Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω και λιγες μέρες στη περιοχή της Δαφνης- Νεο Κόσμο το σημα 3G ειναι αθλιο!!! χαρακτηριστικα στην περιοχη μου λεει οτι βρισκομαο Νεα Σμυρνη η Καλλιθεα...!!!!! το Υμηττος Δαφνη που ελεγε παλιοτερα οταν και το σημα ηταν πολυ καλο εχει χαθει! Τι εγινε παει η κεραία ????:wacko::wacko::wacko:

σημερα με πηραν τηλ απο τη Vodafone επειδη τους ειχα στειελι email με το παραπονο μου! και οντως υπαρχει μια βλαβη σε καεραια απο 12 -09 η οποια ειναι προς αποκατασταση οπως μου είπαν! ιδωμεν!

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

14 χρονια ημουν συνδρομητης Cosmote. Πριν απο ενα μηνα πηγα στη Vodafone. Απο δικη μου εμπειρια χρησης η Cosmote ειχε πιο γρηγορο ιντερνετ και η Vodafone καλυτερες κλησεις(λιγοτερες αποσυνδεσεις κτλ). Στη Νεα Ερυθραια σαν καινουργιος συνδρομητης εχω να αναφερω πως το σημα ειναι τραγικο(2G/3G) και επειβεβαιωμενο απο Vodafone με μηνυμα τους... Εδω και ενα μηνα δεν εχει γινει τιποτα και ουτε ελπιζω σε κατι... Επισης εχω Vodafone Full Σημα αλλα τα δεδομενα ειναι τραγικα αργα...

14 χρονια ημουν συνδρομητης Cosmote. Πριν απο ενα μηνα πηγα στη Vodafone. Απο δικη μου εμπειρια χρησης η Cosmote ειχε πιο γρηγορο ιντερνετ και η Vodafone καλυτερες κλησεις(λιγοτερες αποσυνδεσεις κτλ). Στη Νεα Ερυθραια σαν καινουργιος συνδρομητης εχω να αναφερω πως το σημα ειναι τραγικο(2G/3G) και επειβεβαιωμενο απο Vodafone με μηνυμα τους... Εδω και ενα μηνα δεν εχει γινει τιποτα και ουτε ελπιζω σε κατι... Επισης εχω Vodafone Full Σημα αλλα τα δεδομενα ειναι τραγικα αργα...

καλησπέρα η γνώμη μου είναι όταν έχεις φουλ σήμα να μην χρησιμοποιείς data τησ vodafone μέσω του full σήμα αλλά του adsl μέσω wifi.

σημερα με πηραν τηλ απο τη Vodafone επειδη τους ειχα στειελι email με το παραπονο μου! και οντως υπαρχει μια βλαβη σε καεραια απο 12 -09 η οποια ειναι προς αποκατασταση οπως μου είπαν! ιδωμεν!

:lol: το σήμα 3G αποκατασταθηκε!:)

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

Γνωριζει καποιος αν στις Σερρες υπαρχει καλυψη 4G και σε ποιες περιοχες του Νομου (Αν υπαρχει φυσικα) και επισης οι VOIP εφαρμογες παιζουν κανονικα μεσω 4G η οχι ?

• 2 months later...

εχει κανενας προβλημα αυτες τις μερες με το ιντερνετ;

δειχνει 4G και σερνεται, αλλες φορες δε δουλευει καθολου

σε περιοχες που πριν πηγαινε σφαιρα

εχει κανενας προβλημα αυτες τις μερες με το ιντερνετ;

δειχνει 4G και σερνεται, αλλες φορες δε δουλευει καθολου

σε περιοχες που πριν πηγαινε σφαιρα

Λογικό αφού έχει δώσει δωρεάν Ίντερνετ για όλους .. Όπως και το Πάσχα που το είχα παρατηρήσει

:w00t:

Κομοτηνή σήμερα πάντως βάρεσε μπιέλα. Θεσσαλία(κυρίως Μαγνησία & Λάρισα πάει πολύ καλύτερα το H+)

...διότι η vodafone σέβεται τους πελάτες που πληρώνουν για ιντερνετ...

ειναι αυτοι που και το χρησιμοποιουν. ;) οι αλλοι, αποκλειεται να εχουν το internet για 5-6 μερες και μετα να μην το ξανα-χρησιμοποιησουν..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ειναι αυτοι που και το χρησιμοποιουν. ;) οι αλλοι, αποκλειεται να εχουν το internet για 5-6 μερες και μετα να μην το ξανα-χρησιμοποιησουν..

αρα τσαμπα το δινουν (ξεροντας οτι κανενας δε θα το χρησιμοποιησει...). Πάντως, ποτέ δε θα πήγαινα σε μια εταιρια που καθε γιορτες και αργιες τερματιζε το ιντερνετ της...

το δινουν σαν ευχαριστω σε αυτους που το χρησιμοποιουν και σαν ευκαιρια για τους υπολοιπους που δεν το εχουν δοκιμασει..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Εδώ και 10 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε μέρα τουλάχιστον 8-10 κλήσεις είτε εξερχόμενες, είτε εισερχόμενες, απαντώντας με ακούει ο συνομιλητής κι εγώ δεν τον ακούω. Κλείνω ξανακαλώ και μιλάμε κανονικά...Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε πολλοί πλέον και έχει αρχίσει μια ολόκληρη συζήτηση σχετικά με αυτό στο τόπικ του Note 2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5091750#post5091750 από αυτό το ποστ και μετά όπως θα διαβάσει όποιος ρίξει μια ματιά όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το συγκεκριμένο πρόβλημα...Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας την παραθέσει γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε... Edited by Vlasismiriagos

Εδώ και 10 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε μέρα τουλάχιστον 8-10 κλήσεις είτε εξερχόμενες, είτε εισερχόμενες, απαντώντας με ακούει ο συνομιλητής κι εγώ δεν τον ακούω. Κλείνω ξανακαλώ και μιλάμε κανονικά...Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε πολλοί πλέον και έχει αρχίσει μια ολόκληρη συζήτηση σχετικά με αυτό στο τόπικ του Note 2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5091750#post5091750 από αυτό το ποστ και μετά όπως θα διαβάσει όποιος ρίξει μια ματιά όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το συγκεκριμένο πρόβλημα...Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας την παραθέσει γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε...

Η εμπειρία μου είναι πως τα δεδομένα σέρνονται είτε με gprs είτε με edge είτε και ακόμα πιο πάνω...(vodafone cu το κύριο νούμερο μου).

Περίμενε φίλε μου να τελειώσει το δωρεάν ίnternet και μετά να δεις πώς θα είναι και πάλι όλα καλά.

Το μόνο που μπορώ να δώσω σαν λύση είναι η υπομονή.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Καλή χρονιά παίδες.

Πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ούτε στην επικοινωνία ούτε στο mobile

Internet, αυτές τις μέρες, αν και χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το νέο smartphone

μου. Κακό δεν είναι να κάνουν "δώρα" οι εταιρείες, ούτε φταίνε οι συνδρομητές αν τα δίκτυά τους παρά φορτώνονται εύκολα! Σκεφτείτε ξαφνικά μέσω αυτών των προωθητικών κινήσεων αρκετοί να προέβαιναν στην απόκτηση τέτοιων πακέτων σύνδεσης.

Χρόνια πολλά.

Καλή χρονιά παίδες.

Πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ούτε στην επικοινωνία ούτε στο mobile

Internet, αυτές τις μέρες, αν και χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το νέο smartphone

μου. Κακό δεν είναι να κάνουν "δώρα" οι εταιρείες, ούτε φταίνε οι συνδρομητές αν τα δίκτυά τους παρά φορτώνονται εύκολα! Σκεφτείτε ξαφνικά μέσω αυτών των προωθητικών κινήσεων αρκετοί να προέβαιναν στην απόκτηση τέτοιων πακέτων σύνδεσης.

Χρόνια πολλά.

εγώ πάντως που περίμενα να πάει 1 για να στείλω μυνηματα για τα χρόνια πολλά ! Στέλνω ένα μυνημα στο εαυτο μου και δεν πήγαινε και και γύρισα το κινητό στο 3g και όλα εντάξει τα 137 μου μυνηματα που έστειλα πήγαν όλα σφαίρα και γρήγορα! Το ίδιο και το interνετ το δωρεάν. Από σήμερα τέρμα το δωρεάν interνετ πάλι καλά που το φοιτητικό cu δίνει δωρεάν εξακοσια mb και μια χαρά αλλιώς δεν θα είχα interνετ στο κινητό !

εγώ πάντως που περίμενα να πάει 1 για να στείλω μυνηματα για τα χρόνια πολλά ! Στέλνω ένα μυνημα στο εαυτο μου και δεν πήγαινε και και γύρισα το κινητό στο 3g και όλα εντάξει τα 137 μου μυνηματα που έστειλα πήγαν όλα σφαίρα και γρήγορα! Το ίδιο και το interνετ το δωρεάν. Από σήμερα τέρμα το δωρεάν interνετ πάλι καλά που το φοιτητικό cu δίνει δωρεάν εξακοσια mb και μια χαρά αλλιώς δεν θα είχα interνετ στο κινητό !

Εγώ πάντως που ήμουν στην Άνω Γλυφάδα την πρωτοχρονιά, έστειλα σφαίρα γύρω στα 200 μηνύματα μόλις άλλαξε ο χρόνος. Είχα 3G βέβαια. Επίσεις, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με κλήσεις που έκανα και μου έκαναν! :)

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Σερρες κεντρο μεσα σε κτηρια μαγαζια σπιτια κτλ κτλ δεν υπαρχει 3G... μονο gprs και πολυ μας ειναι. Φυσικα 4G ουτε να το συζηταμε

Ρε παιδιά μιλάμε είναι για πολλές καταγγελίες οι διαφημίσεις τους! Άκου σήμα και στο υπόγειο που γράφει στην τελευταία διαφήμιση! Έλεος δεν παρεμβαίνει κανένας φορέας;;; ποιο υπόγειο που δεν έχει 3g ούτε σε μέρος χωρίς καν εμπόδια όπως στον Φλοίσβο! Για να μιλήσεις με 3g πρέπει να κάνεις τάμα! Και φυσικά όχι μόνον εκεί.σε όλο το νοσοκομείο κατ μόνο αυτοί με κοσμοτε μιλούσαν η βοντα ΤΙΠΟΤΑ στο ισόγειο ΟΥΤΕ 2g! ΈΛΕΟΣ.Και το καλοκαίρι φύγαμε τρεις γραμμές από wind λόγω χαλιά σήματος 3g.αυτοί εδώ είναι χειρότεροι! Πιο ψευδές σήμα 3g δεν υπάρχει! Δείχνει καλό αλλά δεν σερφαρεις με τίποτα!

Ρε παιδιά μιλάμε είναι για πολλές καταγγελίες οι διαφημίσεις τους! Άκου σήμα και στο υπόγειο που γράφει στην τελευταία διαφήμιση! Έλεος δεν παρεμβαίνει κανένας φορέας;;; ποιο υπόγειο που δεν έχει 3g ούτε σε μέρος χωρίς καν εμπόδια όπως στον Φλοίσβο! Για να μιλήσεις με 3g πρέπει να κάνεις τάμα! Και φυσικά όχι μόνον εκεί.σε όλο το νοσοκομείο κατ μόνο αυτοί με κοσμοτε μιλούσαν η βοντα ΤΙΠΟΤΑ στο ισόγειο ΟΥΤΕ 2g! ΈΛΕΟΣ.Και το καλοκαίρι φύγαμε τρεις γραμμές από wind λόγω χαλιά σήματος 3g.αυτοί εδώ είναι χειρότεροι! Πιο ψευδές σήμα 3g δεν υπάρχει! Δείχνει καλό αλλά δεν σερφαρεις με τίποτα!

Προφανως αναφερεται σε full σημα.

Ο φλοισβος και το ΚΑΤ δεν ειναι χαρακτηριστικα της καλυψης.

Με την ιδια λογικη, η μονη που δεν εχει σημα σπιτι μου ειναι η Cosmote, αρα η Cosmote δεν εχει σημα πουθενα.

Χθες στα καλύβια Αττικης σε παιδότοπο που ήμουν δεν κατεβάζει με τίποτα πολυ αργό το Ίντερνετ. ε+ έδειχνε αλλά πολυ αργό .

• 2 weeks later...
Σερρες κεντρο μεσα σε κτηρια μαγαζια σπιτια κτλ κτλ δεν υπαρχει 3G... μονο gprs και πολυ μας ειναι. Φυσικα 4G ουτε να το συζηταμε

Τόσα χρόνια από αρχής γεννήσεως cosmote, ποτέ όπου και να πήγα δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της.

Εδώ και τρεις μήνες που έκανα φορητότητα στην vodafone το σήμα της (ειδικά το 3g) είναι τραγικό..

Για ίντερνετ....άστα...

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Τόσα χρόνια από αρχής γεννήσεως cosmote, ποτέ όπου και να πήγα δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της.

Εδώ και τρεις μήνες που έκανα φορητότητα στην vodafone το σήμα της (ειδικά το 3g) είναι τραγικό..

Για ίντερνετ....άστα...

Ακριβώς! Εγώ από wind ηρθα αλλά τον Οκτώβριο που λήγουν οι δύο γραμμές bye bye.μάλλον για κοσμοτε πάω

Εχει παρατηρησει κανεις στο Βολο, κατω παραλια, μικροπροβληματα με το 3G?

My Mobile Phone History:
spacer.png

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις