AthensUK Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Kyrie barbageorge h opos allios se lene: Anthropoi san kai esena ine pou xalane thn piatsa; pseftooikologoi, ypokrites, k anikanoi na paradextoun thn alitheia. Afou oi kerees skotonoun giati exeis kinito??(oi kerees ine aparethto steixeio leitourgias tou kinitou sou) pou parepiptontos otan ginei kapios seismos-limos -katapontismos tha eisai pali o idios pou tha brizei theous k demones giati to gam..... den pianei prokimenou na matheis an to ageloudi sou einai kala. K afou oi kerees kai ta kinnita skotoun , na sou po pos k ta aftokinhta skotounoun.Alla aftokinhto exeis.(ite skotounoun meso atyxhmaton h skotoun me ta toxika pou ekpemboun meso ths kafshs ton kafsimon , ton katalith tou kai alla polla) Giati den bgeneis na fonaxeis enantion ton aftokinhton???Na sou doso k thn apantish gia na mhn kourazese: a)giati eisai bolemenos, b) giati den brethike kapios ilithios na sou kanei plish engefalou . Efoson esy kai oloi oi alloi aktibistes thelete na zhte mia ygeiinh zoh, mazefte ta mbogalakia sas kai ante sthn Afrikh na boskate ta probatakia sas, na kaliergite ta xorafakia sas kai na mhn blepete kerea oute zografisth afou kai to melani ton fotografion einai toxiko kai prokalei karkinogeneseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 κύριε AthensUK, η οικολογία δεν είναι το φόρτε μου, η τοξική καταστροφή του πλανήτη είναι εκτός των ενδιαφερόντων μου, δεν κυκλοφορώ με ποδήλατο, δεν φοράω ταγάρι κλπ κλπ. Εχω δύο κινητά και οτιδήποτε gadget υπάρχει. το πρώτο μου κινητό ήταν το Nokia 1011, για όσους ξέρουν. Ομως, είχα την ατυχία να εγκαταστήσουν σβ κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση 10 μέτρων και στο ίδιο ύψος με το σπίτι μου. αν εσύ θες να κατηγορήσεις την υπερθέρμανση του πλανήτη για κάτι που ένας κερατάς έκανε, κάνε το. και θα στο θέσω και οικονομικά επιπλέον. αν θελήσω να το πουλήσω έχει χάσει την αξία του στο ένα τρίτο από την τιμή αγοράς. κάτι για το οποίο εργάστηκα 15 χρόνια για να το αγοράσω, ένας φούστης μου το απαξίωσε μέσα σε ένα βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 σύμφωνα με το προφίλ σου είσαι 22 χρονών. μηχανικός λοιπόν δεν είσαι (όχι τουλάχιστον ακόμη). ή σπουδάζεις ακόμη ή ασχολείσαι επαγγελματικά / ερασιτεχνικά με τις τηλεπικοινωνίες. αν λοιπόν ισχύει η ηλικία στο προφίλ σου, σίγουρα μπορείς να μου δώσεις εμπειρικές, αλλά όχι επιστημονικές εξηγήσεις. έτσι προέκυψε το "κατσαβιδάκιας" Εσένα ποιός είναι ακριβώς το πτυχίο σου και η θέση που εργάζεσαι επαγγελματικά; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 οικονομολόγος ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των τηλεπικοινωνιών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 σύμφωνα με το προφίλ σου είσαι 22 χρονών. μηχανικός λοιπόν δεν είσαι (όχι τουλάχιστον ακόμη). ή σπουδάζεις ακόμη ή ασχολείσαι επαγγελματικά / ερασιτεχνικά με τις τηλεπικοινωνίες. αν λοιπόν ισχύει η ηλικία στο προφίλ σου, σίγουρα μπορείς να μου δώσεις εμπειρικές, αλλά όχι επιστημονικές εξηγήσεις. έτσι προέκυψε το "κατσαβιδάκιας" Φίλε μου λυπάμαι ειλικρινά που διαβάζω τις απόψεις σου, οι οποίες αντανακλούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ασχετοσύνη του όχλου στην χώρα μας σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι α) Χωρίς κεραίες, το κινητό δεν δουλεύει β) αν έχεις κινητό, δέχεσαι και τις κεραίες γ) την μεγαλύτερη βλάβη στην προκαλέι το κινητό και όχι η κεραία δ) το κινητό εκπέμπει τόσο λιγότερο, όσο πιο κοντά του είναι μια κεραία ε) άρα συμφέρει να έχουμε πολλές κεραίες στ) το ότι δεν την θέλεις κοντά σου είναι τουλάχιστον κοντόφθαλμο γιατί μέσα στην Αττική ζούμε, αναπόφευκτα κάπου κοντά μας θα είναι μια κεραία. Ακριβώς για να μην μας βλάπτουν τα κινητά. Εκτός και αν υπενίσεσσαι ότι "μακρυά από κοντά μου και ας είναι όπου θέλει". Όπως είπα άλλωστε, αν έχεις και χρησιμοποιείς κινητό δέχεσαι και τις κεραίες κοντά σου. Δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Όσο για τον κ. Μαργαρίτη και τις δηλώσεις του, προτιμώ να μην τις σχολιάσω, δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Θα έπρεπε να τους εκτελέσουμε στην πυρά, με προτάσεις τους όπως "μακρυά οι κεραίες από σχολεία" που προκαλούν καρκίνο στα παιδιά μας - που όλα πλέον είναι εξοπλισμένα με κινητά στις τσέπες τους. ΥΓ: Έγραψα την γνώμη μου σε περίπτωση που την δεχτείς - το προφίλ μου είναι 32 χρονών, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός ΕΜΠ, Διδακτορικό στις Τηλεπικοινωνίες, 7 χρόνια στο χώρο. Αν θελήσεις επιστημονικά δεδομένα, πες μου εδώ είμαι. Μπορώ να σου δώσω μέχρι και την ισχύ εκπομπής κεραιών να καταλάβεις πόσο εκτός χώρου είσαι. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. η θήκη δεν είναι κάποιο μολυβένιο κράνος εξωγήινου, αλλά η θήκη του μαργαρίτη, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο πιο αξιόπιστο στην αγορά. Αν αγόραζες κάποιο ελιξίριο αιώνιας νεότητας από πλανόδιο στο Far West θα ήταν πιο αξιόπιστο. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Αγαπητέ, φυσικά δέχομαι τις κεραίες, αλλά υπάρχει και ένα μέτρο. επειδή ξέρεις πράγματα για την αδειοδότηση και εγκατάσταση κεραιών, καταλαβαίνεις πως είναι τουλάχιστον σχεδιαστικά άστοχο να εγκαθιστάς κεραιοσύστημα σε διόροφο σπίτι, σε περιοχή αμοιγούς κατοικίας, σε θέση υψομετρικά χαμηλότερη από τα γειτονικά τριόροφα κτίσματα, σε απόσταση μικρότερη των 10μέτρων από ψηλότερο κτίσμα ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ότι εκεί βρήκες. βγάζω εκτός την παντελή έλλειψη κάθε νόμιμης άδειας, έγκρισης κλπ. σχετικά με τον μαργαρίτη δεν μπορώ να κρίνω, έχω όμως μετρήσει την ένταση του μαγνητικού πεδίου με και χωρίς τη θήκη και είμαι ικανοποιημένος. έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο και θεωρητική ισχύ εκπομπής κεραιών σε μελέτες η/μ έντασης έχω και τεχνικές προδιαγραφές κεραιοσυστημάτων έχω. ό,τι προδιαγραφές πάντως μου δώσεις είναι ευπρόσδεκτες, για να μαθαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Αγαπητέ, φυσικά δέχομαι τις κεραίες, αλλά υπάρχει και ένα μέτρο. επειδή ξέρεις πράγματα για την αδειοδότηση και εγκατάσταση κεραιών, καταλαβαίνεις πως είναι τουλάχιστον σχεδιαστικά άστοχο να εγκαθιστάς κεραιοσύστημα σε διόροφο σπίτι, σε περιοχή αμοιγούς κατοικίας, σε θέση υψομετρικά χαμηλότερη από τα γειτονικά τριόροφα κτίσματα, σε απόσταση μικρότερη των 10μέτρων από ψηλότερο κτίσμα ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ότι εκεί βρήκες. βγάζω εκτός την παντελή έλλειψη κάθε νόμιμης άδειας, έγκρισης κλπ. Θεωρείς ότι ως οικονομολόγος έχεις περισσότερες γνώσεις και κατάρτιση από τους πτυχιούχους μηχανικούς που εργάζονται στο radio planning της Cosmote για το πως θα πρέπει να γίνεται ένας σχεδιασμός δικτύου και αν είναι "άστοχη" η τοποθέτηση της κεραίας στο συγκεκριμένο σημείο? Μάλλον όχι. Είσαι σε θέση να γνωρίζεις για το κατα πόσο μια κεραία μπορεί να λειτουργήσει σε ένα διόροφο κτήριο ή αν πρέπει να τοποθετηθεί σε ...ουρανοξύστη, αν πρέπει οπωσδήποτε να είναι ψηλότερα από τα άλλα κτίσματα και τι απόσταση πρέπει να έχει από αυτά κ.τ.λ? Ή μήπως σου έχει πει κανείς ότι οι περιοχές αμοιγούς κατοικίας μπορεί να καλύπτωνται με κάποιο μαγικό τρόπο χωρίς κεραίες? Μάλλον όχι. Επίσης μάθε επιτέλους ότι το GSM και το WCDMA είναι συστήματα τα οποία για να λειτουργήσουν θέλουν κεραίες εντός των κατοικημένων περιοχών και πυκνό δίκτυο στα αστικά κέντρα για λόγους χωρητικότητας, όχι έναν αναμεταδότη στον Υμμητό. Μάθε επίσης ότι για το λόγο αυτό η Ε.Ε. και η ελληνική πολιτεία (με συγκεκριμένη Κ.Υ.Α) έχει θεσπίσει συγκεκριμένα όρια για την εκπομπή των κεραιών. Υπάρχει λοιπόν το μέτρο που ισχυρίζεσαι αλλά η ίδια η πολιτεία έχει προβλέψει γι'αυτό. Αν για κάποιο λόγο μια εταιρεία τα παραβιάσει τρώει γερά πρόστιμα. Αυτό βέβαια θα πρέπει να ελεγχθεί με ειδικό εξοπλισμό από σχετικό προσωπικό. Η ΕΕΑΕ (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας) αλλά και πανεπιστημιακά ιδρύματα εκτελούν τέτοιες μετρήσεις, κάλεσες ποτέ κάποιον από αυτούς να κάνουν μέτρηση και σου είπαν ότι η κεραία εκπέμπει παραπάνω από όσο πρέπει? Επίσης ο εξοπλισμός που παρέχεται από τις κατασκευάστριες εταιρείες (Huawei, Ericsson, NSN) πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που έχουν θεσπιστεί. Αν εσύ αποδεδειγμένα διαπιστώσεις παραβίαση, τότε μαζί σου. Ως προς τις αδειοδοτήσεις, αυτό που απαιτήται σε ότι αφορά τη λειτουργία και την ασφάλεια τηε κεραίας είναι κατάθεση και έγκριση σχετικού φακέλου στην ΕΕΤΤ. Μην ξεχνάς ότι οι εταιρείες έχουν λάβει ειδική άδεια λειτουργίας από το κράτος που προβλέπει την εγκατάσταση κεραιών εντός κατοικημένων περιοχών. Από εκεί και πέρα για την το τοποθέτηση και γενικότερα το κατασκευαστικό κομμάτι απαιτήται άδεια από τη πολεοδομία. Αυτή πολλές φορές δεν δίνεται κατόπιν απαιτήσεως των τοπικών αρχόντων των περιοχών ακριβώς για ψηφοθηρικούς λόγους. Δεν μπορείς να πείσεις όμως κανέναν ότι η Πολεοδομία έχει τις τεχνικές γνώσεις ώστε να κρίνει αν μια κεραία λειτουργεί με ασφάλεια ή όχι. Εκτός αν τη μπερδεύεις με το ΕΜΠ... Τέλος με αυτή τη μικροπρεπή λογική του "να μην είναι η κεραία απέναντι από το σπίτι μου και ας είναι οπουδήποτε αλλού" χάνεις και το όποιο δίκιο θα μπορούσες να έχεις. Καλώς ή κακώς η κεραία θα είναι κοντά σε κάποιο σπίτι. Και από τη στιγμή που δεν έχεις ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι έχουμε λόγους να φοβόμαστε για την υγεία μας αλλά απλώς μπαίνεις και πετάς ανυπόστατα και μη αιτιολογημένα σχόλια, δεν μπορείς να μας κατηγορείς ως ατρόμητους, βιονικούς νεοέλληνες ΄ή να μας στολίζεις με άλλα κοσμητικά επίθετα όπως παραπάνω. Απλώς μας αποδεικνύεις το ποιόν σου, τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 φίλε bored, υποψιάζομαι πως δεν μπορείς να έχεις αντικειμενικότητα. Η συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει να σε αφορά άμεσα. μόλις μας το είπες. πρέπει να προστατέψουμε την εταιρία μας, ότι λαλακία και να έχουν κάνει εγώ το δήλωσα, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός όταν ένας κερατάς μου τοποθετεί παράνομα και δίχως καμία άδεια κεραία στα 10 μέτρα και στο ίδιο ύψος με το σπίτι μου. ναι, δεν μπορώ να σχεδιάσω δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. αλλά αυτούς τους "ειδικούς" που διάλεξαν τη συγκεκριμένη θέση/ύψος δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε για να βγάλουν έξω τα σκουπίδια. ΕΚΤΟΣ, αν βέβαια τους είπε κάποιος: αυτή είναι η θέση, κάντε ότι μπορείτε. όλοι ξέρουμε πως έτσι γίνεται η επιλογή θέσεων, όπου βρει ο καθένας και μετά τρέχουν οι τεχνικοί να δώσουν λύσεις και οι επικοινωνιολόγοι να χρυσώσουν το χάπι. πάμε στα υπόλοιπα, ενημερωτικά η πολεοδομία δίνει έγκριση εγκατάστασης που έχει σχέση με θέματα συντελεστή δόμησης / στατικότητας κλπ. δεν επισέρχεται σε θέματα λειτουργίας της κεραίας. μετά, μου λες να μην φοβάμαι γιατί η κατασκευάστρια εταιρεία (kathrein) έχει ISO? ή μου λες πως πέφτουν πρόστιμα στις εταιρίες που παρανομούν? ξέρουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. το 2007 και 2008 η ΕΕΤΤ δεν έχει ανακοινώσει κανένα πρόστιμο σε καμία εταιρία για παράνομη εγκατάσταση σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας. τέλος, για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν πολύ ωραίες μετρήσεις για μελλοντική δικαστική χρήση. είναι τέτοια τα νούμερα που φορτίζει κινητό... άρα, τώρα που ξέρεις πως 1. δεν θέλω να στείλω τις κεραίες στα βουνά (πράγμα ηλίθιο, πώς σου ήρθε κάτι τέτοιο?) 2. για τη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει καμία άδεια / έγκριση και εξοργιστικές μετρήσεις, φαντάζομαι πως είσαι πια μαζί μου, ειδικά σήμερα που είναι ημέρα αγάπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 φίλε bored, υποψιάζομαι πως δεν μπορείς να έχεις αντικειμενικότητα. Η συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει να σε αφορά άμεσα. μόλις μας το είπες. πρέπει να προστατέψουμε την εταιρία μας, ότι λαλακία και να έχουν κάνει εγώ το δήλωσα, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός όταν ένας κερατάς μου τοποθετεί παράνομα και δίχως καμία άδεια κεραία στα 10 μέτρα και στο ίδιο ύψος με το σπίτι μου. ναι, δεν μπορώ να σχεδιάσω δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. αλλά αυτούς τους "ειδικούς" που διάλεξαν τη συγκεκριμένη θέση/ύψος δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε για να βγάλουν έξω τα σκουπίδια. ΕΚΤΟΣ, αν βέβαια τους είπε κάποιος: αυτή είναι η θέση, κάντε ότι μπορείτε. όλοι ξέρουμε πως έτσι γίνεται η επιλογή θέσεων, όπου βρει ο καθένας και μετά τρέχουν οι τεχνικοί να δώσουν λύσεις και οι επικοινωνιολόγοι να χρυσώσουν το χάπι. πάμε στα υπόλοιπα, ενημερωτικά η πολεοδομία δίνει έγκριση εγκατάστασης που έχει σχέση με θέματα συντελεστή δόμησης / στατικότητας κλπ. δεν επισέρχεται σε θέματα λειτουργίας της κεραίας. μετά, μου λες να μην φοβάμαι γιατί η κατασκευάστρια εταιρεία (kathrein) έχει ISO? ή μου λες πως πέφτουν πρόστιμα στις εταιρίες που παρανομούν? ξέρουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. το 2007 και 2008 η ΕΕΤΤ δεν έχει ανακοινώσει κανένα πρόστιμο σε καμία εταιρία για παράνομη εγκατάσταση σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας. τέλος, για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν πολύ ωραίες μετρήσεις για μελλοντική δικαστική χρήση. είναι τέτοια τα νούμερα που φορτίζει κινητό... άρα, τώρα που ξέρεις πως 1. δεν θέλω να στείλω τις κεραίες στα βουνά (πράγμα ηλίθιο, πώς σου ήρθε κάτι τέτοιο?) 2. για τη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει καμία άδεια / έγκριση και εξοργιστικές μετρήσεις, φαντάζομαι πως είσαι πια μαζί μου, ειδικά σήμερα που είναι ημέρα αγάπης? Κατ'αρχάς τα αυμπεράσματα που βγάζεις για το αν είμαι αντικειμενικός ή όχι δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Από που και ως που σου ήρθε ότι έχω κάποια σχέση με τη Cosmote?:blink: Aυτός όμως ο κερατάς που τοποθετεί τη κεραία απέναντι από το σπίτι σου είναι μια εταιρεία που έχει λάβει ειδική άδεια εναντι δισεκατομμυρίων τότε δραχμών για να αναπτύσσει δίκτυο. Αυτοί λοιπόν οι ειδικοί είναι πτυχιούχοι μηχανικοί ραδιοδικτύων και σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν από εσένα. Δεν καταλαβαίνω ποιός σου είπε ότι μια κεραία κινητής ΔΕΝ λειτουργεί σωστά πάνω σε δυόροφο κτήριο. Γιατι κάτι τέτοιο σε πληροφορώ πως δεν ισχύει. Ρώτα κάποιον αρμόδιο να σου το επιβεβαιώσει. Συμφωνούμε λοιπόν ότι η Πολεοδομία δεν έχει καμία σχέση με την ασφαλή λειτουργία της κεραίας. Άρα το να μην δίνει η Πολεοδομία άδεια για τη τοποθέτηση κεραίας δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το αν η κεραία αυτή πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και εκπέμπει εντός των θεσμοθετημένων ορίων ακτινοβολίας. Δεν τη δίνει για άλλους λόγους οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν με το αν κινδυνεύει η υγεία σου ή όχι... Δεν είναι αυτή η δουλειά της. Σου λέω να μη φοβάσαι γιατι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήται (και kathrein είναι η κεραία, ο εξοπλισμός που διαχειρίζεται τη κεραία και καθορίζει το πως λειτουργεί είναι άλλων κατασκευαστών) έχει ελεγχθεί από άπειρους φορείς. Και ότι η πολιτεία έχει θεσπίσει ανώτατα όρια ακτινοβολίας. Επίσης σου λέω να μη φοβάσαι γιατι δεν έχεις ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι η ακτινοβολία των κεραιών κινητής είναι βλαβερή για την υγεία. ΚΑΜΙΑ απολύτως. Τα πρόστιμα τα οποία ανέφερα είναι για υπερβάσεις των ορίων ακτινοβολίας και όχι για το αν μια κεραία τοποθετήθηκε χωρίς άδεια της πολεοδομίας. Λογικό μου ακούγεται να μην έχει δοθεί λοιπόν πρόστιμο. Επίσης όταν μου λες ότι δεν θέλεις τη κεραία κοντά στο σπίτι σου, σημαίνει ότι αυτομάτως θα είναι κοντά σε κάποιο άλλο σπίτι. Αν πάλι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου και δεν θέλεις να είναι ούτε κοντά σε άλλο σπίτι σημαίνει πως δεν θέλεις να είναι γενικά οι κεραίες δίπλα στα σπίτια, άρα δεν θέλεις γενικά κεραίες εντός κατοικημένων περιοχών, άρα ...στα βουνά. Μόνο που φίλε μου δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα, τι να κάνουμε. Τωρά ΕΑΝ οι μετρήσεις που έγιναν έδειξαν πράγματι πως η εκπεμπόμενη ακτινοβολία είναι πάνω από τα καθορισμένα όρια (κάτι που μου κάνει εντύπωση καθαρά λόγω περιοχής, θέσης και εύρους κάλυψης που προσπαθεί να πετύχει η εταιρεία με τη συγκεκριμένη κεραία), κάτι που προυποθέτει να γνωρίζεις αυτά τα όρια, και εάν αυτές οι μετρήσεις έγιναν από κάποιο αρμόδιο για το θέμα ή πανεπιστημιακό φορέα με ειδικό εξοπλισμό, τότε ναι συμφωνώ να ξηλωθεί αμέσως. Εάν όμως το μόνο που σε ενοχλεί είναι ότι το κινητό σου πιάνει σήμα π.χ -30db (που είναι σχετικά δυνατό και δικαιολογείται αν έχεις κοντά κεραία) τότε αυτό δεν είναι αξιόπιστο στοιχείο και θα σου πρότεινα να καλέσεις κάποιον αρμόδιο για μέτρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 από τα γραφόμενά σου, φαίνεται να συνδέεσαι με τη συγκεκριμένη εταιρία. δεν είναι κακό αν κάτι τέτοιο ισχύει. όλοι μας κάπου εργαζόμαστε αφού η εταιρία έχει ξοδέψει τόσα χρήματα για την άδεια παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, τότε καλά θα έκανε να λαμβάνει και άδειες για τους σταθμούς βάσης που εγκαθιστά. στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. κυρίως δεν είχε άδεια από την ΕΕΤΤ όταν η εγκατάσταση περικλείεται από ψηλότερα κτίρια, δεν λειτουργεί καλά το σύστημα. όλοι μας το ξέρουμε αυτό. έτσι μοιραία ακτινοβολούνται αρκετά τα γειτονικά κτίρια. αυτό το έχουμε πιστοποιήσει με ειδικές μετρήσεις και τεχνική έκθεση από ανεξάρτητο φορέα. ξέρεις, τί μας είπαν? μετακομίστε! αποδείξεις δεν υπάρχουν ακόμη. αν υπήρχαν τότε θα πήγαινα στα δικαστήρια αξιώνοντας τεράστια αποζημιώση τα όρια τώρα είναι μια μεγάλη συζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 από τα γραφόμενά σου, φαίνεται να συνδέεσαι με τη συγκεκριμένη εταιρία. δεν είναι κακό αν κάτι τέτοιο ισχύει. όλοι μας κάπου εργαζόμαστε αφού η εταιρία έχει ξοδέψει τόσα χρήματα για την άδεια παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, τότε καλά θα έκανε να λαμβάνει και άδειες για τους σταθμούς βάσης που εγκαθιστά. στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. κυρίως δεν είχε άδεια από την ΕΕΤΤ όταν η εγκατάσταση περικλείεται από ψηλότερα κτίρια, δεν λειτουργεί καλά το σύστημα. όλοι μας το ξέρουμε αυτό. έτσι μοιραία ακτινοβολούνται αρκετά τα γειτονικά κτίρια. αυτό το έχουμε πιστοποιήσει με ειδικές μετρήσεις και τεχνική έκθεση από ανεξάρτητο φορέα. ξέρεις, τί μας είπαν? μετακομίστε! αποδείξεις δεν υπάρχουν ακόμη. αν υπήρχαν τότε θα πήγαινα στα δικαστήρια αξιώνοντας τεράστια αποζημιώση τα όρια τώρα είναι μια μεγάλη συζήτηση Όχι λοιπόν δεν εργάζομαι στη cosmote. Τα ίδια θα σου έλεγα αν η κεραία ήταν της vodafone ή της wind. Ποιός σου είπε ότι η εταιρεία δεν είναι διατεθειμένη να πάρει κανονική άδεια για τη κεραία? Ρώτησες αν της δίνουν ή αν την έχουν στο "περίμενε" χρόνια? Και κυρίως ρώτησες γιατι δεν της τη δίνουν αμέσως, με ποιά δηλαδή δικαιολογία? Εφόσον λες ότι είσαι του χώρου θα έπρπε αυτά να τα ξέρεις. Επίσης αυτό που λες ότι όλοι μας το ξέρουν δεν ισχύει. Ρώτα κάποιον ειδικό και άσε τις υποθέσεις. Ο ανεξάρτητος φορέας που σας έκανε την έκθεση (και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν λες ποιός είναι, σιγά το μυστικό) έδωσε αυτή τη τόσο σοβαρή και επιστημονική απάντηση. Τι να πω. Αν πράγματι πάντως διαπιστώθηκε παραβίαση των θεσμοθετημένων ορίων (και όχι δεν χρειάζεται καμία συζήτηση για τα όρια, είναι συγκεκριμένα και προκύπτουν από επιστημινικές μελέτες, άσε που μια τέτοια συζήτηση έχει νόημα μόνο μεταξύ τεχνικών ή φυσικών) τότε έχετε πάτημα για μια δικαστική απόφαση υπερ σας. Ανεξάρτητα όμως από την "άποψη" του φορέα, διαπιστώθηκε παραβίαση? Αν ναι τότε μαζί σου. Το point μου είναι πως από τη στιγμή που δεν έχεις καμία απόδειξη ότι η ακτινοβολία των κεραιών είναι επικίδνυνη δεν έχει κανένα νόημα το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι έχουμε λόγους να φοβόμαστε και όσοι δεν φοβόμαστε είμαστε ατρόμητοι βιονικοί νεοέλληνες. Αν τώρα το θέμα είναι να μας πεις τη προσωπική σου ιστορία, τι να σου πω, η δικαιοσύνη θα αποφανθεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 όταν η εγκατάσταση περικλείεται από ψηλότερα κτίρια, δεν λειτουργεί καλά το σύστημα. όλοι μας το ξέρουμε αυτό. έτσι μοιραία ακτινοβολούνται αρκετά τα γειτονικά κτίρια. αυτό το έχουμε πιστοποιήσει με ειδικές μετρήσεις και τεχνική έκθεση από ανεξάρτητο φορέα. ξέρεις, τί μας είπαν? μετακομίστε! Ποιος σου ειπε ότι η εταιρία δε θελει να καλύψει τελείως τοπικά εκείνη την περιοχή;Το ύψος πάντα δε λέει κάτι!Σημαντικό ρόλο παίζει και η γωνία,οι μοίρες,της κεραίας!Όλα αυτά τα συμπεράσματα απ'τον "ανεξάρτητο" φορεα δε μου λένε κάτι,εφόσον ο οποιοσδήποτε φορέας δε βρίσκεται στο τμήμα ραδιοκάλυψης της εκάστοτε εταιρίας,άρα δεν μπορεί να αποφανθεί για τις ανάγκες κάλυψής της! Εκτός αυτού,η θέση και μόνο της κεραίας,υποδηλώνει ότι λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλή ένταση,κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί και με μετρήσεις!Στην τελική,αν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημά σου,μην το γράφεις σε φόρουμ και blogs,αλλά κάνε κάτι πιο δραστικό!Απευθύνσου π.χ. στην ίδια εταιρία και έλα σε επαφή με τους αρμόδιους τεχνικούς μπας και λυθεί το θέμα και τοποθετηθει αλλού ή έστω πιο ψηλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Νομίζω έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα του thread. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 το πρόβλημά είχε λυθεί πριν καν το πάρουμε είδηση... η κεραία ήταν καθόλα παράνομη χωρίς καμία άδεια ή νόμιμη έγκριση, τοποθετημένη στη μέση υψηλότερων κτισμάτων και με επιπλέον καταγεγραμμένη υπέρβαση ορίων. piece of cake! επειδή, τόσο ο bored όσο και ο kotsianis μοιάζετε άνθρωποι των πράξεων, σας ερωτώ αν θα σας ενδιέφερε ποτέ ο λόγος για τον οποίο ο αντίδικος σας δεν έχει πάρει άδεια ή αν είναι διατεθειμένος να πάρει άδεια κάποια στιγμή? γιατί να τους ακούσουμε να μυξοκλαίγονται για τις όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες τους? έτσι είναι η δημόσια διοίκηση στην ελλάδα, το γνωστό τέρας της γραφειοκρατίας! αλλά ξέρετε κάτι? δεν είχαν καν προσπαθήσει να πάρουν αναγκαία χαρτιά! αποφάσισαν να ανεβάσουν την κεραία, επαναλαμβάνω στο πιο χαμηλό υψομετρικά κτίριο της περιοχής, με το έτσι θέλω! λες και είναι υπεράνω του νόμου! και την πάτησαν, γιατί τώρα με αυτή τους την υπεροψία, ο κόσμος ακούει για κεραία και εξαγριώνεται. και βέβαια πάντως δεν θα είχε νόημα να απευθυνθεί κάποιος προς την εταιρία, όταν έχει το πάνω χέρι. εξηγούμαι: η παράνομη εγκατάσταση μιας κεραίας σε χαμηλό κτίριο στη μέση υψηλότερων κτισμάτων είναι δεδομένο πως κερδίζεται δικαστικά. ο δε ανεξάρτητος φορέας έχει κάνει πλήρη χαρτογράφηση τιμών στην τριγύρω περιοχή κατά τη διάρκεια μίας εβδομάδας. δεν είχε σαν project τη γνωμοδότηση των αναγκών κάλυψης για την εταιρία, είχε την καταγραφή των τιμών πεδίου και την αποτύπωσή τους σε πολυσέλιδη μελέτη. η δε ένταση στην οποία λειτουργούσε η κεραία τόσο σε επίπεδο output από τις κεραίες όσο και σε επίπεδο εξωτερικών και εσωτερικών χώρων έχει πλήρως καταγραφεί. όπως γνωρίζετε, για να αποδείξει κάποιος πως υπάρχει υπέρβαση των ορίων χρειάζεται μόνο μία μέτρηση. εδώ οι μετρήσεις τους ήταν τέτοιες που μας είπαν μετακομίστε. σε σχέση με την κατεύθυνση των 3 λοβών, πιστεύεις πραγματικά πως είναι προς τον ουρανό? ή θεωρείς πως για την κεραία αυτή δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής και η ακτίνα κάνει τρίπλες αποφεύγοντας τα ψηλότερα κτίρια? δεν προσπαθώ να σε κάνω να φοβηθείς, προφανώς έχεις άγνοια κινδύνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Νομίζω έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα του thread. damokles, δεν νομίζω να ξεφύγαμε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ thread! γιατί αν οι εταιρίες μας κατανοήσουν τα προβλήματα που σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργούν και αφουγκραστούν τις τοπικές κοινωνίες, θα είναι όλα πιο εύκολα για όλους μας άντε τώρα να πείσεις τους ανθρώπους εκεί πως δεν είσαι κακόβουλος. αυτές οι περιπτώσεις κάνουν πολύ δύσπιστο τον κόσμο και δημιουργούν πολλαπλασιαστικό πρόβλημα τόσο σε επίπεδο κάλυψης όσο και σε επίπεδο επικοινωνιακής διαχείρισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 αλλά ξέρετε κάτι? δεν είχαν καν προσπαθήσει να πάρουν αναγκαία χαρτιά! αποφάσισαν να ανεβάσουν την κεραία, επαναλαμβάνω στο πιο χαμηλό υψομετρικά κτίριο της περιοχής, με το έτσι θέλω! λες και είναι υπεράνω του νόμου! σε σχέση με την κατεύθυνση των 3 λοβών, πιστεύεις πραγματικά πως είναι προς τον ουρανό? ή θεωρείς πως για την κεραία αυτή δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής και η ακτίνα κάνει τρίπλες αποφεύγοντας τα ψηλότερα κτίρια? δεν προσπαθώ να σε κάνω να φοβηθείς, προφανώς έχεις άγνοια κινδύνου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου θέλω να μου απαντήσεις σε 2 σημεία : 1) Θεωρείς ότι τα micro cell τα οποία τοποθετούνται σε μπαλκόνια,ταμπέλες καταστημάτων και εσωτερικούς χώρους είναι επικίνδυνα λόγω θέσης; Έχεις υπόψιν σου ότι όσο αυξάνεται το ύψος αυξάνεται και το κέρδος της κεραίας με αποτέλεσμα να έχεις πιο "δυνατή" λήψη με την ίδια ένταση; 2) Νόμους της φυσικής όπως η περίθλαση,ανάκλαση και μετάδοση σύμφωνα με το μοντέλο 2 ακτίνων καθώς και ζώνες Fresnel γνωρίζεις; Γιατί οι τεχνικοί λαμβάνουν στη σχεδίαση της κεραίας ΚΥΡΙΩΣ τέτοιους νόμους για τη λήψη των κινητών :) Όσον αφορά την ένταση,αν είναι πάνω από το όριο τότε όχι μόνο να ξηλωθεί η κεραία αλλά να πάτε δικαστικά να διεκδικήσετε χρήματα...:blink: Αλλά αν είναι εντός ορίων η υστερία είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ:!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 1) οι συγκεκριμένες 3 κεραίες δεν είναι microcells (kathrein 7442270 http://www.kathrein.de/de/mca/produkte/download/9363226.pdf) 2) υπάρχουν ογκώδη εμπόδια (κτίρια) τριγύρω από την κεραία! είναι βέβαια διαπερατά, αλλά σίγουρα περιορίζουν σημαντικά την εμβέλεια της κεραίας με απρόβλεπτη συμπεριφορά (διάθλαση, ανάκλαση) γιατί δεν γνωρίζουμε τα υλικά. χονδρικά θα έλεγα πως είχαν αυξήσει πολύ την ένταση για να "διαπεράσουν" τους ενοχλητικούς γείτονες το είπα και πιο πριν: θεωρώ πως οι τεχνικοί εξαναγκάστηκαν να τοποθετήσουν εκεί τις κεραίες, γιατί εκεί βρήκαν θέση! 3) αν και η μελέτη είναι καταπέλτης, δεν μπορούν να διεκδικηθούν χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 1) οι συγκεκριμένες 3 κεραίες δεν είναι microcells (kathrein 7442270 http://www.kathrein.de/de/mca/produkte/download/9363226.pdf) 2) υπάρχουν ογκώδη εμπόδια (κτίρια) τριγύρω από την κεραία! είναι βέβαια διαπερατά, αλλά σίγουρα περιορίζουν σημαντικά την εμβέλεια της κεραίας με απρόβλεπτη συμπεριφορά (διάθλαση, ανάκλαση) γιατί δεν γνωρίζουμε τα υλικά. χονδρικά θα έλεγα πως είχαν αυξήσει πολύ την ένταση για να "διαπεράσουν" τους ενοχλητικούς γείτονες το είπα και πιο πριν: θεωρώ πως οι τεχνικοί εξαναγκάστηκαν να τοποθετήσουν εκεί τις κεραίες, γιατί εκεί βρήκαν θέση! 3) αν και η μελέτη είναι καταπέλτης, δεν μπορούν να διεκδικηθούν χρήματα. 1) Δεν είναι microcells το γνωρίζω απλά αναφέρεις γενικά για το ύψος της κεραίας σε συνδυασμό με την έντασή της... Αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν πάρα πολύ καλά για κάλυψη περιοχής. Υπάρχει μία τεχνική που λέγεται power split που διαιρείς κυψέλες σε περισσότερες και με χαμηλότερο ύψος για να καλύψεις μια περιοχή και να αυξήσεις τη χωρητικότητα :) Και φυσικά τα cells σε αυτή την περίπτωση έχουν υποπολλαπλάσια έντασης της υποπολλαπλάσιας της αρχικής... Σου το λέω γιατί στη Θεσσαλία η WIND και η COSMOTE που έχουν προχωρήσει σε power splitting σε cells αυξήθηκαν πολύ οι κεραίες στις περιοχές που έγινε αυτό,μειώθηκε η ένταση της κεραίας των κινητών της περιοχής και παράλληλα η ακτινοβολία από τις κεραίες μειώθηκε.Αυτή τη στιγμή σε πάρκα κεραιών η κινητή τηλεφωνία ουσιαστικά δεν εκπέμπει! Ο παράγονας ύψος επιπλέον παίζει ρόλο για το SIR στην κεραία... όσο πιο χαμηλά τόσο καλύτερο SIR,ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ένταση εκπομπής χρειάζεται η κεραία για να ακούσει τα κινητά. Μην υποτιμάτε τόσο τους τεχνικούς,ξέρουν πολύ καλύτερα τι κάνουν... 2) Μίλησα κυρίως για περίθλαση και ζώνες Fresnel τις οποίες αξιοποιούν οι τεχνικοί για να καλύψουν περιοχές ανάμεσα στα κτίρια,ουσιαστικά πουθενά δεν υπάρχει οπτική επαφή;) Αν βρήκαν κεραία μόνο στη συγκεκριμενη θέση τότε αν το θέμα είναι το ύψος να ζητήσετε να αυξηθεί το ύψος του ιστού,το κάνουν σε αρκετές περιπτώσεις οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας:) 3) Το ευρωπαϊκό δικαστήριο το έχετε σκεπτεί σε αυτή την περίπτωση; Συνήγορος του πολίτη;:worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 το πρόβλημά είχε λυθεί πριν καν το πάρουμε είδηση... η κεραία ήταν καθόλα παράνομη χωρίς καμία άδεια ή νόμιμη έγκριση, τοποθετημένη στη μέση υψηλότερων κτισμάτων και με επιπλέον καταγεγραμμένη υπέρβαση ορίων. piece of cake! 1+2) κατανοητές οι τεχνικές που περιγράφεις, αλλά ουσιαστικά υποψιάζομαι πως δεν χρησιμοποιήθηκε κάτι τέτοιο εδώ. κανένας δεν υποτιμάει τους τεχνικούς, κάθε άλλο, νομίζω πως πήγαν να λύσουν πρόβλημα που τους δημιούργησε η ηλίθια διοίκηση 3) για να υπάρχει νομική διεκδίκηση αποζημίωσης πρέπει να υπάρξει άνθρωπος που αρρώστησε ή πέθανε αποδεδειγμένα από αυτή την κεραία. μακάρι να μη συμβεί ποτέ και πουθενά κάτι τέτοιο! εναλλακτικά, η πτώση της αξίας των ακινήτων της περιοχής μπορεί να συνδεθεί με αγωγή για οικονομική ζημία. δύσκολο, αλλά είναι μία δυνατότητα. ο συνήγορος του πολίτη είναι συμβουλευτικό όργανο και ήδη έχει γνωμοδοτήσει καταπελτικά για αυτή την περίπτωση. δυστυχώς, δεν έχει τη δυνατότητα επιβολής προστίμων (αν την είχε, θα ήταν έσοδα υπέρ του δημοσίου). αν είναι να πάμε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για μια ... κεραία, τότε θα μας μουτζώνουν δικαίως με χέρια και με πόδια τέλος, η τοποθέτηση microcells σε μία περιοχή ίσως να είναι μία δυνατότητα (χρειάζονται πρωτογενή στοιχεία που μόνο η εταιρία γνωρίζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Παιδιά βοηθήστε με με κάτι γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Πριν πάω στην βόνταφον ήμουν συνδρομητής στην wind... Παρότι λένε για πρόβλημα στο σήμα με την wind εγώ δεν είχα ποτέ θέμα όπου και να ταξίδεψα, πέρα απο τα ελάχιστα σημεία που έχουν όλες οι εταιρίες αδυναμία.. Απο την στιγμή που πήγα στην βόνταφον και μετά δεν πιάνω σωστά σχεδόν σε κανένα κλειστό χώρο, τουλάχιστον στην καλαμαριά Θεσαλονίκης.. Πάντα εντός κτιρίων, ενδεικτικά οδός Σοφούλη και περιοχή καραμπουρνάκι.. Πιο παλιά, πριν ακόμα πάω σε wind δεν αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα με το σήμα της βόνταφον αλλα απο τότε πέρασαν χρόνια και τώρα που ξαναέγινα συνδρομητής το έχω μετανιώσει τρελλά. Μιλάμε δεν μπορώ να κάνω κλήση χωρίς να βγω έξω! Σκοπεύω να το κυνηγήσω μπας και βγάλω κάτι, απο την ακύρωση της σύμβασης και να μεταφερθώ πάλι σε wind (όχι flaming παρακαλώ, ούτε άκυρες απαντήσεις του τύπου έχει μάπα σήμα, ευχαριστώ το είδα μόνος μου το πόσο καλύτερο έχει η βόντα) ή τουλάχιστον κάποια έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, δεδομένου οτι δεν παίρνω ούτε την μισή υπηρεσία για την οποία πληρώνω. Υποτίθεται οτι απο την στιγμή που τους το έκανα γνωστό μου απάντησαν οτι έχουν τεχνικό θέμα στην περιοχή και οτι θα το φτιάξουν. Επειδή στην Ελλάδα που είμαστε, τα λόγια είναι κοπανιστός αέρας σκοπεύω να το κυνηγήσω αλλιώς δεν νομίζω οτι θα βγάλω άκρη. Αν κάποιος απο εσάς ξέρει κάτι παραπάνω για ανάλογες διαδικασίες αλλα και γενικά τι συμβαίνει σε τέτοια περίπτωση θα ήθελα να με ενημερώσει! ευχαριστώ! :) υ.γ. Δεν φταίει το τηλέφωνο, έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές συσκευές αλλα και την ίδια με κάρτα wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Η Wind νομίζω έχει ιστό κοντά στον Βασιλόπουλο(σ'έναν δρόμο κάθετο,σ'εκείνο το ύψος της Σοφούλη),οπότε είναι λογικό να έχει καλύτερο σήμα!Της Vodafone έχουν ξηλωθεί αρκετές κεραίες!Από κει και πέρα,σκέψου ότι το να διακόψεις χωρίς να πληρώσεις την επιδότηση είναι λίγο δύσκολο!Η εταιρία σου δίνει αυτά τα χρήματα προαιρετικά και εάν εσύ θες την αποδέχεσαι!Θα σ'αφήσει να φύγεις χωρίς να της επιστρέψεις αυτό το ποσό;Δ'υσκολο!Σαν πιο σίγουρες εναλλακτικές λύσεις μου φαίνονται η μείωση του παγίου ή η ταχύτερη αλλαγή προγράμματος σε κάποιο άλλο χαμηλότερης αξίας,όπως το Vodafone 10!Γνωρίζουν πάντως στο τεχνικό τμήμα ότι η περιοχή της Καλαμαριάς είναι προβληματική(και εννοώ τους κατοίκους της που έχουν βαλθεί να ξηλώσουν όλες τις κεραίες όλων των εταιριών).Οπότε,μη φανταστείς ότι πηγαίνοντας στην Wind θα έχεις καλύτερη κάλυψη!Μπορεί ανά πάσα στιγμή οι τρελοί γείτονές σου να ξηλώσουν και την κεραία της Wind!Γενικά,μένεις σε μια περιοχή δύσκολη για κατοχή κινητού τηλεφώνου...Έχουν ξηλώσει αν δεν απατώμαι γύρω στις 5 ή 6 κεραίες της Vodafone στην περιοχή(η οποία παρεμπιπτόντως είχε και το πυκνότερο δίκτυο εκεί και τώρα κατήντησε να έχει ένα απ'τα χειρότερα). :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 μάλιστα.. Ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλά δεν νομίζω οτι όταν διαφημίζουν "πλυθησμιακή κάλυψη" 99.9% εννοούν οτι στο 0,01 είναι το σπίτι μου... Και στην τελική και πάλι πρόβλημα της εταιρίας είναι, όταν πηγαίνει κάποιος συνδρομητής και κάνει αίτηση σε προβληματική περιοχή να τον ενημερώνει ΠΡΩΤΑ. Το οτι το περιέχει το συμβόλαιο δεν είναι λογική. Είναι σαν να πηγαίνεις το αμάξι σου για αλλαγή ελαστικών, ο τύπος να σου δίνει να υπογράψεις για την εργασία και όταν παίρνεις το αμάξι πίσω να έχει ρόδες απο κάρο.. επειδή ο έξυπνος που σε έβαλε να υπογράψεις το έβαλε στην συμφωνία. Σωστό ή όχι νομικά δεν παύει να αποτελεί εξαπάτηση. Μόλις τους έκλεισα το τηλέφωνο και "θα μου απαντήσουν σε 5 εργάσιμες".. Άντε να δούμε :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 μάλιστα.. Ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλά δεν νομίζω οτι όταν διαφημίζουν "πλυθησμιακή κάλυψη" 99.9% εννοούν οτι στο 0,01 είναι το σπίτι μου... Δεν έχω δεί διαφήμιση της Vodafone που να λέει ότι έχει 99,9% κάλυψη.Μέχρι στιγμής μόνο η Cosmote και η Q λένε στις διαφημίσεις τους ότι έχουν 99,6% κάλυψη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Λίγο άσχετο,αλλά η Wind/Q καλά-καλά δεν έχει 99%..Πόσο μάλλον 99,6%(την ίδια με την Κοσμοτέ) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts