνετ στο κινητό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 εγώ πάντως που περίμενα να πάει 1 για να στείλω μυνηματα για τα χρόνια πολλά ! Στέλνω ένα μυνημα στο εαυτο μου και δεν πήγαινε και και γύρισα το κινητό στο 3g και όλα εντάξει τα 137 μου μυνηματα που έστειλα πήγαν όλα σφαίρα και γρήγορα! Το ίδιο και το interνετ το δωρεάν. Από σήμερα τέρμα το δωρεάν interνετ πάλι καλά που το φοιτητικό cu δίνει δωρεάν εξακοσια mb και μια χαρά αλλιώς δεν θα είχα interνετ στο κινητό ! Εγώ πάντως που ήμουν στην Άνω Γλυφάδα την πρωτοχρονιά, έστειλα σφαίρα γύρω στα 200 μηνύματα μόλις άλλαξε ο χρόνος. Είχα 3G βέβαια. Επίσεις, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με κλήσεις που έκανα και μου έκαναν! :) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Σερρες κεντρο μεσα σε κτηρια μαγαζια σπιτια κτλ κτλ δεν υπαρχει 3G... μονο gprs και πολυ μας ειναι. Φυσικα 4G ουτε να το συζηταμε Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ρε παιδιά μιλάμε είναι για πολλές καταγγελίες οι διαφημίσεις τους! Άκου σήμα και στο υπόγειο που γράφει στην τελευταία διαφήμιση! Έλεος δεν παρεμβαίνει κανένας φορέας;;; ποιο υπόγειο που δεν έχει 3g ούτε σε μέρος χωρίς καν εμπόδια όπως στον Φλοίσβο! Για να μιλήσεις με 3g πρέπει να κάνεις τάμα! Και φυσικά όχι μόνον εκεί.σε όλο το νοσοκομείο κατ μόνο αυτοί με κοσμοτε μιλούσαν η βοντα ΤΙΠΟΤΑ στο ισόγειο ΟΥΤΕ 2g! ΈΛΕΟΣ.Και το καλοκαίρι φύγαμε τρεις γραμμές από wind λόγω χαλιά σήματος 3g.αυτοί εδώ είναι χειρότεροι! Πιο ψευδές σήμα 3g δεν υπάρχει! Δείχνει καλό αλλά δεν σερφαρεις με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ρε παιδιά μιλάμε είναι για πολλές καταγγελίες οι διαφημίσεις τους! Άκου σήμα και στο υπόγειο που γράφει στην τελευταία διαφήμιση! Έλεος δεν παρεμβαίνει κανένας φορέας;;; ποιο υπόγειο που δεν έχει 3g ούτε σε μέρος χωρίς καν εμπόδια όπως στον Φλοίσβο! Για να μιλήσεις με 3g πρέπει να κάνεις τάμα! Και φυσικά όχι μόνον εκεί.σε όλο το νοσοκομείο κατ μόνο αυτοί με κοσμοτε μιλούσαν η βοντα ΤΙΠΟΤΑ στο ισόγειο ΟΥΤΕ 2g! ΈΛΕΟΣ.Και το καλοκαίρι φύγαμε τρεις γραμμές από wind λόγω χαλιά σήματος 3g.αυτοί εδώ είναι χειρότεροι! Πιο ψευδές σήμα 3g δεν υπάρχει! Δείχνει καλό αλλά δεν σερφαρεις με τίποτα! Προφανως αναφερεται σε full σημα. Ο φλοισβος και το ΚΑΤ δεν ειναι χαρακτηριστικα της καλυψης. Με την ιδια λογικη, η μονη που δεν εχει σημα σπιτι μου ειναι η Cosmote, αρα η Cosmote δεν εχει σημα πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Χθες στα καλύβια Αττικης σε παιδότοπο που ήμουν δεν κατεβάζει με τίποτα πολυ αργό το Ίντερνετ. ε+ έδειχνε αλλά πολυ αργό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σερρες κεντρο μεσα σε κτηρια μαγαζια σπιτια κτλ κτλ δεν υπαρχει 3G... μονο gprs και πολυ μας ειναι. Φυσικα 4G ουτε να το συζηταμε Τόσα χρόνια από αρχής γεννήσεως cosmote, ποτέ όπου και να πήγα δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της. Εδώ και τρεις μήνες που έκανα φορητότητα στην vodafone το σήμα της (ειδικά το 3g) είναι τραγικό.. Για ίντερνετ....άστα... Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Τόσα χρόνια από αρχής γεννήσεως cosmote, ποτέ όπου και να πήγα δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της. Εδώ και τρεις μήνες που έκανα φορητότητα στην vodafone το σήμα της (ειδικά το 3g) είναι τραγικό.. Για ίντερνετ....άστα... Ακριβώς! Εγώ από wind ηρθα αλλά τον Οκτώβριο που λήγουν οι δύο γραμμές bye bye.μάλλον για κοσμοτε πάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εχει παρατηρησει κανεις στο Βολο, κατω παραλια, μικροπροβληματα με το 3G? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Όταν λες κάτω παραλία,εννοείς προς Πανεπιστήμιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts