Nosferatu Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Επειδή πρόσφατα έκανα ένα συμβόλαιο vodafone και έχω παράλληλα και ένα κοσμοτέ, μπορώ να πω ότι στις περιοχές όπου έχω κινηθεί (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) η κάλυψη είναι παρόμοια και η vodafone έχει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου, ενώ με το κοσμοτέ και ακούγεται πολύ πιο χαμηλά η ένταση του ήχου και σαν να βγαίνει από πηγάδι... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jparalias Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Τελευταια ηρθες καθολου απο βαθη μερια? βαλανε κεραια εδω και 3 μηνες τωρα πιανει καλυτερα κι απο την κοσμοτε σε ολη τη λεκανη του δημου Κρουσσων,οσο για τη μπαζοεταιρια που λες οτι πιανει τελεια μαλλον εχεις λαθος εδω γιατι δεν τη ξερουν καθολου εδω πανω,οπως παντα κανει colocation με voda αλλα πανελλαδικα η voda εχει πολυ γαματο δικτυο. ΔΥΟ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΣΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙΟ. οταν διατυμπανιζουν οτι αγγιζει το 100% δεν το λενε τυχαια,επισης μεγαλη σημασια εχουν τα σημεια που εχουν τοποθετησει τους σταθμους,αν ειναι σε ψηλο σημειο,εαν εχουν καλο οπτικο πεδιο και εχει γινει σωστη κατανομη των καναλιων ανα κυψελη. π.χ η cosmote εχει βαλει κεραια μεσα σε μια λακα στο δρομο προς δοιρανη με αποτελεσμα να υπαρχουν χωρια που δεν τα βλεπει η κεραια και θα μπορουσε να βελτιωσει την καλυψη τους εαν την εβαζε σε καλυτερο σημειο,σε κανα υψωμα οπως εκανε η vodafone,η cosmote εχει πολλα τετοια κουφα αλλα εχει πολλες κεραιες γι αυτο δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα,τωρα οσο αναφορα τη wind δεν αξιζει να ασχοληθουμε το χω ξαναπει. Μακάρι να είναι πλέον όπως τα λες! Όπως σου είπα, έχω να έρθω από τον περασμένο Ιούνιο. Μια κεραία πριν το Γερακαριό, λίγο μετά τη στροφή, όταν βγούμε από Ευκαρπία, την είχα δει, αλλά η δεύτερη προφανώς δεν είχε ακόμα στηθεί. Όταν ξαναέρθω, θα το διαπιστώσω. Επίσης, νομίζω, ότι χαρακτηρισμοί, όπως "μπαζοεταιρεία" , υποβιβάζουν το επίπεδο του φόρουμ. Τέλος, 3 οικογένειες, που γνωρίζω και κατοικούν στη Βάθη, έχουν Κοσμοτέ και επομένως τη γνωρίζουν κι εκεί... ;) Παράθεση jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Κολοκυθια και γω Wind και Vodafone εχω αλλα και ο πατερας μου με κοσμοτε τα ιδια χαλια ειναι.τελος παντων για να δεις τι συμβαινει πρεπει να δεις απο κοντα που και πως....Απο Σερρες εισαι?για να σου πω τα σημεια ακριβως μπας και καταλαβεις.Και γω με βονταφον γενικα αλλου δεν ειχα προβλημα μονο στο σπιτι... γιαυτο με πειραζει γιατι δεν εχει και 3G γενικα καλο στον νομο Σερρων.Και στο κεντρο ακομα της πολης αν μπεις σε πολυκατοικια .... παιζει το 3G - GSM εναλαξ... @Lefkaditis Κωστα τελικα το εκανα φορητοτητα (ξερεις...) ξανα βονταφον σε συνδεση φιλε μου γιατι η wind οτι ναναι.... και παρηγγειλα το Ε52 Για Χανια ελεγα εγω. Επισης και Ευβοια κινουμαι πολυ συχνα. Απο εκει πανω δεν εχω ιδεα τι παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Για Χανια ελεγα εγω. Επισης και Ευβοια κινουμαι πολυ συχνα. Απο εκει πανω δεν εχω ιδεα τι παιζει... Α ναι Χανια το σημα της βοντα ειναι αψογο.. το γνωριζω γιατι κατεβαινω συχνα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Μακάρι να είναι πλέον όπως τα λες! Όπως σου είπα, έχω να έρθω από τον περασμένο Ιούνιο. Μια κεραία πριν το Γερακαριό, λίγο μετά τη στροφή, όταν βγούμε από Ευκαρπία, την είχα δει, αλλά η δεύτερη προφανώς δεν είχε ακόμα στηθεί. Όταν ξαναέρθω, θα το διαπιστώσω. Επίσης, νομίζω, ότι χαρακτηρισμοί, όπως "μπαζοεταιρεία" , υποβιβάζουν το επίπεδο του φόρουμ. Τέλος, 3 οικογένειες, που γνωρίζω και κατοικούν στη Βάθη, έχουν Κοσμοτέ και επομένως τη γνωρίζουν κι εκεί... ;) Μαλλον δεν καταλαβες,εννοω τη wind,η cosmote πιανει δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Επανέρχομαι διότι έως τώρα ήξερα το ψάρεμα με δυναμίτη αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το προβληματισμό μου για το νέο “hobby” κάποιων να μη προκαλούν πλέον τις κλασσικές δολιοφθορές αλλά να ανατινάζουν συθέμελα τους σταθμούς βάσης. Ευτυχώς που δε βρισκόταν εκεί τεχνικός και ο σταθμός δεν ήταν σε κατοικημένη περιοχή. Οι εικόνες που αντίκρισα ήταν εκείνες μιας βιβλικής καταστροφής….εντάξει ρε παιδιά δε χρειάζεται το RBS να προσγειωθεί 50μ μακριά αγκαλιά με τη πόρτα και τη περίφραξη ή να σκοτωθεί κάποιος...για να σταλεί το μήνυμα. Για να εγκατασταθεί πλέον ένας σταθμός γίνονται στρατιωτικές επιχειρήσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνες στο Ιράκ. Δυστυχώς εδώ πρωταγωνιστές είναι οι τεχνικοί του μεροκάματου. Μέχρι λοιπόν να εφαρμοστούν οι νόμοι και να ανακληθεί η «εξουσία» των τοπικών ιθαγενών που χορεύουν με τα δόρατα γύρω από τη λίμνη Ταγκανίκα πραγματική κάλυψη 100% δε θα δούμε ποτέ. Ντρέπομαι ως κάτοικος χώρας μέλους της ΕΕ που βλέπω αυτά τα χάλια κάθε μέρα στο πεδίο της εργασίας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 παιδια ελεος με αυτα τα μηνυματα!δεν παραδιδονται για ωρες!ξερει κανει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 κεντρο τρικαλων οδος ασκληπιου, 2 γραμμες σημα. Επικοινωνια με διακοπες.. ξηλωθηκε καμια κεραια; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 κεντρο τρικαλων οδος ασκληπιου, 2 γραμμες σημα. Επικοινωνια με διακοπες.. ξηλωθηκε καμια κεραια; Κάποιο πρόβλημα έχουν εκεί με ένα ραδιοφωνικό σταθμό με link στα 900mhz αν δε κάνω λάθος... :O Α ρε Ελλάδα με τις φοβερές επιτροπές ελέγχου ραδιοεπικοινωνιών... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Συγνωμη,τον πεζόδρομο με τα μπαράκια και τις καφετέριες με την υψηλότατη κίνηση όλη τη μέρα και νύχτα τον καλύπτει με 900αρι κανάλι; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Συγνωμη,τον πεζόδρομο με τα μπαράκια και τις καφετέριες με την υψηλότατη κίνηση όλη τη μέρα και νύχτα τον καλύπτει με 900αρι κανάλι; :blink: Καθόλου απίθανο... Αν και στα Τρίκαλα είχε 100% 1800άρια κανάλια αλλά δε θυμάμαι αν είχε στην Ασκληπιού... Η λογική λέει ναι... doganos,δεν είχες 3η γενιά; ή μήπως ο σταθμός που καλύπτει την περιοχή είναι υπό αναβάθμιση για 3η γενιά; Στα Τρίκαλα στο κέντρο υπήρχε θυμάμαι ένα θεματάκι με 900άρια κανάλια παλιά,δε ξέρω αν τώρα λύθηκε το πρόβλημα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Οχι 3η γενια δεν ειχε. Το σημα επεφτε στην 1 γραμμη, σε σημειο που δεν ακουγοταν σχεδον τιποτα, και μετα γινοταν φουλ, (οταν κουνιωσουν λιγο) και μετα παλι προς την κατηφορα ... 2-1 γραμμη και παλι προβληματα. Πολυ σπαστικο, μιλας μισο, ενα λεπτο καλα και μετα παλι διακοπες... Οσες εταιριες εχουν 900αρι εκει εχουν προβλημα ή μονο η Vodafone; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 τελεια καλυψη στο νομο κιλκις αυτη τη στιγμη,τελευταια τα εδωσε ολα γι ολα στην καλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Κάποια παιδιά ήθελαν να μετρήσω κάπου στο κέντρο. Μιας και έχω TEMS στα χέρια μου θα ήταν καλό να μου θυμίσουν που ακριβώς. Ας πάνε να βάλουνε καμμιά κεραία στα Φουρνά Ευρυτανίας , Ανθηρό Καρδίτσας (Άγραφα) και Βραγγιανά,που εν' έτη 2009 εχουνε απόλυτη αποσία σήματος, με εξαίρεση βέβαια μόνο το πράσινο δίκτυο που εδω και αρκετά χρόνια είναι το μόνο δίκτυο που ενδιαφέρθηκε για αυτούς τους ''ξεχασμένους'' κατοίκους. Βραγγιανά έχει περαστεί σταθμός ήδη στήνεται υποδομή και για το ανθηρό. btw στο Ανθηρό έχει ωραία ντοματοσαλάτα. Επίσης κανένας άλλος δεν έχει σήμα εκεί, μόνο cosmote σε πολύ περιορισμένα σημεία. Συν του οτι το πράσινο δίκτυο έχει υποσταθμούς σταθερών και καρφώνει εκεί cell με τη δικαιολογία οτι ο σταθμός έχει φίλτρα και δεν κάνει κακό κλπ κλπ. Ο σταθμός της wind στα βραγγιανά ήταν αχρηστευμένος καθώς δεν πήγαιναν να του βάλουν πετρέλαιο και έχουν απενεργοποιήσει τα solar τελείως. Στείλτε καναν τύπο να κάνει ποδήλατο για ρεύμα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Κάποια παιδιά ήθελαν να μετρήσω κάπου στο κέντρο. Μιας και έχω TEMS στα χέρια μου θα ήταν καλό να μου θυμίσουν που ακριβώς. Συμπεριλαμβάνομαι και γω σ'αυτά τα παιδιά; :p Είχα αναφέρει πριν κάποιους μήνες ότι στο τέρμα της Τσιμισκή,στο ύψος του Λευκού Πύργου και στους παρακείμενους δρόμους,αρκετές φορές γίνεται handover από 3g-->gsm πολύ εύκολα,ακόμη και κατά την αναμονή,χωρίς δηλαδή να γίνεται κίνηση data ή κλήση. btw,γνωρίζεις αν υπάρχει περίπτωση να ξαναλειτουργήσει ο σταθμός βάσης στο Επταπύργιο;Έστω για 3g μόνο,το gsm δεν έχει χοντρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Α εσύ ήσουν my little bird. Τί άλλα στοιχεία θές ακριβώς? Για τους σταθμούς που αναφέρεις δεν γνωρίζω. Να πάω σαν τον Βέγγο με ομπρέλα και γραμμόφωνο να μετρήσω? :P Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Νομιζω οτι την κοσμοτε την εχει εκτοπισει τωρα τελευταια απο θεμα καλυψης,θυμαμαι πριν 5 χρονια την διαφορα που υπηρχε και πως ειναι τωρα τα πραγματα,εχουν θεσει ψηλα τον πυχη στη vodafone,αφου σκαει πολλα λεφτα στην Ελλαδα και o ομιλος,δεν ειναι τυχαιο που πηρε το μεγαλυτερο φασμα στο 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Να την έχει εκτοπίσει στο θεμα κάλυψη δεν νομίζω. Να παίζουν στα ίδια επίπεδα μπορεί. Σε 2g πάντα γιατί σε 3g είναι πολύ πίσω από τους άλλους δύο η καλή μας Βονταφον. Κάνει κινήσεις και αυτό θα της φέρει κόσμο σε βάθος χρόνου. Το να σπάσει την "παρέα" του what's up είναι ζήτημα πολύ πιο σύνθετο από την βελτίωση της κάλυψης απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Να την έχει εκτοπίσει στο θεμα κάλυψη δεν νομίζω. Να παίζουν στα ίδια επίπεδα μπορεί. Σε 2g πάντα γιατί σε 3g είναι πολύ πίσω από τους άλλους δύο η καλή μας Βονταφον. Κάνει κινήσεις και αυτό θα της φέρει κόσμο σε βάθος χρόνου. Το να σπάσει την "παρέα" του what's up είναι ζήτημα πολύ πιο σύνθετο από την βελτίωση της κάλυψης απλά. Δεν είναι πλέον πίσω στο 3G, τέλος ο μύθος..άστα με τη Wind μη το ψάχνεις καθόλου. Είχα πει κάποια πράγματα στην αρχή του χρόνου και επιβεβαιώθηκα. Σε λίγο θα δούμε εκπλήξεις για το ποιός βρίσκεται σε ποιά θέση ως προς τη κάλυψη. Οσον αφορά το What's up..."έσπασε" από μόνο του λόγω κακών προβλέψεων στη χωρητικότητα του εξοπλισμού που το υποστηρίζει και τώρα έβαλαν νέες παραγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Σε σύγκριση με wind δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω απόλυτα γιατί δεν χρησιμοποιώ ο ίδιος. Αλλά επρειδή έχω και κοσμοτέ και βόνταφον είναι πολύ περισσότερα τα επαρχιακά μέρη που βρίσκεις 3g με την κοσμοτέ. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και μέρη που η Βονταφον έχει 3g και η κοσμοτέ δεν έχει αλλά είναι πολύ λιγότερες αυτές οι περιπτώσεις. Επίσης δεν μιλάω για ποιότητα δικτύου. Εκεί η βοντα υπερτερεί μακράν. Οσο για τις εκπλήξεις που λες αυτές περιμένουμε να δούμε. Δεν λέω... κάτι κινείται αλλά θέλει δρόμο ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Θέλει ελαχιστο έως ελαχιστότατο δρόμο ακόμα...είναι θέμα μερικών δεκάδων μέτρων....και οι πράσινοι το γνωρίζουν πολύ καλά...πάρα πολύ καλά Τέρμα το παλιό καλό παραμύθι...γι'αυτο αν πρόσεξες έκοψαν το πολύ μπλα - μπλά και το έριξαν στο ρεύμα και τους φορτιστές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Βασικα,θέλει πολλή δουλειά σε επαρχιακές περιοχές..Προσωπικά,μπορώ να αναφέρω την Θεσσαλία,όπου και οι 4 νομοί της είναι σχεδόν φουλαρισμένοι στο 3g από Κοσμοτέ και πραγματικά μπορείς να κλειδώσεις το κινητό σου σε 3g only. Αλλά σαφώς γίνονται προσπάθειες βελτίωσης από Vodafone στο 3g!Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η Vodafone-κυρίως στο 3g-ενδιαφέρεται καθαρά για πληθυσμιακή κάλυψη και δεν την αφορά τόσο να καλύπτει π.χ. επαρχιακές διαδρομές.Αυτό είναι λογικό εν μέρει.Πρώτα να καλυφθούν σωστά οι κατοικημένες περιοχές και έπειτα ό,τι έμεινε. Στο gsm επίσης θέλει πύκνωση δικτύου σε κάποιες επαρχιακές περιοχές,αλλά το πρόβλημα εκεί δεν είναι τόσο μεγάλο..Απλά,μπορεί να τυχαίνει να είναι καλύτερη σε κάλυψη η Κοσμοτε,"στα σημεία",σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Από θέμα απόδοσης,εντάξει,δεν τίθεται θέμα συζήτησης.Φαντάζομαι είναι καθημερινό φαινόμενο στην Κοσμοτέ να υπολειτουργεί το δίκτυο σε πάρα πολλές περιοχές... @ escape_4x4, θες να πεις δηλαδή ότι τα προβλήματα στα καρτοκινητά οφειλόντουσαν σε υποδεέστερο εξοπλισμό και όχι σε κακή διαχειρηση του φάσματος,ώστε να προκύπτουν προβλήματα χωρητικότητας;Το ρωτάω,διότι τα προβλήματα αυτά επεκτείνονται-σε μικροτερο βαθμό-και στα συμβόλαια,άρα,μάλλον μου μυρίζει υπερφορτωμένο δίκτυο γενικά. Εκτός κι αν: -για τα καρτοκινητά τά'παιξε η πλατφόρμα της καρτοκινητής και -τα συμβόλαια,λόγω κακοδιαχειρισης φάσματος,"απολαμβάνουν" μειωμένης ποιότητας υπηρεσίες :p οπότε έτσι εξηγούνται και τα 2 φαινόμενα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Εαν η VF ενδιαφερόταν για ανάπτυξη του 3G δικτύου βάσει πληθυσμιακών κριτηρίων θα είχε 3G η Νότια Καλαμάτα, η παραλία της κτλ που εκτός από το κέντρο δεν παίζει αλλού 3G :ppp Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 E,λογικά κάτι θα κάνει και για εκεί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Εαν η VF ενδιαφερόταν για ανάπτυξη του 3G δικτύου βάσει πληθυσμιακών κριτηρίων θα είχε 3G η Νότια Καλαμάτα, η παραλία της κτλ που εκτός από το κέντρο δεν παίζει αλλού 3G :ppp Quiz...μάντεψε γιατί δεν έχει εκεί και στη Μάνη σε ορισμένα σημεία...δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος είναι θέμα:ninja: Εκτός κι αν: -για τα καρτοκινητά τά'παιξε η πλατφόρμα της καρτοκινητής και -τα συμβόλαια,λόγω κακοδιαχειρισης φάσματος,"απολαμβάνουν" μειωμένης ποιότητας υπηρεσίες :p οπότε έτσι εξηγούνται και τα 2 φαινόμενα :p Εσύ & εγώ το ξέρουμε...οι πράσινοι κατάλαβαν τι έκαναν? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts