Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχα είναι "μαυρη" περιοχή ε;

Μου έκανε εντύπωση που πήγαινε τόσο χαμηλά το δίκτυο και έπεσα και στην περίπτωση γιατί πραγματικά το χρειαζόμουν για μια ωρίτσα το ίντερνετ και από γκαντεμιά είχε πρόβλημα και του flocafe το wifi... :P

Παρεπιπτώντως είδα την Κυριακή Παγκράτι Υμμητού) κάτι 200άρια :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αν δεν κάνω λάθος, πριν περίπου 1 χρόνο δεν ήταν που ξήλωσαν σύνολο γύρω στις 9 κεραίες και των 3 εταιριών στην Καλλιθέα;

Αν δεν κάνω λάθος, πριν περίπου 1 χρόνο δεν ήταν που ξήλωσαν σύνολο γύρω στις 9 κεραίες και των 3 εταιριών στην Καλλιθέα;

Τώρα αν πω ότι λες ψέματα…θα είμαι ψεύτης. Αυτή η άτιμη η ραδιενέργεια φταίει για όλα…σαν το Τσερνόμπιλ ένα πράγμα :p

Ααα γιαυτό έχει πολλά καφέ η Καλλιθέα, πάνε εκεί επειδή έχει λίγη ραδιενέργεια :-P

9 κεραίες ρε παιδιά σε τόσο πυκνοκατοικημένο μέρος; Πωπω πρέπει να πόνεσαν και οι 3...

Ε, ας φροντίζετε ρε παιδιά να τις καμουφλάρετε καλύτερα τις κεραίες:p Συνήθως τις καταλαβαίνεις και λογικό είναι να παίρνουν φόρα και να τις καταστρέφουν οι κυράτσες και οι αργόσχολοι της γειτονιάς :p

Ααα γιαυτό έχει πολλά καφέ η Καλλιθέα, πάνε εκεί επειδή έχει λίγη ραδιενέργεια :-P

9 κεραίες ρε παιδιά σε τόσο πυκνοκατοικημένο μέρος; Πωπω πρέπει να πόνεσαν και οι 3...

Πόνεσαν και μάλιστα υπήρχαν και εδώ παράπονα συνδρομητών στο φόρουμ κάλυψης της εκάστοτε εταιρίας.

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων.

Ευτυχώς που η καλλιθέα είναι επίπεδη περιοχή και κουτσά στραβά καλύπτεται από τις ευρύτερες. Εαν ήταν τίποτα Ιλίσσια, Ζωγράφου θα είχαμε ΤΟ γλέντι!

Ναι αλλά εκεί τα πράγματα ήταν μαύρα από την αρχή της εταιρείας για τη vf οπότε μπορεί να μην το πήραν καν είδηση οι συνδρομητές :p

Έτσι, για να γελάσουμε και λιγάκι από την κατάσταση που επικρατεί με τους "καλούς" μας γείτονες!

http://rapidshare.com/files/334820664/Vodafone-Akseperasti_uncensored.mp3

:ninja::shifty:

Χαχα είναι "μαυρη" περιοχή ε;

Μου έκανε εντύπωση που πήγαινε τόσο χαμηλά το δίκτυο και έπεσα και στην περίπτωση γιατί πραγματικά το χρειαζόμουν για μια ωρίτσα το ίντερνετ και από γκαντεμιά είχε πρόβλημα και του flocafe το wifi... :P

Παρεπιπτώντως είδα την Κυριακή Παγκράτι Υμμητού) κάτι 200άρια :)

Ο σταθμός βάσης που είναι "πάνω" από την πλατεία (WIND) υπάρχει ακόμη ή τον ξήλωσαν και αυτόν; :p:lol:

Το wifi του flocafe στην πλατεία Κύπρου με είχε κάψει πέρυσι το καλοκαίρι,χρειαζόμουν κάτι από VPN πανεπιστημίου και έφαγα άκυρο (δεν επέτρεπε VPN). Συν ότι το flocaccino caramel το κάνουν καλύτερο στο Βόλο. Την επόμενη μέρα πήγα στη διπλανή καφετέρια:lol:

kosta,πολύ καλό! Όμως διαφωνώ με το εξαιρούνται... "ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ"...

Κοιτάξτε τι έπαθε η vodafone σε προσπάθεια να βελτιώσει το σήμα...Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Από κάτω κάποιος άχρηστος γράφει :

"ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ Ο ΧΟNΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΝΓΚ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΕ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΔΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΗΡΙΝΕΙΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΑΜΙ..ΝΤΑΣ. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ. ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ!!!!!!!!!!"

Με ένα "LING" αγκαλιά... Αυτοί ξηλώνουν τις κεραίες! θα ήθελα να μας πει τι είναι αυτό το LING...

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχα!!!! πολύ καλό...

Και να μην το έλεγε, θα έπρεπε κάπου στα ψιλά γράμματα να το γράφει.

Μα γι'αυτό το λέω πιο γρήγορα... Είναι τα γραμματάκια που τρέχουν κάτω κάτω στην οθόνη! :p

Αλλά δεν φταίει η Vodafone, και η κάθε εταιρία κινητής... Φταίνε οι παρακάτω:

Ο σταθμός βάσης που είναι "πάνω" από την πλατεία (WIND) υπάρχει ακόμη ή τον ξήλωσαν και αυτόν; :p:lol:

Το wifi του flocafe στην πλατεία Κύπρου με είχε κάψει πέρυσι το καλοκαίρι,χρειαζόμουν κάτι από VPN πανεπιστημίου και έφαγα άκυρο (δεν επέτρεπε VPN). Συν ότι το flocaccino caramel το κάνουν καλύτερο στο Βόλο. Την επόμενη μέρα πήγα στη διπλανή καφετέρια:lol:

kosta,πολύ καλό! Όμως διαφωνώ με το εξαιρούνται... "ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ"...

Κοιτάξτε τι έπαθε η vodafone σε προσπάθεια να βελτιώσει το σήμα...Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Από κάτω κάποιος άχρηστος γράφει :

"ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ Ο ΧΟNΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠʼ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΝΓΚ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΕ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΔΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΗΡΙΝΕΙΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΑΜΙ..ΝΤΑΣ. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ. ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ!!!!!!!!!!"

Με ένα "LING" αγκαλιά... Αυτοί ξηλώνουν τις κεραίες! θα ήθελα να μας πει τι είναι αυτό το LING...

Δεν είναι καλά οι άνθρωποι σε αυτό το site!:X Είμαι σίγουρος ότι όλοι τους εκεί μέσα έχουν τουλάχιστον 2 κινητά ο καθένας και όταν βλέπουν 1 γραμμή σήματος ηδονίζονται νομίζοντας ότι "ψήνονται" λιγότερο και παίρνουν τηλέφωνο, ενώ στην πραγματικότητα "ψήνονται" περισσότερο από ποτέ!:mad:

Μήπως αυτούς τους "ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ" πρέπει επιτέλους να τους καλέσει ο εισαγγελέας να δούμε με ποιο “δικαίωμα” ενεργούν εκτός νόμου και καμαρώνουν δημοσίως για τα κατορθώματά τους?

Μήπως αυτούς τους "ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ" πρέπει επιτέλους να τους καλέσει ο εισαγγελέας να δούμε με ποιο “δικαίωμα” ενεργούν εκτός νόμου και καμαρώνουν δημοσίως για τα κατορθώματά τους?

Πραγματικά είναι απαράδεκτο να ξυλοφορτώνουν απλούς ανθρώπους που δουλεύουν για να ζήσουν... και σε ποιον να κάνει μήνυση ο άνθρωπος όταν τον χτυπούν; προφανώς να τρέξει μπορεί! Ο εισαγγελέας είναι απών όταν χρειάζεται (πάντοτε!).

Τραγικά πράγματα...αντί να επιτίθενται στις εταιρείες επιτίθενται στους τεχνικούς! Λυπηρό!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα, με την Vodafone αποκλείεται να έχεις χαμηλές ταχύτητες, ξεκινάμε από κει :p

Κατά δεύτερον, αν η εταιρία θέλει να λήξει ήρεμα το ζήτημα θα του πει προφανώς να επιστρέψει απλά τον εξοπλισμό και να γίνει η διακοπή.

Από κει και πέρα, δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει, διότι αναφέρεται ρητά πως όπου δεν υπάρχει HSPA δίκτυο θα έχει Ίντερνετ μέσω 3G! Είναι καλυμμένη δηλαδή.

τελικα επεστρεψα τον εξοπλισμο πισω χωρις να μου ζητησουν το ποσο της επιδοτησης. Μετρησαν την περιοχη μου και ΔΕΝ ειχε το απαιτουμενο 3G+ (HSPA) σημα... Το θεμα ειναι οτι τωρα ειμαι χωρος INTERNET !!! Να παω Cosmote ?

smartphone madness:)

Να πας στην Κοσμοτέ η στην Wind, μόνο αν βεβαιωθείς ότι έχεις καλό hspa σήμα!

Η άποψή μου είναι η εξής: Τηλεφωνείς και στην Cosmote και στην Wind και ρωτάς ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα στην περιοχή σου και πόσο καλό σήμα υπάρχει στην περιοχή. Αν έχουν και οι δύο καλό σήμα τότε κινείσαι με γνώμονα την ταχύτητα. Αν έχουν επίσης την ίδια μέγιστη ονομαστική ταχύτητα θα πρότεινα να πας στην Wind, γιατί το hspa δίκτυο της Cosmote είναι λίγο..... &%*$(#)@ όπως αναφέρουν πολλοί χρήστες :p Αυτά. Σταματάω εδώ για να μη βγούμε εκτός θέματος :)

Στο Κορωπί (Κέντρο) σήμερα ενώ ήμουν σε 3G ο έλεγχος των email γινόταν σαν να ήμουν σε 2G... Υπάρχει θέμα εκεί ή ήταν τυχαίο;

Πραγματικά είναι απαράδεκτο να ξυλοφορτώνουν απλούς ανθρώπους που δουλεύουν για να ζήσουν... και σε ποιον να κάνει μήνυση ο άνθρωπος όταν τον χτυπούν; προφανώς να τρέξει μπορεί! Ο εισαγγελέας είναι απών όταν χρειάζεται (πάντοτε!).

Τραγικά πράγματα...αντί να επιτίθενται στις εταιρείες επιτίθενται στους τεχνικούς! Λυπηρό!

Μιχάλη καλά τα λέμε όλα αυτά ξάπλα με το laptop. Που και να σουν στα βουνά και στα λαγκάδια με τέτοιο καιρό (-) να σε κυνηγάνε και οι αστυνομικοί (μετά απο υπόδειξη των ζουλού με πράσινα laser pointer) 1 η ώρα το βράδυ και να βουτάς στις πλαγιές και στα γκρέμια για να γλιτώσεις τα τραβήγματα. Εχουν καταλήξει κομάντο να είναι στα 3 μέτρα απο τον αστυνομικό και να πέφτουν πέτρες στο κεφάλι απο πάνω. Κάθε μέρα τρέχει κόσμος απο δώ και απο κεί.

Καθημερινώς οι Έλληνες δείχνουμε πόσο μλκες είμαστε και πάντα την πληρώνει άλλος, το βλέπετε κάθε μέρα.

Το κακό είναι οτι κανείς δεν καταλαβαίνει όσο και να εξηγάς, οπότε τί κάνεις? Τρέχεις.

Btw η Αριδαία πλέον πρέπει να είναι τούμπανο 3G (toubano 3G).

Στην Αριδαία πάντως μέχρι και τον Μάιο του 2009 δεν υπήρχε 3η γενιά, νομίζω από καμία εταιρία( τουλάχιστον στα λουτρά Αριδαίας). Αποτελεί ευχάριστη έκπληξη η προσθήκη 3g ;)

• 2 weeks later...

Θετω εδω την ερωτηση γιατι νομιζω οτι εχει σχεση με την τεχνολογια του δικτυου.

Ενα κινητο το λειτουργω στο δικτυο της vodafone μονο σε 3g και κραταει η μπαταρια του 6 μερες. Λεω να το γυρισω σε GSM για να κραταει παραπανω και παρατηρησα οτι η μπαταρια αδειαζε σε 4 μερες!

Το ιδιο εκανα(στο ιδιο κινητο) και σε κοσμοτε οπου με το 3G αδειαζε γρηγοροτερα(ετσι μου φενεται πιο λογικο) ενω με GSM κραταγε παραπανω.Δηλαδη ακριβως το αντιστροφο απο οτι το δικτυο της vodafone.

Πως το εξηγητε αυτο?

Το κινητο αυτο το εχω σε κατασταση idle χωρις καθολου χρηση, αυτο το λεω για να μην μου πειτε μηπως μιλησα πιο πολυ ή του κανα παραπανω χρηση...

Θετω εδω την ερωτηση γιατι νομιζω οτι εχει σχεση με την τεχνολογια του δικτυου.

Ενα κινητο το λειτουργω στο δικτυο της vodafone μονο σε 3g και κραταει η μπαταρια του 6 μερες. Λεω να το γυρισω σε GSM για να κραταει παραπανω και παρατηρησα οτι η μπαταρια αδειαζε σε 4 μερες!

Το ιδιο εκανα(στο ιδιο κινητο) και σε κοσμοτε οπου με το 3G αδειαζε γρηγοροτερα(ετσι μου φενεται πιο λογικο) ενω με GSM κραταγε παραπανω.Δηλαδη ακριβως το αντιστροφο απο οτι το δικτυο της vodafone.

Πως το εξηγητε αυτο?

Το κινητο αυτο το εχω σε κατασταση idle χωρις καθολου χρηση, αυτο το λεω για να μην μου πειτε μηπως μιλησα πιο πολυ ή του κανα παραπανω χρηση...

Όταν το κινητό ευρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας εξακολουθεί να ανταλλάσει με το δίκτυο απαραίτητα σήματα όπως ενημέρωση θέσης (Location Updating) ή εντολές προς εναλλαγή μεταξύ κυψελών (Handover)

Ορισμένα σύντομα σήματα ανταλλάσσονται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και δεν εξαρτώνται από τη φυσική θέση του κινητού παρά μόνο από το χρόνο αδράνειάς του (π.χ. Location updating κάθε 70’)

Αντιθέτως εάν η κάλυψη είναι προβληματική ή ευρισκόμαστε στα όρια μεταξύ δύο κυψελών θα υπάρξουν ακολουθίες ανταλλαγής σημάτων. Οι συχνές μετρήσεις στάθμης σήματος λήψης/εκπομπής για την εύρεση της ιδανικής ρύθμισης του κινητού ως προς το δίκτυο θα σημάνουν τον αυξημένο χρόνο λειτουργίας του κινητού με υψηλότερη ισχύ.

Υπάρχουν και επιπλέον παράμετροι του δικτύου που πιθανόν να επηρεάζουν αρνητικά τη κατανάλωση.

Το ερώτημά σου δυστυχώς δε προσεγγίζεται απλοϊκά εφόσον για να εντοπίσουμε τη διαφορά μεταξύ των δύο δικτύων που προκαλεί το φαινόμενο που αναφέρεις πρέπει να γνωρίζουμε τις συνθήκες κάλυψης καθώς και τις ρυθμίσεις των σχετικών παραμέτρων.

Το location updating period είναι συνήθως το ίδιο και στο 3G και στο 2G, τάξης μεγέθους 1 - 3/2 ώρα.

Σημαντικές διαφορές που επηρεάζουν διάρκεια ζωής μπαταρίας είναι

1) Διαφορετικές ρυθμίσεις power control σε 2G και 3G

2) Τεχνολογίες που επιστρατεύονται για την διακοπή της επικοινωνίας κατά την αδράνεια

3) Με 3G ανοιχτό, αν είσαι στο 2G περιοδικά θα μετράται και το 3G - οπότε αν κλείσεις το 3G το κινητό παύει να το μετράει.

4) Αν βρίσκεσαι στα όρια μεταξύ κυψελών, το κινητό μπορεί συνεχώς να αλλάζει κυψέλες

και άλλα πολλά.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Το location updating period είναι συνήθως το ίδιο και στο 3G και στο 2G, τάξης μεγέθους 1 - 3/2 ώρα.

Σημαντικές διαφορές που επηρεάζουν διάρκεια ζωής μπαταρίας είναι

1) Διαφορετικές ρυθμίσεις power control σε 2G και 3G

2) Τεχνολογίες που επιστρατεύονται για την διακοπή της επικοινωνίας κατά την αδράνεια

3) Με 3G ανοιχτό, αν είσαι στο 2G περιοδικά θα μετράται και το 3G - οπότε αν κλείσεις το 3G το κινητό παύει να το μετράει.

4) Αν βρίσκεσαι στα όρια μεταξύ κυψελών, το κινητό μπορεί συνεχώς να αλλάζει κυψέλες

και άλλα πολλά.

παιζει ρολο και το δικτυο,οταν το κινητο βρισκεται στην αναμονη η κοσμοτε ξοδευει περισσοτερη διαρκεια μπαταριας απο τη vodafone,αυτο το εχω διαπιστωσει εδω και πολλα χρονια,αν εχεις νετμονιτορ θα δεις οτι εχουν και διαφορετικες ρυθμισεις τα τρια δικτυα που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα,παντως οι μπαταριες οσο εξελισσεται η τεχνολογια εχουν μεινει πολυ πισω,καποτε σου πηγαινε 10 μερες και τωρα ζητημα αν σου παει 2 με νορμαλ χρηση.....

Ναι αλλα δές πόσο έχουν αυξηθεί οι καταναλώσεις, έχει συσκευές με 1GHz επεξεργαστή.

Απο κάπου πρέπει να τροφοδοτηθούν όλα. Μεγάλες κάμερες, μεγάλες οθόνες, αφή, κλπ κλπ.

παιζει ρολο και το δικτυο,οταν το κινητο βρισκεται στην αναμονη η κοσμοτε ξοδευει περισσοτερη διαρκεια μπαταριας απο τη vodafone,αυτο το εχω διαπιστωσει εδω και πολλα χρονια,αν εχεις νετμονιτορ θα δεις οτι εχουν και διαφορετικες ρυθμισεις τα τρια δικτυα που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα,παντως οι μπαταριες οσο εξελισσεται η τεχνολογια εχουν μεινει πολυ πισω,καποτε σου πηγαινε 10 μερες και τωρα ζητημα αν σου παει 2 με νορμαλ χρηση.....

Εγω θυμαμαι πριν 4-5 χρονια ειχα κοσμοκαρτα.Το κινητο μου η μπαταρια του κρατουσε 1 μερα.Μετα απο μηνες ειχα βαλει q-telecom που ειχε σημα της vodafone.Η μπαταρια του κινητου μου κρατουσε 1,5 μερα.Αυτο με το οτι τα κινητα που εχουν καρτες κοσμοτε η μπαταρια τους αδειαζει πιο γρηγορα,σε σχεση με αυτα που εχουν vodafone,wind το ειχα διαβασει πριν 5 χρονια παλι στο myphone.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις